Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 2hb Muharram 1436 @ 26hb Oktober 2014, 1:57:38 tghari
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Resepi , Hiasan & Fesyen  
(Pengendali : LangBuana, harsha)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Set Akojaya : Set Pinggan Arcopal / Akojaya (luminarc)
nurafieza
Ahli Aktif
1. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 2:26:10 ptg    [Edit]


Eiza berminat dengan set pinggan mangkuk arcopal...ataupun sekarang ni luminarc....tapi eiza tak tahu kat mana nak dapat set pinggan mangkuk jenis ni..dan macammana nak jadik ahli...

Ada tak sesaper kat sini yang memang ahli akojaya...ataupun macammana nak dapat kan set pinggan mangkuk jenis ni...

219.94.58.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
2. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 2:41:35 ptg    [Edit]
Dulu ader topik ni tapi dah tak bleh nak carik..... tak jumpa laaa...dah lama sangat..

219.94.58.:-)

noghoy
Ahli Aktif
3. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 10:14:18 pagi    [Edit]


nurafieza
Nog mmg ahli akojaya..fieza minat set pinggan mangkuk yg mana satu?nak beli ngan nog pun boleh...Nog ada buat cash,ansuran or kutu..call la kita..boleh cite2 pjg..

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

ein_3920
Ahli Baru
4. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 11:41:16 pagi    [Edit]
nog..

kalu nak jd ahli berapa yuran dier?

--------------
BML AG2000 S.TINGGI 0193406731

219.93.8.:-)

nrrshahirah
Ahli Setia
5. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 12:45:51 tghari    [Edit]
aku tak boleh nak tengok katalog ni kat umah...sat g laki aku dok bernempek kat sebelah..." eee tengok apa tu yang...ooo katalog akojaya..tak cukup lagi ke pinggan mangkuk umah kita ni..yang.."

kekadang betul gak kata laki aku ni...tak cukup lagi ke pinggan mangkuk umah aku ni yek??..ada je mangkuk aku nak beli..hehehehehee...

202.190.116.:-)

man_shima
Ahli Baru
6. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 1:16:06 tghari    [Edit]


arcopal tak de ke?

219.94.43.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
7. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 1:50:47 tghari    [Edit]
Arcopal skrang ni dah tukar nama Luminarc....

219.94.58.:-)

ein_3920
Ahli Baru
8. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 2:03:44 ptg    [Edit]
macamana nak masuk ahli akojaya?

--------------
BML AG2000 S.TINGGI 0193406731

219.93.8.:-)

noghoy
Ahli Aktif
9. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 2:17:30 ptg    [Edit]
Arcopal mmg dah tukar Luminarc...brg2 dia mmg sama..

ein
Nak masuk ahli kena bayar rm30 tak silap saya....dan utk maintain keahlian kena beli brgn dia dlm masa 6 bulan mesti cecah rm1500..kalau tidak keahlian kita tu burn je la...(itu lah ,kalau tak salah saya)...

fiza
Tak sangka..kenai rupe nye kita eh.. .katalog tu tunggu eh..Insya-Allah hari khamis ni k..

* Mesej ini telah disunting oleh noghoy pada 15hb Februari 2005, 2:22:45 ptg

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
10. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 3:20:03 ptg    [Edit]
Yer lah....cuma tak berkesempatan nak jumpa jer lagik......

219.94.58.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
11. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 09:31:33 pagi    [Edit]
My frd ada.. Nak kenal ke?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

tiara_honey
Ahli Baru
12. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 6:30:23 ptg    [Edit]
Nak tumpang..........
Harga pinggan mangkuk yang jenis2 cam arcopal, akojaya, correlle dan yg seangkatan dengannya tu, mana lebih murah. Yang katalog punya ke ataupun kalau kita beli tempat bebas cukai seperti pengkalan kubur or rantau panjang?
Sebab saya tak boleh nak bezakan coz tak pernah tengok katalog akojaya. Kalau boleh nak jugak tengok katalog tu. Tapi saya jauh kat Kelantan

219.95.101.:-)

rosniza_mga
Ahli Baru
13. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 7:18:12 mlm    [Edit]
Hi Tiara_honey,

Saya rasa lebih murah kat Rantau panjang kalau yg jenis arcopal, akojaya dan correlle. Akak pun org Kelantan. Akak biasa beli jenama ni kat ejen di Pasir Pekan. Dia ada jual jenama yang tiara tanya ni. Dia buat style mcm Akojaya ada diskaun juga. Sms akak di 019-6972754 utk maklumat lanjut @ email di rosniza_mga@yahoo.com.

