Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 23hb JamadilAkhir 1435 @ 24hb April 2014, 9:41:50 mlm
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Produk Kecantikan & Kesihatan  
(Pengendali : eyzlyn)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh COSWAY ! COSWAY! : Berkongsi cerita pasal produk kecantikan & kesihatan! Jom bersama kita tinjau
otaizam
Ahli Produktif
51. Dihantar pada 06hb Julai 2005, 6:34:37 ptg    [Edit]


Anggapan yang tidak benar tentang Supplementary food

KEbanyakan dari kita terutamanya orang malaysia dan asia adalah menyamakan supplementary food atau pemakanan tambahan adalah ubat. Pada hakikatnya ubat dan supplentary food adalah dua perkara yang berbeza.

Perbezaan yang nyata dan contoh mudah adalah ubat2an mengandungi dadah dan digunakan apabila mengidap kesakitan atau berpenyakit. Perlu mendapat nasihat doktor atau ahli farmasi

Pemakanan tambahanan adalah dimana makanan tersebut boleh dimakan walau pun kita sihat untuk mengekalkan keadaan kesihatan badan yang optimum. Kebanyakan supplementary food ini boleh dimakan tanpa mendatangkan kesan sampingan kerana kebiasaannya dari bahan semula jadi.

--------------
019-2024805 haznizam@tm.net.my YM: nizamje

129.223.181.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
52. Dihantar pada 06hb Julai 2005, 8:01:15 mlm    [Edit]
Baru dpt Buletin dari Cosway...........betul2 teruja plak dgn Essence of Caviar..

Memandangkan ada diskaun sehingga 50%.........rasa rugi plak kalau tak rembat set tersebut..

Ada 6 jenis......dgn HARGA BIASA - RM 408.00

Dgn voucher diskaun SOS hanya ~~ RM 195.00.



Beautycode Switzerland Essence of Caviar

Cleansing Milk
Skin Lotion
Day Emulsion
Night Cream
Eye Cream
Treatment Mask

Nak habak kat sapa2 yg minat.......nanti akan keluar iklan pasal Essence of Caviar kat 8TV.......bermula dari 11hb. July - 31hb.July 2005 setiap hari....

Sapa nak tau masa dan tarikh dia keluar iklan kat 8TV.............PM mama lee..
Tak larat nak taip kat sini.....satu persatu.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.217.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
53. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 00:57:10 pagi    [Edit]
Hari sabtu ni.........sesapa rasa dlm grop Faz Network.......nak tambah ilmu pasal produk kecantikan yg baru di persada Cosway....meh join mama..

Pakar kecantikan yg berpengalaman lebih 10 tahun akan menerangkan tentang produk baru ni.. Mama memang teringin nak mencuba dan umpama orang mengantuk di sorong bantal.........Lebih baik tau dengan detail samada sesuai atau tidak....baru beli..Tidak le membazir nanti.

Beautycode Switzerland Essence of Caviar
Cleansing Milk Code: 1911
Skin Lotion Code: 1912
Day Emulsion Code: 1913
Night Cream Code: 1914
Eye Cream Code: 1915
Treatment Mask Code: 1916

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

219.95.37.:-)

Qyrana_Biru
Ahli Interaktif
54. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 00:57:48 pagi    [Edit]
sabtu pukul baper? keje ni susah gak

--------------
Satinni:Cadar/Pinggan Mangkuk/IgG X-Tra / 012-6074206, email: qyrana_fdr@yahoo.com YM: Qyrana_Biru

219.95.91.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
55. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 01:00:35 pagi    [Edit]
quote:
sabtu pukul baper? keje ni susah gak


Pukul 3 ptg.........selewat2 pun pukul 3.30 ptg.Memang untung jika ada peluang mendengar penerangan dari yg arif pasal produk tersebut.

Kita ni main hentam.........takut gak kalau tak sesuai..

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

219.95.37.:-)

mawarrimba
Ahli Aktif
56. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 01:14:41 pagi    [Edit]
mama.....nanti lepas dengar mai sini citer skit ye...
boleh gak kongsi pengalaman, mawar ni jauh tak leh nak g

tak kan mama nak nampak mude sorang.. kita nak gak

--------------
** ingin ku tahu sejauh mana kasihmu?

