Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 28hb Ramadhan 1435 @ 26hb Julai 2014, 9:09:29 mlm
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Iklan & Niaga  
(Pengendali : Krew)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh rumah sewa : nak cari umah sewa..tulonggg!
LeiLa04
Ahli Interaktif
51. Dihantar pada 15hb Mac 2005, 1:33:58 tghari    [Edit]



MENCARI RUMAH SEWA

Lokasi: Bandar Seri Permaisuri, Bandar Tun Razak, Bandar Tasik Selatan( berdekatan HUKM)

Harga sekitar RM400 - RM500..

Kalau ada yg nak menyewa, boleh email: addinz@yahoo.com

--------------
PSD~DCL,SaLinDah, Examo, Jamu MakDara~0133838444~/YM:leilasamad~www.eKedai2u.com~PJ/Shah Alam~

202.188.127.:-)

cassriena
Ahli Baru
52. Dihantar pada 15hb Mac 2005, 2:11:17 ptg    [Edit]
,

nak tanye ada sapa2 tau bilik atau rumah kosong area hulu klang yg dekat dgn kilang Texas instrument tak?

kalau ada ,boleh bagitau cass .......thanks

202.58.85.:-)

missyleez
Ahli Baru
53. Dihantar pada 16hb Mac 2005, 02:16:16 pagi    [Edit]
apartment utk disewa..ade 2unit sebelah menyebelah..location bdr baru bangi..pm me kalau nak details.

219.95.89.:-)

Dahlia00
Ahli Aktif
54. Dihantar pada 17hb Mac 2005, 11:48:15 pagi    [Edit]
SAYA MEMERLUKAN RUMAH SEWA.KAWASAN DESA PANDAN ,PANDAN JAYA,AMPANG.RUMAH KALAU BOLEH NAK GROUND FLOOR-TAK LARAT NAK NAIK TANGGA. HARGA PALING MAHAL 500.00.


SO SAPE NAK CARI PENYEWA.....CONTACT SAYA KALAU BOLEH SAYA NAK MASUK APRIL.


EMAIL.......fainafasqina@yahoo.com

* Mesej ini telah disunting oleh Dahlia00 pada 17hb Mac 2005, 11:48:48 pagi

--------------
Nak jual EMPTY TONER PLS CALL 012-6747485/017-2929871

219.93.244.:-)

azfa_510
Ahli Baru
55. Dihantar pada 17hb Mac 2005, 12:44:01 tghari    [Edit]
saya pun tgh mencari bilik utk disewa di sekitar putrajaya, kalo buleh dlm kawasan precint 9 - 11.. kemasukan mei 2005.. dan kalo ade sesapa nak sewakan rumah dlm bulan 11 let me know ok.. sebab bulan 12 nak kawin,
so kena la cari rumah awal2 utk isteri.. anything email me.. faris@pekka.upm.edu.my

202.184.41.:-)

hazdi
Ahli Produktif
56. Dihantar pada 17hb Mac 2005, 12:53:26 tghari    [Edit]
saya ada sebuah rumah utk di sewa

lokasi : JALAN AU3/1 , ULU KELANG
(bersebelahan Sekolah Memandu IMKEDA)

jenis rumah : Flat 2 bilik tidur, 1 bilik mandi

sewa bulanan : RM 500 sebulan (termasuk bayaran maintenance bulanan)

deposit : 1 + 1 + RM 200 (api - 100, air - 100) = RM 1200.00


Kemudahan :

bas lrt setiwangsa, triton ke ampang dan ulu kelang,
rapid kl - central market, tmn melawati, klcc
sek rendah n men.
pasaraya Giant, Carrefour, Jaya Jusco

Boleh hubungi saya di PM atau email d_yusop@yahoo.com

* Mesej ini telah disunting oleh hazdi pada 17hb Mac 2005, 12:55:59 tghari

--------------
Diapers => MAMAN, USA, MAMY POKO, HUGGIES....019-2607811

61.6.163.:-)

peedoot
Ahli Setia
57. Dihantar pada 17hb Mac 2005, 1:25:54 tghari    [Edit]
Sebuah apartment di shah alam, utk disewa:

Lokasi: Tingkat 3, Blok 6, Seksyen 8, Shah Alam
Sewa: Rm500 sebulan + RM20 maintenance = RM520
Deposit api & Air: RM100
Deposit Rumah: 1 bulan
Kemudahan: Kedai2, bus stop, teksi stop, surau, etc

utk info lanjut, hubungi: Edmund - 012 3055520

203.106.1.:-)

Dahlia00
Ahli Aktif
58. Dihantar pada 17hb Mac 2005, 1:55:03 tghari    [Edit]
Tolong kalau boleh nak masuk dah bulan 4 ni...........saya nak cari rumah taman atau appartment bawahnye.......

