Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 27hb Dzulhijjah 1435 @ 22hb Oktober 2014, 12:45:37 tghari
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Iklan & Niaga  
(Pengendali : Krew)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh eCosway : Akhirnya Cara Yang Lebih Berkesan Untuk Menambah Pendapatan
mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
51. Dihantar pada 08hb Februari 2005, 10:30:23 mlm    [Edit]
sue383

cepat kasi no hp kat upline sue tu........

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.182.:-)

raihanis
Ahli Produktif
52. Dihantar pada 09hb Februari 2005, 00:45:16 pagi    [Edit]


jeng jeng jeng.

sori semua, lama bertapa kat gua kelam tu. balik kl nih, dah kelam mata
nak tekan kibod nih.

walau camana pun, ecosway tetap jadi pilihan ku. save belanja tiap2 bulan.
aritu shopping produk offer dalam katalog sebanyak RM122, kasi 1 keping
baucer diskaun rm20 tu...so cuma bayar RM102 aje. kalau tiap2 bulan mcm ni,
save banyak duit pakcik ko. eehehehekkk.

tengah duk berkira2 nak buka stokis. tapi asben pulak tak kasi. iskkkkk.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

219.95.211.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
53. Dihantar pada 09hb Februari 2005, 09:11:29 pagi    [Edit]
Hi Raihanis...

Lama sungguh bercuti gitu...

Nak bukak stokis...bagus tu...pujuk le husband tu...lelama bagi tu...
Banyak kawasan perumahan baru kat KL sekarang ni,giant batu caves pun boleh bukak gak tu...Kalau saya dok KL dah lama saya bukak..

Esok nak ke Temerloh...support line le katakan..depa dok tunggu lama dah tu..nak gi isi borang je...

Next week Monday atau Tuesday mungkin ke KL plak...

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
54. Dihantar pada 09hb Februari 2005, 11:05:06 pagi    [Edit]
raihanis

Bukak aje lah stokist.........cadangan kat Giant Batu Caves tu bagus gak..
mama akan jadi customer awak no 1..jangan risau...tak kurang RM 1,000 mama akan shopping kat sana.

Kenapa?
Tak Percaya ke?

Pujuk2 la tok janggut tu........mesti cair gak nanti.

Kat shopping complex.........best woooooooooooooo...kurus badan layan customer!! .

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

219.95.37.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
55. Dihantar pada 10hb Februari 2005, 6:07:30 ptg    [Edit]


Meeting Schedule February 05

4/2/05 : 10.30 AM, Sekolah Menengah Batu Rakit, Kuala Terengganu
5/2/05: 2.30 PM, Bilik Gerakan Umno Paka, Kerteh,Terengganu
6/2/05: 9.00 PM, Pusat Servis TODD Network Jerteh, Terengganu
14/2/05: 8.30 PM, Sekolah Menengah Panchor, Senawang, Negeri Sembilan
15/2/05: 9.00 PM, Redemption Centre, Wangsa Melawati, Kuala Lumpur
18/2/05: 3.00 PM, Stokis Taman Kenangan, Kota Bharu,Kelantan
19/2/05: 10.30 AM,NBO, Stokis Taman Kenangan, Kota Bharu,Kelantan
20/2/05 :9.00 PM, Bilik Gerakan Umno Paka, Kerteh,Kuala Terengganu
21/2/05 :9.00 PM, Bangunan Umno Mentakab, Pahang.
25/2/05 : 9.00 PM, Sekolah Menengah Panchor, Senawang,Negeri Sembilan
26/2/05 : 9.00 PM, Redemption Centre Wangsa Melawati.
27/2/05 : 2.00 PM, Balai Raya Felda Pemanis 2, Segamat,Johor.

Bagi sesiapa yang boleh menjemput sekurangnya 8-10 orang untuk meeting di rumah sendiri pada tarikh saya berada dikawasan anda, Saya boleh mengadakan meeting dirumah anda.

Meeting akan diadakan menggunakan projector,laptop dan white yang akan dibawa oleh saya..


--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

sue383
Ahli Baru
56. Dihantar pada 10hb Februari 2005, 6:36:41 ptg    [Edit]
Husband sue pun galakkan sue bukak stokist tapi sue yg belum berani..
Cemana yek..?

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

203.106.70.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
57. Dihantar pada 10hb Februari 2005, 6:55:32 ptg    [Edit]
sue383

quote:
Husband sue pun galakkan sue bukak stokist tapi sue yg belum berani..
Cemana yek..?


Sekarang ni ..dengar citer kalau bukak di shopping complex.......memang laris .
Tak menang tangan.