61.14.49.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
57. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 01:16:57 pagi    [Edit]
quote:
mama.....nanti lepas dengar mai sini citer skit ye...
boleh gak kongsi pengalaman, mawar ni jauh tak leh nak g

tak kan mama nak nampak mude sorang.. kita nak gak


wokey baby..........harap2 boleh pergi..
Nanti mama citer kat sini............

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

219.95.37.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
58. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 08:43:55 pagi    [Edit]
Melegakan Sembelit Dengan Selamat Dan Berkesan

Oriyen Colo-Cleanse membantu anda:

* Membersihkan kolon untuk mengurangkan penyerapan semula toksin daripada buangan badan
* Melegakan sembelit dan senak
* Mengawal atur pelawasan anda

Lembut tapi Berkesan

Oriyen Colo-Cleanse diperbuat daripada herba-herba sahaja sebarang julap kimia. Ia melancarkan pelawasan secara lembut dan mencegah pertimbunan buangan bertoksin di dalam tubuh badan. Berbeza dengan kebanyakan julap dalam pasaran yang lazimnya terlalu kuat untuk badan, Colo-Cleanse lembut tapi berkesan pada system anda.

Oriyen Colo-Cleanse sesuai untuk mereka yang:

* Menderita masalah pelawasan atau sembelit: Ambil 2 kapsul Colo-Cleanse sebelum tidur pada waktu malam untuk pelawasan serta-merta tanpa sebarang kekejangan perut (berbanding dengan julap biasa)
* Sekali-sekala makan terlalu banyak: Makan terlampau banyak boleh menyebabkan perut senak dan tidak selesa. Colo-Cleanse membantu melegakan rasa senak
* Melancung: Kerap kali kita menderita sembelit semasa melancung. Bawa bersama anda Colo-Cleanse yang mudah digunakan untuk melegakan sembelit
* Amalan diet yang tidak sihat: Mereka yang mengambil diet yang kurang serat mudah diserang masalah sembelit dan distensi addomen. Colo-Cleanse melegakan masalah-masalah ini dengan serta-merta
* Berdiet: Mereka yang menahan makan untuk merendahkan berat badan mungkin menghadapi pelawasan yang tidak lancar. Colo-Cleanse embolehkan anda berdiet dengan lebih selesa

Berikut ialah senarai semak yang ringkas untuk membantu anda menentukan bila anda memerlukan Colo-Cleanse:

* Kerap diserang sembelit atau cirit-cirit
* Sakit kepala yang berulang-ulang
* Daya tumpuan atau ingatan yang lemah
* Kerengsaan
* Tidur terganggu
* Masalah kulit seperti ruam, eksema dan jerawat
* Rona kulit yang pucat kuning atau suram
* Sakit otot
* Kekejangan sendi
* Kerap jatuh sakit atau dijangkiti penyakit
* Vena varikos atau bengkak
* Tidak bermaya dan lemah
* Alah dan intolerens kepada sesetengah makanan
* Teringin sangat hendak makan
* Masalah prahaid
* Badan dan nafas berbau
* Masalah pencernaan (ketakcernaan gas, kembung)
* Senak dan distensi
* Hemoroid atau buasir


--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.33.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
59. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 08:45:47 pagi    [Edit]
Supa EPA

Minyak ikan Omega 3 dari perairan dalam yang telah dipekatkan dengan kandungan EPA dan DHA yang tinggi. Supa EPA untuk kesihatan jantung, badan dan minda.

* menggalakkan jantung yang sihat-mengurangkan paras LDL "kolestrol jahat" dan meningkatkan paras HDL "kolestrol baik"
* Mengurangkan tekanan darah tinggi - menggalakkan peredaran, mengurangkan kelekitan darah dan mengendurkan salur darah
* Melegakan sendi yang sakit dan radang
* Menggalakkan daya ingatan dan daya penglihatan
* Mengurangkan tekanan dan melegakan sakit kepala
* Meningkatkan daya imun-tubuh badan

