Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 18hb JamadilAkhir 1435 @ 19hb April 2014, 5:24:40 ptg
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Info Hiburan  
(Pengendali : faent)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh DJ ISMA HALIL HAMZAH : DJ ISMA HALIL HAMZAH DAH BERHENTI DARI THR.FM
adik_putri
Ahli Baru
1. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 08:05:46 pagi    [Edit]
assalamualaikum my friend....
pagi tadi (khamis 3 Mac 2005 jam 6.00 pagi) ialah waktu terakhir DJ Isma Halil Hamzah on air di THR.FM....sedih siot...dia kata dia dapat surat berhenti...tapi pihak THR.FM still bagi dia peluang pagi tadi untuk on air bagi menerangkan kepada para peminat ROCK ARENA kenapa dia dah tak akan on air di THR.FM....

kepada para peminat DJ Isma Halil Hamzah....harap korang bersabar la ek......

219.93.8.:-)

zizann
Ahli Baru
2. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 12:12:15 tghari    [Edit]
lo...dah b'henti ker? sebab aper dia x ckp ker? lama gak aku x dengar rancangan dia.

202.184.41.:-)

aisah83
Ahli Baru
3. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 12:29:27 tghari    [Edit]
lah ye ke...???
alamak rugi le x drg mlm tadi...
sedih nye aku...
x meriah lg le bila isma x de...
terutama bila bulan pose....

--------------
insan yang sepi

202.184.41.:-)

zizann
Ahli Baru
4. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 12:42:52 tghari    [Edit]
uiss dah x dpt dgar peribahasa dia yg menarik (:


-Membujur lalu melintang pukang
-Sebab pulut santan binasa, sebab mulut habis pulut
-Habis madu sepah jgn di buang merata2
-Sepandai2 tupai melompat, akhirnya tak dpt masuk olimpik juga

202.184.38.:-)

adik_putri
Ahli Baru
5. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 2:10:05 ptg    [Edit]
tu la....aku dengar semlm sepatutnya ada kisah seram...tapi dibatalkan coz semlm abg isma nak wat rancangan santai sempena dia dah nak berhenti dari thr.fm

sedih siot dengar semlm.... abg isma kan dah lama on air di thr.fm
aku rasa dalam bnyk2 dj...dia lah ramai peminat di thr.fm...tak kira lelaki perempuan...tak kira pangkat, darjat atau keturunan..abg isma layan semua pendengar cam sahabat dia....

ntah la...rancangan rockarena dah tak ada...dah tak best lak....

219.93.8.:-)

Awang_Liku
Ahli Setia
6. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 04:54:43 pagi    [Edit]
DJ yang paling banyak bertukar stesen radio....

192.198.147.:-)

bela_lang
Ahli Setia
7. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 09:56:40 pagi    [Edit]
gua suka layan Isma sejak dari radio muzik dulu lg...

sempat gak dengar mlm last ari tu...terkejut gak tetiba jer dia ckp ari tu last dia dia kat THR

--------------
.....aku hanya insan biasa.....

203.106.54.:-)

kni_03
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 10:17:51 pagi    [Edit]
dulu masa aku minat dengar THR... diorang ada prob. ngan andy hakim. kejap ada kejap takde. pastu andy hakim ada balik.

skang ni isma plak. dia ada prob. ngan THR atau dia berhenti sebab lain???


skang ni baik layan RMKL... walaupun lagu dia tak semua terbaru.. tapi info trafik dia.... tip top. latest punyer...senang nak merancang perjalanan...
tak macam chanel yg 1 tu, "bergerak perlahan" "bergerak lancar"...yg tu jer la info yg dia ada.

--------------
nak memilik kereta NAZA/KIA? cari saya.. 016-9134778

219.93.56.:-)

adik_putri
Ahli Baru
9. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 11:52:20 pagi    [Edit]
tu la pasal....may be lepas ni abg isma tumpukan perhatian dia kat My Friend Station kot....dengar citer..bnyk lagi dia nak wat program dengan ahli kelab my prend.....

219.93.8.:-)

anala
Ahli Produktif
10. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 12:20:11 tghari    [Edit]
all

Erm dah pindah dr radio muzik ke THR ek. dah nak berenti pulak.
Takperlah mungkin dia nak bukak Stesen radio sendiri.

