Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 27hb Dzulhijjah 1435 @ 22hb Oktober 2014, 5:31:42 ptg
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan  
(Pengendali : boboiz, piqah)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh Syok nya shopping! : Kita tinjau produk COSWAY ~ Penjimatan Luar Biasa..Kita kongsikan bersama..
mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
1. Dihantar pada 19hb April 2005, 5:09:25 ptg    [Edit]



Kongsi pengalaman.....
Kongsi kedukaan...yg tak sesuai tu..boleh le kita tak yah beli

Kongsi pengalaman..
kenapa orang ok..kita tak ok...apa silap nya.

http://mamaboomboom.blogdrive.com

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.35.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
2. Dihantar pada 19hb April 2005, 5:10:36 ptg    [Edit]
Harga Promosi bermula 1hb. April - 15hb. May,2005

Nature's Biotic
Normal - 99.00
Offer - 65.00
Diff - 34.00
2nd at - 59.00

Lelan Vital Bust Serum
Normal - 85.00
Offer - 58.00
Diff - 27.00
1 set (2 units) at - 98.00
2 set ( 4 units) at - 88.00

Bodylite Thermo-Active Shaping Gel
Normal - 59.00
Offer - 45.00
Diff - 14.00
2nd at - 38.00

Bodylite Body Shaping Shower Salt
Normal - 19.90
Offer - 14.90
Diff - 5.00
Buy 2 FREE 1

E3
Normal - 85.00
Offer - 58.00
Diff - 27.00

Papain Berry
Normal - 75.00
Offer - 52.00
Diff - 23.00

Slimming Combo Set (E3 + Papain Berry 95.00

Lite Tea
Normal - 38.00
Offer - 28.00
Diff - 10.00
2nd at - 23.00

Chitomex Plus C
Normal - 39.50
Offer - 28.00
Diff - 11.50
2nd at - 23.00

Lipozone Body Lotion
Normal - 58.00
Offer - 38.00
Diff - 20.00

GH Complex Plus
Normal - 148.00
Offer - 99.00
Diff - 49.00
2nd at - 89.00
3rd at - 79.00

Total Nutrition
Normal - 125.00
Offer - 75.00
Diff - 50.00
2nd at - 69.00

DHA Chewables
Normal - 25.00
Offer - 18.90
Diff - 6.10
2nd at - 15.90

Evening Primrose Oil 500mg
Normal - 32.00
Offer - 23.50
Diff - 8.50


Supa EPA
Normal - 45.00
Offer - 32.00
Diff - 13.00


Hi-Protein Drink
Normal - 39.50
Offer - 28.90
Diff - 10.60

Lecithin Granules
Normal - 28.00
Offer - 19.90
Diff - 8.10

Super Kino
Normal - 58.90
Offer - 48.50
Diff - 10.40
2nd at - 45.50

Apple Cider Vinegar Plus
Normal - 15.80
Offer - 12.90
Diff - 2.90
2nd at - 11.90

Rose Hip Tea
Normal - 9.90
Offer - 7.50
Diff - 2.40

Gamat Hair Tonic
Normal - 25.00
Offer - 18.50
Diff - 6.50
2nd at - 15.50

Eau Miracle
Normal - 55.00
Offer - 38.00
Diff - 17.00
2nd at - 33.00

Manjakani Plus Gel
Normal - 23.80
Offer - 16.90
Diff - 6.90
2nd at - 13.90

Active-C Whitening Cream
Normal - 48.00
Offer - 33.00
Diff - 15.00


Spot-Clear Gel Patches
Normal - 9.90
Offer - 7.50
Diff - 2.40

Miyami Face Powder
Normal - 18.50
Offer - 12.50
Diff - 6.00

Miyami Compact Powder
Normal - 18.50
Offer - 12.50
Diff - 6.00

Rue Boissiere
Normal - 28.00
Offer - 16.80
Diff - 11.20


UDV Blue
Normal - 48.00
Offer - 28.80
Diff - 19.20


Eau de Paris No.3
Normal - 22.00
Offer - 14.90
Diff - 7.10


White Musk Hand & Body Lotion
Normal - 12.90
Offer - 8.90
Diff - 4.00


White Musk Powder Talcum
Normal - 9.90
Offer - 6.90
Diff - 3.00


Designer Collection Men's EDT
Normal - 28.00
Offer - 19.50
Diff - 8.50
2nd at - 14.50

Designer Collection Ladies' Spray
Normal - 22.00
Offer - 14.90
Diff - 7.10

Designer Collection Perfume Oil ( Juba/Floral Musk/ Dewberry)
Normal - 18.50
Offer - 12.50
Diff - 6.00
2nd at - 9.90

Goat Milk Beaty Cream
Normal - 16.50
Offer - 11.50
Diff - 5.00


Nutri-Rich Peel Of Mask ( Lifting & Whitening)
Normal - 12.50
Offer - 8.90
Diff - 3.60


