Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 26hb Ramadhan 1435 @ 24hb Julai 2014, 8:20:58 mlm
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Produk Kecantikan & Kesihatan  
(Pengendali : eyzlyn)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh Salindah : Permakanan Ibu Hamil & Lepas Pantang~ Anak Pintar, Cergas & Bijak..Insya Allah
mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
51. Dihantar pada 09hb September 2005, 08:10:07 pagi    [Edit]
quote:
mama..

skang kat usj... keje kat shah alam
nanti taun depan la kita carik mama lagik ek... ekeke


wokey.......kalau dia slim......mesti lupa ngan mama!!!!!!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.182.:-)

ella973
Ahli Produktif
52. Dihantar pada 09hb September 2005, 09:09:18 pagi    [Edit]
budak baru~ hehehe.. bolehhhh.. check PM yer

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

58.26.0.:-)

budakbaru
Ahli Produktif
53. Dihantar pada 12hb September 2005, 08:45:33 pagi    [Edit]
dah check dah..

--------------
bz sokmo

218.217.249.:-)

arejuey
Ahli Baru
54. Dihantar pada 13hb September 2005, 08:22:42 pagi    [Edit]
salindah ni perlu mkn sbm ke slps mkn?

219.93.8.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
55. Dihantar pada 13hb September 2005, 11:00:01 pagi    [Edit]
arejuey~tak kisah sebelum atau selepas makan, tiada pantang larang begitu, cuma jika makan juga ubta dokor tolong jarakkan tempoh makan...

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

arejuey
Ahli Baru
56. Dihantar pada 14hb September 2005, 07:59:45 pagi    [Edit]
thanks...ooo..bila2 boleh mkn yer...

219.93.8.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
57. Dihantar pada 14hb September 2005, 10:15:46 pagi    [Edit]
ye begitulah...Ok arejuey...all the best

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
58. Dihantar pada 23hb September 2005, 05:31:21 pagi    [Edit]
BOLEH JUGA DAPATKAN SET SALINDAH SEMASA MENGANDUNG SAJA RM224

sET SELEPAS BERSALIN RM220

Bayran pos PERCUMA. Diskaun boleh dirundingkan.

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

kamar401
Ahli Aktif
59. Dihantar pada 28hb September 2005, 00:44:44 pagi    [Edit]
ella, wan nak beli salindah ler...chek pm yer...

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.94.:-)

ella973
Ahli Produktif
60. Dihantar pada 28hb September 2005, 02:49:41 pagi    [Edit]
wan~ ella dah balas PM

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

58.26.0.:-)

syikin72
Ahli Produktif
61. Dihantar pada 28hb September 2005, 02:56:16 pagi    [Edit]
Bagi mereka nak dapatkan Salindah & berada di kawasan berikut, boleh contact syikin.. penghantaran terus ke tangan anda.....

1) KL - Jln Duta, Jln Raja Chulan, Jln P. Ramlee, Jln Tun Razak, Jln Ampang, Jln Sultan Ismail, Jln Raja Laut, Jln Tun Perak,Jln Loke Yew, Jln Tuanku Abdul Rahman, Sentul, Jalan Pahang, & kawasan yang sewaktu dengannya.

2) Ampang, Kg Pandan, Pandan Indah, Pandan Jaya, Taman Shamelin, Tmn Maluri, Keramat, Tmn Melawati, Wangsa Maju

3 Jalan Klang Lama, Bangsar, Petaling Jaya, Gombak, Damansara dan Bukit Jalil.

tempat lain hantar dengan poslaju.. free lagi...



Syikin 012-3838018 / email : syikin@kedai2ekin.com / ym : syikin72

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

60.48.75.:-)

kamar401
Ahli Aktif
62. Dihantar pada 07hb Oktober 2005, 02:11:18 pagi    [Edit]
bila la...nak dapat salindah dari ella nih...

