Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 2hb Muharram 1436 @ 26hb Oktober 2014, 5:30:02 ptg
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Resepi , Hiasan & Fesyen  
(Pengendali : LangBuana, harsha)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Hiasan : Koleksi Paten Langsir (7)
PnAnn
PnAnn
Pengendali
1. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 01:37:15 pagi    [Edit]



Pada mereka yang tidak dapat melihat Koleksi Paten Langsir (1), (2), (3), (4), (5) dan (6), kalian boleh rujuk pada link berikut;


Hiasan : Koleksi Paten Langsir (1)
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?12.0000000638


Hiasan : Koleksi Paten Langsir (2)
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?12.0000000688


Hiasan : Koleksi Paten Langsir (3)
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?12.0000000886


Hiasan : Koleksi Paten Langsir (4)
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?12.0000001086


Hiasan : Koleksi Paten Langsir (5)
http://www.melayu.com/v2/sembang2/mesej.php?thread=254


Hiasan : Koleksi Paten Langsir (6)
http://www.melayu.com/v2/sembang2/mesej.php?thread=2482&page=1

Saya buka semula topik ini kerana mungkin ada yang mencari idea paten-paten langsir.

Oleh itu, saya paparkan beberapa koleksi paten langsir untuk santapan mata anda..

--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
2. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 01:42:31 pagi    [Edit]
isuzu
sila PM pada saya untuk info lanjut kelas.


cikyinn
paten langsir terhangat dipasaran Cornice dan digabungkan dengan paten langsir lain...seperti box pleat, scallop atau swags.

--------------
~PnAnn~

cikyinn
Ahli Baru
3. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 02:04:45 pagi    [Edit]
cornice??? itu bukan sedara sepupu sepapat plaster siling ??

--------------
sebelum putus tali Tuhan yang Esa jgn kau berputus asa

202.185.243.:-)

cha
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 02:18:20 pagi    [Edit]
cikyin
yg tu cornice lain... tapi ni contoh patern langsir cornice yg pn maksudkan

cantik kan...

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

202.185.243.:-)

ilinas
Ahli Baru
5. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 06:11:00 pagi    [Edit]
Pn. Ann

nak tanya jenis langsir yg camner sesuai utk rumah flat?

219.95.135.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
6. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 07:23:32 pagi    [Edit]
Cha
TQ..kerna tolong paparkan....

**Walhal dah maklumkan dan dipaparkan di Koleksi Paten Langsir (6)


ilinas
paten langsir biasa...

--------------
~PnAnn~

ilinas
Ahli Baru
7. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 08:12:16 pagi    [Edit]
Pn. Ann

bleh bagi contoh tak utk rekaan lansir terkini. rasa cam nak tukar langsir baru je .......

thanx

219.95.135.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
8. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 08:48:33 pagi    [Edit]
ilinas

alahaiiii...sayangku...saya dah kasik link diatas tu...ko boleh klik aje...itu dah kira senang laaa tu...hanya klik ajee....

--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
9. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 09:25:21 pagi    [Edit]




* Mesej ini telah disunting oleh PnAnn pada 13hb Julai 2005, 09:27:49 pagi

--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
10. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 09:30:18 pagi    [Edit]









--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
11. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 09:35:36 pagi    [Edit]










--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
12. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 09:37:33 pagi    [Edit]











--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
13. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 09:41:59 pagi    [Edit]





















--------------
~PnAnn~

Liz_Dee
Ahli Interaktif
14. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 12:33:34 tghari    [Edit]
Pn Ann Kalau cerita bab langsir.. Takde org leh chalenge.

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

linot9778
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 02:42:26 pagi    [Edit]
mcm2 pesen ada... rambang mata tgk. yg pelik2 pun ada...

--------------
premium beautiful/mahkota beautiful/maharani... linot9778@yahoo.com/012-9429992/03-91702201

61.6.35.:-)

Aien
Ahli Setia
16. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 09:48:57 pagi    [Edit]
PnAnn,
Ada kelas belajar menjahit lagi tak? Aien macam minat nak belajar tengok langsir yang cantik2 ni...

