Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 3hb Dzulkaedah 1435 @ 29hb Ogos 2014, 07:14:09 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan  
(Pengendali : boboiz, piqah)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh nonaroguy : sapa pernah try jamu nona roguy
juita77
Ahli Baru
1. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 10:48:18 pagi    [Edit]
Assalamualaikum...

Saya teringin nak try jamu keluaran nona roguy especially yang lawas2 tu. Ingat nak jugak turunkan berat badan yang dah semakin berisi sejak lepas pantang ari tu. Rakan2 mdc ada tak yang makan jamu ni, kalau boleh berilah feedback hasil mengamalkan jamu tersebut.

Macammana lak nak jadi ahli nona roguy ni ye?

--------------
kaulah satu-satunya...di antara berjuta insan teristimewa!

202.75.44.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
2. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 10:56:12 pagi    [Edit]
juita
kak long lin pun member juga. dulu i ambil NR tapi its too panas for me & memulas semacam. so i stop tapi i ambil the minyak guna kegunaan harian. like anak sakit perut especially. yg tu memang bagus. saja nak urut kaki or badan pun OK, bau serai wangi. nak jadi member dgn i pun boleh sbb agent /stokist disebelah jalan je...call lah or email : lindasof@yahoo.com

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
3. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 10:58:10 pagi    [Edit]
Kawan liz pernah try. Berabis beli menda tu. Tapi tak kurus jugak. Cian dia.

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

juita77
Ahli Baru
4. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 10:59:34 pagi    [Edit]
kak long lin...brapa kena bayar if nak jadi member? Keahlian seumur hidup ke?

--------------
kaulah satu-satunya...di antara berjuta insan teristimewa!

202.75.44.:-)

suzismi
Ahli Aktif
5. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 11:05:19 pagi    [Edit]
mungkin produk ni tak serasi dgn kwn u liz....
mkn pun nak kena control jugak

--------------
Salindah/Examo/Revell/Cosway/DCL/mawar9774@yahoo.com/sms~0127526483

203.106.196.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
6. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 11:08:57 pagi    [Edit]
right now member is only RM10 & no renewal so makna nya seumur hidup.

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

syikin72
Ahli Produktif
7. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 11:13:13 pagi    [Edit]
nona roguy ni ok memang ok, tp x tahan nak berulang lari ke toilet zone... silap ari bulab belum sampai dah terkincit dulu....

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.163.:-)

eynda
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 11:13:45 pagi    [Edit]
Dah 8 tahun eynda amalkan makan jamu nona roguy. Memang serasi ngan eynda dan setahu eynda jamu nona roguy tak panas. Eynda makan sejak anak dara lagi sehingga sekarang sudah berkeluarga. Yang eynda perasan kebanyakkan member eynda, termasuk eynda sendiri boleh maintain bentuk badan selepas melahirkan anak. Maksud eynda berat badan susah bertambah.

219.95.91.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
9. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 11:17:22 pagi    [Edit]
ialah ada orang rasa panas & ada yg tidak. itu semua ikut badan masing2. itulah kenyataan nya.

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

kucintadia
Ahli Baru
10. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 12:54:05 tghari    [Edit]
cam ne nak jadi member??

apa kebaikan jd member..... story sikit....

202.188.130.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
11. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 1:44:33 tghari    [Edit]
kita dah pernah makan nona roguy punya jamu...

kita rasa fungsi dia bukanla menguruskan badan ...dia cuma macam membuang kekotoran dalam badan.,...sebab bila kita makan jamu malam pagi esok tu 2 3 kali buang air besar..tapi memang tak menguruskan badan...tapi untuk maintain badan ye..badan susah nak naik..kita pernah kenal seorang matron ni masa kerja kat HUSM dulu..dia memang dealer nona roguy dan juga pengamalnya, umur dia dah 40 tahun ++ anak2 dah masuk U tapi body dia maintain dan doktor kata kat dia..dia still lagi boleh mengandung kalau dia tak jaga. Kita nak beli tak laratla..mahal..bukannya kena makan 1 tapi 2, 3 paket sekaligus..lain-lain lak tu...rasanya pahit sikitla nama pun jamu hehe..tapi minyak dia bagus...