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.21.:-)

ella973
Ahli Produktif
63. Dihantar pada 07hb Oktober 2005, 03:47:50 pagi    [Edit]
wan~salindah dah lama ada la wan... kalau mcm tu tghari nanti ella htr yer... hehehe jgn mare yer

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

58.26.0.:-)

k.long
Ahli Setia
64. Dihantar pada 08hb Oktober 2005, 1:42:14 tghari    [Edit]
k.long tumpang gak eek

Bagi mereka nak dapatkan Salindah di kawasan berikut, boleh contact k.long

Penang,Seberang Perai dan P.Buntar, (Ada cenderahati menanti dgn setiap pembelian salindah)

tempat lain hantar dengan poslaju.. percuma

--------------
stokis era edar,ivy6.Biodex,natasha,NP,B-Nice,B.Perawan,dynary spa,legano scrub: 012-5990721

202.188.179.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
65. Dihantar pada 08hb Oktober 2005, 2:52:46 ptg    [Edit]
wan~baru nak cari ke??? sian...ella.....cepat le....

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

ella973
Ahli Produktif
66. Dihantar pada 09hb Oktober 2005, 1:41:11 tghari    [Edit]
leila~ aku dah htr dah td. lepas amik stok kat mak fendi, wuyooo bergetah mak fendi tuhhh.. patut ler anak hensem.. mak dia lawooo..

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

210.195.96.:-)

kamar401
Ahli Aktif
67. Dihantar pada 10hb Oktober 2005, 08:34:28 pagi    [Edit]
leila~ dah dapat dah...tapi belum telan lagi...
ella~ thanks.

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.95.:-)

maz3d
Ahli Produktif
68. Dihantar pada 11hb Oktober 2005, 12:35:08 tghari    [Edit]
Member suruh tanyakan....Kalau makan set salindah ni xde effect apa2 ker kat baby (breast feeding). Ada dgr org citer baby kene cirit-birit, ruam badan etc...

Harga set complete tu ...special price dpt brape?.

--------------
Minyak Shuhaida 1001 Rahsia Alam http://www.shuhaida.com/?ref=maz3d

60.48.110.:-)

ella973
Ahli Produktif
69. Dihantar pada 11hb Oktober 2005, 2:48:20 ptg    [Edit]
maz3d~ remedies salindah bukan dr persedian herba tapi yer la kan apa-apa ubat lepas bersalin kdg2 memang ada effect pd baby yg dibreastfeed.. tapi so far kwn2 ella yg amik belum la ada effect mcm tu

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

58.26.0.:-)

ella973
Ahli Produktif
70. Dihantar pada 16hb November 2005, 11:42:28 pagi    [Edit]
Berminat nak dptkan salindah, boleh ctc ella juger yer

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

219.93.8.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
71. Dihantar pada 16hb November 2005, 5:59:30 ptg    [Edit]
quote:
Member suruh tanyakan....Kalau makan set salindah ni xde effect apa2 ker kat baby (breast feeding). Ada dgr org citer baby kene cirit-birit, ruam badan etc...

Harga set complete tu ...special price dpt brape?.



sekali imbas baca ingat maz3d yg nak...ehehehhe....ok le setakat dengar cakap org...baik bertanya sendiri dgn pengguna salindah....bagi kak leila, setelah 5 tahun mengenal, belajar, kursus mengenai salindah...taknampak keburukan jika senarai 10 yg terbaik dari slaindah.

Masalah kulit anak ruam, merah....sbb kulit bayi memang lembut & selalu panas berpeluh....bukan sebab salindah.....tambahan lagi...IBU hamil suka minum SOYA BEAN.........silap sekali....bukan bagus utk ibu hamil KECUALI SOYA BEAN BUATAN SENDIRI. Pengalaman sendiri mengajar memahami soya bean.

Permakanan juga perlu dijaga.....

nak mejawab kemusyikilan dalam sembang petua tapi lom free lagi.....

jika nak detail minta dia dtg jumpa kak leila...pesanan 30 minit memberikan kebaikan smeua pihak....Insya Allah...ada cara makan & pantang larangnya...dgn SALINDAH....