EPO

Minyak EPO berkualiti untuk kesihatan dan kecantikkan

* Membantu mengawalatur kitaran haid
* Melegakan Sindrom Sebelum Haid (PMS)-iritasi, sakit kepala, sakit payudara, kesenakkan dan kekejangan perut
* Mengurangkan simptom putus haid-panas badan, peluh sejuk kemurungan dan kekeringan faraj
* Menggalakkan kulit yang sihat, muda berseri -bermanafaat kepada kulit yang kering, tua atau berminyak. Melegakan ekzema dan alergi kulit
* Memperbaiki rambut yang kering dan rosak serta melegakan kilit kepala yang gatal
* Menguatkan kuku yang mengelupas atau mudah patah



Kongsi info sahaja

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.33.:-)

yana2006
Ahli Aktif
60. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 10:23:15 pagi    [Edit]
mama.....
Produk Essence of Caviar tu takde toner ker.....
rasa mcm berminat nak try....

220.128.49.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
61. Dihantar pada 08hb Julai 2005, 11:13:41 mlm    [Edit]
quote:
mama.....
Produk Essence of Caviar tu takde toner ker.....
rasa mcm berminat nak try....


Beautycode Switzerland Essence of Caviar
Cleansing Milk Code: 1911
Skin Lotion Code: 1912
Day Emulsion Code: 1913
Night Cream Code: 1914
Eye Cream Code: 1915
Treatment Mask Code: 1916

Skin lotion tu agak2 nya........ganti toner kot
Apa2 pun.........petang ni mama akan menuntut ilmu pasal produk ni...
jadi TUNGGU le esuk..............mama akan citer serba ringkas pasal produk tu.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.221.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
62. Dihantar pada 09hb Julai 2005, 03:04:56 pagi    [Edit]
Sapa2 yg nak beli Essence of Caviar - satu set lengkap dan inginkan diskaun lebih 50%....leh PM mama.............Voucher diskaun melambak2........makan tak abih sorang2 ni..

Rugi kalau beli tanpa voucher diskaun......mahal gak !!

Tapi kalau orang manyak duit......tak le mahal pada depa...Tak gitu?

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.222.:-)

mawarrimba
Ahli Aktif
63. Dihantar pada 10hb Julai 2005, 11:36:12 mlm    [Edit]
mama, kata Sabtu lepas dah menuntut ilmu, bleh citer skit kot

* Mesej ini telah disunting oleh mawarrimba pada 10hb Julai 2005, 11:36:53 mlm

--------------
** ingin ku tahu sejauh mana kasihmu?

61.14.49.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
64. Dihantar pada 11hb Julai 2005, 03:10:35 pagi    [Edit]
Produk ni memang hebat.....kalau kita tengok orang buat demo.....memang tergoda laa..

Tak sesuai jika kulit berminyak.......dan berjerawat!!
Kalau tinggal parut2 jerawat.......tak pa.!!

Bagus utk menghadapi hari2 mendatang........semakin meningkat usia.......garis2 bakal muncul...Jadi menggunakan produk ni......salah satu cara utk melambatkan keluar garis2 tu...

Umur 20an dah boleh guna....bukan nya dah tua baru sesuai..

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.33.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
65. Dihantar pada 11hb Julai 2005, 03:17:07 pagi    [Edit]
oh ya.........sesiapa yg rasa2 dari group Faz Network...nak tengok DEMO pasal produk PENJAGAAN KULIT dari Cosway......................PM mama..Yang arif akan pergi buat demo..

Jika ada sambutan...boleh adakan masa lunch hour..

Kumpul2 le orang...lagi ramai lagi bagussssssssss

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.33.:-)

yana2006
Ahli Aktif
66. Dihantar pada 11hb Julai 2005, 12:35:37 tghari    [Edit]
mengikut apa yang mama citer tu....
memang dah kena dah ngan kulit ni.....

nak beli ke tak nak....
tak nak ke nak beli....

220.128.49.:-)

Qyrana_Biru
Ahli Interaktif
67. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 00:36:31 pagi    [Edit]
quote:
Bagus utk menghadapi hari2 mendatang........semakin meningkat usia.......garis2 bakal muncul...Jadi menggunakan produk ni......salah satu cara utk melambatkan keluar garis2 tu...

Bagus nihhh

mama cek PM

--------------
Satinni:Cadar/Pinggan Mangkuk/IgG X-Tra / 012-6074206, email: qyrana_fdr@yahoo.com YM: Qyrana_Biru

219.95.92.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
68. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 00:50:35 pagi    [Edit]
quote:
mengikut apa yang mama citer tu....
memang dah kena dah ngan kulit ni.....

nak beli ke tak nak....
tak nak ke nak beli....