Multivitamin Mask - 4 pieces
Normal - 15.00
Offer - 9.90
Diff - 5.10


Protective Lip Balm
Normal - 7.50
Offer - 5.50
Diff - 2.00


Deep Cleansing Shampoo
Normal - 16.50
Offer - 11.50
Diff - 5.00
2nd at - 9.90

Moisture Relief Conditioner
Normal - 16.50
Offer - 11.50
Diff - 5.00


All- Over Clear Prolin
Normal - 14.90
Offer - 9.90
Diff - 5.00


Ultra Mild Shampoo
Normal - 10.50
Offer - 7.50
Diff - 3.00
2nd at - 5.90

Ultra Mild Shower Foam
Normal - 10.50
Offer - 7.50
Diff - 3.00
2nd at - 5.90

Total Care Toothpaste
Normal - 15.90
Offer - 11.50
Diff - 4.40
2nd at - 9.90

Prolin Hand Cream
Normal - 17.50
Offer - 12.50
Diff - 5.00


Bust Max
Normal - 45.00
Offer - 25.00
Diff - 20.00
2nd at - 19.90

Bust Lift
Normal - 45.00
Offer - 25.00
Diff - 20.00
2nd at - 19.90

Prolin Foot Spray
Normal - 13.50
Offer - 9.50
Diff - 4.00
2nd at - 7.90

Toilet Bowl Cleaner
Normal - 6.90
Offer - 5.50
Diff - 1.40
2nd at - 3.90

Floor Shine
Normal - 11.50
Offer - 7.90
Diff - 3.60
2nd at - 6.90

Anti -Slip Floor Cleaner
Normal - 9.90
Offer - 6.90
Diff - 3.00

3-in-1 Floor Cleaner
Normal - 9.90
Offer - 6.90
Diff - 3.00
2nd at - 5.90

Regular Strength
Normal - 10.90
Offer - 7.90
Diff - 3.00
2nd at - 6.50

Laundry Pre Wash
Normal - 9.50
Offer - 6.90
Diff - 2.60
2nd at - 5.50

Fabric Softner
Normal - 10.50
Offer - 7.50
Diff - 3.00
Any 3rd at - 3.90


Delicate Fabtic Wash
Normal - 10.50
Offer - 7.50
Diff - 3.00


Clog Remover
Normal - 8.50
Offer - 5.50
Diff - 3.00

Dish Drop
Normal - 9.90
Offer - 6.90
Diff - 3.00
2nd at - 4.90

Cream Cleanser
Normal - 5.90
Offer - 3.90
Diff - 2.00
3rd at - 1.50

Fabric Deodoriser
Normal - 10.90
Offer - 8.50
Diff - 2.40
2nd at - 5.50

Rose Hip Oil
Normal - 38.00
Offer - 25.00
Diff - 13.00
2 for - 39.50

Prolin Skin Renew
Normal - 17.50
Offer - 11.90
Diff - 5.60
any 3rd at - 5.90

Manjakani Foaming Hygiene Wash
Normal - 28.50
Offer - 19.90
Diff - 8.60
Buy 2 FREE 1 -

Hair Fortifying Shampoo
Normal - 22.00
Offer - 12.90
Diff - 9.10
2nd at - 9.90

Designer Collection Roll On Deodorant (musk/floral)
Normal - 6.90
Offer - 4.50
Diff - 2.40
2 for - 6.90

Lelan Vital Stardust Lip Shiner
Normal - 29.50
Offer - 19.50
Diff - 10.00
2nd at - 14.75


Lelan Vital Eyeshadow Quad
Normal - 29.50
Offer - 19.50
Diff - 10.00
2nd at - 14.75

Liquid Spirulina 1000mg
Normal - 36.00
Offer - 26.50
Diff - 9.50
buy 3 FREE 1

Vitamin C - 100
Normal - 12.00
Offer - 8.90
Diff - 3.10
2 for - 16.00

Colo-Cleanse
Normal - 28.00
Offer - 19.50
Diff - 8.50
2 for - 29.50


Yaeyama Chlorella
Normal - 35.00
Offer - 25.00
Diff - 10.00
2 for - 39.50


Japanese Plum Balls
Normal - 35.00
Offer - 26.00
Diff - 9.00
2nd at - 19.50

Fibre Plus
Normal - 13.50
Offer - 10.90
Diff - 2.60
2 for - 18.90

Masker Payudara
Normal - 19.50
Offer - 12.50
Diff - 7.00


Jamu Jampi rapat
Normal - 15.50
Offer - 11.50
Diff - 4.00
2nd at - 9.50

Tongkat Ali Plus Ginseng
Normal - 29.50
Offer - 19.90
Diff - 9.60
3rd at - 9.90

Natural Oceanic Clay Deep Pore Cleanser
Normal - 35.00
Offer - 28.50
Diff - 6.50


Natural Oceanic Clay Skin Smoothener
Normal - 45.00
Offer - 33.50
Diff - 11.50
2nd at - 29.50

Lelan Vital UV White Two Way Foandation
Normal - 33.00
Offer - 21.50
Diff - 11.50


Sensuous Romance Showe Gel
Normal - 11.90
Offer - 7.90
Diff - 4.00

Uplifting Romance Body Spray
Normal - 8.50
Offer - 5.90
Diff - 2.60


Refreshing Romance Deodorant
Normal - 7.50
Offer - 5.50
Diff - 2.00


Pure White Peel Off Mask
Normal - 45.00
Offer - 25.00
Diff - 20.00


REBUTLAH PELUANG DENGAN PENJIMATAN INI

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.35.:-)

just4fun
Ahli Produktif
3. Dihantar pada 19hb April 2005, 5:34:18 ptg    [Edit]
barang2 yg selalu di beli:


Bathroom Cleaner


Laudry Pre-wash


Powermax Toilet Blu


yg ini stand-by kalau hari hujan :


Powermax Sneaker Wash

* Mesej ini telah disunting oleh just4fun pada 19hb April 2005, 5:36:41 ptg

--------------
http://biosegar.blogdrive.com

219.95.182.:-)

eynda
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 19hb April 2005, 5:50:51 ptg    [Edit]
Nak dipendekkan cerita, banyak produk yg ada kat hypermarket tapi ada jugak kat COSWAY....eynda dah tukar kepada COSWAY .

