Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 28hb Dzulhijjah 1435 @ 23hb Oktober 2014, 5:19:14 ptg
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Iklan & Niaga  
(Pengendali : Krew)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh JUBAH, MINI JUBAH : KOLEKSI JUBAH SENJA, KARL ISKANDAR, SOPHIE
yatie75
Ahli Aktif
1. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 10:52:27 pagi    [Edit]
NAK TANYA KAWAN2 YG DUK AREA KL TERUTAMANYA.

MANA NAK DAPATKAN KOLEKSI JUBAH2 DARI KARL ISKANDAR, SENJA, SOPHY DAN LAIN2 TU DENGAN HARGA MURAH/BORONG? KALAU ADA CONTACT NGAN BUTIK TU SENDIRI PUN OK.

ATAU ADA YG TAU MANA NAK DAPATKAN JUBAH FESYEN TERKINI DENGAN HARGA MURAH?

BANTU YE.. NAK RAYA DAH NEHH...

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.90.:-)

jamd
Ahli Produktif
2. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:06:12 pagi    [Edit]
yati,


pi cari kan jln san peng...kat situ byk kedai jual baju2 & jubah

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

219.95.200.:-)

nid
Ahli Produktif
3. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:14:19 pagi    [Edit]
jamd
jln san peng tu kat mana ek???

203.121.49.:-)

jamd
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:21:40 pagi    [Edit]
nid,

tau tak balai bomba jln hang tuah...dia kat belkanag tu...kalau nak beli kain langsir pun murah kat situ...pn ann beli kat situ

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

219.95.200.:-)

PuteriAdat
Ahli Aktif
5. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:23:19 pagi    [Edit]
yati75

Rasanya boleh jugak dapatkan jubah2 n mini2 jubah kt frachais FIRST LADY samada kat Jalan Tunku Abdul Rahman atau kt Ampang Park..
Kalau tak silap PA, untuk dapatkan diskaun harga borong kena belian RM1000 ke atas...Jubah2 n mini jubah nyer cantik2..dan murah2 giler...
bukan harga borong pun leh dapat dalam range RM49.90 - RM119.90 sepasang/sehelai...


--------------
AMWAY/COSWAY/DCL-Bidadari, Guara Cafe/Trimz&Klenz-YM- fatin_fariha76/ HP-012-9118512

219.95.58.:-)

PutriAntasha
Ahli Setia
6. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:24:27 pagi    [Edit]
kalau nak beli kain langsir kat jalan san peng tu berapa minimum meter boleh beli ?

--------------
ctc no : 019-203 3937

203.106.229.:-)

PutriAntasha
Ahli Setia
7. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:27:24 pagi    [Edit]
hubby putri memang org singapore tapi dah menetap kat sini la..
pernah sekali bawa ipar duai datang dari singapore jalan2 kat area Jalan TAR tu dan tersinggah FIRST LADY...FIRST LADY tu kan dari singapore...dia org cakap harga kat sini lebih murah dari sana walaupun kat KL ni cuma branch dia je...

memang lawa2 dan harganya berpatutan kat FIRST LADY tu....baju kurung dia...jubah dia...cantik2...

--------------
ctc no : 019-203 3937

203.106.229.:-)

nid
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:35:02 pagi    [Edit]
hmm...rupanya banyak lagi nama jalan kat kl aku tak tau...

jamd
dekat chow kit ke....maaf la kalau salah...

203.121.49.:-)

atizar_nim
Ahli Baru
9. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:36:12 pagi    [Edit]
kat opis NIM ni mmg ader akak yg bukak kedai jual baju-baju KOLEKSI JUBAH2 DARI KARL ISKANDAR, SENJA, SOPHY DAN LAIN2 tu.... dia ambik kat flat sampin..katernya area bangunan DBP.. ( ader sesapa lebih tau tempat nih?)

NIM pun tak pernah pergi.. tapi mak mertua pernah pi.. kat situ mmg khas utk org ambik borong.. beli satu dier tak layan... tapi kat situ kalo tak laku tak leh pulang balik... dan satu jenis tu biasanya kena ambik satu set.. misalnya satu corak jubah tu kaler biru, kiter kena ambik juga kaler lain dengan corak yg sama.. lebih kurang gitu la... member opis NIM tu memula nak pakai sendiri.. tapi sebab kena ambik borong... dier sampai bukak kedai kat sini..

So, sekarang ni beli kat dier jer..
butik first lady selalu jugak NIM pi... tapi tak taulaa.. selalu rasa cam sesuai... tak taula kalo waktu NIM pergi tak kena,yg cecantik dah abis.. takder rezeki kots..

