Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 28hb Dzulhijjah 1435 @ 23hb Oktober 2014, 1:06:22 tghari
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan  
(Pengendali : boboiz, piqah)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh I BEAUTY SHAPE : Pakaian membentuk badan yang berkualiti hanya RM198
syikin72
Ahli Produktif
1. Dihantar pada 06hb Disember 2004, 11:17:50 pagi    [Edit]




Keistimewaan I Beauty Shape

• Sesuai untuk wanita selepas bersalin
• Cangkuk di hadapan
• Mudah & Selesa dipakai
• Material yang sejuk lagi bermutu tinggi
• Rekabentuk yang menarik dan terkini
• Menegakkan posture dada serta mengecilkan pinggang
• Membentuk kontur pinggul lebih montok serta mengempiskan perut
• Mengecilkan peha
• Baik untuk tulang belakang



corset ni ada size S, M, L, XL, XXL & XXXL. Kalau berminat boleh bagi ukuran pinggang & punggung, nanti syikin bagitau size apa yang sesuai.




PENGHANTARAN PERCUMA KE OFIS / RUMAH SEKITAR LEMBAH KELANG :-

KL, PJ, Shah Alam, Subang Jaya, Kelana Jaya, Damansara, Sunway, Bangsar, Subang, Ampang, Pandan Indah, Wangsa Maju, Hulu Klang, Melawati


Penghantaran dengan poslaju bagi diluar KL/Selangor

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

syikin72
Ahli Produktif
2. Dihantar pada 06hb Disember 2004, 11:19:08 pagi    [Edit]
jom le jenguk website I Beauty Shape nih... jom le... kejap jer....


http://biodex1972.blogdrive.com/

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
3. Dihantar pada 06hb Disember 2004, 2:22:36 ptg    [Edit]
kak syikin
sedap betul lar pakai I Beauty Shape ni! Gatal, peluh memang effect dia ke? Peluh ni, jgn cakaplar! Dok dlm air-cond pun, cam dok dlm lori! Berpeluh2! Memang cam gi ni ke kak syikin? Hubby sampai naik pelik!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

jeen
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 06hb Disember 2004, 2:53:15 ptg    [Edit]
Sedikit info dari majalah..

Pakaian dalam Pembentuk Badan berupaya secara berkesan menambah kecantikan dan melangsingkan tubuh secara semulajadi tanpa perlu pembedahan plastik.

Lemak dan bentuk tubuh wanita
Bahagian perut biasanya menyimpan lebih banyak lemak daripada bahagian lain.Pakar2 mengenal pasti jenis tubuh wanita yg cenderung menyimpan lemak di bahagian2 tertentu:

1. Wanita yg berbentuk tubuh jenis pear atau segitiga
Wanita jenis ini cenderung memiliki lemak pada tubuh di bahagian punggung dan peha dan menjadikannya besar. Tetapi wanita jenis ini tidak memiliki payudara yg besar. Meskipun wanita ini amat bertuah kerana mempunyai pinggang yg ramping tetapi memiliki betis yg agak besar.

2. Wanita yg memiliki bentuk tubuh jenis epal atau segitiga terbalik.
Lemak biasanya terkumpul di bahagian abdomen atau perut dan menjadikan perut nampak lebih ketara. Mereka inilah wanita yg tercari2 akan pakaian dalam pembentuk tubuh untuk membuat pembetulan kepada postur tubuh mereka terutamnya mengempiskan bahagian perut. Selain ukur lilit pinggang dan punggung yg besar, wanita jenis ini mempunyai betis yg kecil dan lengan yg kurus.

MEh, cepat bagi yg berminat dengan corset I beauty Shape. Hubungi 019 3362838. Penghantaran untuk seluruh negara adalah percuma..

* Mesej ini telah disunting oleh jeen pada 06hb Disember 2004, 3:03:57 ptg

--------------
noorize@yahoo.com/016 6727 661

219.94.77.:-)

jeen
Ahli Produktif
5. Dihantar pada 06hb Disember 2004, 3:01:28 ptg    [Edit]
Sedikit info dari majalah..