Kena join Cosway gak...antara syarat nya.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
58. Dihantar pada 11hb Februari 2005, 09:06:11 pagi    [Edit]
Sue,

Kalau nak untung memang bukak stokis kat shopping complex,memang trand stokis terbaru Cosway kat Shopping Complex skarang ni...

terbaru tengah deal nak bukak di KB Mall,kota Bharu..kalau kat KL..banyak shopping complex tengah naik...apply lah satu kat Maju Junction ke, Giant ke memana ler...

Bagus tu..

*Kena jadi ahli Cosway dan eCosway..keduanya..

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
59. Dihantar pada 11hb Februari 2005, 5:07:39 ptg    [Edit]
Bonus Statement Business Owner eCosway


Amacam...

Kenapa...Tak Percaya..



Tengok kat net amount payable tu:RM7899.00

Dekat RM8000.000 tu...
So tunggu apa lagi....

* Mesej ini telah disunting oleh nijesothebis pada 11hb Februari 2005, 5:15:14 ptg

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
60. Dihantar pada 11hb Februari 2005, 7:46:11 mlm    [Edit]
APA YANG ANDA NAMPAK??



Ada Dua Gambar disini

1. Gambar Wanita Cantik
2. Gambar Lelaki bermain saksofon

Begini senarionya,kebanyakan dari kita akan lihat salah satu sahaja..sama ada lelaki atau perempuan..

MARI LIHAT INI PULA

Separuh Penuh atau Separuh Kosong..

Anda bebas menjawabnya, jawapan terpulang pada anda..tanpa perlu memberitahu orang lain jawapan itu..

Jika anda menjawab separuh penuh..maka anda adalah seorang yang NEGATIF,kerana anda menganggap peluang sudah dipenuhi
Jika anda menjawab separuh kosong, maka anda anda adalah seorang yang POSITIF, kerana menggangap masih ada ruang untuk anda mengusahakan PELUANG tersebut..

Dalam perniagaan ini,begitu jugak..ada orang akan melihat perniagaan ini dari sudut yang baik. Tetapi lebih ramai suka melihat dari sudut yang tidak baik. Bermacam alasan diberikan.Berbagai bagai tak boleh.

Kejayaan bukan bergantung kepada boleh atau tidak boleh

Soalnya mau atau tidak mau sahaja

* Mesej ini telah disunting oleh nijesothebis pada 11hb Februari 2005, 8:28:50 mlm

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
61. Dihantar pada 13hb Februari 2005, 11:37:50 pagi    [Edit]


Apa khabar semua...

Things a getting better..

Jak telah menggerakkan jenteranya...

KEARAH KEBEBASAN KEWANGAN...

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

sue383
Ahli Baru
62. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 11:00:27 pagi    [Edit]
cemana kalau nak tengok senarai stokis yer..?
Sebab buku panduan stokis tu dah outdated kan..nov 03.

Husband sue tu cam serius jer nak bukak stokis..siap suruh sue buat paperwork kalau nak suruh dia sponsor...

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

pentium
Ahli Baru
63. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 11:12:53 pagi    [Edit]
,
kalo nak bukak stokis nih berapa modal dia?

61.6.163.:-)

ella973
Ahli Produktif
64. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 11:13:51 pagi    [Edit]
camne nak buka stokist cosway, pastu camne nak jd ahli ecosway, saya dah jd ahli cosway nie..

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

219.93.8.:-)

sue383
Ahli Baru
65. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 11:33:11 pagi    [Edit]
ella, nak jadi ahli senang jerr...gi kat stokis dan isi borang ecosway...
bayor RM100 utk jadi PS dan RM209 utk jadi BO.
kat muka 1 thread ni ada citer pasal nie..cuba lah jenguk balik..
Sue pun baru jerr jadi ahli..

____
off topic..

sue dah dapat katalog leno tu..thanks yer

* Mesej ini telah disunting oleh sue383 pada 14hb Februari 2005, 11:40:52 pagi

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
66. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 11:39:17 pagi    [Edit]
Copy and paste aje kat sini. ....

syarat2 menjadi stokis :

1. pengedar cosway dan ecosway yang sah.

2. boleh menghadiri program interview stokis.

3. bersedia menduduki interview assessment test.

4. menjalankan perniagaan stokis secara sepenuh masa.

5. berumur antara 25-50 thn.

6. boleh memahami, menulis dan berkomunikasi dalam bahasa inggeris.

7. mampu menyediakan deposit tunai rm10,000.00.

8. melabur lebih kurang rm20,000.00 utk memulakan perniagaan termasuk renovation, peralatan pejabat, perabot dan sbgnyai.

9. 2 org guarantor yg berpendapatan rm3,500 ke atas. (sertakan salinan 3 bln gaji, borang J - income tax 2 thn lps dan salinan ic)
atau ahli cosway / ecosway yg berpendapatan bonus bulanan rm3,000 ke atas.


Nak tau senarai terkini...nak tau lokasi yg memerlukan stokist..
call HQ.


quote:
bersedia menduduki interview assessment test.