202.185.40.:-)

PutriAntasha
Ahli Setia
10. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:38:36 pagi    [Edit]
jamd/nid,

putri tolong jawab...bukan kat chow kit...kat area pudu sana nun...

--------------
ctc no : 019-203 3937

203.106.229.:-)

nid
Ahli Produktif
11. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:41:55 pagi    [Edit]
PA
tq...heheh....rasanya tau kat ne....

203.121.49.:-)

yatie75
Ahli Aktif
12. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:42:33 pagi    [Edit]
ni dah jadi cam rojak neh.

tanya lain. dah sampai ke kain langsir neh...

btw, yg kata akak tu bukak butik tu, leh bagi tak alamat lengkap tpt dia amik tu?

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.90.:-)

jamd
Ahli Produktif
13. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:45:33 pagi    [Edit]
nid,

dekat dgn flat sampin le tu....ala betul2 depan Victoria Institution school...kalau naik LRt berenti kat Hang Tuah punya stesen...pastu akan lalu flat sampin tu...pastu ada jln masuk ....jln san peng le nama dia....kat situ mmg kena beli borong...

yati,

mmg kain langsir design baru murah2...lagi murah dari nilai/tangkak....tapi kena beli 1 gulung le camtu

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

219.95.200.:-)

yatie75
Ahli Aktif
14. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:47:14 pagi    [Edit]
1 gulung? tu boleh buat baju satu family terus. ngan sarung kusyen, ngan lapik meja dan peti ais.

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.90.:-)

just4fun
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:48:14 pagi    [Edit]
First lady ni kalau tak silap dia ada offer sesiapa yg nak jadi agen. kena buat belian RM300 ke atas. tapi tak tau lah ada lagi ke tidak.

--------------
http://biosegar.blogdrive.com

219.95.228.:-)

jamd
Ahli Produktif
16. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:48:34 pagi    [Edit]
yati,


kongsi2 le dgn org lain....so rumah je lain tapi kain langsir sama

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

219.95.200.:-)

yatie75
Ahli Aktif
17. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 12:03:49 tghari    [Edit]
saya dah pakai baju koleksi karl iskandar, sophie nih. memang puas hati dari segi material dan juga kekemasan jahitan dan design.

tapi tanya kat butik tu, bukan dorang nak bagi tau. benci orang niaga macam neh. macamlah kita nak bukak kedai sebelah sebelah ngan dia.

tu yg ingat nak carik sendiri.

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.90.:-)

attyra
Ahli Produktif
18. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 12:33:48 tghari    [Edit]
erkk ada jubah yg sesuai ke utk org badan beso tp tak tinggi sgt..
FIRST LADY tuh kat mana ek?

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.93.88.:-)

ashra
Ahli Interaktif
19. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 12:55:58 tghari    [Edit]
atty
butik first lady ni byk branch salah satunya kat Jln TAR dgn kat Ampang Park..rajin2 le pi servey

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

yatie75
Ahli Aktif
20. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 1:00:09 tghari    [Edit]
ni nasihat IKHLAS lah kan..

kalau badan gempal dah tu pendek, elakkanlah pakai jubah nih. nanti macam guni beras. sebelum orang mengata, baik kita tengok dulu kesesuaian pakaian.

kalau badan big size, tinggi dan besar, elok pakai jubah seluar. sekarang banyak fesyen jubah seluar yg macam2. cantik2 belaka. walau badan kita besar, tapi masih boleh berfesyen ikut kesesuaian bentuk badan.

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.90.:-)

attyra
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 1:59:01 tghari    [Edit]
kalau badan begasr dgn ketinggi 1.57 m ok ker?
mmg nak cari jubah berseluar x mo yg mcm jubah tradisional tuh

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.93.88.:-)

eicha
Ahli Aktif
22. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 2:06:41 ptg    [Edit]
memang beli jubah ngan jubah seluar kat jln sampin tu murah. tapi tu laa.. memang satu design tu kena ambik minimum 6 pasang. pastu kena ambik sume size dr S ke XL. tu yg terbantut nak shopping kat situ. design dia lawa˛.. pastu kalau calculate, memang murah.

langsir lak... memang eicha penah teman mak bapak beli langsir kat situ. murah betul. disebabkan umah kitorg byk tingkap.. memang beratus abis ler. tapi masa beli tu.. takde plak dia suruh beli satu gulung. dia layan je kitorg nak beli lain˛ corak utk setiap bilik. pegi je... sume org bley beli kat situ.