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

eynda
Ahli Produktif
12. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 1:57:06 tghari    [Edit]
vouge2704,

Awak makan yg 3 beradik tu ke? Dulu eynda makan yg tu, tapi ada satu hari tu akak stokis yg selalu eynda beli nona roguy tu cakap better makan yg Phyto Natal (dulu herbanika bersalin). Sebab yg ni kandungannya campuran 3 beradik plus ngan muda mesra. So, eynda memang makan yg tu sejak anak dara lagi....

Tapi memang le, nona roguy ni pun diperkenalkan oleh member eynda yg amalkan jamu ni sejak anak dara. Sekarang dah anak empat, badan tetap maintain, tengok macam anak dara lagi...bukan kurus tapi bentuk badan dia memang cantik...suka tengok dia pakai kebaya .

219.95.91.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
13. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 2:39:59 ptg    [Edit]
eynda,

kita makan yang 3 beradik tu...
ade yang baru ke sekarang ni?berapa harga dia??bestnya ingat nak mulakan balik la makan...sekarang ni satu hapa jamu pun tak amik...

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
14. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 2:45:24 ptg    [Edit]
kaklonglin

betul ke rm10 je...nak jadi ahli la...camne ek..nak jadi ahli?

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
15. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 2:54:35 ptg    [Edit]
quote:
mungkin produk ni tak serasi dgn kwn u liz....
mkn pun nak kena control jugak


Maybe la tu..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

eynda
Ahli Produktif
16. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 3:04:21 ptg    [Edit]
vouge,

Awak boleh tengok kat website ni http://www.nonaroguy.com.my/bahasa/nonaFrameset.htm .

Harga barang ada, nak beli online pun boleh tapi eynda tak pernah try lagi beli online.

Kalau nak join jadi ahli, kena beli any produk dgn harga bukan ahli, campur ngan RM10 utk keahlian. Eynda dah check dgn bahagian pemasaran tadi.

219.95.91.:-)

juita77
Ahli Baru
17. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 3:10:51 ptg    [Edit]
wah....banyak gak respon yang positif dari kawan2 mdc ni. Ni yang buat berkobar-kobar nak try produk nona roguy tu...

eynda...
kalau dah ambil jamu 3 jenis tu, perlu tak mkn benda lain cthnya le dara ke untuk merapatkan dan tambah tenaga badan kita?

--------------
kaulah satu-satunya...di antara berjuta insan teristimewa!

202.75.44.:-)

eynda
Ahli Produktif
18. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 3:51:23 ptg    [Edit]
juita,

Awak tahu kan, 3 beradik tu...mustajab lawas kencang, lawas segar & lawas angin sekarang hanya ada yg serbuk. Kapsul punya rasanya dah tak dijual. Lagi satu, sekarang yg kapsul dah ditukar nama. Phyto PureCleanse (30 tablets), Phyto PureCleanse Plus (30 tablets) & PhytoDetox (30 tablets). Kalau takleh makan yg serbuk better beli yg kapsul. Eynda mula2 dulu boleh telan yg serbuk, tapi lama2 jadi tak lalu plak.

Kalau dah kahwin, baik makan Phyto Natal, macam yg eynda cerita kat vouge tadi. Yang tu dah ada campuran mustajab muda mesra (dari apa yg diberitahu oleh stokis). So takyah makan jamu lain utk mengetatkan.

Nak tahu lebih lanjut, view la website yg eynda bagi kat vouge tu .

219.95.91.:-)

idamann
Ahli Baru
19. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 4:14:49 ptg    [Edit]
eynda..

setuju ngan awak..

herbanika bersalin tuh memang best.. best dr segala 'sudut'
sendirik mau ingat la...

dua kali bersalin, guna herba tuh..
tak yah makan sesusah nak makan jamu langsing lah,jamu lawas lah..
memang seswaii sgt..

ingat nak continue terus..tp tak larat ngan rega dia..