BTW dpat tak pm saya? Nak tahu pasal kit Jahitan tu...

--------------
I love to dream

203.106.235.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
17. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 02:37:27 pagi    [Edit]



Sowi...semalam tak sihat badan...itu sebab tak dapat nak sambung....


LizDee
itu ler...walhal saya dok studi pasai jahitan Sarung Kerusi...entah macam mana leh minat dan dalami pasai langsir plak......hingga boleh keluarkan formula sendiri teknik mudah dan tepat untuk buat langsir pleated......


linot9778
tak pe...ko cuci mata...


Aien
nanti saya balas PM ko...sebab baru masuk niee......sabar yek !

--------------
~PnAnn~

coppec_2000
Ahli Produktif
18. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 03:12:59 pagi    [Edit]
nk tempah leh tak Pn Ann

--------------
GENIUS is 1% iNsPiRaTiOn and 99% pErSpIrAtIoN

203.106.39.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
19. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 03:18:30 pagi    [Edit]
coppec

Nak tempah....tak leh laaa...buat masa nie...saya banyak nak jahit sarung kerusi untuk Hotel......kalo saya rekomen pada anak murid saya...nak tak ?

--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
20. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 03:19:12 pagi    [Edit]
Saya nak jelaskan disini berkenaan Kit Jahitan Langsir Gaya Pos...sebab maleh nak reply satu persatu mesej yang di hantar ke Private Mail saya...

Soalan lazim yang ditanya;

Boleh faham ke belajar gaya pos ?

Jawapan ~

Jika soalan ini diajukan pada saya, sudah pasti saya katakan boleh faham....Sebab saya yang buat dan saya yang cipta...sudah tentu saya faham kan ?

Sepatutnya soalan itu, ditujukan pada diri anda sendiri. Bagaimana teknik anda belajar dan bagaimana anda nak fahamkan diri sendiri.

Masa saya sekolah, Cikgu sekolah saya kata..."Buku teks tidak boleh menjanjikan anda berjaya dalam peperiksaan...yang boleh menyebabkan anda berjaya adalah diri anda sendiri...bagaimana anda study...bagaimana anda fahamkan setiap intipati dalam buku teks"...

Maka begitu juga teknik saya...tidak banyak ayat yang digunakan...atau ayat karangan macam buku Jahitan Langsir yang sedia ada dipasaran...metod saya banyak bergambar...

Saya tahu orang kita sebenarnya malas nak baca...mereka lebih suka nengok gambar dari baca...maka...saya lebih banyak menggunakan teknik gambar untuk kalian faham...terlalu detail langkah demi langkah..macam mana nak buat...

Selain itu, teknik saya...menggunakan Pelan Langsir...sewaktu Kit Jahitan Langsir saya masuk pasaran....ramai yang tak percaya...Boleh ke belajar jahit langsir Gaya Pos ?

Soalan lazim......saya cakap balik..kenapa ? tak percaya...percayalahhhh......dah macam CT plak...

Pesaing saya yang sedia ada dipasaran....tak percaya...belajar langsir pakai Pelan langsir khususnya Scallop...dorang beli...kedian siap komplen....kata tak sama dengan apa yang dia belajar di Singapore...

OK...saya jawab mudah..."Jangan samakan saya dengan Cikgu di Singapore...dia ada trademark sendiri dan saya ada trademark saya sendiri".....saya bukan riak...maaf !

Contoh mudah laa...kenapa ada pelbagai jenama kain langsir...walhal kain langsir gak kan ? jahit macam mana pun...gantung gak kat rail...begitu juga formula saya...jahit tetap jahit...leh gantung jugak kat rail.......apa yang bezanya ?

Kenapa nak peningkan kepala dengan kiraan lama...panjang rail x 2.5 etc....untuk dapatkan paten pleated...walhal jika diamati bebetul...kalian tidak akan dapat ukuran tepat...pasti ada lebih (tidak balance) kiri dan kanan...