--------------
I'm Knackered

202.58.85.:-)

yatie75
Ahli Aktif
23. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 2:42:33 ptg    [Edit]
nak tanya, kalau kat sini, aii beli 1 pasang jubah mini ngan seluar tu harga dalam RM180-RM200. kalau amik kat situ, harga jauh beza atau beza setakat RM10-20?

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.90.:-)

atizar_nim
Ahli Baru
24. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:32:53 ptg    [Edit]
yatie75

kat kedai besar-besar jer jual 180-200... cam kedai akak opis NIM ni... baju yg sama.. di kedai kat warta bangi area 180-200, dier jual RM140 ( tu pun boleh masuk buku) tapi sapa beli cash.. dier sangup sampai 100 - 120... sebab dier nak senang roll duit.. Kedainyer tersorok ..dan marketnya terhad sebab tu tak jual mahal sangat.

Ermm.. rasanya mesti kat pemborong dier ambik kurang dari itu kann... mmg besar rasanya margin utk org yg jual 180 - 200 tu.. tapi kena kira la sekali sewa kedai dan lain kos.

202.185.40.:-)

fadzreen
Ahli Produktif
25. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:37:05 ptg    [Edit]
quote:
kalau badan gempal dah tu pendek, elakkanlah pakai jubah nih. nanti macam guni beras.


betul tu... aku pun penah kena baru je nak vogue vogue ngan jubah di pagi jemaat yang mulia.. dah kena tego.. paling tensen orang tanya..ngandung ker.. ? ooo rapat pulak ek kali nie.. nak gelak pun ade..nak tensi pun ade

--------------
gelang kristal swarovski - YM fadz_reen/SMS/CALL 019-3921151

161.142.141.:-)

eicha
Ahli Aktif
26. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 4:48:15 ptg    [Edit]
aritu ada gak tanya cina yg jual jubah bebanyak tu. bila eicha calculate.. memang murah giler. bawah dr 100. tu pasal time tu rasa down sgt tak dpt beli kat situ... huwaaaaaaaaa jahatnya depa takmo jual sesatu kat eicha

memang kalau jubah yg ada shape ni (dart kat potongan baju).. org berisi tak sesuai pakai sgt. sebab nanti nampak spare tyre. dr niat kita nak tutup aurat.. dah jadi lain. sebab tetap nampak bentuk badan. so.. kena la beli yg potongan lurus..

--------------
I'm Knackered

202.58.85.:-)

attyra
Ahli Produktif
27. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 5:00:09 ptg    [Edit]
saper yg pandai pilihkan bentuk jubah utk atie.. meh kita sama2 ghi tengok jubah meh...
uwaaaa nak gak rasa pakai jubah
sbb tuh dari dulu lagi takutnak try tapi teringin...

sesekali ku rasa teringin...........

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.93.88.:-)

yatie75
Ahli Aktif
28. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 5:16:06 ptg    [Edit]
atie dah kawen kah blom???

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.90.:-)

attyra
Ahli Produktif
29. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 5:31:49 ptg    [Edit]
uikss... ada kene mengena ke?

dah kawen dah... dah ada 2 anak pon...

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.93.88.:-)

eicha
Ahli Aktif
30. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 5:39:40 ptg    [Edit]
eicha ni baru berjinak˛ pakai jubah seluar. dulu taknak langsung sebab cam baik je nak pakai jubah. mak nak belikan pun..takmo. tapi sejak shopping kat KB, eicha try la beli sebab sulam dia cantik. nampak lain la dr jubah biasa. bila dah pakai... sume officemate kata cun (kembang idung). pastu setiap bulan pi KB beli jubah seluar. eicha suka beli yg kain dia berat. kat sana punggg murah.

attyra,

kalau nak suh org pilihkan.. kena pi shopping sesama la.

--------------
I'm Knackered

202.58.85.:-)

attyra
Ahli Produktif
31. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 5:46:47 ptg    [Edit]
eicha, atie dah tulis pon..

quote:
saper yg pandai pilihkan bentuk jubah utk atie.. meh kita sama2 ghi tengok jubah meh...

kat KB tuh kota bharu ke? murah tuh. baper harganyer ek...