* Mesej ini telah disunting oleh LeiLa04 pada 17hb November 2005, 6:31:20 ptg

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

ida2505
Ahli Baru
72. Dihantar pada 17hb November 2005, 5:15:10 ptg    [Edit]


k.LeiLa04 ,

ida skrg dah 35wks...so next wk dah leh start dgn B4 lah kan?

then.. mcmana dgn B3, kena stop or mcamana?

-------------------------------------------------------------
B3 RM46 mulai minggu 28
B4 RM30 4 minggu sebelum dijangka bersalin

202.188.132.:-)

ella973
Ahli Produktif
73. Dihantar pada 17hb November 2005, 5:20:52 ptg    [Edit]
ida2505~ ida dah dpt tak kit era edar tuu

leila~ kalau org yg ada kencing manis ( insulin independant) boleh ke consume salindah nih

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

219.93.8.:-)

ida2505
Ahli Baru
74. Dihantar pada 17hb November 2005, 5:23:47 ptg    [Edit]
ella973- lom lagik la k.ella... xcall pon kwn akak tuh...dah terdelete msg yg bg contact no dia..

202.188.132.:-)

yusmar
Ahli Produktif
75. Dihantar pada 17hb November 2005, 5:58:16 ptg    [Edit]
ida seeloknya teruskan B3 tu smpi abis....saya dulu pernah tanya leila. Tapi jgn kemam serentak B3 dan B4 tu, biar abis kemam sebiji dulu baru ambik yg lg satu.

quote:
IBU hamil suka minum SOYA BEAN.........s i a l p sekali....bukan bagus utk ibu hamil KECUALI SOYA BEAN BUATAN SENDIRI.


leila sorry ye....s i a l p tu apa?.

--------------
DCL/Salindah/Examo/Sbn Bg Perawan(Kulim,Kedah)~017-5982207 ~yuzee73@yahoo.com~

203.80.97.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
76. Dihantar pada 17hb November 2005, 6:35:58 ptg    [Edit]
yusmar ~ silap typo le tu....TQ

ida ~ betul kata yusmar tu, tgeruskan makan B3 hingga habis, itu yg sebaik-baiknya.....lepas tu mkn B4, tapi jgn kemam serentak dlm mulut. Kemam B3 dulu, habis baru makan B4. Disebabkan B4, kena makan pagi & malam.....boleh makan B3-4 biji semua sebelah pagi. atau mana mudah.