Pakaian dalam Pembentuk Badan berupaya secara berkesan menambah kecantikan dan melangsingkan tubuh secara semulajadi tanpa perlu pembedahan plastik.

Lemak dan bentuk tubuh wanita
Bahagian perut biasanya menyimpan lebih banyak lemak daripada bahagian lain.Pakar2 mengenal pasti jenis tubuh wanita yg cenderung menyimpan lemak di bahagian2 tertentu:

1. Wanita yg berbentuk tubuh jenis pear atau segitiga
Wanita jenis ini cenderung memiliki lemak pada tubuh di bahagian punggung dan peha dan menjadikannya besar. Tetapi waniata jenis ini tida\k memiliki payudara yg besar. Meskipun wanita ini amat bertuah kerana mempunyai pinggang yg ramping tatapi memiliki betis yg agak besar.

2. Wanita yg memiliki bentuk tubuh jenis epal atau segitiga terbalik.
Lemak biasanya terkumpul di bahagian abdomen atau perut dan menjadikan perut nampak lebih ketara. Mereka inilah wanita yg tercari2 akan pakaian dalam pembentuk tubuh untuk membuat pembetulan kepada postur tubuh mereka terutamnya mengempiskan bahagian perut. Selain ukur lilit pinggang dan punggung yg besar, wanita jenis ini mempunyai betis yg kecil dan lengan yg kurus.

MEh, cepat bagi yg berminat dengan corset I beauty Shape. Hubungi 019 3362838. Penghantaran untuk seluruh negara adalah percuma..

--------------
noorize@yahoo.com/016 6727 661

219.94.77.:-)

syikin72
Ahli Produktif
6. Dihantar pada 07hb Disember 2004, 11:31:26 pagi    [Edit]
quote:
sedap betul lar pakai I Beauty Shape ni! Gatal, peluh memang effect dia ke? Peluh ni, jgn cakaplar! Dok dlm air-cond pun, cam dok dlm lori! Berpeluh2! Memang cam gi ni ke kak syikin?



Rasa panas & peluh yang keluar tu kesan dari infra red yang ada dalam corset tu. Lagi satu sebab NP sapukan Slimming Gel sebelum pakai corset ni. Kesan gatal tu mungkin sebab kulit NP jenis yang sensitif. NP stop dulu sapukan gel sebelum pakai corset tu, pas tu tengok gatal ke tak yek....

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
7. Dihantar pada 07hb Disember 2004, 11:55:14 pagi    [Edit]
Kak syikin... NP pagi2 bangun, sikit punya vogue make-up, pakai lawa2, siap pakai corset I Beauty ni kat dlm, tak sampai 10minit, sikit punya berpeluh, sampai kat opis, dah macam org tak mandi Tapi, wokey lar kak syikin, kita tau lar yg I Beauty ni berfungsi!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 08hb Disember 2004, 09:13:02 pagi    [Edit]
bestnya...sebab sekarang ni pun kita memang pakai yang macam ni...
ingat nak orderla...syikin kita nak time gaji boleh ?


bagila email...kita emailkan kat awak...senang tak nak buang air???
ehhehe

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

syikin72
Ahli Produktif
9. Dihantar pada 08hb Disember 2004, 10:01:03 pagi    [Edit]
vogue2704,
nak order di alu-alukan... he he he... any time je.. dapat gaji nanti bagitau yek.... ko kat mana? kalau nak order nanti e-mail kat syikin bagi ukuran pinggang & punggung dalam inci, nanti syikin bagitau size apa yang sesuai.


e-mail address : syikin72@yahoo.com

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.175.:-)

by_n_gelz
Ahli Baru
10. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 10:38:56 pagi    [Edit]
kak ikin nak tanya la,kalau org dh kurus lps pakai tu dia kena beli i shape baru ke?yela,bila mula pakai gemuk lagi,tapi dh lama pakai jadik susut badan. mesti loose kan pakai i shape....