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.93.88.:-)

eicha
Ahli Aktif
32. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 5:52:17 ptg    [Edit]
attyra

jubah kat kota bharu memang murah. tatau la naper murah. kalau ikutkan, brand jubah tu sama la cam kat kl ni. tapi jubah seluar tu eicha beli kat bazzar MPKB, kota bharu. harga bley dpt bawah 100. nak yg ada berlian pun ada. kalau jubah biasa labuh (macam org tudung labuh pakai) lagi la murah, bawah 50 pun bley dpt.
tapi last weekend, eicha pi mak aiiiiiii ... harga dia naik 140 sebab tgh cuti sekolah. betul la org kata.. jgn shopping kat KB time cuti sekolah. sebab sume harga naik. kat pengkalan kubu pun ada kedai jual jubah. cun˛..
satu lagi eicha suka beli long skirt kat situ...

* Mesej ini telah disunting oleh eicha pada 16hb Jun 2005, 5:55:22 ptg

--------------
I'm Knackered

202.58.85.:-)

Makngah01
Ahli Baru
33. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 5:56:31 ptg    [Edit]
Memang betul. kat flat sampin memang ada pelbagai koleksi pakaian dari jubah, blaus dsbnya. Mcm2 pilihan ada! .Dia jual khusus utk pemborong sbb itu dia jual ikut harga borong secara pukal, tapi risiko yg perlu pemborong tanggung pakaian tak terjual tak boleh pulang balik kecuali tukar saiz @ color, itu pun di kedai2 yg kita dah biasa.
Makngah memang mengambil pakaian di situ utk bisness Makngah.
Pada Makngah memang berbaloi (mcm Kamdar plak).

218.111.39.:-)

PuteriAdat
Ahli Aktif
34. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 6:00:08 ptg    [Edit]
kt Butik First Lady tuh, design dia cantik2 gak laaa..dia banyak guna sequins dan sulam..bagik PA laa, banyak choice kt sana, dan mmg MURAHHHH...RM49.90-RM119.90...rasanya harga tertinggi pun dalam RM129.90 je kot baju2 kt situ..mmg vogue2 Jubah dan Mini Jubah kt sana..Fesyen dia tu menarik, sopan dan lain dari yg lain..PA ada pakai satu Jubah 2 lapis ari tu, luar kain chiffon dalam kain satin..siap ada sequin kt depan Jubah tu lagik..design baru tu..baru RM99.90..sebelum nih pun ada belikan adik satu Jubah dwikaler, sequin penuh depan Jubah tu..rega RM49.90 jer...

Kalau sesapa nk pi yg kt Ampang Park tu, masuk je pintu utama Ampang Park, dekat2 escalator nak naik ke atas tu dah boleh nampak Butik First Lady..kalau hari Jumaat time lunch..penuhh ngan mak2 dara dan anak2 dara shopping kt sana..ada jual Tudung dan brooch jugak..

Yg kat Jalan TAR tu kalau tak silap berdepan ngan A&W / KFC rasanya..


* Mesej ini telah disunting oleh PuteriAdat pada 16hb Jun 2005, 6:01:02 ptg

--------------
AMWAY/COSWAY/DCL-Bidadari, Guara Cafe/Trimz&Klenz-YM- fatin_fariha76/ HP-012-9118512

219.95.58.:-)

nor_irnasz
Ahli Aktif
35. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 6:56:12 ptg    [Edit]
untuk semua...
yang irnasz tau FIRST LADY ada satu kat jalan tunku abdul rahman (TAR)....sederet dgn kedai kasut princess dan jugak kedai bunga reben

--------------
@---;IRNASZ---'-;----

202.184.106.:-)

yatie75
Ahli Aktif
36. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 9:01:29 mlm    [Edit]
makngah, berapa minimum beli kat jalan samping tu?? samping ke sampeng??

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

218.208.225.:-)

ashra
Ahli Interaktif
37. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 08:08:59 pagi    [Edit]
Jalan San Peng kalau tak silap den

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
38. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 08:17:00 pagi    [Edit]
quote:
makngah, berapa minimum beli kat jalan samping tu?? samping ke sampeng??


Sudah tukar nama plak..
pls check buku poskod..............Jalan SAN PENG........eja betul2........SAN PENG!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

219.95.38.:-)

yatie75
Ahli Aktif
39. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 10:10:43 pagi    [Edit]
hehehe... maafkan hamba penunggu gua.

mana ke tau.. budak2 ni taip rapat2 sampeng lah. sanpeng lah.. janji ada bunyik peng belakang cukup..

mana mak ngah merahnya baju neh!!