219.95.92.:-)

akulaman
Ahli Setia
5. Dihantar pada 19hb April 2005, 11:44:23 mlm    [Edit]

dekat nak penuh dah rumah teman ngan barang barang remdemption cosway..
ini baru betul menjadi pengguna bijak..
setiap kali spend Rm30 dpt satu kupon. RC.
kumpul kumpul boleh tebus barangan ...tak rugi..

Kalau kena ngan gayanya dan kalau nak bonus kenalah bina network...

network + beli barang = bonus..
tak gitu mamaboomboom..

ala yg gitu gitu tuh...


219.95.203.:-)

thinkerbell
Ahli Setia
6. Dihantar pada 20hb April 2005, 1:18:03 tghari    [Edit]

mcm mana nak jadi ahli cosway??kena gi cosway yer??erk..

--------------
sekali air sungai melimpah..sekali pasirnya pun berubah..itulah falsafah yg menjadi ikutan & bualan

161.142.14.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
7. Dihantar pada 20hb April 2005, 1:32:25 tghari    [Edit]
thinkerbell

Please check PM box...

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.38.:-)

thinkerbell
Ahli Setia
8. Dihantar pada 20hb April 2005, 1:42:42 tghari    [Edit]
mama dah cx..mama pun kena cx balik..

--------------
sekali air sungai melimpah..sekali pasirnya pun berubah..itulah falsafah yg menjadi ikutan & bualan

161.142.14.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
9. Dihantar pada 20hb April 2005, 1:47:58 tghari    [Edit]
thinkerbell

Mama dah reply ...pantas tu.Alamat lengkap stokist pun mama ada kasi sekali...
Kalau dah selesai....PM or sms segera!!


Stokist Cosway ada lebih 400 buah cawangan...Malaysia, Brunei dan Singapura.
http://www.cosway.com.my/main_distribution.htm#

Klik atas peta tu...utk melihat stokist yg berhampiran kawasan anda..

Klik tau...jangan tak klik!!

* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 20hb April 2005, 1:49:06 tghari

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.38.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
10. Dihantar pada 20hb April 2005, 2:14:52 ptg    [Edit]
HEXAGON : Wajarkah kita memiliki nya demi SAYANGKAN keluarga anda??Atau satu pembaziran??



Ni tangan eynda....pinjam yg eynda...

quote:

Ini adalah kisah benar


Tadi bukak filter Hexagon utk dicuci. Terkejut le coz baru 2 minggu lepas cuci. Terdetik plak hati nak snap gambar utk tunjuk kat kawan2 betapa kotornya air kat rumah eynda ni . Bayangkan la sebelum ni cemana kami minum air . Tiba-tiba rasa bangga plak sebab dapat selamatkan family dari minum air berkarat cenggini.....Alhamdulillah





Hexagon Sistem Air Berstruktur Bertenaga Tinggi (31cm x 37cm x 20cm)


Mudah untuk Dipasang

Hanya sambungkan kepada paip anda!

• Mudah untuk Diselenggarakan

Hanya Penapis Seramik perlu pencucian (setiap 3 ke 4 minggu)

• Tiada Elektrik Diperlukan

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.38.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
11. Dihantar pada 20hb April 2005, 2:28:21 ptg    [Edit]
Sentiasa ada kat rumah....




pilihan bijak...
kupon melambak!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.38.:-)

monica
Ahli Setia
12. Dihantar pada 20hb April 2005, 3:01:14 ptg    [Edit]
Ya Allah,

Tu penapis umah siapa??? awat teruk sgt???? itu setelah berapa lama x cuci tu???? Sure bekalan air kerumah beliau teruk (kotor)

218.208.18.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
13. Dihantar pada 20hb April 2005, 3:14:31 ptg    [Edit]
monica

quote:
Ya Allah,

Tu penapis umah siapa??? awat teruk sgt???? itu setelah berapa lama x cuci tu???? Sure bekalan air kerumah beliau teruk (kotor)


Tu hexagon rumah eynda...duk kat Puchong..
eynda tu rajin cuci....tak pernah miss...tu pun kotor semacam...loya tekak kan?

Bayangkan...sesiapa yg tak ada penapis air..

Jadi nya...sapa yg rajin jaga body...rajin jaga pipi aje...Pastikan air yg di minum tu bersih..Kang muka aje cun..tapi minum air keladak...+ perisa klorin...badan gak yg sakit!! Tambah2 yg ada anak kecil.......kesian !

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.38.:-)

arenum
Ahli Aktif
14. Dihantar pada 20hb April 2005, 4:26:29 ptg    [Edit]
mak aiii......umah kak eynda cenggitu sekalik.......wuiyoooooo.....
imagine camne sebelom kita pakai filter tuh........berkarat2 masuk lam perut....

210.187.228.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
15. Dihantar pada 20hb April 2005, 4:31:44 ptg    [Edit]
Memang geli...

Tapi sejak dua menjak ni...bila mandi lagi tambah gatal....mesti kes air makin teruk kat area rumah mama ni..Kalau mama sorang aje...kot silap makan ke.
Ni anak pun rasa begitu...jenuh le bersabun...ber macam2...gatal gak.
Nampak gaya nya..kena tukar gak Hexagon Active Water Shower Filter tu...
Nasib lah kupon tu ada melambak...kira leh dapat FREE laa.

Bayangkan..kalau tak ada penapis air kat rumah....eyeeeekkkkkkkkkkkkk

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.38.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
16. Dihantar pada 21hb April 2005, 11:37:55 pagi    [Edit]
Untuk kesihatan mata....sapa ada eye bag...sesuai!!


--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.220.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
17. Dihantar pada 21hb April 2005, 5:06:43 ptg    [Edit]
Antara khasiat TEH HIJAU:-

Pengambilan Teh.

