Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 5hb Syawal 1435 @ 02hb Ogos 2014, 06:29:15 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Iklan & Niaga  
(Pengendali : Krew)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh iklan : memerlukan rumah/bilik sewa
makngah
Ahli Baru
1. Dihantar pada 26hb Mac 2005, 02:28:40 pagi    [Edit]

saya memerlukan sebuah bilik atau rumah sewa area kota damansara atau dimana2 lokasi yang berhampiran dengan one utama dengan kadar segera...jika ada...sila hubungi saya secepat mungkin...tapi harga berpatutan la ek...kalo sampai seriban...pengsan cek nak membayo tiap2 bulan...adess...

210.186.48.:-)

Shamz
Ahli Setia
2. Dihantar pada 26hb Mac 2005, 08:28:56 pagi    [Edit]
saya pon carik rumah sewa gak.. tapi area shah alam... kalau dapat rumah teres la.. dan kalau dapat biar bawah RM450... muhehehe...

ala.. kalau ada rumah sewa iklankan je la kat sini... thanks..

--------------
sapa ada lobang-lobang keje graphic designer p/time, bgtau aku...hisza03@gmail.com.. tq..

218.111.150.:-)

ixora22
Ahli Setia
3. Dihantar pada 26hb Mac 2005, 09:12:10 pagi    [Edit]
Shamz dan makngah

rumah saya di kota damansara seksyen 7 baru sahaja disewa org
tapi kalau hendak rumah.... saya di pusat hentian kajang sedang kosong...
berminat boleh email

lina33ina@hotmail.com

161.142.141.:-)

makngah
Ahli Baru
4. Dihantar pada 26hb Mac 2005, 12:23:40 tghari    [Edit]
erk...ade sape2 lagi ada rumah area kota damansara ke...atau paling dekat ngan one utama...bgtau la ek....

203.106.188.:-)

makngah
Ahli Baru
5. Dihantar pada 28hb Mac 2005, 11:35:09 mlm    [Edit]
up topic lagi...dan lagi dan lagi dan lagi......

202.188.205.:-)

aliyya
Ahli Setia
6. Dihantar pada 29hb Mac 2005, 1:04:45 tghari    [Edit]

sy tumpang topic juga ya~
sy pula nak tolong carikan rumah sewa bg pihak kawan sy
dia sedang cari rumah di flat sec 7 shah alam
ni case urgent
minta tolong ek sesapa yg tau
maceh so much in advance

--------------
salam ceria, Aliyya Anura Azhar

128.125.242.:-)

shamzshamrie
Ahli Produktif
7. Dihantar pada 29hb Mac 2005, 2:00:45 ptg    [Edit]
nak cari mana2 umah teres.. atau flat 4-5 tingkat..
kalau bleh dkt2 ngan lrt station..
x moh dah dok kat flat.. apartment tinggi2..
kan bergegar lagi..

--------------
Perfume Ori | Jersi World Cup | VCD Ku T'lah Jatuh Cinta.. pm/ym : shamzshamrie

219.95.132.:-)

makngah
Ahli Baru
8. Dihantar pada 29hb Mac 2005, 10:29:44 mlm    [Edit]
adess..payah tul nak carik umah sewa kat area damansara nih...takde kenalan ke???dapat sewa bilik jadik ler....

210.186.48.:-)

ayyang
Ahli Baru
9. Dihantar pada 30hb Mac 2005, 09:07:17 pagi    [Edit]


sesapa yang tinggal area bukit jelutong-shah alam-sungai buluh yang nak cari umah sewa lehlah email saya.

lokasi : TAMAN BUKIT SUBANG, SHAH ALAM
jenis : APARTMENT(TINGKAT 2)
sewa : RM650.00 (NEGO)
lebuhraya : PERSEKUTUAN / KESAS - BUKIT JELUTONG(SHAH ALAM) -
RAWANG - IPOH
spesifikasi : BARU
fasiliti : LENGKAP (BERHADAPAN SEKOLAH )

sila email : suhashi22@yahoo.com

--------------
SHYANG

218.208.221.:-)

ziemash
Ahli Baru
10. Dihantar pada 30hb Mac 2005, 10:28:01 pagi    [Edit]
salam..

sham, kalau nak rumah teres, kat kelana jaya ni byk. hari tu ternampak masa tolong carikan bilik utk kawan.

219.94.118.:-)

Shamz
Ahli Setia
11. Dihantar pada 30hb Mac 2005, 12:27:12 tghari    [Edit]
ziemash

kat area kelana jaya ni berapa kadar sewa? murah tak?
kat area lain ada tak? kalau shah alam ni cekik darah betul..
rumah flat pon lima nam ratus..

--------------
sapa ada lobang-lobang keje graphic designer p/time, bgtau aku...hisza03@gmail.com.. tq..