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.89.:-)

waha7475
Ahli Aktif
40. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 11:55:37 pagi    [Edit]


waha pernah gak beli jubah seluar kat Jln San Peng tu... terpaksa beli 4 (s,m,l,xl)... Lawa giler... Nasib baik pakat dgn anak buah & kakak... Klu sorang˛ aje tak ke haru nak jual kat sapa lak lagi 3 tu... Langsir pun pernah beli kat sana (1 gulung besar).... dia org nak hantar langsir kat nilai 3 & tangkak... baik beli kata sini aje... so kat sapa˛ nak beli kat kawasan Jln San Peng, kena pakat dgn sedara @ kwn agar boleh sesama beli...

atie, kakak waha tinggi mcm atie, berat dia 68kg elok aje nampak pakai jubah... tak lah mcm guni... belilah yg berfesyen sikit.. kat jln tar pun byk juga jual jubah..

--------------
~~* UmmiImran *~~

219.95.168.:-)

attyra
Ahli Produktif
41. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 11:59:46 pagi    [Edit]
waha

rasanya saiz atie ngan kakak waha tuh samalah sbb berat lebih kurang pecah rahsia den..
kakak waha pakai jubah yg berseluar tuh ke yg mcm tradisional?

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.93.88.:-)

eicha
Ahli Aktif
42. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 1:37:55 tghari    [Edit]
haaaaa.. jom pakat pegi jalan san peng. eicha chop size M ngan L. eheheh..

--------------
I'm Knackered

202.58.85.:-)

attyra
Ahli Produktif
43. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 2:04:21 ptg    [Edit]
atie chop saiz XL
tapi sure baju kita corak yg sama aje kan.. yg laim maybe color...
boleh ker corak or fesyen lain2 kalo beli kat jln san peng tuh?
jom jommmmmmmmmm

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.93.88.:-)

yatie75
Ahli Aktif
44. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 2:50:10 ptg    [Edit]
oo.. beli kat situ tak kisah ye nak beli berapa. asalkan kita beli 1 design tu ikut semua size yg dia ada.

ingatkan setiap size kena beli 10 pasang ke. kalau macam tu.. matiiiii lah mek. kena jual semua lembu kambeng.

ok nanti kalau pergi KL, lej lah borong.

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.89.:-)

waha7475
Ahli Aktif
45. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 3:19:06 ptg    [Edit]
atie, jubah seluar dia pakai, jubah biasa pun pakai.... tapi lawa nampak jubah biasa... jubah seluar tu mcm kureng..

haaa pakatlah kwn˛ kat sini ramai˛ beli jubah borong kat Jln San Peng.... nanti terjumpa sama fesyen tapi lain saiz & colo

--------------
~~* UmmiImran *~~

219.95.153.:-)

eicha
Ahli Aktif
46. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 4:12:02 ptg    [Edit]
alaaa kita pi la borong jubah sesama. bknnya kita satu ofis pun.. ehh ada yg satu ofis ngan eicha ke?

attyra,

akak eicha pun size dia besar skit. berisi skit la org kata.. tapi dia ni tinggi. 5'6". jadi dia memang sesuai utk pakai jubah seluar.

kalau attyra nak pakai jubah seluar... jgn ambik bahagian baju atas yg terlalu panjang. tu yg nampak meleret˛ tu.

--------------
I'm Knackered

202.58.85.:-)

attyra
Ahli Produktif
47. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 4:45:04 ptg    [Edit]
jom spaer nak temankan atie tgk2 jubah nih tp tunggu ujung bulan arrr skrg nih cukup2 makan jek...

eicha, u kat mana ek?

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.93.88.:-)

azna
Ahli Aktif
48. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 4:56:47 ptg    [Edit]
Attyra - Saya nak joint skali leh ke...... rasanya saya nie saiz L/XL
ok kot..... nanti kita jumpa kat San Peng ye..... hujung bulan nie le....

219.95.164.:-)

attyra
Ahli Produktif
49. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 8:46:10 mlm    [Edit]
azna....
orait.. nanti dah ujung bulan, kita set 1 weekend, kita serbu kedai jubah...
saper nak join.. angkat tangan

--------------
It takes an hour to like someone, a day to love someone - but it takes a lifetime to forget someone

219.95.133.:-)

yatie75
Ahli Aktif
50. Dihantar pada 17hb Jun 2005, 10:32:22 mlm    [Edit]
ellowwwww perempuan-perempuan.. koserr u olss.. mek yang carikkk u ols yg bz nak borong

* Mesej ini telah disunting oleh yatie75 pada 18hb Jun 2005, 1:42:29 tghari

--------------
Kain Pasang, Baju Siap, Telekung, Tudung dll. : 019-5180210 - Maybank2u : 107117344643

60.48.89.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005