Kuasa pencegahan kanser dalam teh datangnya dari flavonoids, iaitu kompaun antipengoksidaan yang terdapat dalam teh hijau dan hitam. Satu kajian yang dilakukan di Universiti Minnesota terdapat lebih 35,000 wanita yang putus haid mendapati mereka yang minum dua atau tiga cawan sehari, 68 peratus kurang mendapat kanser saluran kencing dan 32 peratus kurang mendapat kanser saluran penghadaman daripada wanita yang tidak minum langsung.



Certified Organic Green Tea - 20 sachet x 2g

Nikmati keenakan dan kesegaran teh hijau yg harum lagi berkhasiat.
Pemenang anygerah rasa hebat.Kaya dengan EGCG, sejenis antioksidan 100 kali lebih kuat daripada Vitamin C.Menggalakkan kesihatan dan kulit yg muda berseri.

• Great Taste Award, London, 2001
• Manufactured under ISO 9002 Quality System

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.32.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
18. Dihantar pada 21hb April 2005, 5:09:26 ptg    [Edit]
ni salah satu produk yg berbaloi di miliki...kalau ada kupon lee.

Hexagon Active Water Shower Filter

Info Hexagon Active Water Shower Filter

Hapuskan klorin yang berbahaya daripada mandian anda!!

Tahukah anda bahawa mandian selama 10 minit akan mendedahkan anda kpd penyerapan klorin spt meminum 3 liter air yg berklorin?
Klorin memang termaklum merbahaya kpd kesihatan. Ia mudah di serap ke dalam kulit dan di sedut ke dalam paru2.Penyelidikan telah menunjukkan bahawa ia adalah lebih penting untuk menyingkirkan klorin dan pencemar kimia yg berbahaya daripada air mandian.

Hexagon Active Water Shower Filter menyingkirkan klorin yang berbahaya , segala bahan tercemar dan keladak, memberi mandian yg jernih dan bersih untuk kulit dan rambut yg lebih sihat.Anda akan merasai perbezaan nya selepas hanya satu mandian sahaja.

Menapis lebih kurang 25,000 liter.

Hexagon mengubah mandian anda kepada satu pengalaman spa!!

- Mempermuda dan melembapkan kulit anda
- melembut dan menyinarkan rambut tanpa bahan kimia
- memelihara rambut berwarna dgn lebih lama
- meningkatkan pembuihan - mengurangkan penggunaan sabun.


quote:
1. A Professor of Water Chemistry at the University of Pittsburg claims that "exposure to vaporized chemicals in the water supplies through showering / bathing and inhalation is 100 times greater than through drinking".
2. Chlorine used to disinfect water produces carcinogenic traces*. Studies have confirmed that chemical can also be inhaled and absorbed through the skin while showering and bathing.
-* The Dangero
us State Of Your Water, US News & World Report 29th July 1991



Bagaimana utk memiliki Hexagon Active Water Shower Filter??

Retail - RM 198.00 (tidak boleh di beli begitu sahaja)
FREE - 65 kupon
1 kupon + RM 79.00
20 kupon + RM 48.00

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.32.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
19. Dihantar pada 21hb April 2005, 6:47:19 ptg    [Edit]


sampai ari lom dapat nak beli ni...asyik takde stok aje..dah nak sebulan..geram betul le...



..malam ni nak pakai...sure best gak...buh dalam peti ais dulu....

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
20. Dihantar pada 22hb April 2005, 08:13:27 pagi    [Edit]
Leila

Jeles lah mama hang nak pakai mask baru...
mama ada 2 jenis kat rumah ni...tu pasal tak beli yg spesies cam tempek2 tu.
Tingin gak...

Awat cuci jamban tu tak sampai2 lagi..Mama dah dapat ....best.Tak payah le beli yg kat luar tu...yg dok iklan terlampau kat telebising tu...

Pagi2 dah pekena Coffee Ginseng..lega!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.222.:-)

just4fun
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 22hb April 2005, 08:19:28 pagi    [Edit]
aisey...betul ke cuci toilet tu takde stok???
ingat nak angkat 2-3 botol...

--------------
http://biosegar.blogdrive.com

219.95.185.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
22. Dihantar pada 22hb April 2005, 08:54:02 pagi    [Edit]
POWER MAX CLOG REMOVER

Powermax Penanggal Sumbatan


Melancarkan sinki dan basin mandi yang tersumbat baoleh menjadi suatu kerja yang sukar kia apa yang anda ada hanyalah pelocok getah – tangan dan baju anda pun mesti kotor akibat percikan dan simbahan air kotor.

Tetapi dengan Power Max Clog Remover kita yang baru, melancarkan saliran bukan lagi kerja yang sukar!
Ia cara yang sangat mudah dan cepat untuk melancarkan saliran.

MELANCARKAN SALIRAN DENGAN SERTA MERTA

Mudah dan menjimatkan masa – Rumusan yang di perbaharui lebih berkesan dan bertindak lebih cepat untuk menanggalkan sumbatan yang paling teruk sekali pun!

Melarutkan gris – serta merta melepaskan haba untuk mencairkan gris yang lazim menyumbatkan sinki dapur

Membuang kotoran – Tindakan pembersihan mendalam berkuasa mengalihkan sumbatan seperti rambut , daki sabun,lemak badan, mendapan mineral , kertas dan kain yang biasa terdapat di tab dan basin bilik mandi.

Menyahjangkit – Ia membasmi kuman untuk mengekalkan saliran bebas-kuman dan kulapuk.