--------------
Nak jual EMPTY TONER PLS CALL 012-6747485/017-2929871

219.93.244.:-)

ahlilbaru
Ahli Baru
59. Dihantar pada 18hb Mac 2005, 12:50:46 tghari    [Edit]
akum..nak menyelit gak..
tgh desperado cari bilik kat IPOH
kalo boleh area kinta city
malay guy..kalo ada info citer ek..
nak masuk april ni..tq

* Mesej ini telah disunting oleh ahlilbaru pada 18hb Mac 2005, 12:53:08 tghari

210.187.125.:-)

zaila79
Ahli Produktif
60. Dihantar pada 18hb Mac 2005, 1:03:36 tghari    [Edit]
quote:
ade x umah sewa area puncak alam/puncak perdana/shah alam/sunway/subang


June Zaidi,

saya dok area Subang...kalau nak cari umah sewa area
Subang memang banyak....

--------------
bermula sebuah kisah...

202.185.111.:-)

cikciti
Ahli Aktif
61. Dihantar pada 18hb Mac 2005, 1:44:09 tghari    [Edit]
junezaidi
saya ada umah apt kat puncak alam berminat ke nak sewa?

202.184.211.:-)

ms_elyn
Ahli Baru
62. Dihantar pada 18hb Mac 2005, 3:48:22 ptg    [Edit]
saya pun sedang mencari rumah untuk di sewa kat area putrajaya ni.... untuk adik ipar.... kalau ada info crita la ... kalau boleh nak masuk segera.... hujung bulan ni ker... atau awal bulan depan.... plzzzzzz

219.93.8.:-)

hazdi
Ahli Produktif
63. Dihantar pada 21hb Mac 2005, 09:32:02 pagi    [Edit]
kasi up sket.........


--------------
Diapers => MAMAN, USA, MAMY POKO, HUGGIES....019-2607811

61.6.163.:-)

ixora22
Ahli Setia
64. Dihantar pada 21hb Mac 2005, 11:07:14 pagi    [Edit]
farizafaiza

saya akan menyewakan rumah saya berhampiran pusat
hentian kajang...
15 minit ke komuter UKM

berminat boleh call saya
012-3553243

161.142.141.:-)

srox
Ahli Setia
65. Dihantar pada 21hb Mac 2005, 11:55:23 pagi    [Edit]
Salam..

Rumah teres setingkat 22 X 75 utk di sewakan di Seksyen 20 shah alam.
Antara yang Terhangat di pasaran...!!

Start mulai bulan 5 nanti.
Keutamaan utk mereka yang baru berkahwin @ bil anak yang sedikit.
Lokasi : belakang SMC / Petronas.

sewa RM800 (neg).


Contact YM : m_salas87@yahoo.com

* Mesej ini telah disunting oleh srox pada 21hb Mac 2005, 11:56:37 pagi

--------------
Live 'n Learn

192.228.129.:-)

jujuxach
Ahli Baru
66. Dihantar pada 22hb Mac 2005, 6:12:22 ptg    [Edit]
kiter pun nak carik bilik utk disewa jugak ni...area dekat2 dgn kelana square tuh. Nak masuk april ni paling cepat..sesapa ada maklumat kabar2 kan lah yer

202.188.66.:-)

benzachary
Ahli Baru
67. Dihantar pada 22hb Mac 2005, 8:57:41 mlm    [Edit]
setiawangsa..setiawangsa...rumah utk disewa...

--------------
http://benzachary.multiply.com

210.19.80.:-)

khainuba
Ahli Setia
68. Dihantar pada 10hb Mei 2005, 1:08:24 tghari    [Edit]

saye pon nak carik umah area Taman Desa, Jln Klang Lama...

--------------
Hamba insan biasa cuma...

60.48.84.:-)

yazreina
Ahli Produktif
69. Dihantar pada 12hb Mei 2005, 2:04:16 ptg    [Edit]
a'kum..

yaz skang dok au3 keramat.. kat atas bukit nun.. tp skang nie baru start keje kat Bangsar.. transport is very bad utk yaz pegi keje pagi2.. dari keramat ke bangsar..

so need a place nearby there.. (Bangsar)... ada sesape nak sewakan bilik tak??

