Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 6hb Dzulhijjah 1435 @ 01hb Oktober 2014, 8:13:32 mlm
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Silaturrahim  
(Pengendali : bungabiru)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh TAHNIAH : RED TOMATO dapat baby..................
miminurain
Ahli Aktif
1. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:28:45 pagi    [Edit]
l

lama dah tak bukak topik kat sembang silaturahim ni... rindu la...
saje je nak wish kat tomot coz dapat baby ....your baby is very cute.... geram lah cam mama dia....hehehe


...........................kelahiran adalah satu anugerah.....................................

--------------
menunggu waktu dan ketika .........terasa lambat masa berlalu.........

219.95.29.:-)

kitty_chan
Ahli Produktif
2. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:34:04 pagi    [Edit]
ehh iyer ker..
saheh ke berita ni??
kawen tak jemput pun.. hehehee.. dah dpt baby dah..

--------------
yang indah hanya seketika...

128.88.255.:-)

miminurain
Ahli Aktif
3. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:35:41 pagi    [Edit]
kitty....
sedap namer tu leh bagi nama anak si tomot ni....heheheh

leh bg namer tom
namer tomel
namer boboy
hehheh

* Mesej ini telah disunting oleh miminurain pada 15hb Jun 2005, 11:41:05 pagi

--------------
menunggu waktu dan ketika .........terasa lambat masa berlalu.........

219.95.29.:-)

pompuan
pompuan
Pengendali
4. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:36:59 pagi    [Edit]
aku pun terkezut
bila masa dia kawen
bila masa dia mengandung???

nih mesti kes baby kucen nih ...

--------------
CNI - 019-5050558

miminurain
Ahli Aktif
5. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:38:35 pagi    [Edit]
hehhhehe

IN jgn mare topik ni sajek untuk senyumkan pp anda

--------------
menunggu waktu dan ketika .........terasa lambat masa berlalu.........

219.95.29.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
6. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:39:40 pagi    [Edit]
apa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kad jumputan tarak
sms jumputan tarak
call jumputan tarak
gossip kawin pun tarak
gossip skendos...hehehe...ni belambak...

tapi ....tapi aduhhhh!!!!!!!!
so skg ni kat spital mana
bedah ke ?
normal delivery ke?
kol brapa?
"suami" disisi ke masa deliver tu
sakit tak masa deliver tu

aduh!!!!!!!!!!!!!!!!sakit nye

aduh mak sakit nya
aduh mak sakit nya.....

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.35.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
7. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:45:07 pagi    [Edit]
ehehehehe.....
timakasih mimi & sume

skang masih dalam pantang....
insya-Allah nanti pree kite letak gambo dorang kat sini....
kite tengah cari nama dorang nih....
tolong bagi idea ekk

--------------
ezrinjamil.multiply.com

IRONMAN
Ahli Interaktif
8. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:48:58 pagi    [Edit]
amboi sedang berpantang pon leh chating lagi ye kak....
"suami" ada kat umah ke atau sedang dok sibok turun naik tangga JPN

kalau tau nko nak dapat baby dah pasti bgman buat persiapan awal awal nak beli pampes utk baby nko tu....atau dia pakai nepkin aje..

ooo sibok cari name nye....nko namakan dia

TEMBIKAI SUSU ....

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.35.:-)

miminurain
Ahli Aktif
9. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:50:41 pagi    [Edit]
surang tu tak namer --> copi--ejaan bahasa melayu
surang lagi tu namer hemmo
surang lg tu namer tommy..dekat ngan namer tomot heheheh

--------------
menunggu waktu dan ketika .........terasa lambat masa berlalu.........

219.95.29.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
10. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 11:52:45 pagi    [Edit]
mimi...sure nko bidan masa tu

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.35.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
11. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 12:11:49 tghari    [Edit]
mimi;
besh gak nenama tuh....
nanti arr kite bincang sama family dulu...
eniwei, thanks


abg man;
adik saya jadik bidan laa

--------------
ezrinjamil.multiply.com

UGLY
UGLY
Pengendali
12. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 12:38:10 tghari    [Edit]
siapalah bapaknye!!!cuba teka
1. ajib
2.jwok
3.bud baddy
4.tembakau jawa
5.alitopan
6.hensem
7.emkay
8.jemboo

sapa lagi yerk wakakkakakakak

--------------
Last Day Vs Selamat Tinggal Dunia = Al-Fatihah

raytec
Ahli Setia
13. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 1:35:53 tghari    [Edit]
ishh....!! ish..!! ishhh......!!! banyaknya calon bapak baby ni.....

untung la korang............

yang mana satu yang bertuah yeekk..??