Best la memalam takder dier

hehhehe
ws

--------------
as JEDI, we cant be in love, we pursue others to be loved

60.48.18.:-)

RedTomato
RedTomato
Pengendali
11. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 12:24:37 tghari    [Edit]
banyak kali pindah channel???
memang spesis bermasalah kot.....

ekceli aku tak biasa dengar siaran thr.....
so tak kenal arr dia nihhh

--------------
ezrinjamil.multiply.com

OrangMinyak
Ahli Interaktif
12. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 12:42:45 tghari    [Edit]
DULU KENA BERHENTI, KALI NI KENA BERHENTI.. MASALAH LA KUT

--------------
komunis > m.e.n.g.a.p.a belum b.e.r.a.m.b.u.s

219.93.220.:-)

siti_lain
Ahli Setia
13. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 5:35:19 ptg    [Edit]
memang dia ni bermasalah kot..bukan dia kena berenti sbb bawak peminat masuk konit ke celebrate besday dier..

--------------
hidup biar sederhana

211.25.50.:-)

shamzshamrie
Ahli Produktif
14. Dihantar pada 05hb Mac 2005, 10:52:01 pagi    [Edit]
hmmm..
bukan setakat isma halil kene buang..
semua staf thr.fm kene berenti..

ananda krisnan astro dah beli thr.fm.. 100 juta..
thr kan stesen radio no.2 blkg radio era..
era ala2 kecut perut skit bila dgr ni.. he he..

channel 9 x kan wujud lagi..
pasnie thr akan jd radio berbahasa tamil..
ahaks..

* Mesej ini telah disunting oleh shamzshamrie pada 05hb Mac 2005, 10:52:31 pagi

--------------
Perfume Ori | Jersi World Cup | VCD Ku T'lah Jatuh Cinta.. pm/ym : shamzshamrie

219.95.129.:-)

aneys
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 05hb Mac 2005, 3:33:24 ptg    [Edit]
erkk!,biar betul...ruginyer ..camna aku bleh tak tau yg isma berenti..dh lama tercarik2 kat thr x dpt2..last2 dpt tau berenti plak..

--------------
**I DONT WANNA B...

202.58.80.:-)

aDiYa
Ahli Produktif
16. Dihantar pada 05hb Mac 2005, 6:58:21 ptg    [Edit]
alamak...tak best arrr camnih. adiya minat abg isma nih dr radio muzik lg. best giler dgr celoteh dier. tp masa kat thr adiya tak berpeluang ngar dgr celoteh diar...pasal dah kawen nih tadak masa ngat nak dgr radio lg2 memalam!!!!

--------------
aku la ibu YaYa..binik aDieY

210.195.42.:-)

trublu
Ahli Aktif
17. Dihantar pada 06hb Mac 2005, 05:36:36 pagi    [Edit]
Bosan ah mamat nih...cam tak best je bila dia jadik dj.

--------------
Contents Under Pressure

152.78.254.:-)

pompuan
pompuan
Pengendali
18. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 3:29:16 ptg    [Edit]
pagi tadi aku baru dengar Isma ngan Richie dapat surat berenti ..
ketinggalan ketapi sungguh ..

sedih gak, sbb aku suka la depa tu berbanding si Nazim pepagi buta tuh

--------------
CNI - 019-5050558

RedTomato
RedTomato
Pengendali
19. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 3:34:31 ptg    [Edit]
quote:
ananda krisnan astro dah beli thr.fm.. 100 juta..
aiyooo......manyak kaya laa ini macha......
jangan dia beli kampeni tempat aku keja udahhh

--------------
ezrinjamil.multiply.com

aisah83
Ahli Baru
20. Dihantar pada 07hb Mac 2005, 3:46:47 ptg    [Edit]
lah richie pun kena berhenti gak...???
apa kes ngan thr nie...???
mesti ada problem besar kot...

--------------
insan yang sepi

202.184.38.:-)

adik_putri
Ahli Baru
21. Dihantar pada 08hb Mac 2005, 08:15:25 pagi    [Edit]
dj isma, richie, macha, gina, suzana---diorang semua dapat surat berhenti dari thr.fm...
maybe pihak pengurusan thr.fm ada perancangan tersendiri kot...
yang stay skang ni dj-dj baru...nazim,naz,rezz,fuzzy dan juga andy hakim,yop,nasa....

ntah la...dah tak menyengat la thr.fm skang ni....
kul 12 malam sampai 6 pagi...semuanyer lagu jer..dah tak ada dj nak on air....

219.93.8.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005