Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 8hb Dzulkaedah 1435 @ 03hb September 2014, 00:44:51 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Keluarga & Rumahtangga  
(Pengendali : usoPkuChai)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh Instinct Isteri : Mana korang belajar ilmu ni
Arman754
Ahli Produktif
1. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 11:14:38 pagi    [Edit]
Orang lelaki :
Aku heran laa dari mana para isteri ni boleh dapat instinct ni. kekadang tu kita baru main2 mata sikit dengan awek........isteri kita dah tau. Mesti tak boleh sembunyi punya.

Korang pulak macamana. Ada ke korang instinct camtu terhadap suami korang?

210.187.95.:-)

lambak
Ahli Aktif
2. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 11:21:27 pagi    [Edit]
sedetik perlakuan suami, berbilang detik di hati isteri

--------------
Specialist in Installation, Service & Maintenance of all type Air-conditioner *012-2286290*

210.187.95.:-)

azni5266
Ahli Produktif
3. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 11:22:54 pagi    [Edit]
Allah tu jadikan kita berpasangan .... dan selalunya kalau kita iklas dan jujur dengan pasangan dan sentiasa berdoa... sure Allah tu akan beri petunjuk pada kita... walaupun benda-benda kecil.....

P/S : Ini adalah pendapat saya....

219.95.245.:-)

eynda
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 11:44:34 pagi    [Edit]
Eynda selalu dapat petunjuk melalui mimpi ahahhhah.....sampai husband pun dah seram dengar eynda bercerita pasal mimpi eynda....coz mimpi eynda selalu jadi kenyataan hheheh.....yg buruk tu mintak dijauhkan le....

219.95.23.:-)

eyzlyn
Pengendali
5. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 11:55:27 pagi    [Edit]
itulah keistimewaan kaum isteri, dikurniakan sixth sense

--------------
I miss you Edinamaya... Al Fatihah buat arwah....

semutmerah
Ahli Produktif
6. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 12:19:42 tghari    [Edit]
Bak kata HAMKA :

Kebenaran adalah hakikat nyata yang pasti terserlah pada suatu masa...


203.115.226.:-)

bungabiru
Pengendali
7. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 1:18:52 tghari    [Edit]
dah abis baca, aku emptykan ok

* Mesej ini telah disunting oleh bungabiru pada 07hb Mac 2005, 4:59:11 ptg

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

usoPkuChai
usoPkuChai
Pengendali
8. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 1:28:08 tghari    [Edit]
pahamilah maksud bersetubuh..

--------------
~;]usoP..

bungakertas
Ahli Baru
9. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 1:35:34 tghari    [Edit]
[-delete..............-

* Mesej ini telah disunting oleh bungakertas pada 12hb Jun 2007, 12:49:50 tghari

--------------
~KeManaTumpahnYa Kuah Kalau BukaN ke NaSi~

61.6.39.:-)

fadzreen
Ahli Produktif
10. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 2:01:42 ptg    [Edit]
kalau instinct bab suami curang aku takde le pulak .. tapi kalau bab makan mmg asben aku cakap instinct aku cukup kuat... ari tu aku masak lemak cili api udang ngan kacang panjang.. terkejut asben aku tengok hidangan tu ada atas meja..sebb dari siang tadi dia mmg nak suruh aku masak lauk tu..cuma dia tak sempat nak call aku.. banyak kali dah cam tu.. kiranya macam ada telepati la.. aku tau apa yang asben aku fikirkan.. chewahhhh..iye kerrr?

--------------
gelang kristal swarovski - YM fadz_reen/SMS/CALL 019-3921151

161.142.141.:-)

adhadi
Ahli Produktif
11. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 2:34:36 ptg    [Edit]
kalau bleh tau ada orang nak kuar parking..... tu kira sixth sense gak ker...

--------------
http://202.187.40.204/digitallibrary/listing.aspx

202.187.40.:-)

Arman754
Ahli Produktif
12. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 2:44:14 ptg    [Edit]
Marah nye ngko bunga biru. Bawak banyak bersabor. Nak buat camno....perangkap cinta tak kenal sesiapa. Kalo dah jatuh cinta tak kenal botol kicap ke botol cuka

210.187.95.:-)

bungabiru
Pengendali
13. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 2:44:34 ptg    [Edit]
adhadi
hang yang bawk keta ke atau isteri hang? kalau isteri, means memang instinct isteri ler tu. tapi kalau hang, aku rasa hang nasib baik jer.

sop
aku faham dah maksudnye. bersatu tubuh-suami adalah seperti kunci dan isteri adalah seperti mangga kunci. tanpa kunci, mangga takleh buka (mangga kunci bukan mangga kuning2 atau majalah mangga). tanpa mangga, kunci nak masuk mana? macam konsep yin and yang jugakla kan...tiap kita ni ada pasangannya....