BAGAIMANA POWER MAX CLOG REMOVER BERFUNGSI:-

Selongsong paip menjadi tersumbat akibat pengumpulan minyak dan kotoran.

Apabila Clog Remover bertindak dengan air, haba terbentuk untuk melarutkan gris dan menanggalkan sumbatan.

Sumbatan di bersihkan dalam beberapa minit sahaja untuk saliran yang lancar.

ARAHAN PENGGUNAAN

Pastikan bukaan permukaan/saliran kering sebelum rawatan. Tuang 2 penutup penuh kedalam bukaan saliran. Simbah dengan air yang mencukupi untuk membuang segala bahan yang tertanggal. Gunakan satu penutup penuh setiap minggu untuk menghindari sumbatan.

PELANGGAN SASARAN

SURIRUMAH – Setiap rumah memerlukan nya untuk memastikan saliran di singki , basin dan tab mandi tidak tersumbat.

PEMILIK RESTOREN – Mereka memerlukan nya dari semasa ke semasa untuk membuang gris yang lazim menjadikan sinki tersumbat.


--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.222.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
23. Dihantar pada 22hb April 2005, 08:58:59 pagi    [Edit]
Resepi utk peminat Cosway...

Resepi Kek Usaha Kejayaan COSWAY

Bahan-bahannya;

250 gm Daya usaha

100 gm Kesabaran

100 gm Keimanan

190 gm Keinsafan

150 gm Pengorbanan

150 gm Campuran akhlak mulia

( boleh didapati dari didikan yang baik dan sempurna )

8 sudu teh rasa tanggungjawab

200 gm senyum secukup rasa

Cara-cara membuatnya:

Pukul semangat hingga menjadi kembang dan kental. Masukkan usaha dan kesabaran, gaul sehingga sebati. Masukkan keinsafan sedikit demi sedikit . Biarkan adunan menjadi lembut. Setelah itu campurkan keimanan , rasa tanggungjawab dan campuran akhlak mulia. Ia perlulah dibungkus dengan kertas ingin tahu dan ingin mencuba. Masukkan adunan tersebut ke dalam mangkuk bertimbang rasa dan tolak ansur. Hiaslah dengan senyum yang menawan kemudian bakar dengan tenaga yang ada.

U/p : Untuk mendapatkan kek yang cantik dan elok, jauhilah ia dari air mata putus asa walaupun setitik. Oleh kerana kek kejayaan ini amat sukar unutk dibuat, syabas kepada sesiapa jua yang berjaya melaksanakan dengan baik.



Kak liza sure makan hati...mama pandai buat resepi..

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.222.:-)

kamar401
Ahli Aktif
24. Dihantar pada 22hb April 2005, 09:18:10 pagi    [Edit]
terer ler...mama buat kek tu...heheheee...

semalam buat birthday anak yg no.3...dah 6 tahun...tak tau mama buat kek
jugak, kalau tak boleh tempah awal2..

semalam habis 2 botol jus orange dan mango Cosway...nak kena beli lagi lahni...

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.19.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
25. Dihantar pada 22hb April 2005, 09:20:46 pagi    [Edit]
kamar401

Mama punya kek ...siap boleh smile...Kalau kasi anak...sure depa tak mau makan...Takut..

Jus Oren Mandarin....minuman kegemaran kat rumah ni.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.222.:-)

arenum
Ahli Aktif
26. Dihantar pada 22hb April 2005, 10:00:42 pagi    [Edit]
semalam pegi umah tok kejap.......
tengok ataih meja kat depan tu ada 3 batang Eyeliner Lelan Vital yang baru tuh.

lupa nak tanya makcik, bakpe beli byk sangat......ada org order kot....
mesti best tu sampai 3 batang beli.....


L'elan Vital Extra Stay Retractable Eyeliner



Extra Stay Retractable Eyeliner
For Bright, Well-Defined Eyes

Intensify your eyes with a rich, beautiful hue along the outer or inner lash line. This
long-lasting, waterproof eyeliner glides on effortlessly to create a smooth, precise
line that blends easily with your eyeshadow.

210.186.119.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
27. Dihantar pada 22hb April 2005, 10:51:32 mlm    [Edit]
Hujan ribut taufan...dapat gak shopping hari ni...stokist dah nak tutup tu..
tapi dapat gak 7 keping kupon.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.34.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
28. Dihantar pada 24hb April 2005, 11:01:45 pagi    [Edit]


Rugi sapa tak cuba...murah tapi berbaloi!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.220.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
29. Dihantar pada 25hb April 2005, 11:27:39 mlm    [Edit]
Terimakasih pada mereka yg baru menyertai Cosway!!

Jadilah pengguna bijak...
Kupon melambak!!

Jika kupon melambak, BUKAN MUSTAHIL dapatkat produk di bawah secara percuma atau bayar dgn separuh harga sahaja.

Soft Leather Handbag
• Material: Genuine Leather
• Size: 30cm (L) x 13cm (W) x 17cm (H)


Crystal & 14K Gold Bracelet Collection
Code: R6614. R6615, R6616, R6617
• Length: 18cm


--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.223.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
30. Dihantar pada 26hb April 2005, 11:12:48 mlm    [Edit]
jangan tunggu katalog Cosway utk bulan May...sbb dia akan bermula
16hb.May 2005 - 30hb.Jun 2005.

Waccchaaaaaaaaaaaaaaaaa!!



Tak perlu beli...dapatkan percuma jika anda byk kupon...

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.32.:-)

Ashsha
Ahli Produktif
31. Dihantar pada 27hb April 2005, 03:04:57 pagi    [Edit]
mama...
sha just nak tanya...

DHA Chewables tu ada berapa biji ek?murah tu.RM18.90...