61.6.163.:-)

Mokhsha
Ahli Setia
14. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 1:56:52 tghari    [Edit]
buting pelamin....copatnye...gelojoh betul...

--------------
Everyday is the same as anyday

219.95.238.:-)

fadzreen
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 2:01:36 ptg    [Edit]


kena buat dna

--------------
gelang kristal swarovski - YM fadz_reen/SMS/CALL 019-3921151

161.142.141.:-)

matsaiko
Ahli Produktif
16. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 2:08:27 ptg    [Edit]
nama emkay pon ade tu yg tak tahan tu

--------------
Kelab Jiwa Luka BUBAR!!!!

218.208.216.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
17. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 2:25:49 ptg    [Edit]
hek elehhh.....
korang jeles tak dapat baby macam aku

--------------
ezrinjamil.multiply.com

UGLY
UGLY
Pengendali
18. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 3:05:57 ptg    [Edit]
saiko
skandos penyelaras bisu n ahli takraw tu.. takkan ko tak tau wakakakakaak

--------------
Last Day Vs Selamat Tinggal Dunia = Al-Fatihah

RedTomato
RedTomato
Pengendali
19. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 3:45:59 ptg    [Edit]
saper citer kat lu bai

--------------
ezrinjamil.multiply.com

miminurain
Ahli Aktif
20. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 3:52:44 ptg    [Edit]
skendos? aper punya banyak skendos kat mdc nih.....

--------------
menunggu waktu dan ketika .........terasa lambat masa berlalu.........

219.95.249.:-)

pipet
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 4:11:53 ptg    [Edit]
skandos? wujud semula?

--------------
Akari wo kesu maeni (",)

219.95.96.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
22. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 4:28:02 ptg    [Edit]
bukan wujud semula....
tapi tak penah padam

--------------
ezrinjamil.multiply.com

UGLY
UGLY
Pengendali
23. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 4:32:36 ptg    [Edit]
skandos si ezrin ni merata tempat... maklumlah gadis idaman malaya wakakaakakak itu lom aku pecah rahsia dia gi tengok citer senarioxx dengan si ehem hem lagi wakakakakak

--------------
Last Day Vs Selamat Tinggal Dunia = Al-Fatihah

pipet
Ahli Produktif
24. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 4:38:48 ptg    [Edit]
muahahaaha.. sib baik aku tak terlibat..

--------------
Akari wo kesu maeni (",)

219.95.96.:-)

UGLY
UGLY
Pengendali
25. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 4:50:11 ptg    [Edit]
pet
zaman anti sos i a l dah berlalu yang tinggal hanya semangat yang mengalir wakakakakka

--------------
Last Day Vs Selamat Tinggal Dunia = Al-Fatihah

pipet
Ahli Produktif
26. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 5:02:17 ptg    [Edit]
bagi ko memang dah berlalu.. bagi aku.. MUAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA

--------------
Akari wo kesu maeni (",)

219.95.96.:-)

Ich_Dich
Ahli Produktif
27. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 5:09:14 ptg    [Edit]
Wah wah wah... kemain lagik ko yer pipet....

--------------
¬Tidak susah | dengan senang¬

60.49.10.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
28. Dihantar pada 15hb Jun 2005, 6:33:53 ptg    [Edit]
bai, jangan cam gitu weeiiii

--------------
ezrinjamil.multiply.com

IRONMAN
Ahli Interaktif
29. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 01:11:27 pagi    [Edit]
quote:
siapalah bapaknye!!!cuba teka
1. ajib
2.jwok
3.bud baddy
4.tembakau jawa
5.alitopan
6.hensem
7.emkay
8.jemboo



LY...takan ni aje...rasanye ada lagi yg nko tetinggal...hehehe...
si mat pramugara tu nko tak masok kan ke?..heheh

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

203.106.69.:-)

zaido
Ahli Baru
30. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 04:34:50 pagi    [Edit]
tahniah...syabas....omedeto gozaimas...

218.111.19.:-)

muarian_girl
Ahli Produktif
31. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 08:35:21 pagi    [Edit]
mot..
tahniah...ekekekekek...
nanti leh kita berbesan ekk...

--------------
mana hilang kasih syg diberikan tuhan pada kita insan?