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

eynda
Ahli Produktif
14. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 2:47:36 ptg    [Edit]
quote:
adhadi
hang yang bawk keta ke atau isteri hang? kalau isteri, means memang instinct isteri ler tu. tapi kalau hang, aku rasa hang nasib baik jer.




Hari ni hari gelak-gelak

219.95.23.:-)

laylyza
Ahli Aktif
15. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 3:11:33 ptg    [Edit]
errmmm, instinct isteri pada suami bila isteri jujur. suami pun gitu gak.
aku pun kuat gak instinct aku pada suami aku. jgnlah dia nak dalih2,
aku bila dah rasa lain macam je ati aku, emmm siap la dia soal. last-last dpt gak jawapannya... .
tapi instinct kami berdua lagi kuat. bila aku terfikirkan sesuatu dan nak
cakap sesuatu, mesti dia pun gitu. kadang2 dua2 serentak cakap benda
yg satu. aih! abg pun tau sekarang ni saya tengah fikirkan benda nih?.
hihihikkk. penyatuan jiwa kuat la tu.......jodoh dari Allah kan?. dua badan
satu roh!

--------------
pedulilah apa org nak kata... susah ke senang ke, sendiri yg tanggung kan?

210.187.119.:-)

usoPkuChai
usoPkuChai
Pengendali
16. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 3:47:34 ptg    [Edit]
bb..
bila 'tubuh' dah bersatu.. ibarat kembar yg terpisah.. byk yg lost instinct sebab 'tak bersatu'..

--------------
~;]usoP..

bungabiru
Pengendali
17. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 4:00:53 ptg    [Edit]
arman

kau kena belajar ngan cik usop kita ni.

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

Sarzanaj04
Ahli Baru
18. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 4:12:22 ptg    [Edit]
semua,

manusia sebenarnya mempunyai deria ' sixth sense' sama ada perasaan atau tidak........dgn itu xspecially, isteri memang dilarang mengingatkan atau membuat andaian sesuatu yg buruk pd suami/anak2 nya kerana suatu hari akan jadi kenyataan.

member saya baru balik haji......so jumpa di ofis kami sembang2 ........lepas tu saya survey dlm internet.....Travel Agensi mana yg bagus.........suddenly, suami saya fax satu Quatation regarding Pakej Umrah.......terdiam saya......apa yg saya fikirkan at the same time sama ngan suami........jadi saya call hubby tanya dia kenapa dia hantar fax tu.....dia kata tiba2 rasa tertarik ngan pakej tu dan nak ajak saya gie, saya usik dia tadi ada jumpa pak haji ke kat Masjid Jamek cerita pasal Umrah .......dia nafikan.....so dgn niat kerana Allah swt, kami akan berangkat kesana bersama anak, InsyaAllah.......

202.188.127.:-)

putraselatan
Ahli Produktif
19. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 4:14:55 ptg    [Edit]
Assalamualaikum

Isteri adalah salah satu tulang rusuk suami..

salah satu benda yang dilindungi oleh tulang rusuk ialah hati..

So..

Fikir-fikirkanlah..

ps: semenjak sebelum tunang lagi saya dan Isteri saya ada benda nie..


* Mesej ini telah disunting oleh putraselatan pada 07hb Mac 2005, 4:16:14 ptg

--------------
-| Suami Fazzlin | Ayah kepada Muhammad Amar Iskandar |-

202.190.116.:-)

bungabiru
Pengendali
20. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 4:49:58 ptg    [Edit]
beruntungla istri putraselatan..tak ramai lelaki yang suka merenung keajaiban kejadian yang Allah berikan...

like your signature...esp when you mentioned your wife's name...

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

maira70
Ahli Aktif
21. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 4:52:26 ptg    [Edit]
BB

Ko lagi beruntung...

--------------
Bukan Kerana Nama

219.93.33.:-)

bungabiru
Pengendali
22. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 4:58:12 ptg    [Edit]
kau sindir aku ke maira? nah momok untuk kau

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

putraselatan
Ahli Produktif
23. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 4:59:07 ptg    [Edit]
Assalamualaikum

BB

nama dia di sini..

nama sebenrnya lain..

dia ahli sini gak sebenarnya..