ella
quote:
leila~ kalau org yg ada kencing manis ( insulin independant) boleh ke consume salindah nih

~~~memang bagus & bagus sekali, tapi ada tambahan...NADYA DIAFOOD...NI SERBUK...JIKA SUSAH NAK BANCUH BUAT MINUMAN AMBIL YG TABLET....

Tambahan salindah:
1. Kencing manis : Diafood~serbuk atau tablet
2. Darah tinggi : Hyper-10-C
CUKUP & BAGUS tak perlu ubat atau insulin dari doktor. Terbukti & memang bagus.

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

yusmar
Ahli Produktif
77. Dihantar pada 18hb November 2005, 09:43:42 pagi    [Edit]
leila~ laju sgt la tu..!.

--------------
DCL/Salindah/Examo/Sbn Bg Perawan(Kulim,Kedah)~017-5982207 ~yuzee73@yahoo.com~

203.80.97.:-)

manis26
Ahli Baru
78. Dihantar pada 22hb November 2005, 07:43:46 pagi    [Edit]


Akum kak Leila04 saya dah amalkan salindah ....pengalamannya semasa mengandung....tak de kram kaki....tak banyak masalah....sekarang nie anak saya cergas sangat dan minum susu BIOLAC.....kak leila kat mana...saya kat area cheras....ada tak stokis yang terdekat dengan saya untuk memudahkan saya membeli susu BIOLAC....Bandar Tun Razak ...Tasik Permaisuri ker.............

61.6.39.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
79. Dihantar pada 22hb November 2005, 08:46:24 pagi    [Edit]
manis ~ Tahniah....anak salindah anda pasti takkan mengecewakan anda....keletah, peramah, cepat matang, berdikari, kuat tulang & gigi....

untuk pengedar terdekat cuba masuk website kak leila, klik Pegedar EEM , Pn Yuna ada di cheras, dia aktif juga.

Untuk testimoni jom share kat website kak leila tu...boleh share dgn testimoni Yusmar dlm forum ekedai...jika nak masukkan gambar anak pun dialu-alukan.

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

yusmar
Ahli Produktif
80. Dihantar pada 22hb November 2005, 09:55:35 pagi    [Edit]
leila~ lepas anak berhenti menyusu tah knapa la tak ingat kat Biolac. Baru ni ada org tanya baru tingat....kalau nk tukar sekarang ni rasanya mau tak anak minum.

--------------
DCL/Salindah/Examo/Sbn Bg Perawan(Kulim,Kedah)~017-5982207 ~yuzee73@yahoo.com~

203.80.97.:-)

arejuey
Ahli Baru
81. Dihantar pada 22hb November 2005, 10:00:33 pagi    [Edit]
kak Leila04,

nk tanya...sy skrg dh 23 minggu..tp B1 sy masih byk lg..sbb sy selalu lupa nk mkn..kdg2 tu sbb sy minum teh jd sy terus tk makan...so next week sy perlu mkn B2 kan? boleh ke amik B1 terus skali 4 biji?takut lak rasanya...ok..tq..

219.93.8.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
82. Dihantar pada 22hb November 2005, 10:11:06 pagi    [Edit]
quote:
nk tanya...sy skrg dh 23 minggu..tp B1 sy masih byk lg..sbb sy selalu lupa nk mkn..kdg2 tu sbb sy minum teh jd sy terus tk makan...so next week sy perlu mkn B2 kan? boleh ke amik B1 terus skali 4 biji?takut lak rasanya...ok..tq..


arejuey ~jgn risau...makan sahaja 4 biji pagi B1...nanti makan B2 4 biji malam....jgn risau tiada overdos...homopaty...tiada bahaya jika makan lebih...ibu akan rasa lebih cergas....jika nak segar kerja makan semua pagi...tapi jangan kemam B1 & B2 serentak..itu saja....

yusmar ~ try 1 tin ..memang tin dia kecik je 500gm aje..jika tak boleh jgn tapi jika dari awal...maybe dia nak...ehehehhe kang tak mampu lak membeli....anak leila minum BioLac 1 tin 3 ari je.........poning ibu dia....anak-anak salindah lebih serasi dgn Biolac.....berbanding susu lain...ada ni 12 tin sebulan anak dia minum...lebih RM200 sebulan...tapi hasilnya dia amat puashati.............anak salindah + bioLac..cergas, kental badan, aktif, lasak, kurang penyakit deman & selsema.......lom setahun mak dia dah penat mengejar..........

* Mesej ini telah disunting oleh LeiLa04 pada 22hb November 2005, 10:12:15 pagi

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

manis26
Ahli Baru
83. Dihantar pada 22hb November 2005, 1:05:06 tghari    [Edit]