--------------
mari kite carik duit!!! http://4daily.com/?ref=87512

219.93.210.:-)

Qyrana_Biru
Ahli Interaktif
70. Dihantar pada 12hb Mei 2005, 2:52:43 ptg    [Edit]
QB nak cari kat Puchong sapa tau

--------------
Satinni:Cadar/Pinggan Mangkuk/IgG X-Tra / 012-6074206, email: qyrana_fdr@yahoo.com YM: Qyrana_Biru

219.95.92.:-)

eicha
Ahli Aktif
71. Dihantar pada 12hb Mei 2005, 2:53:22 ptg    [Edit]
sesapa nak sewa bilik kat apartment baru kat sec 7 bley la contact eicha. tapi masuk bln 8... biar eicha equip umah tu skitē yer. Nak org yg bekerja. pompuan saja.

--------------
I'm Knackered

202.58.86.:-)

yath
Ahli Baru
72. Dihantar pada 12hb Mei 2005, 3:35:24 ptg    [Edit]
BILIK UNTUK DISEWA:- RUMAH TERES 2 TINGKAT - TMN MELAWATI - FASA 6

* Untuk wanita bujang sahaja

* Sewa RM195/bulan [ Deposit 1+1 (sewa rumah) ] + RM50 (Bil elektrik + Air)

* Berdekatan dengan pusat Perniagaan Taman Melawati, Giant

* Persekitaran yang selesa

* Kemasukan Segera

Berminat sila hubungi : 019-2869434 (waz) / 012-4011279 (yaya)

202.157.192.:-)

otaizam
Ahli Produktif
73. Dihantar pada 12hb Mei 2005, 7:31:20 mlm    [Edit]


jemput tengok apartment saya sendiri untuk disewakan....

segalanya boleh dirunding http://www.melayu.com/v2/sembang2/mesej.php?thread=5335

--------------
019-2024805 haznizam@tm.net.my YM: nizamje

60.48.146.:-)

kadir
Ahli Baru
74. Dihantar pada 12hb Mei 2005, 11:53:06 mlm    [Edit]
Saya ada rumah dan apt utk di sewa.

Rumah DSL 24 X 70 (a/cond,tv,heater,katil bujang , set meja makan, settee,kitchen kabinet, hod& hob, tabung gas memasak). Sewa dalam RM 9++ . Deposit 2 bulan, air & api RM 250.00. Available 28/5/05.
Alamat Seksyen 7 Kota Damansara

Apt Kekwa 1-4-7. Sewa RM 380.00.

Call kadir 019-2110099/ email kadir@bsn.com.my

61.6.163.:-)

lissa
Ahli Produktif
75. Dihantar pada 13hb Mei 2005, 09:44:07 pagi    [Edit]
saya tgh cari housemate...sect 8 shah alam...apa2 pm i ok..

--------------
:: tO rEmeMbEr a LitTle soMetHinGs ::

203.106.31.:-)

yath
Ahli Baru
76. Dihantar pada 13hb Mei 2005, 12:31:49 tghari    [Edit]
BILIK UNTUK DISEWA:- RUMAH TERES 2 TINGKAT - TMN MELAWATI - FASA 6

* Untuk wanita bujang sahaja

* Sewa RM195/bulan [ Deposit 1+1 (sewa rumah) ] + RM50 (Bil elektrik + Air)

* Berdekatan dengan pusat Perniagaan Taman Melawati, Giant

* Persekitaran yang selesa

* Kemasukan Segera

Berminat sila hubungi : 019-2869434 (waz) / 012-9890097 (yaya)

61.6.163.:-)

yath
Ahli Baru
77. Dihantar pada 16hb Mei 2005, 09:47:36 pagi    [Edit]
up topik!!!

202.157.192.:-)

Qyrana_Biru
Ahli Interaktif
78. Dihantar pada 17hb Mei 2005, 7:08:58 mlm    [Edit]
umah kat area puchong x de ke

--------------
Satinni:Cadar/Pinggan Mangkuk/IgG X-Tra / 012-6074206, email: qyrana_fdr@yahoo.com YM: Qyrana_Biru

219.95.18.:-)

yath
Ahli Baru
79. Dihantar pada 17hb Mei 2005, 7:11:34 mlm    [Edit]
area puchong takde...tadi dah tanya kawan i yg ada umah 2-3 kat puchong tu..semua dah ada org sewa...