--------------
-| Suami Fazzlin | Ayah kepada Muhammad Amar Iskandar |-

202.190.116.:-)

bungabiru
Pengendali
24. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 5:30:48 ptg    [Edit]
iye? bestla korang...takda apa2 nak sembunyi..BB doakan semoga jodoh kalian panjang sampai bila2 disamping anak2 yang comel...amiiin

nak cakap sekali lagi..UNTUNGNYA ISTERI PUTRASELATAN. kau ada kenal PUTRAUTARA tak? pas la kat aku..

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

putraselatan
Ahli Produktif
25. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 5:38:34 ptg    [Edit]
Assalamualaikum

BB

terima kasih di atas doa awak..
memang itu yang diharapkan..

PUTRAUTARA tidak kenal..

putera_adat saya kenal..

tetapi sudah lama tidak nampak kelibat dia di sini..
ke saya yang tidak perhati..


--------------
-| Suami Fazzlin | Ayah kepada Muhammad Amar Iskandar |-

202.190.116.:-)

maira70
Ahli Aktif
26. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 6:23:53 ptg    [Edit]
BB

Ahaksss!!!....bukan perli la..Betul aku cakap ko memang beruntung!!!
Untung ko sebab ko dalam perhatian Tuhan..orang yang diduga Tuhan ini maknanya dia memang dalam perhatian Tuhan la..

Hamba yang dikasihi Tuhan akan sentiasa diduga. Aku harap ko terus sabar la menempuh dugaan hidup. Balasan kat dunia nih tak penting yang penting di sana tu...

--------------
Bukan Kerana Nama

219.93.33.:-)

x_eti007
Ahli Setia
27. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 8:13:59 mlm    [Edit]
erm..saya pulak asben yang ada instinct...mcm dia tau2 jerk apa yang kita nak buat...so, takleh nak lari laa...sure dia tau punya..ekekeke

219.95.168.:-)

Arman754
Ahli Produktif
28. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 10:16:35 pagi    [Edit]
instinct isteri aku pun boleh tahan gak. Ada sekali tu aku pegi Supermarket. Ada sorang minah cashier tu (lawa) , aku dah tau dia dok usha lama dah. Aku pun syok jugak.....jantan beb !!!. Herannya walaupun bini aku tak nampak......boleh dia teka. Kantoi beb

210.187.95.:-)

aysar_naylah
Ahli Produktif
29. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 11:03:56 pagi    [Edit]

quote:
Aku pun syok jugak..... jantan beb !!!.
kalau "lelaki" tak camtu kot.....

--------------
Someone to Watch over Me.... @-@

211.25.50.:-)

bungabiru
Pengendali
30. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 11:09:24 pagi    [Edit]
arman
kan aku dah cakap. kau hampir2 nak termakan cili, tu sebab kau terasa pedasnya kata2ku!

maira
aku tak jadi bagi momok kat kau. aku bagi munger . hehe. sbnrnya btul kau cakap tu sebab bila aku ada mslh besar ni, aku rasa aku makin dekat dengan Allah..dan aku berazam, aku takkan menjarakkan diriku lagi dariNya biarpun susah atau senang...sebab aku dah temui cinta dan kasih abadi padaNya..aku temui ketenangan di dalamnya...

putraselatan
gurau jer..takmau 'putra' lagi lepas ni. tapi nak baby!

ansyar
aku setuju 18ratus peratus dengan kau! . arman kena jerat ayat sendiri!

* Mesej ini telah disunting oleh bungabiru pada 08hb Mac 2005, 11:10:22 pagi

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

Mann70
Ahli Produktif
31. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 2:42:39 ptg    [Edit]
apasal posting Arman byk dihala tujukan kpd wanita yek ?
macam tak puas hati kat wanita je !!!

tumpang tanya je yekkk..

192.228.129.:-)

Arman754
Ahli Produktif
32. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 2:50:39 ptg    [Edit]
Mann

Mana ada aku tak puas hati ngan wanita. Hishhhh.....sapelah lelaki kalau tak de wanita.

Aku cuma suka cuit2 sikit. Barulah meriah sikit. kalo semua dok sependapat aje ........tak rock ler

Bunga Biru,
Walaupun berkali2 aku hampir termakan cili........bila tengok mata bening anak aku yang 2 orang........aku kansel semua plan nakal lelaki tu.