Kalian terpaksa mula dari tengah dibawa kekiri dan kekanan. Dengan formula saya...siapa yang buat kata...kiraan saya tepat dan tiada kain yang lebih...Begitu juga dengan scallop...kenapa nak pening pala dengan kiraan ? guna pelan kan senang...hanya adjust bahagian Cascade Jabot aje...atau orang sedia tahu Tail...

Apa yang kalian belajar di luar...hanya ASAS...Box Pleat, Royal Scallop, Tabs dan Blinds...itu semua basic...tapi kalian tahu tak macam mana nak buat lebih advance dari tu ?

Samada gaya pos atau belajar dengan saya....saya tekankan fahamkan fungsi setiap nama...apa itu Pleated ? apa itu Scallop ? Apa itu Tabs ? dari situ...bila dah faham...boleh buat paten lain dari itu...dan tak perlu keluar duit untuk belajar paten yang lain lagi...

Bezanya...belajar dengan saya...walaupun kata 6 paten...tetapi dorang dapat ilmu lebih dari 6 paten...belajar gaya pos...ada 6 paten dalam satu kit...kalian hanya tahu 6 paten itu saja...

Selain itu, soalan lazim....kenapa nengok sipolan buat tu cantik...saya buat tak menjadi...jangan salahkan formula...banyak sebab sebenarnya....

masalah kain ~ mungkin ramai tak tahu...tapi ada beza antara kain mahal dan kain murah...

mesin jahit ~ tidak semua mesin jahit boleh terima kain lain dari cotton...

cangkuk langsir ~ ramai tak tahu kenapa dipasaran terdapat pelbagai paten cangkuk langsir dan apa fungsi serta untuk paten macam mana...jika betul cangkuk yang digunakan...maka letak duduk langsir itu akan kelihatan menarik...

paten langsir ~ tidak semua paten langsir sesuai untuk tingkap rumah atau keluasan rumah...

rail langsir ~ kedudukan rail...samada tinggi atau rendah...

OK...saya harap..saya dah menjawab setiap soalan lazim yang dikemukakan pada saya...jika tidak faham...leh tanya...tapi please....jangan tanya...leh faham atau tidak belajar gaya pos....

--------------
~PnAnn~

yatie28
Ahli Setia
21. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 05:38:04 pagi    [Edit]
Pn Ann,

yatie nak tanya ni yatie nak upah buat langsir sliding door boleh tak ? bentuk scallop ... kain murah biasa jer ... kain yatie provide .. kalau ambil upah berapa yer siap jahit .. lebar dah siap tiga meter ... tolong ajwab ya on Ann Urgent ni ..

--------------
B-Nice/Krim Natasya/Herba Dara/TRIMZ&KLENZ/Ladiva/ pelbagai.. tanya je HP 0123883240 YM- yatie_1598

203.106.52.:-)

linot9778
Ahli Produktif
22. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 06:13:43 pagi    [Edit]
nah... linot tlg paste lagik gambo2 curtain. kalau ada yg tersama ngan pn ann paste... abaikan je la... linot pun search kat internet je



--------------
premium beautiful/mahkota beautiful/maharani... linot9778@yahoo.com/012-9429992/03-91702201

61.6.35.:-)

linot9778
Ahli Produktif
23. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 06:20:02 pagi    [Edit]
nih lagik...



--------------
premium beautiful/mahkota beautiful/maharani... linot9778@yahoo.com/012-9429992/03-91702201

61.6.35.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
24. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 08:19:53 pagi    [Edit]
Yatie
maaf laa...saya tak boleh ambil tempah untuk tempoh 2 bulan niee...sebab banyak tempahan sarong kerusi Hotel......maaf yee...kalo ko nak jugak..saya leh rekomen pada member atau anak murid saya...macam mana ?


Linot
TQ...yang kedua dah upload...pada Koleksi Paten Langsir (1)...