Beli ajelah sementara ada voucher diskaun tu........murah banget!!
Mama nak pergi beli hari ni.......

Dulu rasa macam tak best aje cleansing mild tu........tapi tengok orang buat demo itu hari........cam ok aje.. Guna kapas atau span...Best gak..Kalau tak puas hati........sabun le dgn sebarang sabun...contoh sabun yg kambing tu..Goat Mild..lepas tu baru guna Cleansing Mild tu...best aaaaaaaaaar.

quote:
Bagus nihhh

mama cek PM


OK.....mama dah baca...Kesian adik aku sorang ni...

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

cikgu_taska
Ahli Produktif
69. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 00:58:23 pagi    [Edit]
quote:
Tak sesuai jika kulit berminyak.......dan berjerawat!!


Ish..nampaknya aku tak leh guna arr..baru berangan lepas bersalin nak sambar satu set..lelagi lepas tengok iklan dia..kekkeke

Sbb aku tengah pregnant..so aku nak cari set skin care yg tak terlalu heavy sangat..cth cam felisa...La nie aku tengah pakai pencuci muka khazanah..produk baru cosway gak..best gak pencuci muka dia nie..ingat aku nanti nak beli lagi set yg lain..rasa macam pakai krim Hazeline snow jerk bau pencuci muka dia tu..lembut jerk muka..tak rasa tegang lepas cuci...

--------------
Mama Nur Iman Irdina

218.111.166.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
70. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 01:05:49 pagi    [Edit]
cikgu_taska

Dah tengok iklan tu ek...? Mama ni dok suruh orang tengok tapi sendiri lupa tengok...Tapi kita dah tengok masa kat Faz Network...ada pasang iklan tu.

Sapa tengok citer Desperate Housewives~~~ ada kuar iklan Caviar ...8TV..

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

mawarrimba
Ahli Aktif
71. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 01:17:43 pagi    [Edit]
cikgu taska...

mawar pun dah cuba pencuci muka kzanah tu, mmg syok guna,
lembut byk buih, rasa puas hati bila cuci....yang beshhh nya
lepas cuci muka tak rasa tegang...murah plak tu..

lagi satu mawar baru cuba night cream pore refiner, cepat
nampak berkesan, tak caya cuba le sesiapa yg ada open pores
nyer problem..

--------------
** ingin ku tahu sejauh mana kasihmu?

61.14.49.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
72. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 01:32:03 pagi    [Edit]
Sebenar nya byk produk Skin Care yg bagus2 gak kat Cosway......cuma sebab dia tak di iklankan.....jadi orang pandang tak komers i a l ...Macam tak ada kelas le konon2 nya..

Pure White II tu antara yg terbaik gak...


Essence of Caviar

Cleansing Milk Code: 1911
Skin Lotion Code: 1912
Day Emulsion Code: 1913
Night Cream Code: 1914
Eye Cream Code: 1915
Treatment Mask Code: 1916

HARGA BIASA - RM 408.00

Harga jika ada VOUCHER SOS hanya ~~~~~~ RM 195.00 Sahaja!!

* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 12hb Julai 2005, 01:34:26 pagi

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
73. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 02:02:44 pagi    [Edit]
Ada masa lapang bolej klik sini...........

http://www.ecosway.com.my/videos/bust_serum/bm_MY/bust_video_content.html

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
74. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 02:50:20 pagi    [Edit]




Every product in K'zanah beauty range is certified Halal. Use with confidence.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

yana2006
Ahli Aktif
75. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 03:58:47 pagi    [Edit]
cleancing milk dia tu mcm toner ke mama?
kiter takde voucher....so nak beli ikut mcm dlm katalog bulan ni ajelah.
beli 3 jenis dlm seratus lebih tu....

220.128.49.:-)

kamar401
Ahli Aktif
76. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 04:05:44 pagi    [Edit]
haaa...sapa nak voucher SOS? PM kat saya...

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.89.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
77. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 05:38:49 pagi    [Edit]
quote:
cleancing milk dia tu mcm toner ke mama?
kiter takde voucher....so nak beli ikut mcm dlm katalog bulan ni ajelah.
beli 3 jenis dlm seratus lebih tu....