--------------
aku tanpa cintamu

219.92.173.:-)

syikin72
Ahli Produktif
11. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 10:46:28 pagi    [Edit]
by_n_gelz,
memang le dik... cam corset yang akak pakai masa dalam pantang aritu dah longgar dah. jadi simpan le dalam almari kut lepas ni bersalin balik, boleh pakai.. sekarang ni pakai saiz yang kecik sket. kalau by pakai corset pas tu dah slim & corset dah longgar, boleh le simpan stand by. manalah tau kut tembam balik nanti....

* Mesej ini telah disunting oleh syikin72 pada 09hb Disember 2004, 9:05:59 mlm

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

eynamlza
Ahli Baru
12. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 11:44:29 pagi    [Edit]
syikin72

corset ni boleh tak beli 1 piece saja tak..mcm belah atas saje . thanks.

192.228.129.:-)

jeen
Ahli Produktif
13. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 12:23:28 tghari    [Edit]
corset ni kena beli 1 set. Takder jual asing2.

--------------
noorize@yahoo.com/016 6727 661

219.94.77.:-)

cik_donna
Ahli Interaktif
14. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 12:52:33 tghari    [Edit]
harganya berapa?


--------------
Apa pandang-pandang?? Nak kena tala??

219.93.8.:-)

syikin72
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 1:53:03 tghari    [Edit]
cik_donna,




RM369.00






RM198.00

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

syikin72
Ahli Produktif
16. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 9:00:25 mlm    [Edit]
jom le jenguk web ni.....


http://ibeautyshape.blogdrive.com/

* Mesej ini telah disunting oleh syikin72 pada 09hb Disember 2004, 9:04:25 mlm

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.139.:-)

syikin72
Ahli Produktif
17. Dihantar pada 11hb Disember 2004, 11:03:43 mlm    [Edit]
he he he... up topik

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.139.:-)

March95
Ahli Produktif
18. Dihantar pada 13hb Disember 2004, 1:14:12 tghari    [Edit]
syikin,

saya rasa macam nak beli tapi tengah confius nak beli yang mana satu, sebab hari tu pergi dkt stokis dia cakap Ivy6 body care ok jugak so sekarang ni tak tahu nak pilih yang mana satu, boleh bagi suggestion tak?

--------------
~~Hidup Mesti Ceria Selalu~~

61.6.54.:-)

jeen
Ahli Produktif
19. Dihantar pada 13hb Disember 2004, 1:35:14 tghari    [Edit]
March95,

Buat masa ni feedback yg kitaorg dapat, ramai yg puashati dengan corset ni. Tak rugi membelinya.

Lagipun harganya memang mampu dibeli.

--------------
noorize@yahoo.com/016 6727 661

219.94.77.:-)

edinamaya
Ahli Produktif
20. Dihantar pada 13hb Disember 2004, 1:48:26 tghari    [Edit]
nak order laaaaaaaaaa....td cuba nak online dgn shikin tp offline lak....

--------------
Makkkkkkkk! Lapooooooooo..

161.139.100.:-)

syikin72
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 13hb Disember 2004, 1:50:34 tghari    [Edit]
March95,
syikin pernah tengok material corset Ivy6 ni, kain dia keras sket kain I Beauty Shape ni plak lembut cam satin. Terserahlah atas pilihan masing-masing. Cam syikin selesa pakai corset I Beauty Shape ni sebab material kain dia lembut & walaupun badan kita berpeluh, tak rasa belengas ataupun rimas.

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
22. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 11:35:30 pagi    [Edit]
Jeng jeng jeng....

Ni, nak share info lagi ni! chewah! Info terkini NP sejak memakai I Beauty & combination dgn 'rajin' menyapu bodylite gel!

Pinggang 1/11/2004 : 36"
Pinggang 14/12/2004 : 32"

Punggung 1/11/2004 : 49"
Punggung 14/12/2004: 46"

Baru seminggu jer pakai I Beauty, pinggang turun lagi 1" & punggung turun dlm 2" lagi! fullamak! best betul lah

seronoknyer! Ni yg makin bersemangat menyapu & memakai ni!

* Mesej ini telah disunting oleh Nur_Putri pada 20hb Disember 2004, 2:44:18 ptg

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

jeen
Ahli Produktif
23. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 11:45:55 pagi    [Edit]
wah, bagus tu NP..tapi apsal ukuran tu macam menaik jer..