202.185.111.:-)

tempoyak
Ahli Produktif
32. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 09:10:26 pagi    [Edit]
tahniah mot... nanti lepas pantang, cepat2 kawen..

203.106.245.:-)

matsaiko
Ahli Produktif
33. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 09:14:16 pagi    [Edit]
mot..jgn bergerak cergas2 sgt...nanti bentan wakakakakkaakakaka

--------------
Kelab Jiwa Luka BUBAR!!!!

218.208.216.:-)

weird
Ahli Produktif
34. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 10:14:01 pagi    [Edit]
salam..


TERKEZUT..AKU WEII..mot..bila pulak ko ada baby?

bila kawen? aku tak tau pun? hemmms..ker..ko kawen..apa nih?

baby ko tu laki ker pompuan? hemsss.....huiks..scandos ko dgn sapa pulak dapat baby nih? heheheee


weird!!

--------------
** lihat apa Yg ada di sekeliling ...** cahaya itu ...**

218.111.194.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
35. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 11:05:03 pagi    [Edit]
quote:
si mat pramugara tu nko tak masok kan ke?..heheh
uwaaaaaaaaaaaaaa........rindu laaaa

--------------
ezrinjamil.multiply.com

matsaiko
Ahli Produktif
36. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 1:22:15 tghari    [Edit]
lama siot tak jumpa dia...

--------------
Kelab Jiwa Luka BUBAR!!!!

218.208.216.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
37. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:18:35 ptg    [Edit]
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
si mat pramugara tu nko tak masok kan ke?..heheh
--------------------------------------------------------------------------------

uwaaaaaaaaaaaaaa........rindu laaaa


haaa...kan aku dah cakap......tak syak lagi dia leh bapak segala bapak kepada bai tu...

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.35.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
38. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:26:27 ptg    [Edit]
reen;
dia suda lain sikalang....
mane mau layan parut macam aku


abg man;
member sibuk fly mane sempat nak beranak

--------------
ezrinjamil.multiply.com

IRONMAN
Ahli Interaktif
39. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:31:37 ptg    [Edit]
quote:
abg man;
member sibuk fly mane sempat nak beranak


eh lu mcm tau tau aje.......
sejak di awang bilu ni dia sibok jadi pramugara terlampau kat bali

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.35.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
40. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:32:50 ptg    [Edit]
ehehehee.....
harap dia tak lupe kawan

--------------
ezrinjamil.multiply.com

pisces1978
Ahli Produktif
41. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:40:16 ptg    [Edit]
ramainya yg sangat amik berat kat MOT.....

203.106.229.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
42. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:46:00 ptg    [Edit]
mana tak ambik berat...dia pong semakin berat......

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.35.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
43. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:52:44 ptg    [Edit]
pisces;
hambik berat ader....
hambik ringan pun ader....
ehehe


abg man;
sadap yu!!

--------------
ezrinjamil.multiply.com

UGLY
UGLY
Pengendali
44. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 3:58:08 ptg    [Edit]
berat yang sangat berat!!!

--------------
Last Day Vs Selamat Tinggal Dunia = Al-Fatihah

pucat
Ahli Aktif
45. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 4:02:04 ptg    [Edit]
mot
berapa banyak dpt anak tu

--------------
The Seven-Headed Dragon Of Pelangi

219.95.166.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
46. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 4:02:52 ptg    [Edit]
apa yang sedap...lemas ade le....

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.35.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
47. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 4:04:32 ptg    [Edit]
Lat;
ko lagik berat hape


pucat;
dapat 3 'orang'....
comel belaka tauuu


abg man;
eeiii....lecah!!

--------------
ezrinjamil.multiply.com

UGLY
UGLY
Pengendali
48. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 4:05:07 ptg    [Edit]
mil
aku berat pahala dan segala kebaikan dan kesucian.. tak cam ko berat dosssss!!! wakakakaak

--------------
Last Day Vs Selamat Tinggal Dunia = Al-Fatihah

pucat
Ahli Aktif
49. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 4:07:13 ptg    [Edit]
ermm...susu cukup ke nak kasi.....

--------------
The Seven-Headed Dragon Of Pelangi

219.95.166.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
50. Dihantar pada 16hb Jun 2005, 4:10:55 ptg    [Edit]
Lat;
berat dossss yea....
yang salu ajak aku lipak petang2 tuh ajak buat dosss ler....
ntah sape name dia aku daa lupe


pucat;
nape?
mau tolong susukan ker

--------------
ezrinjamil.multiply.com

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005