--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
25. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 08:22:19 pagi    [Edit]
Ini adalah gambar langsir customer saya...yang juga warga MDC..












--------------
~PnAnn~

PnAnn
PnAnn
Pengendali
26. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 08:24:34 pagi    [Edit]













--------------
~PnAnn~

atoncute
Ahli Interaktif
27. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 11:27:04 pagi    [Edit]

pn ann..
yg nie cantekyer..sweetjer..

--------------
~AyEN, AtOn & ALySHa FoREVer~

218.111.101.:-)

by_n_gelz
Ahli Baru
28. Dihantar pada 18hb Julai 2005, 02:07:43 pagi    [Edit]
PnAnn...

saya dah poskan order yg saya nak..Saya nak belajar asa dia dulu. saya bernasib baik sebab mak saya memang tau menjahit langsir(termasuk baju kurung). Kalau raya masa kami kecik2 mak yang buat semuanya...Maklumlah,abah dulu makan gaji kecik jek.. Kini bila saya dah dewasa saya mengerti mengapa mak selalu tidur lambat,bising dengan bunyi mesin jahit malam2..hikhikhik.. Air tangan seni mak dh mula menjiwai saya..hehehe..Sekarang kalau xpaham apa2 tanya je mak. Tapi kalau nk belajar ngan mak,mak xder masa. Tapi ok jugak, sekurgnya2 puas hati dengan design yang kita buat sendiri...ALHAMDULILLAH LA TU EK...






Sonok tau apa yang mak kita tau. Sempat balas jasa mak dalam membesarkan kita dulu.SAAAAYANG MAK..MMMUUUUAHHH

--------------
aku tanpa cintamu

60.48.182.:-)

linot9778
Ahli Produktif
29. Dihantar pada 18hb Julai 2005, 03:43:14 pagi    [Edit]
pn ann
tengkiu... nanti kalau rajin linot paste lagik

--------------
premium beautiful/mahkota beautiful/maharani... linot9778@yahoo.com/012-9429992/03-91702201

61.6.35.:-)

yatie28
Ahli Setia
30. Dihantar pada 18hb Julai 2005, 04:57:40 pagi    [Edit]
Pn Ann,

Takpe ...mungkin next time boleh deal...

ermmmmm boleh saya tahu biasanya berapa caj untuk buat scallop ni ... harga kira mcm mana ? ada sesiapa boleh beri penerangan lanjut ker ? TQ.

--------------
B-Nice/Krim Natasya/Herba Dara/TRIMZ&KLENZ/Ladiva/ pelbagai.. tanya je HP 0123883240 YM- yatie_1598

203.106.52.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
31. Dihantar pada 19hb Julai 2005, 01:21:48 pagi    [Edit]



Konon pagi nie nak upload lagi photo gambar langsir...masuk CD kat PC...ghupernyer...tersalah CD......sowi aarrr kengkawan....esok yeekkk....


aton
itu langsir salah seorang Ahli MDC yang tempah dengan saya...dia hanya cakap...dia nak paten cegitu...kain terserah pada saya...itu sebab kombinasi kolor menarik......saya nak mention nama ahli berkenaan...khuatir plak dia tak setuju...biar dia sendiri yang tampil laaa....


by_n_gelz
Ok...noted !


linot
TQ !..kalo ko rajin...paste lagi yek...tapi pastikan gambar tu tak pernah dipaparkan dari Part 1 - 6...


Yatie
biasanya dorang charge RM25-35 per-scallop...

--------------
~PnAnn~

sriputri
Ahli Setia
32. Dihantar pada 19hb Julai 2005, 06:17:25 pagi    [Edit]
Pn Ann... nak tanya.. kalau mcm member mdc yg bagi pattern langsir je.. pastu kain serah kat Pn Ann tu.. Pn Ann pilih kain yg range harga dia camner yerk? BTW.. kain yg dlm gambar tu harga brapa tu? Sweet betul...