--------------
noorize@yahoo.com/016 6727 661

219.94.77.:-)

shahir
Ahli Aktif
24. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 11:51:16 pagi    [Edit]
Ya Rabbi...

Kenapa lepas pakai Beauty Shahpe pinggang drp 36" jadi 49". Biar betul?

--------------
~ Terlalu Sibuk...Sib Baik Ada AMWAY : NUTRILITE 2 A Healthier U ~

60.48.82.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
25. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 11:57:12 pagi    [Edit]
yela NP...salah tulis agaknya...
hehehehe

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

syikin72
Ahli Produktif
26. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 12:01:28 tghari    [Edit]
edimaya,
sorryle, tetiba plak baby nangis ... tu yang berdezup terus ilang tu... kalau nak e-mail kat syikin yek....


NP,
sila betulkan ukuran anda... konpius orang tengok...

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.139.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
27. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 5:36:10 ptg    [Edit]
nak pecah perut np gelak sendiri

Pinggang 1/11/2004 : 36"
Punggung 1/11/2004 : 49"

Pinggang 14/12/2004 : 32"
Punggung 14/12/2004: 46"


baru betul! sabar jelah! sorry ye semua.. excited sangat, sampai salah type dah!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
28. Dihantar pada 15hb Disember 2004, 10:22:40 pagi    [Edit]
NP,

pakai ari2 ke beauty shape ni?
ke camne...basuh..pakai balik ke camne?
kita nak beli ni..jadi kena tanya org yang dah pakai...



--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
29. Dihantar pada 15hb Disember 2004, 11:14:51 pagi    [Edit]
vogue2704
quote:
NP,
pakai ari2 ke beauty shape ni?
ke camne...basuh..pakai balik ke camne?
kita nak beli ni..jadi kena tanya org yang dah pakai...

ha'ah, pakai hari2! Nak beli 2 set tak mampu ler vogue! Tapi, NP beli yg rm369 tu! Sebab kak syikin kata, yg rm369 tu lagi best! Nak beli? NP boleh tolong recommandkan!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

syikin72
Ahli Produktif
30. Dihantar pada 15hb Disember 2004, 11:33:40 pagi    [Edit]
NP,
Congratulation... betul kan akak cakap... memang berbaloi pakai I Beauty Shape ni... takyah pakai corset yang memahal pun takpe, kesan dia sama gak.... kut ada budget lebih boleh le rembat lagi sepasang yek....



vouge2704,
cara nak cuci corset I Beauty Shape ni, bancuh air dengan shampoo, pas tu celupkan dan gosok corset ni plahan-lahan. pas tu bilas & ambik tuala kering untuk serapkan air dari corset nih. pas tu sidai bawah kipas. esok nak gi kerja mesti boleh pakai balik, yek...

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
31. Dihantar pada 15hb Disember 2004, 11:50:25 pagi    [Edit]
kak syikin
quote:
NP,
Congratulation... betul kan akak cakap... memang berbaloi pakai I Beauty Shape ni... takyah pakai corset yang memahal pun takpe, kesan dia sama gak.... kut ada budget lebih boleh le rembat lagi sepasang yek....

nak bunga

nak rembat satu lagi? adussss... demam np!

* Mesej ini telah disunting oleh Nur_Putri pada 15hb Disember 2004, 11:51:33 pagi

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

syikin72
Ahli Produktif
32. Dihantar pada 16hb Disember 2004, 10:53:30 pagi    [Edit]

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
33. Dihantar pada 16hb Disember 2004, 11:08:22 pagi    [Edit]
apa beza yang 198 dengan 369?

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
34. Dihantar pada 16hb Disember 2004, 11:09:27 pagi    [Edit]

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

syikin72
Ahli Produktif
35. Dihantar pada 16hb Disember 2004, 11:26:41 pagi    [Edit]
vogue2704,
Beza RM198 & RM369 tu terletak pada kualiti kain. I Beauty shape ni dikeluarkan dengan 2 jenis sebab ikut permintaan & budget seseorang. Tapi yang cun tentunya yang RM369 tuh....

