Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 26hb Dzulhijjah 1435 @ 21hb Oktober 2014, 1:19:21 tghari
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Keluarga & Rumahtangga  
(Pengendali : usoPkuChai)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh trade-in barang baby : trade-in barangan bayi
watiewan
Ahli Baru
1. Dihantar pada 01hb Mac 2005, 3:25:12 ptg    [Edit]
saya nak mintak bantuan kepada saper2 yg tahu kedai trade-in barang baby.setahu saya di subang tapi tak der alamatnya.saper2 yg tahu boleh tak bagi alamatnya.Dalam rancangan dutchlady 123 ader beritahu tapi tak ingat kat maner kedainya.kalau ader saper-saper yang tahu alamatnya,amatlah dihargai.terima kasih yerrrrrrrrrrr

203.106.66.:-)

Lynnda
Lynnda
Pengendali
2. Dihantar pada 02hb Mac 2005, 12:00:39 tghari    [Edit]


watiewan

selamat datang ke MDC...

persoalan ni agaknya akan mendapat sambutan kalau ditanya di ruangan Sembang Keluarga.... cuba la tanya kat sana yer...

takpun, jap lagik akak transfer ke sana.... cari kat sana tau.... kang mengagau lak masuk sini...

selamat melayari MDC

--------------
http://pengantin.fotopages.com-012-2399629,KRYOLAN Supplier,YM:yarntz, nlynnda@yahoo.co.uk

Lynnda
Lynnda
Pengendali
3. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 11:45:13 pagi    [Edit]
up up anda awayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

--------------
http://pengantin.fotopages.com-012-2399629,KRYOLAN Supplier,YM:yarntz, nlynnda@yahoo.co.uk

fadzreen
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 12:23:53 tghari    [Edit]
apa maksud kedai trade in barangan baby ni?? adakah kita boleh trade in car seat baby yg lama dengan car seat baby yang baru.. atau boleh beli barangan baby yg second hand kat kedai tu??

--------------
gelang kristal swarovski - YM fadz_reen/SMS/CALL 019-3921151

161.142.141.:-)

eynda
Ahli Produktif
5. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 1:09:57 tghari    [Edit]
watiewan,

Kalau kat Subang tu ada satu kedai baru bukak kalau tak silap. Ni alamatnya :

Buy Sell Trade Sdn Bhd
47, Jln SS 15/4, Subang Jaya
47500 Selangor Darul Ehsan
Tel: 03-56368675


Keterangan lanjut ada kat web ni : http://www.buyselltrade.com.my/

Selamat berurus-niaga...eynda pun teringin nak jual barang-barang terpakai ni. Hari tu masa dapat brochure kedai ni, staff dia cakap kalau sudu garpu yg takmo pun boleh jual....Eynda nak jual peti sejuk tapi diaorang takmo plak sebab besar sangat. Katanya benda-benda yg boleh dibawa dgn kenderaan biasa (kecil) je diaorang ambil...kalau peti sejuk tu kena bawak lori pick-up plak nanti .

Try le contact/pergi kat kedai tu...nanti boleh cerita kat kami... .

* Mesej ini telah disunting oleh eynda pada 03hb Mac 2005, 1:11:51 tghari

219.95.93.:-)

akma22
Ahli Setia
6. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 2:24:15 ptg    [Edit]
kat ampang point ada satu kedai trade-in & jual barang second hand...kalu tak silap nama kedai tue cash converters...sebelah gulatis...ari tue akma masuk ada nampak banyak kete sorong baby, car seat baby...nak trade-in barang lain pon boleh...

60.48.146.:-)

seri79
Ahli Aktif
7. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 4:06:03 ptg    [Edit]
akma tingkat berapa
kita x penah gi lagi ampang point..

--------------
Sayang Trisya muahhhhh..

210.187.28.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 4:13:19 ptg    [Edit]
kedai dia bukan kat dalam tu...

dia kat luar, kedai biasa je...sebelah Gulati's...nanti kalau pi situ cuba cari Gulati's sure jumpa kedai cash and converters tu..kita dah pernah pergi sebab tu tau...