--------------
aiyarkk!!! tu laaa pasalllll !!!! :-0

61.6.58.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
32. Dihantar pada 27hb April 2005, 07:47:37 pagi    [Edit]
quote:
DHA Chewables tu ada berapa biji ek?murah tu.RM18.90


Ada 50 tablets.

Tingkatkan kepintaran si manja dgn DHA.

Perisa oren semulajadi



TESTIMONI

"Sejak mengambil DHA chewables setahun lepas, tahap pencapaian anak saya Owen yang berumur 6 tahun telah meningkat dengan mendadak. Dia mendapat keputusan yg cemerlang dalam semua subjek dan kini mindanya amat cerdas, dapat mempelajari sesuatu dgn pantas serta mempunyai daya ingatan yang amat baik" - Shankey Tee - 29 - Petaling Jaya

DHA: Brain Food For Your Child

DHA (Docosahexaenoic acid) is one of the major building blocks of the brain. It is essential for your child's mental development, and contributes significantly towards promoting intelligence, mind acuity and speed, while helping to build a healthy nervous system. In today's stressful world, children have to juggle hectic study and examination schedules, and never-ending extra-curricular activities that require tremendous amount of mental focus and concentration. Insufficient DHA could result in weak memory, mental tiredness, poor concentration or focus, slackened learning abilities, restlessness, temper tantrums, inability to finish tasks and vision problems.

The benefits of DHA have been published in thousands of respected medical journals like the JAMA ( Journal of American Medical Association), British medical Journal and Lancet. These scientific papers validate DHA's ability to enhance memory, improve learning ability, improve intellectual development - IQ, help one to stay focused and alert all day, counteract mental fatigue and improve vision.

Each delicious Nn DHA Chewables tablet provides 300mg of premium pharmaceutical grade fish oil, with highly concentrated DHA from Clover Corporation, Australia. Natural Vitamin E is added as an antioxidant, to protect brain cells from free radical damage and to preserve the freshenss and potency of the product. Also recommended for teenagers, students, pregnant or breast-feeding mothers, busy executives and the elderly.

* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 27hb April 2005, 07:59:33 pagi

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.220.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
33. Dihantar pada 27hb April 2005, 08:05:24 pagi    [Edit]


Mildura Natural AppleCider Vinegar Plus

Boleh di hidangkan sebagai minuman yg menyegarkan atau di tambahkan kedalam masakan untuk menambahkan lagi keenakannya.
Juga membantu melangsingkan badan,
melegakan sakit sendi dan melancarkan penghadaman!!!



Manjakani Sarapat Plus
Mengetatkan Dan Mengurangkan Keputihan Berlebihan

50 pills x 250mg

Mengandungi manjakani, akar sarapat, gambir, daun jarak, dan kunyit (sejenis antioksidan

yang kuat). Serlahkanlah semula keayuan, keghairahan dan keyakinan diri dengan formula yang lebih istimewa ini!

Mengetatkan dinding faraj dan menyerlahkan lagi sifat-sifat kewanitaan. Kekal segar dan yakin sepanjang hari dengan herba-herba unik yang membantu mengurangkan keputihan berlebihan, bau dan gatal-gatal. Dengan herba-herba ini yang berupaya menyelaraskan kitaran haid, melegakan senggugut dan melancarkan semula sistem badan, kini anda dapat menikmati kualiti hidup yang lebih bermakna.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.220.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
34. Dihantar pada 27hb April 2005, 08:11:05 pagi    [Edit]
Lecithin – Meningkatkan Daya Ingatan Dan Daya Tumpuan

Lecithin merupakan sebatian fosfolipid semulajadi yang boleh didapati pada setiap sel badan. Kandungan lesitin yang tertinggi terdapat pada organ-organ utama seperti otak, jantung, hati dan buah pinggang. 30% daripada komposisi kering otak terdiri daripada lesitin, manakala 1/5 bahagian daripada sel-sel saraf juga terdiri daripada lesitin. Lesitin amat diperlukan dalam sintesis asetikolina, iaitu neuropemancar utama otak. Apabila paras asetikolina menurun, keupayaan otak untuk mengekalkan dan mengingati kembali sesuatu informasi turut merosot.

Kelebihan lecithin termasuklah:

* Memperbaiki daya ingatan dan daya tumpuan.
* Menyokong fungsi hati yang sihat dan membantu mencegah pembentukan batu karang.
* Menggalakkan kulit yang sihat.
* Membantu untuk melangsingkan badan.
* Membantu mengekalkan kesihatan jantung dan paras kolestrol yang sihat.
* Meningkatkan kecergasan, kecerdasan dan tahap kesihatan.
* Memperbaiki penyerapan dan asimilasi nutrient.


Granul lesitin tulen tanpa minyak yang berkualiti tinggi, diperbuat daripada kacang soya yang tidak dikenakan sebarang perubahan genetik. Ia merupakan sumber yang paling kaya dengan fosfotida kacang soya semulajadi, iaitu tidak kurang daripada 97% fosfotida. Ia adalah enak, mudah diambil dan mudah dihadamkan. Ia boleh dimakan begitu sahaja atau diambil bersama sedikit minuman. Juga sesuai untuk ditambahkan ke dalam bijirin sarapan, sup atau salad; atau dicampurkan ke dalam jus buah-buahan atau sayuran; ataupun ditambahkan ke dalam masakan, sos dan kuah perencah. Hanya 1 atau 2 sudu besar penuh diperlukan untuk membantu mengekalkan kesihatan mental dan fizikal.