kak leila04...anak saya sekarang menyusu malam hari siang biolac...macam mana nak bagi anak saya yang baru nak masuk 6 bulan tak jaga malam......sebab malam susu badan kekadang susu badan saya kurang...saya bekerja...siang...jadi mlm baru bagi susu badan...kekadang anak saya macam tak puas jer...bagi susu biolac malam kekadang nak kekadang tak nak.....kejap jaga....kejap jaga..sebab tak puas susu macam mana ekkkkkkkk nak bagi anak saya tidur lena mlm........ penatlaaaaaaaaa

61.6.39.:-)

yusmar
Ahli Produktif
84. Dihantar pada 22hb November 2005, 4:33:16 ptg    [Edit]
leila~ macamana rasanya?. Smpi umur berapa boleh minum. Ingat nk try...kalau adik tak mau boleh bg kat abg.

--------------
DCL/Salindah/Examo/Sbn Bg Perawan(Kulim,Kedah)~017-5982207 ~yuzee73@yahoo.com~

203.80.97.:-)

ella973
Ahli Produktif
85. Dihantar pada 22hb November 2005, 4:53:44 ptg    [Edit]
manis26~ minum le bidadari pulak, boleh manambah susu ibu

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

219.93.8.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
86. Dihantar pada 22hb November 2005, 5:19:12 ptg    [Edit]
manis~ada remedi tambah susu dlm era edar, tapi bykkan minum susu, air masak & makanan berasaskan tenusu...Insya Allah tambah juga susu.

Yusmar~ biolab dari baru lahir hingga 3 thn.......bleh campur susu, campur dlm nestum, juga solid biolac....

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

suzismi
Ahli Aktif
87. Dihantar pada 22hb November 2005, 7:55:16 mlm    [Edit]
kat area muar..tangkak..dan sewaktu dgnnya tu...
kalau nak dptkan salindah bolehlah pm/sms su...

tempat lain dgn pos laju...

--------------
Salindah/Examo/Revell/Cosway/DCL/mawar9774@yahoo.com/sms~0127526483

203.106.198.:-)

diina
Ahli Setia
88. Dihantar pada 22hb November 2005, 8:04:03 mlm    [Edit]
anak salindah anda pasti takkan mengecewakan anda....keletah, peramah, cepat matang, berdikari, kuat tulang...

Dah terbukti pada anak diina... , rasa untung sangat sebab dah mula makan salindah masa mengandung kali pertama



Masa umur 3 bulan dia dah pandai meniarap, masa hujung umur 4 bulan...dia dah duduk dalam walker dan pandai panggil 'ayah', 5 bulan masa dalam walker tu dalam berjalan sana sini...boleh main sorang2, paling suka ngan buku. Ramai gak kawan2 diina terkejut ngan perkembangan anak diina...

* Mesej ini telah disunting oleh diina pada 22hb November 2005, 8:09:53 mlm

--------------
Bidadariku...sayangi mama & papa

203.106.229.:-)

wanli
Ahli Produktif
89. Dihantar pada 23hb November 2005, 08:26:55 pagi    [Edit]
isk.. dengar diina nyer experience.. rasa nyesal laks x amik salindah... tp takpe laa.. skarang ni dah nak masuk 5 bulan.. ingat nnti nak amik set lepas bersalin salindah je..

--------------
mimpi yang tak pasti... akan jadi nyata atau sebaliknya.... http://wanina.fotopages.com/

219.93.8.:-)

diina
Ahli Setia
90. Dihantar pada 23hb November 2005, 08:47:52 pagi    [Edit]
Wanli
takpe...nanti boleh cuba for next baby...

Sebelum diina pregnant lagi, diina dah mula cari makanan tambahan untuk baby dalam perut...bak kata org, biarlah dari dalam perut lagi perkembangan otak dia dah baik...selain ambik salindah...diina amalkan makan kismis

mmm satau lagi kalau nak anak kulit gebu, kata kak leila kena makan yugart...tapi diina tak lalu...so boleh gak makan mayonis...kalau nak sedap dan berkhasiat...cari mayonis untuk salad buah...yum yum yum...mmg sedap

--------------
Bidadariku...sayangi mama & papa

203.106.229.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
91. Dihantar pada 23hb November 2005, 3:41:09 ptg    [Edit]
wanli ~ 5 bulan masih belum terlambat.....jumpa kak leila or email........sempat lagi makan..ada cara2 nya.............

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

putrikembara
Ahli Baru
92. Dihantar pada 29hb November 2005, 3:46:53 ptg    [Edit]
kak leila..saya nk tanye psl produk MAILA.
sejauhmana keberkesanan dan cara penggunaannya.

210.187.40.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
93. Dihantar pada 29hb November 2005, 5:29:22 ptg    [Edit]