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

seri79
Ahli Aktif
9. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 4:22:15 ptg    [Edit]
vouge
oooo kat luar kawasan ampang la yer...
carik gulati je la...yek
seri nak beli baby seat , sbb tengok kat kedai
150 lebeh...

--------------
Sayang Trisya muahhhhh..

210.187.28.:-)

zbear
Ahli Setia
10. Dihantar pada 04hb Mac 2005, 4:30:21 ptg    [Edit]
nak trade in pampers terpakai boleh tak ?
Satu hari baby pakai pampers dlm 3.
tiap2 hari buang 3 pampers, sebulan nak dekat 100.
Banyak tuh.

192.228.129.:-)

watiewan
Ahli Baru
11. Dihantar pada 11hb Mac 2005, 1:23:11 tghari    [Edit]
eynda,


thank coz bagi alamat tuu..nanti watie cari tempatnya.
sorry coz lambat reply mesej sebab anak kena campak...hu..hu....
letih jaga baby kena campak....thank yer sumer

203.106.67.:-)

atoncute
Ahli Interaktif
12. Dihantar pada 11hb Mac 2005, 3:17:05 ptg    [Edit]
quote:
nak trade in pampers terpakai boleh tak ?
Satu hari baby pakai pampers dlm 3.
tiap2 hari buang 3 pampers, sebulan nak dekat 100.
Banyak tuh.



loyar buruk betul awk nie... mana2 mesej awk kita baca selalu loyar buruk... aton tak tahuler awk nie lelaki or pompuan..tp kan mintak maaf ckp yer..kalo selalu sgt loyar buruk nie nantikan 'org menyampah' kat kita...

* Mesej ini telah disunting oleh atoncute pada 11hb Mac 2005, 3:18:50 ptg

--------------
~AyEN, AtOn & ALySHa FoREVer~

210.19.203.:-)

zurina77
Ahli Produktif
13. Dihantar pada 13hb Mac 2005, 09:52:35 pagi    [Edit]
quote:
Satu hari baby pakai pampers dlm 3.



3 je? anak aku pakai 5 pampers sehari..

--------------
aisyah..aisyah..si merah..

202.161.129.:-)

Dahlia00
Ahli Aktif
14. Dihantar pada 21hb Mac 2005, 5:38:21 ptg    [Edit]
saya nak beli econ 2nd hand.........sape nak juai..juai kat saya

--------------
Nak jual EMPTY TONER PLS CALL 012-6747485/017-2929871

219.93.244.:-)

raihanis
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 21hb Mac 2005, 10:03:25 mlm    [Edit]
quote:
seri nak beli baby seat , sbb tengok kat kedai
150 lebeh...



i ada sebiji nak jual. brand Anakku. beli dulu rm300++. anak duduk dlm tu
tak sampai pun 10 kali. masih elok lagi.

sape2 yg berminat, jgn segan2 antar pm.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

219.95.244.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
16. Dihantar pada 22hb Mac 2005, 09:39:42 pagi    [Edit]
Kita memang nak baby car seat...sebab nak ajar yang sulung duk dalam tu...masalahnya sekarang ni nak ke dia duk dalam tu...sebab selama ni kita duk pegang dia...kita pregnant nanti kalau perut dah besar susah gak nak pegang dia....
camne nak ajar dia duk dlm baby seat ni...

kita memang nak beli tak kisahla second hand pun....tapi takut tak berbaloi beli...

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

OoooD
Ahli Aktif
17. Dihantar pada 22hb Mac 2005, 11:58:12 pagi    [Edit]
ada tak sesapa yg nak jual (nak sebut pun tak tahu) tapi every kindy ada...yg bentuk umah2..gelongsor...
nak beli baru mahal....mau reach 1k....
nak letak dalam umah laa..nak latih anak lebih berani....& lebih kreatif...

--------------
http://jajancrispy.blogspot.com ~~teh_bunga2002@yahoo.com / 013-2040120

192.228.129.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005