--------------
~~ Kita hanya mampu merancang... ~~

219.94.8.:-)

jamd
Ahli Produktif
33. Dihantar pada 19hb Julai 2005, 06:21:53 pagi    [Edit]
pn ann,

list down nama diorg & cover area mana...senang nak deal...maklum le raya tak lama lagi

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

218.208.241.:-)

sufiku
Ahli Produktif
34. Dihantar pada 19hb Julai 2005, 08:52:37 pagi    [Edit]
quote:
biar dia sendiri yang tampil laaa....

ehem, ehem ...

--------------
`DalamHatiAdaChenta`

219.95.251.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
35. Dihantar pada 19hb Julai 2005, 09:10:04 pagi    [Edit]
sriputri
saya tak ingat laa...berapa harga semeter...dah lama dah...biasanya saya akan tanya berapa bajet kalian...selain itu...customer akan cakap...dia nak macam nie macam nie...kedian...dari situ..saya akan workout...

tidak semua kain jenis mahal...tertakluk pada permintaan customer sendiri...ada gak kain yang harga RM4.50 semeter saya guna dan suai padan dengan kain yang lain...saya banyak kombinasi warna kain...



jamd
saya kena tanya dorang...samada nak ambil tempahan atau tidak...sebab khuatir dorang busy dengan tempahan lain...


Sufiku
...tampil pun ko......rail dah dinaikkan tak ?...ramai yang puji plak...baru sat tadi member call....tanya kain langsir umah ko...

--------------
~PnAnn~

sufiku
Ahli Produktif
36. Dihantar pada 19hb Julai 2005, 09:20:16 pagi    [Edit]
hmm, tu la PnAnn ... rail tak naik lagik. Hr tuh cat dinding, kontraktor dah tanggalkan rail tuh, tup2 tgk pakcik yg cat tuh dok pasang balik dia punya "tangan" rail kat tmpt yg sama. Kepala curtain still dok simpan dlm blk ... ngan rail nya sekalik - tinggal day curtain jerr. Tapi takperr ... biar curtain tuh nampak baru jerr - blh buat raya sekalik. Tak daya nak jahit lain laa ...

Tu pun hubby dok bising suh pasang nite curtain ... tak rela girlpren nye nih diintai dek org lain.

* Mesej ini telah disunting oleh sufiku pada 19hb Julai 2005, 09:26:54 pagi

--------------
`DalamHatiAdaChenta`

219.95.251.:-)

atoncute
Ahli Interaktif
37. Dihantar pada 20hb Julai 2005, 09:54:37 pagi    [Edit]
pn ann..
sufiku punyer curtain ke...kekekeke mmg berjodohler kita nie..dahler aku kena couple ngan ko..tp kan..nampak ko ni cam kreatif gak orgnyer..takutnyer atonnnnnnn...

--------------
~AyEN, AtOn & ALySHa FoREVer~

210.19.203.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
38. Dihantar pada 22hb Julai 2005, 02:53:49 pagi    [Edit]
Aton
yeap..orang nyer dah tampilkan diri...

--------------
~PnAnn~

whitecabai
Ahli Interaktif
39. Dihantar pada 22hb Julai 2005, 03:05:23 pagi    [Edit]
ATONNnn.. satu cabaran tok ko tok debel kreatifkan dirik... moekkekekke...

Next week aku g XPDC seminggu ... cuti banyak lagik aku amik extra cuti untuk menjahit.. YaHOOOooooo...


harap2 siap ler ..

--------------
:: << CONSISTENT >> ::

202.184.114.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
40. Dihantar pada 22hb Julai 2005, 08:30:31 pagi    [Edit]
Jika ada sesiapa berminat laaa....kalo tak minat pun tak pee...

Saya ada anjurkan kelas Jahitan Langsir Aneka Scallop (6 paten);

Tarikh : 30 Julai 2005

Masa : 9.30 pagi - 5.30 petang

Tempat : Dewan 3A, Flat Sri Sabah, Batu 3 1/2 Cheras, Kuala Lumpur.