--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.220.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
35. Dihantar pada 27hb April 2005, 08:15:45 pagi    [Edit]


Jika jawapan anda tidak, anda bukan berseorangan diri dalam hal ini. Kebanyakan wanita juga tidak. Kajian menunjukkan kebanyakan wanita begitu bersemangat untuk memuaskan pasangan mereka sehinggakan mereka sendiri menikmati seks.

Adakah anda ingin menikmati kepuasan seks bersama-sama dengan pasangan anda?

Sekarang anda boleh mencapainya!

Nikmati kemuncak yang baru

Amat mudah sekali untuk mencungkil berahi perhubungan seks dengan gel kewanitaan ini. Ianya membantu rangsangan, menambahkan berahi dan menambahkan masa dan kehebatan kemuncak syahwat anda. Sapukan sedikit gel semulajadi ini sebelum memulakan hubungan seks. Ianya akan meningkatkan peredaran darah ke bahagian sulit anda yang akan menambahkan kepekaan dan menyediakan diri anda untuk menikmat berahi yang lebih tinggi.

Faedah sampingan yang lainnya ialah, Love Gel juga akan mengembalikan pelinciran semulajadi. Ianya amat sesuai untuk wanita daripada pelbagai golongan umur, jadi apa lagi yang anda nantikan nikmatinya! Bersedialah untuk menikmati hubungan asmara yang terhebat sekali setakat ini!

VesPro Feminine Love Gel adalah gel topikal yang mengandungi adunan asid amino, ianya tidak mendatangkan rasa gatal-gatal dan Growth Factors yang merangsang datangnya daripada bahan makanan semulajadi. Ianya tidak mengandungi hormon dan tidak ada sebarang laporan mengenai kesan sampingan. Ianya boleh digunakan bersama kondom,selamat digunakan berulang kali dan juga tidak berbahaya kalau termakan


Amat sesuai untuk semua wanita

Menambahkan nafsu berahi semasa berasmara

Merangsang pelinciran vagina

Menjadikan setiap aksi asmara anda lebih menarik dan memuaskan

Hipoalergenik, tanpa-hormon, tanpa-ubat


Tidak disyorkan untuk wanita yang sedang mengandung, dan untuk mereka yang sering mendapat gatal-gatal pada bahagian faraj, dijangkiti kulat atau herpes genital.


Perangsang seks asli untuk wanita

Prestasi seks yang berkurangan secara amnya berkait dengan kurangnya peredaran dan bekalan darah ke bahagian klitoris dan tisu-tisu berhampirannya. Ini juga boleh melambatkan puncak syahwat, wanita yang masih muda juga tidak terkecuali daripada ini.
Kajian saintifik menunjukkan L-Arginine, sejenis asid amino amat penting untuk rangsangan maksimum bagi kaum wanita. L-Arginine disapukan terus kepada tisu klitoris dan ianya terus bertukar menjadi oksida nitrik yang membesarkan saluran darah dan memudahkan peredaran darah di bahagian tersebut. Ini membawa kepada peredaran darah yang lebih sempurna, penghasilan pelincir semulajadi dan kepekaan yang amat diperlukan untuk mencapai puncak syahwat.

Penggunaan L-Agrinine sepatutnya digunakan bersama penghapus ammoni yang berkesan untuk menghalang kewujudan ammonia, yang mungkin boleh mengganggu keseimbangan pH di bahagian sulit yang akan membawa kepada gatal-gatal dan jangkitan. Ornithin Alfa KitoGlutaret(OKG) satu hasil sampingan sejenis asid amino merupakan penghapus ammonia yang amat berkesan ia juga bertindak sebagai satu percursorΉ (boleh bertukar kepada L-Arginine bila diperlukan).

Semasa tahun-tahun putus haid dan sebelum putus haid hormon wanita akan berkurangan dan dinding vagina akan menipis dan pengaliran bahan pelincir akan berkurangan ini akan membawa kepada kegatalan, persetubuhan yang menyakitkan dan risiko jangkitan kulat atau bakteria. Tisu-tisu vagina juga akan kehilangan ketegangan, mengakibatkan ianya menjadi kurang peka dan tidak merangsangkan ketika berasmara disebabkan kesan membaik pulihnya, 'Growth Factors' akan membantu dalam mengembalikan kesihatan tisu-tisu vagina di samping melindunginya.


Maklumat yang berikutnya disumbangkan oleh Dr Amir Farid Datuk Isahak, MBBS (Aust), MMED (S'pore), MRCOG (London), seorang obstetriksian dan ginekologi yang tidak asing lagi.

Kandungan

Ekstrak protin soya (sumber L-Arginine dan OKG), VesPro Growth Factors, Glyceryl Monostearate, Lanolin, Cetyl Acetate, Methyl Gluceth, Propylparaben, Methylparaben, Lecithin, Cyclomethicone.

Apa kata mereka? -

Daripada Khatijah yang berumur 47 tahun

"Selepas melahirkan anak kedua, saya langsung hilang minat dalam hubungan seks. Suami saya menjadi bosan, dan ini mula menimbulkan masalah dalam keluarga kami. Pada mulanya saya was-was untuk menggunakan VesPro Feminine Love Gel tetapi sebaliknya saya begitu kagum.

Ianya sulit dan mudah digunakan. Pengalaman pertama saya mengingatkan kembali saya ketika saya berumur 23 tahun dan ketika saya begitu menyintai suami saya. Gel ini sememangnya membawa kenikmatan dan menaikkan nafsu berahi saya. Saya tidak pernah merasakan sensasi seumpama ini, ianya juga begitu memuaskan ego suami saya dan bagi kepuasan diri saya. Sekarang kami berdua begitu rapat sekali."