--------------
dcl~biodex~trim&klenz~sureco~sms 012-2042260 fiza

60.48.151.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
20. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 4:29:01 ptg    [Edit]
betul la macam eynda. so u just beli minyak RM28 then bayar RM10 tu je, nanti u akan dapat membership kad. stokist tu depan rumah i je...

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

eynda
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 4:42:05 ptg    [Edit]
idamann,

Ye la...sekarang yg phyto natal tu pun yg 90 biji dah RM100. Kalau yg 180 biji RM180. Itu harga dealer la. Kalau harga bukan ahli lagi mahal.

Eynda buat masa ni stop makan jamu ni coz tengah plan nak pregnant anak kedua, insyaallah... . Memang lepas ni nak makan semula jamu nona roguy ni sebab masa dlm pantang anak pertama dulu memang rasa keberkesanan jamu ni.

219.95.91.:-)

Dahlia00
Ahli Aktif
22. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 5:13:26 ptg    [Edit]
Eynda....lepas operation....sekarang saya perut buncit....kalau makan jamu ni...boleh kempis tak......

--------------
Nak jual EMPTY TONER PLS CALL 012-6747485/017-2929871

219.93.244.:-)

eynda
Ahli Produktif
23. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 5:30:47 ptg    [Edit]
Dahlia,

Insyaallah boleh. Sebab jamu ni bertindak mengencangkan tubuh badan kita. Alhamdulillah, sejak eynda amalkan jamu ni, perut eynda tak le buncit teruk sangat coz bersalin secara operate ni kita takleh berbengkung secepat org yg bersalin normal.

Ini keterangan tentang phyto natal yg eynda ambik dari website:

Formula idaman ramai , warisan Nona Roguy dalam penjagaan lengkap untuk kesihatan dan kecantikan selepas bersalin. Membantu menguatkan peranakan , melegakan meroyan, mengiatkan aliran susu ibu , menyerikan wajah, menurunkan berat badan dan mengencangkan.

Eynda amalkan jamu ni bukan saja dlm pantang tapi sampai anak dah umur 3 tahun ni baru stop kejap. Kalau Dahlia nak dapat kesan yg bagus utk badan, kena la amalkan jamu ni selalu. Kalau boleh jangan on & off makannya hehehe...

219.95.91.:-)

juita77
Ahli Baru
24. Dihantar pada 23hb Disember 2004, 07:33:26 pagi    [Edit]
eynda...mesti awak ni cun mcm anak dara gak kan! Seronoknya dengar penerangan awak..

eynda...kalau kita ambik yang phytonatal tu, means tak yah la nak mkn yg lain2 tu ye? So kalau kapsul 90 biji tu tahan sebulan tak? Sehari berapa biji kena makan dan berapa kali?

--------------
kaulah satu-satunya...di antara berjuta insan teristimewa!

202.75.44.:-)

eynda
Ahli Produktif
25. Dihantar pada 23hb Disember 2004, 09:56:51 pagi    [Edit]
Juita,

Takde la macam anak dara.... . Kita kalau dah beranak-pinak ni sedikit sebanyak figure badan tu berubah jugak. Tapi badan eynda lepas bersalin ni tak banyak beza macam sebelum kahwin dulu. Husband eynda cakap eynda lebih slim dari masa dok bercinta hehehe....Tapi eynda takle bergantung kepada jamu semata-mata...nyusukan anak pun baik utk wanita lepas bersalin.

90 biji tu makan sekali rasanya makan 3-4 biji sehari. Actually eynda makan yg herbanika bersalin, nama lama utk phyto natal. Stok eynda beli dulu banyak...so yg eynda stop makan tu adalah stok yg terakhir. Nanti kalau sambung makan balik kena beli yg phyto natal le sebab herbanika bersalin tu dah tak dijual.