* Mesej ini telah disunting oleh syikin72 pada 16hb Disember 2004, 11:27:40 pagi

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

syikin72
Ahli Produktif
36. Dihantar pada 17hb Disember 2004, 12:31:37 tghari    [Edit]

* Mesej ini telah disunting oleh syikin72 pada 17hb Disember 2004, 12:42:05 tghari

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.116.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
37. Dihantar pada 17hb Disember 2004, 2:08:44 ptg    [Edit]
kak syikin, yg ni, brapa pulak?

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

kakzai
Ahli Baru
38. Dihantar pada 18hb Disember 2004, 3:18:31 ptg    [Edit]
Syikin, harga 198.00 tu satu set ngan gurdle ker

202.185.252.:-)

jeen
Ahli Produktif
39. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 07:49:38 pagi    [Edit]
untuk kakzai dan Nur_Putri, corset yg warna hitam tu cuma RM198.00 sahaja, dan ianya mengandungi Corset dan girdle.

--------------
noorize@yahoo.com/016 6727 661

219.93.226.:-)

syikin72
Ahli Produktif
40. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 12:57:43 tghari    [Edit]
kakzai,
Harga yang RM198 tu memang satu set, corset dengan girdle. sekarang ni ada promotion, kalau beli satu set dapat 1 slimming gel free...



N_P,
gambar tu cam corset yang awak beli le... cuma model tu pakai bra... kalau model tu tak pakai bra... haru... ... mau ada yang biji mata dia...

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

161.142.112.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
41. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 2:47:57 ptg    [Edit]
kak syikin
quote:
gambar tu cam corset yang awak beli le... cuma model tu pakai bra... kalau model tu tak pakai bra... haru... ... mau ada yang biji mata dia...

oorrr... ingatkan lain! kak syikin, bra dia tak der jual ke? lawo pulak tu, bra dia!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
42. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 5:01:33 ptg    [Edit]
aik..kita hantar email kat syikin .tak jwb2 la plak..

camne nak bayar ? kita ingat nak beli ni....

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

syikin72
Ahli Produktif
43. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 5:30:37 ptg    [Edit]
vogue2704,
syikin dah balas e-mail... cepat check... pas tu bagitau apa yang syikin nak yek...



N_P,
ko berkenan kat bra dia le plak ye... takpe, nanti akak risik dgn model tu dia beli bra tu kat mana yek....

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.127.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
44. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 5:54:26 ptg    [Edit]
kak syikin
sabo jelah akak ni...

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
45. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 10:14:13 pagi    [Edit]
syikin,

kita kan..dah hantor kan..email kat awak hehehe

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
46. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 3:29:49 ptg    [Edit]
Syikin,

thanks...benda tu dah selamat sampai kat tangan kita heheh....
nanti kita try dan bagitahu awak camne ...

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

syikin72
Ahli Produktif
47. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 11:06:57 mlm    [Edit]
vogue2704,
wah... esok gi ofis gerenti vouge giler tu... syikin gerenti bila berjalan tu kan, ala-ala catwalk je, terutama kalau pakai baju kebaya nyonya splendour... peh.... kelas giler... ala-ala supermodel gitu....

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.142.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
48. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 07:46:04 pagi    [Edit]
syikin,

Kita sukala pakai slimming suit ni...sebab dia anjal...ikut bentuk tubuh .....sedang elok hehe...kain dia pun best...

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

syikin72
Ahli Produktif
49. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 12:00:05 tghari    [Edit]
vouge,
tu la... percayalah cakap syikin... kalau vouge pakai yang RM369 tu, peh... lagi best. kain dia lebih mencengkam badan kita tapi lebih lembut... nanti kalau ada budget lagi boleh beli yang RM369 tu yek...

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

61.6.163.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
50. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 12:03:28 tghari    [Edit]
vogue
NP pakai yg 369 tu.. best betul... lembut je kain dia! baru seminggu pun dah kurang 2" kalau sebulan tentu best lagi!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005