218.111.150.:-)

ixora22
Ahli Setia
12. Dihantar pada 30hb Mac 2005, 2:18:05 ptg    [Edit]
saya ader apartment untuk disewakan
kawasan TAMAN TENAGA
BERDEKATAN PUSAT HENTIAN KAJANG
SEWA RM 330.00 SAHAJA
KALAU BERMINAT CALL SAYA
012-3553243 / 012-6943169

161.142.141.:-)

SayangIZ
Ahli Aktif
13. Dihantar pada 31hb Mac 2005, 10:35:36 pagi    [Edit]
Saya ada apt utk disewa..di Puncak Alam....

kalau ada sesape berminat..buleh PM saya....

TQ

--------------
^ ^ - I'll find you... @

202.190.116.:-)

ixora22
Ahli Setia
14. Dihantar pada 31hb Mac 2005, 11:59:25 pagi    [Edit]
tak ader yg berminat ker sewa rumah saya ...
nieee fasa baru nyer rumah tahun 2004 ..masih baru

161.142.141.:-)

rosha
Ahli Baru
15. Dihantar pada 01hb April 2005, 10:41:02 pagi    [Edit]
a'mualaikum... akak inginkan bilik sewa di putrajaya pada 4.4.2005
sesiapa yg masih ada kekosongan bilik sewa...
harap hubungi akak segera...
88881529

TQ.

219.93.8.:-)

zamniza
Ahli Baru
16. Dihantar pada 01hb April 2005, 2:39:09 ptg    [Edit]
tumpang gak...kawan sy pun tgh carik umah kat area cheras. kalo buleh teres rega bawah 500.ada tak

219.93.56.:-)

lissa
Ahli Produktif
17. Dihantar pada 01hb April 2005, 3:01:15 ptg    [Edit]
Saya nak cari housemate..
sect 8 shah alam...
Rumah flat ground floor...
apa2 email saya carretem@gmail.com

--------------
:: tO rEmeMbEr a LitTle soMetHinGs ::

203.106.31.:-)

makngah
Ahli Baru
18. Dihantar pada 02hb April 2005, 11:29:18 mlm    [Edit]
erm...kalo takde orang tau umah sewa area damansara...nak tanya lagi jugak...ade tak yang ade member2 dok kat area ss2 atau s atau area bandar utama...makngah nak tompang menyewa.....adess....

202.188.205.:-)

hazelliana
Ahli Baru
19. Dihantar pada 04hb April 2005, 3:52:01 ptg    [Edit]
nak iklan gak nie:

BILIK UTK DI SEWA
APARTMENT SRI PENAGA
PUSAT BANDAR PUCHONG

RUMAH FULLY FURNISHED. FACING SWIMMING POOL.

RM 200 SEBULN.. DEKAT DGN TESCO, KEDAI MAKAN, BUS, 7 ELEVAN.

TANPA DEPOSIT!!!

BOLE CALL LIANA 012-3982542

219.95.28.:-)

CikMaiz
Ahli Baru
20. Dihantar pada 04hb April 2005, 6:43:12 ptg    [Edit]
A'kum....
Ni pon ada rumah untuk disewa atau dijual....kat Sg Way Petaling Jaya...Sebelah sekolah Sg Way tu...lokasi memang startegik....
tengokla....

202.228.229.:-)

makngah
Ahli Baru
21. Dihantar pada 05hb April 2005, 09:48:56 pagi    [Edit]
up topic lagik...dan lagi dan lagi...

203.106.188.:-)

yath
Ahli Baru
22. Dihantar pada 05hb April 2005, 11:13:40 pagi    [Edit]
Ada sesiapa berminat nak menyewa bilik di area Taman Melawati? Ada kekosongan untuk bulan 5 nanti...

rumah teres 2 tingkat

Untuk wanita sahaja...

61.6.163.:-)

hazelliana
Ahli Baru
23. Dihantar pada 05hb April 2005, 4:27:12 ptg    [Edit]
mane niee semua org.. cepat lah... nk member housematee niee

219.95.165.:-)

maz3d
Ahli Produktif
24. Dihantar pada 05hb April 2005, 11:16:45 mlm    [Edit]
iklankan kat 7 Eleven tu lagi cepat dpt.

--------------
Minyak Shuhaida 1001 Rahsia Alam http://www.shuhaida.com/?ref=maz3d

60.48.104.:-)

hazelliana
Ahli Baru
25. Dihantar pada 06hb April 2005, 08:51:27 pagi    [Edit]
huhhh dah iklan.. tak de org punn...


bilik utk di sewa.. apartment.. RM 200

219.95.175.:-)

firdaaa
Ahli Baru
26. Dihantar pada 06hb April 2005, 09:10:06 pagi    [Edit]


Rosha....saya ada bilik fully furnish bilik kat vista pinggiran apartment....kat pasar borong selangor, 15 minit dari MOF ( Kem Kewangan). tapi mesti ada tranport la......ada minat ke?