Bukan.......Dia macam mild lee......lembik2.... Picit dan sapu2 ......sebaik2 nya buat macam urutan kat muka..Lepas tu bilas dgn kapas atau span yg basah.

Kalau beli ikut katalog tu....mahal laa.
Jika ada voucher...elok guna voucher diskaun......boleh beli satu set!!

Bukan tak boleh guna sikit2.....maksud nya tak ambil satu set...Jika satu set..KESAN LAGI MANTAP.......Begitalah alkisahnyaaaaaa..........

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.252.:-)

yana2006
Ahli Aktif
78. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 06:40:52 pagi    [Edit]
nak ambik voucher tu....x cukup duitlah mama


kalau guna produk ni, boleh ker campur2 ngan produk lain.

220.128.49.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
79. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 06:43:33 pagi    [Edit]
quote:
nak ambik voucher tu....x cukup duitlah mama


Jangan nangis.........nanti banjir

quote:
kalau guna produk ni, boleh ker campur2 ngan produk lain.


Boleh .....cuma kesan tak sama lah seperti orang yg pakai satu set..Menurut kata depalaaaaaaaaaaaa.........Mama ni tukang dengor aje..

Polis tak tangkap.......jadi di benarkan beli seketui2...

Malam ni......masa citer Desperate Housewives~~~~~ ada kuar iklan pasal CAVIAR...tengok le kalau rajin~~~~8TV

* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 13hb Julai 2005, 07:52:11 pagi

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.252.:-)

kamar401
Ahli Aktif
80. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 06:55:44 pagi    [Edit]
tak sabar nak nengok desperate housewife tu...tambah tak sabar nak tengok iklan....!!!!

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.89.:-)

yana2006
Ahli Aktif
81. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 11:19:57 pagi    [Edit]
akan kutunggu cerita desperate housewife tu....
tapi, sebelum tu nak tgk citer mencari cinta dulu......

220.128.49.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
82. Dihantar pada 12hb Julai 2005, 1:07:22 tghari    [Edit]
Akhir berjaya merembat satu set Essence of Caviar............

sayang nya plak nak pakai.......

Nak berkongsi info pasal produk ni..malas nak taip..

Klik le kat sini.......susah2 aje mama bikin satu blog .....

http://caviar.blogdrive.com


* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 12hb Julai 2005, 3:25:02 ptg

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.182.:-)

just4fun
Ahli Produktif
83. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 1:16:29 tghari    [Edit]
dah tengok dah iklan caviar siang tadi masa drama korea tu...
tak aci...model iklan tu kulit dia memang nampak bersih...kalau tak silap ada berlakon iklan kat tv s'pore..

--------------
http://biosegar.blogdrive.com

219.95.185.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
84. Dihantar pada 13hb Julai 2005, 2:28:15 ptg    [Edit]
quote:
dah tengok dah iklan caviar siang tadi masa drama korea tu...
tak aci...model iklan tu kulit dia memang nampak bersih...kalau tak silap ada berlakon iklan kat tv s'pore..


Biasalah model iklan.......sure le orang lawa.......Kalau kulit berkurap.....penuh panau..Sapa le nak tengok ye

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.32.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
85. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 00:38:45 pagi    [Edit]
Ni hari ke2 mama gunakan CAVIAR.........memang terasa lembut..Best laa!!

Sapa2 yang berhajat nak beli satu set .....boleh PM mama!!

Pasal harga tu plak ~~~ mama akan kasi harga diskaun sementara voucher diskaun masih ada dan masih valid....Tak lama lagi voucher tu akan mati gak..
Jadi sebelum dia mati...........sapa2 berhajat baik fikir dengan cepat sket..
Kalau tak diskaun.......mahal gak ...RM 68.00 satu unit...Kalau satu set sure le mahal beb........Bayangkan satu set ada 6 jenis!! Sendiri kiralah..!!

Lagi satu...mama saja2 gatal dok beli pencuci muka Kzanah tu........Best gak.
Guna time sebelum ambil air sembahyang...kalau nak guna CAVIAR aje......rabak plak RM mama ...Mahai..!!