61.6.101.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
14. Dihantar pada 17hb Februari 2005, 10:52:51 pagi    [Edit]
Nog,

eiza dah terima dah catalog,.....tengah rambang mata ni ha...rasa cam nak borong semua...

219.95.40.:-)

noghoy
Ahli Aktif
15. Dihantar pada 17hb Februari 2005, 11:45:52 pagi    [Edit]
fiza

rambang mata yek..heheheh..Mcm tu lah npg tgk hari2..sampai suami tegur..study ke,cik kak!...

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
16. Dihantar pada 17hb Februari 2005, 12:46:50 tghari    [Edit]
Nog... study ??? lawak btul ler hubby nog tuh.... Eiza minat btul set kaler pink yg rm5++ tuh.....rasa cam nak yg tu jer...

219.95.40.:-)

noghoy
Ahli Aktif
17. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 09:04:34 pagi    [Edit]
fieza
Eh,ada set kaler pink ker?...Set tu yg dlm katalog kuning tu yek?muka surat dpn2 sikit..dia ada gak kaler warna hijo...yg tu ker??kalau yg tu mmg lawoo..nog berkenan dgn kaler hijo tuh...heheheh
Kalau dah b'kenan amik jer le....tak rugi..payment bisa dia aturnyer,dont worry!..hehehehe

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
18. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 10:39:26 pagi    [Edit]
Yang berkenan memang yg pink tu......tapi tak mampu lagi sbb ingt nak amik kaserol....so eiza amik yg pink dalam katalog nipis tu jer dulu....yg tu pun cantik....susah nak jumpa pattern cam tu....

219.95.40.:-)

noghoy
Ahli Aktif
19. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 12:09:26 tghari    [Edit]
eiza

Kita dah balas pm tu...

Baru perasan,set bunga tulip tu yek..!cantik..sweet jer kaler dia..

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
20. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 3:09:07 ptg    [Edit]
OK...eiza konpem amik yg dua tuh.....nanti dapt kutu bleh amik yg RM 5++.....ish haru btull....eiza memang minat dengan set luminarc ni ....ingat time mak, nenek dulu2 .....diorang tak pakai set biasa kat supermarket....semuanya arcoroc, arcopal......

Jangan luper nanti belikan eiza katalog kay.....eiza dah pm nog tadi....

219.95.40.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
21. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 3:47:36 ptg    [Edit]
Tapi kan Nog, kat situ tak cakap lak set tulip tu tahan panas ker tak...takut pulak tak tahan panas nanti.....japlah..eiza nak tgk dulu....

219.95.40.:-)

noghoy
Ahli Aktif
22. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 4:17:24 ptg    [Edit]
EIZA

Nanti nog boleh tolong check kan...bagi sini kod num tu...Nog dah balas pm awak tu...

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

bini_orang
Ahli Aktif
23. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 4:55:20 ptg    [Edit]
Kalau saya nak beli Vision tapi murah kat maner ekkk...Ada sesapa tau tak. Saya suka pakai Vision sbb dia tahan lama. Dan kalau boleh saya nak set yg tutup dia takde pemegang kat atas penutup dia. Nak yg lama punyer.

--------------
Menerima tempahan langsir, sarung kerusi makan, jual railing & rod dll: 017-3140657 (Sha)

61.6.65.:-)

noghoy
Ahli Aktif
24. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 5:17:36 ptg    [Edit]
bini org

Dlm katalog akojaya ni pun byk yg mcm design vision tu..nanti nog check harga dia k....Maksud awak pemegang dia kat tepi kan!..bukan yg kat atas tu yek?...

