Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 24hb JamadilAkhir 1435 @ 25hb April 2014, 1:25:21 tghari
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Iklan & Niaga  
(Pengendali : Krew)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh TO : RAESMA : urgent
azirawati
Ahli Setia
1. Dihantar pada 21hb Julai 2005, 05:59:18 pagi    [Edit]
email u dah penuh...

saya tak boleh nak balas email u..

kalau nak barangan tersebut, sila nyatakan kodnya dan saya akan check stok

--------------
macam-macam ada...call lah hotline 012-5566921

202.161.142.:-)

reshma
Ahli Setia
2. Dihantar pada 21hb Julai 2005, 07:11:34 pagi    [Edit]
awak saya tanya soklan ,awak tak jawab pon?

saya konfius ?

--------------
PHYTO FIBER 012-9326588 /012-6228058

60.48.219.:-)

dreamcatcher
Ahli Produktif
3. Dihantar pada 21hb Julai 2005, 07:14:51 pagi    [Edit]
sy pun konfius.. hehe.. sori sy ni nyebok je

--------------
http://peng-u.com | SAYA BERMINAT MEMBANTU ANDA BUAT DUIT MELALUI GOOGLE | http://peng-u.net

219.92.93.:-)

muhibbah
Ahli Interaktif
4. Dihantar pada 21hb Julai 2005, 07:30:13 pagi    [Edit]
naper tak guna PM jer? ke dah penuh gak?

--------------
http://www.baguznet.com | https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/Actions/Redirect.ashx?Agent=108994

203.82.65.:-)

azirawati
Ahli Setia
5. Dihantar pada 21hb Julai 2005, 08:35:42 pagi    [Edit]
reshma...

pm u dah penuh...

tu le i tak leh balas...

bagi kod barnag yang awak nak tu, saya akan check stok..

kalau boleh hantar by sms untuk jumaat dan sabtu..

--------------
macam-macam ada...call lah hotline 012-5566921

202.161.142.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005