Sapa2 yg tak pernah pakai sebarang skin care satu set.............set Kzanah amat di galakkan sebagai permulaan...Harga pun murah je.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.24.:-)

arenum
Ahli Aktif
86. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 02:53:24 pagi    [Edit]
sapa2 yang bukan ahli cosway kalo rasa2 nak try set Caviar ni leh gak kasitau kita.....ada SOS voucher ni ha....kita leh belikan.....FREE COURIER....brg tak free lah ye....

leh email gak arenum915@yahoo.com

* Mesej ini telah disunting oleh arenum pada 14hb Julai 2005, 02:54:08 pagi

210.187.228.:-)

dikme
Ahli Setia
87. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 05:11:08 pagi    [Edit]
pasal apa tak dpt catalog redemtion lagi nih , klu beli harga sama ke dgn katalog RM 2 ? dah lah stokis berdktn tgh renovate malas tul nak gi tpt lain

192.228.154.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
88. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 05:27:45 pagi    [Edit]
dah lama tak singgah cosway.......sibuk manjang..petang ni nak gi shopping leeeeeeee........

banyak barangan yg nak dibeli....boucer bonus pun lom tebuss...

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
89. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 08:04:31 pagi    [Edit]
quote:
dah lama tak singgah cosway.......sibuk manjang..petang ni nak gi shopping leeeeeeee........

banyak barangan yg nak dibeli....boucer bonus pun lom tebuss...


Masih ingat ke lorong pergi stokist cosway.........

Ni mama kasi alamat2 stokist.......kalau lupalah

http://www.cosway.com.my/distribution/stockist/stk_sel_01.htm

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.216.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
90. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 1:53:31 tghari    [Edit]


Kalau nak mencairkan lemak.......harga bulan ini adalah antara
yang termurah!!


Harga Murah 25June - 24July 2005 !!!

Normal Price - RM 59.00
Now - RM 39.50
Jika beli unit ke2 HANYA ~~~~ RM 29.90 sahaja !!!




Suci dan Murni

Serlahkan wajah yang cerah berseri dan anggun!!
K'zanah White merupakan rangkaian ekslusif penjagaan kulit yang menyampaikan tindakan pemutihan ekstrak semulajadi likoris dan mulberi untuk menyerlahkan wajah yang cerah berseri bak salji.Kulit turut di pelihara agar kekal licin, halus selembut sutera dan muda menawan!!


* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 14hb Julai 2005, 2:50:29 ptg

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.183.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
91. Dihantar pada 14hb Julai 2005, 3:27:21 ptg    [Edit]
....mama....amboi amboi amboi...baru berniat nak singgah umah kak timah....ujan selebat-lebatnya...sabo je le...sabtu le pulak bakal menyinggah...nak renew ahli tu le....

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
92. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 00:23:50 pagi    [Edit]
LeiLa04

quote:
.mama....amboi amboi amboi...baru berniat nak singgah umah kak timah....ujan selebat-lebatnya...sabo je le...sabtu le pulak bakal menyinggah...nak renew ahli tu le....


Alhamdulillah.......ingat lagi stokist kak Timah......sure dia rindu Leila........
rindu serindu2 nya!!

Mustaffa @ Razali b Mahat &
Timah bt Hassan
11 Jalan SP2/12B
Taman Subang Perdana
40150 Shah Alam
Selangor

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.183.:-)

kamar401
Ahli Aktif
93. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 00:29:09 pagi    [Edit]
quote:
Mustaffa @ Razali b Mahat &
Timah bt Hassan
11 Jalan SP2/12B
Taman Subang Perdana
40150 Shah Alam
Selangor



haa...shopping banyak kat situ yer...
kak timah tu saya panggil Su Timah, sedara sepupu belah asben...lama tak jumpa...

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.89.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
94. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 00:37:43 pagi    [Edit]
kamar401

quote:
haa...shopping banyak kat situ yer...


Stokist yg selalu LeiLa lepak........dulu lah.....Sekarang ni tak tau lee.....kot dah berpaling tadah!

quote:
kak timah tu saya panggil Su Timah, sedara sepupu belah asben...lama tak jumpa.


eh !eh!!!!!!!!.Macam edisi Jejak Kasih plak.......