Asyar Nylah

Unik nye nama ko. Apa apa lah. aku rasa pemikiran ko tentang lelaki tu terlalu ideal sangat. Bagi aku lelaki.....sedikit sebanyak mesti ada naughty thought. Tak kira berapa banyak ilmu dia belajar, berapa cantik isteri dia, berapa kitab dia dah baca bla bla. Idea nakal dan sikit2 teringin tu mesti ada
Cuma berapa kuat dia menepis, berapa berani dia mengambil risiko dan berapa kuat pertimbangan dia sebelum bertindak. Tak caya ko check ler laki ko

* Mesej ini telah disunting oleh Arman754 pada 08hb Mac 2005, 3:18:10 ptg

210.187.95.:-)

bungabiru
Pengendali
33. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 3:41:23 ptg    [Edit]
arman
mata bening anak je ke tengok? mata bening si ibu takmau renung ker?
aku syorkan pas ni kau amik gambar anak kau jarak dekat, amik mata je. pastu lekat kat keta, wallet, comp hp etc supaya kau tak tergigit cili selalu.

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

Arman754
Ahli Produktif
34. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 3:50:47 ptg    [Edit]
bunga biru
ibu dia dah memang terpateri di hati.
Tapi sebab hati lelaki nih luas permukaan dia ada sikit lebih.......tu yang boleh terpateri beberapa tompok yang lain

210.187.95.:-)

bini_orang
Ahli Aktif
35. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 3:57:37 ptg    [Edit]
Instinct saya ngan husband mmg sama. Katakanlah kita orang gie pasar malam. Saya duduk dlm keta ngan anak, dia gie beli. Selalu tuh kalau gie dia mesti tanya nak makan apa dan saya kata apa2 laa. Masa tengah dia pegi beli tuh, dlm kepala otak nie teringin nak makan nasi tomato. Alih2 bila dia dah habis beli, rupanya dia mmg beli nasi tomato. Miracle sesangat. Mcm tu jugak dia. Kuasa Tuhan.....Nenek saya kata kalau suami isteri yg ada telepati mcm nie, jodoh panjang. InsyaAllah....

--------------
Menerima tempahan langsir, sarung kerusi makan, jual railing & rod dll: 017-3140657 (Sha)

61.6.65.:-)

bungabiru
Pengendali
36. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 3:57:48 ptg    [Edit]
arman
itula bezanya lelaki dan perempuan sesudah kawin. perempuan sesudah kawin, cukup devoted pada suami dan anak2 serta uruskan rumahtangga. tapi suami, sama jer dr tak kwin smpi dah kawin. mata nak ngulor je! .

haaaiii...rasa malas je nak bertemu orang baru selepas ni bila tau hati lelaki ni body surface areanya besar sangat....

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

Arman754
Ahli Produktif
37. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 4:05:36 ptg    [Edit]
Makcik jangan laa risau (aisyeh.........macam dialog cite spectra)
kalo laki tu tak de retak nak berpoligami.........dia tergolek2 macamanapu.....kempunan jugak akhirnya

210.187.95.:-)

bungabiru
Pengendali
38. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 4:21:18 ptg    [Edit]
toksah ler harap kalau tak mampu. buat leleh ayaq liuq je.

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

Presint9
Ahli Produktif
39. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 4:57:21 ptg    [Edit]
saya sronok sgt baca bab instinct isteri nih.. sbb mmg selalu terjadi kat diri sendiri/hubby... kekadang sampai terkedu dibuatnya.. rasa last yg terkedu tu dlm bulan lepas.. satu ari malas nak gie pasar, rasa nak msk la ape2 yg ada kat fridge.. rupanya hubby yg rajin gie pasar pun malas gak.. so rasa tak kisah lah.. tapi heran tu esok ishhh rasa nak singgah pasar lah.. balik tengah kemas2 brg pasar, hubby pun baru balik pasar gak.. dan buat terkedu tu pasai kita beli barang yang same.. kobis cina.. sama beli obis jenis ni pulak tu (bukan kobis biasa tu.. cam cameron punya.. kobis yg rangup tu).. pass tu cili merah.. bawang.. dan saya tak ingat apa lagi tapi jenisnya banyak dalam tujuh lapan jenis barang gak, dan benda yg same kitaorang beli.... tak terkedu ke dibuatnya.... alhamdullilah, jika memasing kata instinct suami/isteri kuat, jodoh panjang... so macam tu lah doa saya agar hubungan ini hingga ke akhir hayat.. sbb selalu kata sendiri, rasa tak akan jumpa lelaki sebaik hubby.. tapi kalo Tuhan nak duga, apa lah daya kita..