219.95.91.:-)

ummi_ain
Ahli Aktif
26. Dihantar pada 23hb Disember 2004, 10:12:41 pagi    [Edit]
nak citer gak ler..

dulu b4 kawin..ummi makan jamu nona roguy ni..bukan utk kurus..sbb masa tu ummi takle gemuk sgt..tapi sbb "asma", kengkawan kata bagus..so, ummi try laa..mmg bagus..ummi makan dekat setahun gak ler..mmg ok..asma pun kurang, body jadi slim gitu..mmg ramai yg tegur..cun..

pas setahun tu ummi kahwin..tak makan dah sbb upline tu kata tak yah la makan dulu..renti jap..kot2 pegnen plak..sbb dia panas..tu kata dia..tapi ummi tak rasa pun panas..biasa jer..tapi ummi dengo jer la cakap dia.

lama dah tak pegnen..ingat nak makan balik..tapi tak tau nak carik kat mana..sbb masa tu ummi terbang ke brunei ikut hubby.. sampai la ni tak makan lagi..

mmg badan dah naik ni..tambahan plak hubby rajin masak
...tu la alkisahnyer..

rerasa cam nak makan la balik..bior menawan plak..

--------------
Perunding Takaful - 012 2874332- ummi_ain2002@yahoo.com

202.185.196.:-)

eynda
Ahli Produktif
27. Dihantar pada 23hb Disember 2004, 10:27:15 pagi    [Edit]
ummi_ain,

Eynda dulu masa baru kahwin still makan jamu ni. Bila dah test positif pregnant baru stop makan.

Masa eynda keje dulu, ada sorang member dah kahwin 2 tahun lebih tapi tak pregnant2 lagi. Dah beribu2 duit dia habis buat rawatan kat hospital tapi tak pregnant gak. Dia pun dok sedih. Dia cakap doktor bagitau dia darah dlm badan dia kotor. So eynda suruh dia makan herbanika bersalin, macam yg eynda makan....alhamdulillah, tak berapa lama lepas tu dia pregnant. Eynda taknak la cakap dia pregnant sebab makan jamu tu. Kuasa Allah jugak yg membolehkan rezeki utk dia...tapi dia pun cakap dah beribu2 duit habis utk pregnant, tiba2 jamu yg hanya RM100 je, dia dapat cahayamata... .

219.95.91.:-)

idamann
Ahli Baru
28. Dihantar pada 23hb Disember 2004, 11:13:42 pagi    [Edit]
eynda

quote:
Stok eynda beli dulu banyak...so yg eynda stop makan tu adalah stok yg terakhir.

since ko stop kejap tu, ada stok lg tak..
..jual le kat aku..bg le rege murah skit..

quote:
Takde la macam anak dara.... . Kita kalau dah beranak-pinak ni sedikit sebanyak figure badan tu berubah jugak. Tapi badan eynda lepas bersalin ni tak banyak beza macam sebelum kahwin dulu.

samolah kito.. kalau sekali toleh musti org ingat anak dagho punye..
sampai saploh kali toleh pon blom tentu org kata 'ni mak org ni'....
kecuali bila dah bawak dua org anak dara aku tuh..

skang ni tengah carik produk yg best dgn harga yg berpatutan...

* Mesej ini telah disunting oleh idamann pada 23hb Disember 2004, 11:21:57 pagi

--------------
dcl~biodex~trim&klenz~sureco~sms 012-2042260 fiza

60.48.151.:-)

eynda
Ahli Produktif
29. Dihantar pada 23hb Disember 2004, 11:31:39 pagi    [Edit]
idamann,

Dah licin la... .

219.95.91.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
30. Dihantar pada 24hb Disember 2004, 09:17:15 pagi    [Edit]
sis semua,
tolong confirmkan siapa yg nak jadi ahli tadi? email je le..
nama, alamat & i/c no. & pay the RM10 , nanti i akan hantar kan the membership kad.

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

ummi_ain
Ahli Aktif
31. Dihantar pada 24hb Disember 2004, 10:38:01 pagi    [Edit]
kaklong...

ummi nak gak ler..RM10 ajekan..tapi beli minyak dulu yer..bleh tak..?
sume info yg nak tu..ummi email personal yer..

--------------
Perunding Takaful - 012 2874332- ummi_ain2002@yahoo.com

202.185.196.:-)

juita77
Ahli Baru
32. Dihantar pada 24hb Disember 2004, 3:15:29 ptg    [Edit]
kak longlin

nak bayar macam mana yang RM10 tu? Bank in ke akaun apa?
berminat gak ni.....