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.183.:-)

kamar401
Ahli Aktif
95. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 00:44:25 pagi    [Edit]
quote:
eh !eh!!!!!!!!.Macam edisi Jejak Kasih plak.......


bukan laa...bertaun2...kalau balik raya kat kg atau ader kenduri kendara belah asben baru jumpa...
kalau su timah datang umah tak lupa bawak buah tangan...barang cosway ler...

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.89.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
96. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 06:20:43 pagi    [Edit]
ESSENCE OF CAVIAR



Khususnya sebagai pemakanan bagi orang Rusia Tsars dan pemakanan di raja, kaviar adalah telur ikan surgeon yang luar biasa dan sangat berharga. Di kenali sebagai “Makanan Raja”, kaviar juga mempunyai kandungan yang berkhasiat tinggi dan berkesan terhadap anti penuaan bagi penjagaan kulit.

Di cipta khas oleh Dr V.Kalhoer dan kumpulan pakar penjagaan kulit di Klinik Intra Cosmedical di Swirtzerland, dengan kerjasama Dr Roland Boeni, ketua Dermatologi di Universiti Hospital of Zurich.

RAHSIA KECANTIKAN DAN ANTI PENUAAN ORANG KAYA DAN TERKEMUKA

Manjakan diri anda dengan ekstrak kaviar yang kaya dan mewah , hadiah muktamad dari laut untuk membantu anda mengekalkan kecantikan kulit anda.

KAGUMI LAH KEPUTUSAN YANG MENAKJUBKAN


- Kulit yang ternyata lebih licin dan halus di belai

- Kulit tegang , terangkat dan lembab dengan kesan garis halus dan kedut amat berkurangan

- Kulit berseri berkilauan dengan kembali nya keremajaan kulit

Sistem kecantikan Essence of Caviar :-

Kita memperkenalkan koleksi penjagaan kulit mewah yang tepu dengan ekstrak kaviar.Sungguh berkhasiat , ia menghasilkan keputusan yang menakjubkan dengan menentang kesan usia dengan mencergas semula fungsi kulit dan pembaharuan. Ya! Tegang , terangkat, licin dan kulit terhidrat dengan pengurangan garis dan kedut kulit dengan berkesan. Anda akan mula menampakkan keserian remaja.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.183.:-)

OoooD
Ahli Aktif
97. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 07:19:11 pagi    [Edit]
sat lagik nak menganazzz gak a...
blog dah siap...
mana bleh tahan semlm dapat statement 0.00 jer... sedih wa....
tapi bulan ni dah berbelanja hampir 400..harap2 dapat le sen skit...
voucher 50% disk dah post kat sedara kita di selatan, mintak dia jgn simpan wat pekasam je voucher tu...


harapkan mama wat blog...
berkurun lamaaaa ku rasakan...ceeceee cam laguk la...

--------------
http://jajancrispy.blogspot.com ~~teh_bunga2002@yahoo.com / 013-2040120

192.228.129.:-)

OoooD
Ahli Aktif
98. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 07:57:32 pagi    [Edit]
auummmmchakk...heee...
dah siappp...

jom la, jengok la, sila la..

apabiz.blogdrive.com

lepas ni bleh le gebang2 ngan koreng sumer...bile lagik nak capai ahli produktif kan!!kan!!!! dannn yg paling penting sen masyukk...

--------------
http://jajancrispy.blogspot.com ~~teh_bunga2002@yahoo.com / 013-2040120

192.228.129.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
99. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 09:15:07 pagi    [Edit]
quote:
tapi bulan ni dah berbelanja hampir 400..harap2 dapat le sen skit...
voucher 50% disk dah post kat sedara kita di selatan, mintak dia jgn simpan wat pekasam je voucher tu...


Kalau voucher sos HEXAGON tu sedara guna, tak peram.....mama ada offer utk 'anak2' mama di sembang iklan niaga...Pi le tengok...3 keping aje..Nak ke? Kalau tak nak............tak payah lee...

quote:
harapkan mama wat blog...
berkurun lamaaaa ku rasakan...ceeceee cam laguk la


Pedih menusuk kalbu...Masalah kesihatan PC tak dapat nak tolong dek ooooi!!
Mama punya blog pun ...ada yg tak boleh nak update..

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.183.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
100. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 09:16:36 pagi    [Edit]
....lama tak ngunci rumah....byeeee

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005