219.93.8.:-)

Arman754
Ahli Produktif
40. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 08:27:02 pagi    [Edit]
Bunga

Ayaq Lioq takpe.........kalo ayaq lioq basi lagi naya

210.187.95.:-)

bungabiru
Pengendali
41. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 09:49:10 pagi    [Edit]
ayaq lioq basi tu hang la punyaaa...

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

Arman754
Ahli Produktif
42. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 11:04:59 pagi    [Edit]
BB benda nih nasib ler gamaknya. Orang kat depan rumah aku.......dua2 menantu dia buat perangai (sorang gila kat bini orang, sorang gila kat indonesia)........anak dia bergaduh sakan. Yang best tu dia maki hamun / carut marut laki dia guna talipon rumah aku (kes pinjam talipon)........tak larat bini aku mendengornya.
Skrg nih depa dah janda. Kes naya betul

210.187.95.:-)

bungabiru
Pengendali
43. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 11:08:48 pagi    [Edit]
baiknye kau dan wife kau kasi pinjam telepon utk dorang mencarut. . tapi kau jangan baik sangat sampai nak selamatkan dorang berdua tu pulak. kang wife kau hempuk ngan tepon.

betulla..memang nasib dan takdir Ilahi. dulu aku susah nak redha ada masalah cenggini. tapi now aku tau, mcm yang aku sllalu cakap, every cloud has its silver lining, there must be a light at the end of the tunnel..asal kita kembali pada Allah dan kasihNya yang hakiki, bahagialah kita walaupun takda pasangan..tu bagi aku ler. orang lain aku taktau

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

Arman754
Ahli Produktif
44. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 11:11:32 pagi    [Edit]
kat area aku nih banyak betul kes skandal dengan indonesia......hehheeh....depa tukaq selera lak.

210.187.95.:-)

bungabiru
Pengendali
45. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 11:15:34 pagi    [Edit]
ya ampun pak arman

apa pak arman nggak tau perempuan indonesia selalunya makan itu jamu'? kenceng sini, kenceng sana..mestinya bapak sudah maklum kaum2 bapak suka yang macamana..

teringat ada satu cleaner orang indon kat tmpt aku ni. bila aku migrain jer, dia urut sampai aku bawak balik rumah urut satu badan. pas tu dia buatkan aku satu ubat 'kenceng sana, kenceng sini'. hehe. hubby aku cakap memang ada kesan. dorang tu memang power buat segala ubat.

tapi aku tengok, ayat2 orang indonesia ni lebih lembut intonasinya dari kita kat msia ni. tu yang lelaki msia ni cair agaknye..

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

Mann70
Ahli Produktif
46. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 4:13:56 ptg    [Edit]
Arman
ooo cuit yekkk...jgn salah cuit, kang terbang pinggan mangkok belanga

192.228.129.:-)

Arman754
Ahli Produktif
47. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 4:20:20 ptg    [Edit]
ayat mesti mau power.........baru tak de periuk belanga melayang

210.187.95.:-)

bungabiru
Pengendali
48. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 4:31:58 ptg    [Edit]
tak pernah lagi tengok orang baling periuk belanga pinggan mangkuk bila gaduh. anyway, kalau gaduh baling2 ni, jangan baling arcopal ker, corelle ker..sayang wooo. kalau bini baling, suami tolong sambut. macam tu jugak sebaliknyer..hehe

--------------
FEAR can hold you prisoner, HOPE can set you free

CheNot
Ahli Baru
49. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 5:51:11 ptg    [Edit]
Memang satu kelebihan yang Tuhan bagi kat org perempuan kut. Pernah terbaca bab ni. Salah satu alasan kenapa instinct wanita ni kuat terutama sekali terhadap org yang rapat dgn dia adalah kerana emosi yang mendalam dan rasa kasih sayang yang memang sedia wujud dalam setiap wanita. Lagi satu mungkin sebab org perempuan lebih observant tengok tingkah laku suami atau anak-anak ni. So, kalau ada yang tak berapa kena mesti dia akan terasa sesuatu.

203.115.196.:-)

adikcomelx
Ahli Produktif
50. Dihantar pada 09hb Mac 2005, 8:01:36 mlm    [Edit]
yes correct !

--------------
~:terbang tinggi:~

219.93.33.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005