Putri ~keberkesanan utk kewanitaan seperti awet muda, mengeratkan hubungan suami isteri, mengempiskan perut, mengurangkan keputihan itu kak leila berani beri komen tetapi utk merancang hamil tak berani gerenti, sbb memang bukan perancang keluarga juga bantu jarakkan kehamilan sahaja.............doktor pun tak jamin.....OK

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
94. Dihantar pada 07hb Disember 2005, 6:36:22 ptg    [Edit]
Alhamdulillah...berkat bulan ramadhan & syawal...tambahan musim hujan ni...bulan december bertambah-tambah ibu hamil.............kepada yg rasa ragu2 mendengar cerita org......boleh call/email kak leila utk bantuan & nasihat pemakanan salindah yg terbaik..............sbb cara makan amat mempengaruhi kesan & anak-anak salindah............

setakat ini pembelian dgn kak leila tidak bermasalah besar, ramai yg sms/email bertanya itu ini....hinggakan cara makan pun salah...so bagaimana yg nak dapat yg TERBAIK DARI SET LENGKAP SALINDAH...buka setakat makan sahaja............

Bantuan akan diberikan...berkat sokongan tuan/puan...kami akan bersama sama ERA EDAR akan bercuti ke Langkawi....kepada yg ingin turut serta dgn insentif era edar yg akan datang juga boleh mendapat khidmat nasihat.


--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

suzz
Ahli Baru
95. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 10:19:36 pagi    [Edit]
Alhamdulillah...rasanya sayapun dah sangkut sebab lepas syawal dan musim hujan la ni...hehee..semalam check positif for second baby...saya berminat jugak...duduk area bangi...lepas check doctor confirm jer saya sms..

203.115.226.:-)

yusmar
Ahli Produktif
96. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 10:20:06 pagi    [Edit]
Betul tu untuk mendapat yg terbaik dari Salindah perlu tahu cara makan yg betul. Saya dulu pun nasib baik kenai leila kalau tak main telan je. Sbb kalau beli kt luar penjual tak terangkan secara detail....rugi benar rasanya kalau camtu.

leila, ramai ke yg pegi. Kalau tahu awal boleh ikut sama...tp cuti pulak dah apply ari lain.

--------------
DCL/Salindah/Examo/Sbn Bg Perawan(Kulim,Kedah)~017-5982207 ~yuzee73@yahoo.com~

203.80.97.:-)

ella973
Ahli Produktif
97. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 10:25:35 pagi    [Edit]
wah leila, nak le ikut pi langkawi

suzz~ jika nak ode, boleh ode ngan kak ella juger, kak kat putrajaya

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

219.93.8.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
98. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 6:09:49 ptg    [Edit]
Alhamdulillad suzz ~rezeki murah tu tambah zuriat!!....jika dah confirm tu bleh dibantu jika berniat nak makan salindah, jgn dengar cakap2 org....pengalaman & cerita ceriti tak sama....betul caranya memang seronok melahirkan anak salindah

memang betul, sejak lepas raya ni permintaan salindah memang hangat, itu belum mula iklan & promosi semula dalam Pa & Ma........

ella~jika nak joint iklan Pa & Ma, bagi tau, invest sedikit mula je...tapi hasil bagus...prospek ramai dlm Pa & Ma. Alhamdulillah....itu rezeki Pa & Ma le...insentif yg era edar beri ni memang kena masa iklan dlm Pa & Ma. Tahun depan ada promosi jomm kita pulun...bukan senang Dr. Azizan nak belanja kita tau!!!

Yusmar~dtg opis ke? ingat cuti panjang.....ada hati nak jumpa Yusmar nanti, tapi lom pasti....kita ada rezeki sampai ke Kulim tu......

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
99. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 7:50:54 mlm    [Edit]
LeiLa ~~ Nak ikut pi Langkawi.............

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.223.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
100. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 7:52:35 mlm    [Edit]
Lama dah tak merasa nak mengunci topik si Leila ni........

ini kali kasi kunci aje..........................................

sapa nak order Salindah tu..........cepat pi order dari LeiLa dan geng2 nya....!!

Mama tak mau.......

syoknya dapat kunci........!!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.223.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005