Tel saya 8882 3395, 012 2554075 019 3620002

219.93.8.:-)

alhakim
Ahli Baru
27. Dihantar pada 06hb April 2005, 5:57:33 ptg    [Edit]


Apartment Untuk Disewa - Shah Alam

Area Sec 6,bLock 5

2 Bilik,1 Bilik Air

Facilities:

7 Eleven

Nursery

Dekat dgn tadika,

Children playground

persekitaran yg bersih dan sunyi

dekat UITM,Well maintain...

5th Floor


RM550 /month (nego)



Interest? Call or SMS

019-2211374

03-55156236 Office

03-33637478 rumah

203.106.8.:-)

makngah
Ahli Baru
28. Dihantar pada 08hb April 2005, 10:07:31 mlm    [Edit]
huh!..payah gak ek...camana haa...takde pulak yang nak sewakan bilik area damansara...ade tak umah/bilik sewa area ss 17 ke...ss 25 ke...asalkan bas no 99 metrobas ngan rapid kl no 21c lalu...ades...pueh den ulang alik...tambang 15 sehari.....

203.106.188.:-)

azfa_510
Ahli Baru
29. Dihantar pada 09hb April 2005, 12:00:37 tghari    [Edit]
tgh mencari bilik sewa di sekitar serdang / putrajaya...

202.184.38.:-)

kadir
Ahli Baru
30. Dihantar pada 09hb April 2005, 12:48:15 tghari    [Edit]
Makngah,
Saya ada aprtmen untuk di sewa di Kota Damansara
Tel 0192110099

61.6.163.:-)

mpx
Ahli Setia
31. Dihantar pada 09hb April 2005, 12:57:02 tghari    [Edit]


Saya nak cari rumah sewa area Sentul, Bangsar atau Cheras... ada sesapa boleh tolong? Kos kalau
boleh below RM500 sebulan...kalau boleh juga berdekatan dengan LRT atau mana2 kemudahan
awam lain.... plss...

* Mesej ini telah disunting oleh mpx pada 09hb April 2005, 1:05:43 tghari

--------------
anywhere... anyone....

219.94.109.:-)

eicha
Ahli Aktif
32. Dihantar pada 09hb April 2005, 1:03:27 tghari    [Edit]
mpx,

kalau nak bilik sewa utk lelaki, kawan saya memang tgh cari housemate. apartment di jln ipoh, walking distance ke lrt putra. kalau berminat.. bagitau yer.

--------------
I'm Knackered

202.58.86.:-)

mpx
Ahli Setia
33. Dihantar pada 09hb April 2005, 1:07:18 tghari    [Edit]
kalau boleh MPX nak duduk ngan adik jer bermula bulan 6 nih... tak kisah la tapi tempat tu biar dkt
dgn kos below RM500... apapun terima kasih eicha

--------------
anywhere... anyone....

219.94.109.:-)

jujuxach
Ahli Baru
34. Dihantar pada 09hb April 2005, 11:22:32 mlm    [Edit]
saya nak cari bilik sewa kat area kelana jaya. Dalam 200 ok la..kalau ada sesapa ada contact silalah gitau saya yer..

202.188.147.:-)

hazelliana
Ahli Baru
35. Dihantar pada 11hb April 2005, 3:49:59 ptg    [Edit]
pusat bandar puchong - bilik utk di sewa RM 200 tak yah deposit. kemasukan segera.. wanita shj.. house fully furnished..

cepatttttt call 012-3982542

219.95.252.:-)

makngah
Ahli Baru
36. Dihantar pada 21hb April 2005, 01:08:34 pagi    [Edit]
iskk...nak up topic lagi..dan lagi dan lagi...tulun...tulun....

202.188.205.:-)

Vic.Beckham
Ahli Baru
37. Dihantar pada 27hb April 2005, 7:12:50 mlm    [Edit]
Saya tagh survey rumah area cheras @ kelana jaya..budget bawah RM450.00

--------------
...Ooopocot...!!

61.6.163.:-)

yath
Ahli Baru
38. Dihantar pada 28hb April 2005, 09:05:38 pagi    [Edit]
Bilik untuk di sewa di taman melawati fasa 6 (rumah teres 2 tingkat)

* Untuk wanita sahaja

* Sewa RM195/bulan [ Deposit 1+1 (sewa rumah) ] + RM50 (Bil elektrik + Air)

* Berdekatan dengan pusat Perniagaan Taman Melawati, Giant
* Kemudahan:
- TV
- Peti Ais
- Dapur Masak

* Persekitaran yang selesa
* Kemasukan Bulan Mei 2005

Berminat sila hubungi : 019-2869434 / 012-4011279

Kalau ada kenkawan yg sdg cari bilik di area tu..khabar2kan la...ni umah bujang bukan family...so tak perlu risau pasal privacy...

202.157.192.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005