--------------
kaulah satu-satunya...di antara berjuta insan teristimewa!

202.75.44.:-)

eynda
Ahli Produktif
33. Dihantar pada 25hb Disember 2004, 11:05:47 pagi    [Edit]
juita,

Eynda ada PM something kat juita .

219.95.22.:-)

NoorMasri
Ahli Produktif
34. Dihantar pada 26hb Disember 2004, 07:27:35 pagi    [Edit]
Kak Noor ada beli jamu mustajab phyto Cleanse (30 pil) Nona Roguy..mmg bagus bila makan rasa 'bersih' je isi perut ni..selagi tak abis selagi tu lah berulang alik ke tandas..perut pung rasa kempis lah..tapi yg tak tahan bab memulas tu..kalau ikutkan kena makan 2 biji sehari..tapi kak Noor tak tahan memulas makan 1 biji sehari ok lah skit..cuma hanya makan bila time duk rumah tak gi mana2..tahu sajalah kat UK ni kalau nak buang air besar kat tandas awam payah skit kena calit dgn tisu..

--------------
Jana duit di http://www.studiotraffic.com/index.php?refid=9828 , Dapur ku http://www.noormasri.tk/

195.92.67.:-)

lkhal
Ahli Setia
35. Dihantar pada 26hb Disember 2004, 09:56:36 pagi    [Edit]
Ikhal pun dok amalkan nona roguy. Memang berkesan.
Selepas keguguran, Ikhal makan Phyto Natal. Memang berkesan. Perut buncit pun dah semakin turun.
Memanglah berulang ker tandas, tapi kata org kalau nak cantik, kenalah berkorban sket. tak gitu...

--------------
...serdahana tapi sempurna...

210.186.110.:-)

eynda
Ahli Produktif
36. Dihantar pada 26hb Disember 2004, 6:01:28 ptg    [Edit]
Kak Noor,

Memang cara makan pil tu bergantung pada tahap kelawasan sistem pembuangan kita . Kalau lawas sangat jangan la makan ikut aturan dia. Silap-silap seharian duduk dlm toilet .

219.95.19.:-)

ummi_ain
Ahli Aktif
37. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 2:28:24 ptg    [Edit]
tapi masa ummi makan dulu..mula2 aje yg cam tu..bila badan dah slim..ok dah..takler ke tandas jer..

bila ummi tanyer kat dealernyer..depa kata proses penyingkiran toksin tu dah habis la kut..tapi mmg muka pun takde jerawat sgt...

cuma setiap nak makan rempah tu..muka merah padam..sbb tak suka..tapi nak baik nyer pasal.."buat macho" laa..

--------------
Perunding Takaful - 012 2874332- ummi_ain2002@yahoo.com

202.185.196.:-)

NoorMasri
Ahli Produktif
38. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 00:45:07 pagi    [Edit]
eynda , kalau seharian duk toilet tak sampai satu minggu mesti dah kerempeng..

--------------
Jana duit di http://www.studiotraffic.com/index.php?refid=9828 , Dapur ku http://www.noormasri.tk/

195.92.67.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
39. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 07:46:42 pagi    [Edit]
Pernah makan jamu ni...lawas angin dan lawas kencang!!

Tiba time nak membuang.....rasa nak bergulung2..peluh dingin!!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.220.:-)

juita77
Ahli Baru
40. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 09:43:51 pagi    [Edit]
eynda,

saya dah PM something kat eynda

--------------
kaulah satu-satunya...di antara berjuta insan teristimewa!

202.75.44.:-)

ct2004
Ahli Baru
41. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 09:45:07 pagi    [Edit]

ct memang biasa dgn Nr tapi yg tak tahan perut memulas sangat2 , kalu tgh training naya dibuatnya, anyway tak berapa menjadi kalu nak turun berat badan, sampai kena buasir.... hati-hati

--------------
DCL:putrajaya,upm,ukm,bbbangi 017-8730830

219.93.8.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
42. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 11:43:01 pagi    [Edit]
ummi, juita, vogue
malam ni kak long lin akan pi rumah jiran stokist tu,. saya akan ambil kad u all dulu, nanti bila ada di tangan i, baru lah i email my a/c no ye.,,,
sorry lah , kak long lin cuti minggu lepas. ari ni baru sempat buka sembang2.