Bayaran : RM150.00 termasuk kain langsir dan nota lengkap serta pelan langsir. Makan tengahari disediakan dan ada sijil diberikan.

Pada yang benar-benar berminat sila hantar Private Message pada saya. Tempat terhad...saya hadkan 10 orang sahaja satu kelas.

--------------
~PnAnn~

Eha
Ahli Setia
41. Dihantar pada 22hb Julai 2005, 09:29:37 pagi    [Edit]
Pn Ann...

saya bab scallop mallop ni tak khatam lagi.....
teringin nak join kelas hujung bulan ni tapi apakan daya...masa tak mengizinkan
nanti kalau ada lagi kelas scallop inform saye ye.....

218.111.101.:-)

mama_syafiq
Ahli Setia
42. Dihantar pada 23hb Julai 2005, 01:54:24 pagi    [Edit]
pn ann

tenkiu bebanyak poskan katalog kit jahitan langsir tu..saya dah tima..mekacih yek..nanti ingat nak order lah buku jahitan langsir tu..nanti papehal saya PM lagi ye..

--------------
**mama_syafiq**

219.93.210.:-)

safa2020
Ahli Aktif
43. Dihantar pada 27hb Julai 2005, 10:44:31 pagi    [Edit]

minta maaf yer...safa nak tanye ade tak kakak2 kat sini yang ambil tempahan langsir...kalau ade safa nak tempah lah utk hari raya...

thanx...

--------------
~A LiTtLe LoVe NoTe FrOm Me To YoU~

202.185.77.:-)

tenet_my
Ahli Setia
44. Dihantar pada 01hb Ogos 2005, 2:17:44 ptg    [Edit]
Pn Ann....

jahit upah langsir brp yerk....bkn aper my mom bising suruh carik tukang jahit utk kenduri adik nnt....

192.85.47.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
45. Dihantar pada 02hb Ogos 2005, 2:01:50 ptg    [Edit]
Eha
akan datang...saya akan adakan kelas Scallop Part (2)...ini paten baru...gambar-gambar langsir memang saya belum pernah uploadkan disini...tunggu ajelah...


mama_syafiq
noted !


safa2020
ada tu...nanti dorang PM pada anda...


teney_my
saya syorkan anda tempah di Kamdar......bukan tak nak ambil...saya banyak tempahan waktu ini...

--------------
~PnAnn~

tenet_my
Ahli Setia
46. Dihantar pada 02hb Ogos 2005, 4:22:29 ptg    [Edit]
bkn aper Pn Ann....ari tu survey kat Nilai 3...diaorg ambik upah RM8 sekeping.....dah tanya 3-4 kedai rega tu gak....
Dah alang2 tanya, nak tanya ler biasanya nak uat sarung kusyen brp yerkkkk?

192.85.47.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
47. Dihantar pada 07hb Disember 2005, 11:29:04 pagi    [Edit]



Saya terima banyak sms, emails dan call bertanya tentang Kelas Jahitan Langsir 2006 dan soalan yang berkaitan dengan langsir.

Untuk makluman kalian, saya lebih banyak berikan perhatian dan luangkan masa di http://www.wanitamelayu.com.

Disana ada Segmen Seni Jahitan dan saya juga telah buka satu topik yang boleh dimenafaatkan bersama iaitu Panduan Jahitan Langsir ~ http://www.wanitamelayu.com/forum/viewtopic.php?t=599

Mungkin kalian boleh kemukakan sebarang pertanyaan disana dan apa jua yang ingin kalian ketahui.

Semua informasi, berkenaan Kelas Jahitan dan Produk Kit Jahitan Langsir Paten terkini, semuanya..saya warwarkan disana.

Harap Maklum !

--------------
~PnAnn~

idnas_mas
Ahli Baru
48. Dihantar pada 04hb Januari 2006, 4:40:15 ptg    [Edit]
assalamualaikum pn Ann,

saya mungkin dah ketinggalan pasal kit jahitan tu tp saya rasa berminat nak beli. so nak tanya berapa ringgit?

219.93.7.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005