Tu...bilik untuk disewa kat taman melawati tu..takde sapa ke minat...kot2 ada kawan yg sedang mencari...war-warkan la yerk...

61.6.163.:-)

Qyrana_Biru
Ahli Interaktif
80. Dihantar pada 17hb Mei 2005, 7:12:37 mlm    [Edit]
Qb tgh cari umah utk disewa dalam RM 350.00 - RM 400.00 area Puchong

kemasukan lambat lagi.. may be bulan Julai

--------------
Satinni:Cadar/Pinggan Mangkuk/IgG X-Tra / 012-6074206, email: qyrana_fdr@yahoo.com YM: Qyrana_Biru

219.95.18.:-)

atoncute
Ahli Interaktif
81. Dihantar pada 17hb Mei 2005, 7:32:50 mlm    [Edit]
aton nak tumpang tanya jugakler..
ada tak sesapa yg nak sewakan umah kat sekitar putra heights..kalo bleh nak rate dlm rm550-600 jer.. lg satu nak yg 1+1 deposit...tgh survey2 nie..kecik skit sq fit pun takperler... dlm star pun rate dlm rm600 gitus..

--------------
~AyEN, AtOn & ALySHa FoREVer~

218.111.101.:-)

khainuba
Ahli Setia
82. Dihantar pada 18hb Mei 2005, 3:07:03 ptg    [Edit]

....nak mencelah jugak nih...
ade tak sesape yg ade umah kat area TAMAN DESA, JALAN KLANG LAMA[/B] yg nak disewakan?...

--------------
Hamba insan biasa cuma...

60.48.84.:-)

monie747
Ahli Setia
83. Dihantar pada 24hb Mei 2005, 8:52:51 mlm    [Edit]
up topic..

tak der sesapa yang nak sewakan rumah atau bilik diorang lagik ke?
iklankan la lagi kat sini..

--------------
Saya budak baru blajar.. :-)

203.106.158.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
84. Dihantar pada 25hb Mei 2005, 3:03:28 ptg    [Edit]
Double storey link hse 4 rooms 3 baths (kitchen with cabinets) at Lestari Puchong (near Puncak Jalil / Pasar borong selangor)

RM500 shj..

email
kkaldip@maxis.com.my

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Qyrana_Biru
Ahli Interaktif
85. Dihantar pada 25hb Mei 2005, 3:48:52 ptg    [Edit]
double story?? Rm 500.00 ada bas tak kak Liz

--------------
Satinni:Cadar/Pinggan Mangkuk/IgG X-Tra / 012-6074206, email: qyrana_fdr@yahoo.com YM: Qyrana_Biru

219.95.22.:-)

proff
Ahli Baru
86. Dihantar pada 25hb Mei 2005, 4:53:21 ptg    [Edit]
farizazafaiza! rumah yang saya duduk, dekat dengan LRT CHERAS! no 40-c jln sembilang tingkat tiga tmn tenaga cheras. bilik besar ada bilik air didalam dan perkakas lengkap. sewa RM 250.00 tanpa deposit. bayar RM250.00 terus boleh masuk.anytime sementara bilik tengah kosong. penghuni dari kalangan berfamily. berminat just call 019-3059250 (ina) atau 019-3996822(zam)

219.95.168.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
87. Dihantar pada 25hb Mei 2005, 5:26:08 ptg    [Edit]
Qyrana... kena email that email addrs.. itu officemate liz.

Liz tolong dia paste kat sini jerk..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

yazreina
Ahli Produktif
88. Dihantar pada 26hb Mei 2005, 1:43:33 tghari    [Edit]
skarang dah dok rumah lama...

semalam adik call ...

dia kata nak sewa rumah kat damansara.. pastu dia ajak dok sekali..
okla.. sure mamat tu nak jimat .. hahahahahaa

lagipun bini dia bukan ada kat kl nie.. hahahaa... akak dia conquer arrr....!!!

--------------
mari kite carik duit!!! http://4daily.com/?ref=87512

219.93.210.:-)

dlon
Ahli Baru
89. Dihantar pada 27hb Mei 2005, 9:37:47 mlm    [Edit]
Rumah Utk DiSEWA di BANDAR TUN RAZAK

Lestari Apartment: 3 Bilik + 2 Bilik Air

Bilik Pengawal + Kolam Renang

Pandangan KLCC

Boleh masuk awal JULY 2005

Sesiapa berminat sila hubungi saya 019-2187070 atau emai: faz_dlon@yahoo.co.uk

219.95.67.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005