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

eynda
Ahli Produktif
43. Dihantar pada 29hb Disember 2004, 10:11:12 pagi    [Edit]
Sesiapa yg nak join sebagai ahli nona roguy boleh PM eynda .

219.95.94.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
44. Dihantar pada 29hb Disember 2004, 10:27:57 pagi    [Edit]
Eynda memang dealer ek?
tahu tak tempat2 stokist kat KL...kita kat damansara....kalau duk kat keramat dulu senang....dekat je nak pi stokist dia...

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

ananipa
Ahli Baru
45. Dihantar pada 29hb Disember 2004, 10:40:05 pagi    [Edit]
semua,

Produk Nona Roguy ni memang bagus. Kalau diamalkan, memang baik utk tubuh badan. Kulit akan jadi cantik, mata akan jadi jernih sebab logiknya semua kotoran dah di cuci keluar.

Harganya memang mahal sikit sebab target dia golongan medium to high earning. Sebab tulah ramai mak datin dan artis yang byk consume produk ni.

Husband saya dulu kerja kat Nona Roguy tapi sekarang tak lagi. Dia pun ada cerita dia orang ada dpt byk feedback yang baik dari customer. Ada dari Brunei dan byk dari serata Malaysia. Kebanyakannya yang ada masalah kesihatan, tapi lepas consume dgn izin Allah s.w.t boleh o.k.

Harga mahal sikit pun tapi kalau o.k, apa salahnya kita guna. Utk kesihatan kita jugak. Betul tak?

--------------
Hidup kerana Allah

219.94.53.:-)

eynda
Ahli Produktif
46. Dihantar pada 29hb Disember 2004, 11:43:26 pagi    [Edit]
vouge,

eynda memang dealer dari tahun 2000. ni eynda bagi website utk stokis kat area KL.


http://www.nonaroguy.com.my/bahasa/nonaFrameset.htm

219.95.94.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
47. Dihantar pada 29hb Disember 2004, 3:07:30 ptg    [Edit]
ummi ain
kak long lin dah registerkan u .RM10 je, nanti the stokist akan mail direct to u yr membership kad. my a/c no, i dah email kat u.

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

ummi_ain
Ahli Aktif
48. Dihantar pada 29hb Disember 2004, 4:53:36 ptg    [Edit]
kak long..

tq..nanti ummi bank-in kan RM10 tu yer...

mekasih.

--------------
Perunding Takaful - 012 2874332- ummi_ain2002@yahoo.com

202.185.196.:-)

mie8777
Ahli Aktif
49. Dihantar pada 30hb Disember 2004, 04:10:16 pagi    [Edit]


Seronok... Bukan apa... CUBALAH NONAROGUY. Memang BAIK utk anda. Harga memang MAHAL tapi PUAS HATI.

Kalau dpt makan yang serbok tu lagi BAGUS. KESANnya lagi BAGUS tapi saya makan yang kepsul shj. Tak lepaslah nak makan yg serbok tu... hehehe..

Tak yah ikut sangat makan seperti disyorkan kalau nak jimat. Contoh: 2 biji sehari. Saya makan 1 biji je sehari. Kadang2 1 biji selang sehari makan. (BUDGET). Tupun dah kesannya memberansangkan.

Anayway.. yang belum CUBA.. CUBAlah... MEMANG BAGUS... Buat yg ada masalah angin memang LAWAS le..

--------------
Advisor Prudential Assurance 0122332845 ~ Hidup Jangan Jadi Mangsa

203.106.144.:-)

jamd
Ahli Produktif
50. Dihantar pada 30hb Disember 2004, 07:43:34 pagi    [Edit]
eynda,

kak jamd pun nak try le .....nanti inform camna nak jadi ahli kay....

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005