_______________________________________________________
Daripada Wong yang berumur 54 tahun

"Selepas isteri saya putus haid, dia sering mengadu tentang kesakitan akibat daripada kekeringan dan hilang minat terhadap hubungan seks. Saya rasa kecewa sebab saya juga tidak dapat menaikkan nafsu berahi dia. Kesan yang kami temui daripada menggunakan VesPro Feminine Love Gel amat menarik sekali. Love Gel telah mengembalikan semula seri dalam kehidupan asmara kami sekali la



--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.220.:-)

Qyrana_Biru
Ahli Interaktif
36. Dihantar pada 27hb April 2005, 09:03:49 pagi    [Edit]
mama

PM mama dah penuh ...............

--------------
Satinni:Cadar/Pinggan Mangkuk/IgG X-Tra / 012-6074206, email: qyrana_fdr@yahoo.com YM: Qyrana_Biru

219.95.20.:-)

sha_aida
Ahli Produktif
37. Dihantar pada 27hb April 2005, 09:19:10 pagi    [Edit]
Jamu jampi rapat tuh...
aper khasiat dier e?
klo still virgin bleh amakn ke?

--------------
~*~seandainya masih ada cinta~*~

218.111.190.:-)

SayangIZ
Ahli Aktif
38. Dihantar pada 27hb April 2005, 10:45:52 pagi    [Edit]
nak join cosway berapa kena bayar ker?

--------------
^ ^ - I'll find you... @

202.190.116.:-)

kamar401
Ahli Aktif
39. Dihantar pada 27hb April 2005, 10:50:24 pagi    [Edit]
SayangIZ,

INGIN MENYERTAI COSWAY?

Jadi ahli-Yuran keahlian- RM 60.00
Dpt voucher diskaun 20% -2 keping bernilai RM60.00

Beli barang RM150 @ RM300 (kecuali bertanda S)

RM150 guna 1 keping voucher (RM30)---> Bayar RM120 aje
RM300 guna 2 keping voucher (RM60)---> Bayar RM240 aje

Nilai yuran keahlian sudah dapat semula kan?
Voucher tu boleh guna dlm 90 hari.
Macam FREE aje kan??

Anda juga akan menerima 3 keping voucher diskaun SOS utk membeli produk pada harga yg LUAR BIASA.

--------------

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

219.95.93.:-)

SayangIZ
Ahli Aktif
40. Dihantar pada 27hb April 2005, 11:04:20 pagi    [Edit]
ok..let's say saya nak sertai cosway...then beli water filer...total cost would be RM60 + RM575 = RM635?

--------------
^ ^ - I'll find you... @

202.190.116.:-)

just4fun
Ahli Produktif
41. Dihantar pada 27hb April 2005, 11:33:41 pagi    [Edit]
SayangIZ

betul...

--------------
http://biosegar.blogdrive.com

218.208.231.:-)

zapjaya
Ahli Setia
42. Dihantar pada 27hb April 2005, 11:41:42 pagi    [Edit]
mama,
check pm.

--------------
~ Aquarius Girl ~

219.94.43.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
43. Dihantar pada 27hb April 2005, 1:27:19 tghari    [Edit]
zapjaya

Mama dah reply.....

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.39.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
44. Dihantar pada 27hb April 2005, 4:47:34 ptg    [Edit]
Ni nak habak...sapa2 yg ada nak order barang ...

kasi tau lah dgn terang..

byk sgt terima email...sms...hanya tulis

mama...kita nak benda tu..
mama ...kita nak order...dah bayar...
mama....kita dah bank in duit...bila nak pos..


Kasi tau le barang apa...

Cosway ni....kondo pun ada....kondo yg murah tu...yg ujung tambah M

* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 27hb April 2005, 4:48:59 ptg

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.39.:-)

eynda
Ahli Produktif
45. Dihantar pada 27hb April 2005, 9:16:30 mlm    [Edit]
Mama,

Jamu jampi rapat tu ada kacip fatimah tak? Eynda tak tau nama saintifik utk kacip fatimah .

219.95.22.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
46. Dihantar pada 27hb April 2005, 10:26:16 mlm    [Edit]
quote:
Mama,

Jamu jampi rapat tu ada kacip fatimah tak? Eynda tak tau nama saintifik utk kacip fatimah


Jawapan nya...jeng! jeng! jengggggggggg!!

Mengandungi manjakani, akar sarapat, gambir, daun jarak, dan kunyit (sejenis antioksidanyang kuat) . Tiada kacip fatimah...

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.223.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
47. Dihantar pada 27hb April 2005, 10:32:58 mlm    [Edit]
mama~
quote:
Promosi bermula 1hb. April - 15hb. May,2005

..hmm sms tak reply...pengiraan bonus masih sebulan sekali atau ikut katalog..sebulan 1/2???

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
48. Dihantar pada 27hb April 2005, 10:36:57 mlm    [Edit]
quote:
.hmm sms tak reply...pengiraan bonus masih sebulan sekali atau ikut katalog..sebulan 1/2???


Dah jawab kat sembang iklan niaga....

tepon tak ada kredit..(macam le pakai prepaid....saja dok buat lawak...)

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.223.:-)

LeiLa04
Ahli Interaktif
49. Dihantar pada 27hb April 2005, 10:44:34 mlm    [Edit]
...postpaid pun bleh jadik prepaid???

quote:
tepon tak ada kredit..(macam le pakai prepaid....saja dok buat lawak...)



--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
50. Dihantar pada 27hb April 2005, 10:46:52 mlm    [Edit]
quote:
.postpaid pun bleh jadik prepaid???


Sejak kebelakangan ni...malas sungguh nak reply sms.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.223.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005