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

bini_orang
Ahli Aktif
25. Dihantar pada 19hb Februari 2005, 5:49:15 ptg    [Edit]
a'ah...yg pesen lama tuh. Dah puas cari kat kedai tak pernah jumpa yg pemegang tepi. Asyik yg pemegang atas tu aje. Tolong tengokkan harga dan kalau jadi member dpt diskaun, saya nak jadi member laa.

--------------
Menerima tempahan langsir, sarung kerusi makan, jual railing & rod dll: 017-3140657 (Sha)

218.111.152.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
26. Dihantar pada 21hb Februari 2005, 11:20:07 pagi    [Edit]
Nog,

Eiza ada pm nog pasal pinggan mangkuk tu....anything call eiza kay...

219.95.40.:-)

noghoy
Ahli Aktif
27. Dihantar pada 22hb Februari 2005, 09:12:38 pagi    [Edit]
eiza
Maaf smlm cuti..tak sempat nak bg tau awak..Kita dah pm awak..bacalah

Bini_org
Nanti saya dg tau harga dia eh..

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

noghoy
Ahli Aktif
28. Dihantar pada 01hb Mac 2005, 11:50:38 pagi    [Edit]


Kpd sesiapa yg berminat nak beli pinggan mangkuk akojaya ni...Boleh lah emailkan add nanti saya hantarkan katalog....Brgan akojaya ni mmg berkualiti dan tahan lama...nama lama dia dulu ARCOPAL..

Kpd yg berminat boleh inform nog..Boleh buat ansuran dan kutu selain dr cash..Kalau beli cash dpt 10% diskaun...

eiza
Nanti check pm awak yer...

bini_org
Mcm mana jadi tak nak jadi ahli tu...saya nak beli brg hari jumaat ni..so dah decide ker?..

* Mesej ini telah disunting oleh noghoy pada 01hb Mac 2005, 11:52:14 pagi

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

makngah
Ahli Baru
29. Dihantar pada 02hb Mac 2005, 01:17:54 pagi    [Edit]
emel kat makngah...makngah_comel@yahoo.com tengkiu

210.186.48.:-)

mscomet
Ahli Aktif
30. Dihantar pada 02hb Mac 2005, 4:03:14 ptg    [Edit]
hantar kat comet - naiz601@yahoo.com

--------------
nak joint revell? call 019-3316833

219.95.109.:-)

noghoy
Ahli Aktif
31. Dihantar pada 02hb Mac 2005, 5:21:45 ptg    [Edit]
mak ngah
Saya dah email kat makngah..nanti check lah yek!

comet
Saya pm kat awak..

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

me2u
Ahli Aktif
32. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 09:13:48 pagi    [Edit]
tingin nak nengok katalog ngan pricenyer ler....
sesaper leh bagi tak...

unme2u@yahoo.com

* Mesej ini telah disunting oleh me2u pada 03hb Mac 2005, 09:14:36 pagi

--------------
Barangan BALI... ikan kering pelbagai jenis... ctc 012 2275306

60.48.105.:-)

ayongieja
Ahli Baru
33. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 2:55:45 ptg    [Edit]


email kat saya gak : ieja21@yahoo.com

202.184.143.:-)

noghoy
Ahli Aktif
34. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 3:08:03 ptg    [Edit]
me2u+ayongeija dan semua

Katalog ni dlm bentuk buku ..mmg tak boleh nak email..Kena hantar by post.(kalau dkt nog hantar by hand jer).So pd sesiapa yg berminat nak beli boleh bagi address dan num hp..nanti nog akan hantarkan..Tapi dgn syarat ,nanti mintak tolong post kan balik katalog tu bila dah habis tengok...ok !..

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

noghoy
Ahli Aktif
35. Dihantar pada 03hb Mac 2005, 3:12:02 ptg    [Edit]
Anda juga boleh layari laman web akojaya....www.akojaya.com

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005