Upline mama sedia kasi tips utk yg ini....semua berjalan lancar.

* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 14hb Februari 2005, 11:41:14 pagi

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

ella973
Ahli Produktif
67. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 11:46:10 pagi    [Edit]
mama

kalau husband and wife yg nak buka stokist, dua2 ke kena pi exam..

pastu yg gurantor tu, mcm ayah saya dia ada bisnes sendiri- kontraktor, boleh ke jd gurantor.. sorang calon gurantor dah ada, berpekerjaan tetap, cuma yg ayah ni dia bisnes.. boleh ke jd gurantor..

kami memang tgh nak cari peluang jd stokist tak kira mana2 MLm pun..

sue

so kalau nak jd stokist kena jd ahli ecosway yg mana satu, yg PS ke atau BO

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

219.93.8.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
68. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 11:50:03 pagi    [Edit]
ella

Sorang udah le....kalau nama ella..ella le.
Pasal guarantor tu......utk lebih terperinci..pi tanya HQ.
Pasal exam.....Kak Fauziah dari Faz Net leh kasi tips...
ramai dlm group nya jadi stokist.


Jadi PS pun boleh dulu.........nanti kalau ada orang join as PS bwh ella...otometik ella jadi BO.
BO BO ni...pi tanya kat kak raihanis

* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 14hb Februari 2005, 11:52:00 pagi

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
69. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 11:58:33 pagi    [Edit]
Sue,Ella and the Gang..

Nak tengok senarai stokis Cosway yang dah update kan..?

Boleh tengok link ni

http://www.cosway.com.my/main_distribution.htm

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

sue383
Ahli Baru
70. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 12:08:40 tghari    [Edit]
tak jumpa pun senarai stokis...klik kat stockist centres pun kuar balik peta colour-colour tu...

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
71. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 12:10:56 tghari    [Edit]
klik atas peta ............

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

pentium
Ahli Baru
72. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 12:11:32 tghari    [Edit]
klik kat peta tu ler (ikut state) baru la keluar senarai stokis tu.

61.6.163.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
73. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 12:12:20 tghari    [Edit]
ada lagi yg tak update kat peta tu...

sbb tengok kat Buletin Cosway ada lagi baru bukak...tapi tak ada kat website .

* Mesej ini telah disunting oleh mamaboomboom pada 14hb Februari 2005, 12:13:02 tghari

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.25.:-)

sue383
Ahli Baru
74. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 12:13:41 tghari    [Edit]
dah dapat dah.....mekasih yerr..

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
75. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 2:48:41 ptg    [Edit]
Mentang mentang la hari ni dah start keje..

havoc abis rumah ni

Anyway bagus tu...

Teruskan..

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

raihanis
Ahli Produktif
76. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 6:03:04 ptg    [Edit]
ella, buka la stokis kat alamanda tu. akak pun duk usha gak, kalau ada rezki
boleh buka stokis kat shopping complex. nak survey tempat2 baru. kalau takde
peluang, jadi surirumah je la seumur hidup.

bagi sesiapa yang nak berjimat tu, meh la join ecosway. beli produk dalam
katalog offer tiap2 bulan tu (kecuali produk S) sebanyak RM100, boleh dapat
diskaun RM20 lagi. so anda cuma bayar RM80 aje. jimat kan? bayar dgn kad
kredit, dapat point lagi. tak rugi la join ecosway.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

219.95.209.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
77. Dihantar pada 14hb Februari 2005, 7:35:47 mlm    [Edit]
Betul tu kak anis...

Wa caya sama lu..

memang botoi..

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
78. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 08:24:27 pagi    [Edit]
raihanis

Nak katalog tu ke?
Atau mama simpan aje ~ serupa aje isi dalam nya cuma beza kat Plan Pemasaran aje.

Maklum le bisnes women...sibuk memanjang...nanti kalau free...kita jumpa laa.
Apa kata kita jumpa kat Wangsa Melawati nanti...leh jumpa tuan rumah ni sekali
time dia datang KL......

Bukak le ......jangan tak bukak...
kalau bukak.......mama akan beli kat stokis awak le plak...

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.222.:-)

sue383
Ahli Baru
79. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 11:31:59 pagi    [Edit]
semalam gi stokis cosway...tutup lah pulak....
maklumlah stokis chinese..cuti panjang CNY ni..
so gagallah nak mengembangkan rangkaian kiterr...
Dah mula sibuk lah ni....kerja lagi...bisnes lagi..semalam balik pun dah kul 8.30 malam...dah tu layan lak anak buat kerja sekolah..bebudak sekarang ni baru tadika kerja sekolah dah melambak...tension budak tu jadinya..
Hari ni nak gi lagi ke stokis..ada 2-3 org nak jadi PS...

Mari kita teruskah mega network kita..walaupun sue tak de lagi network sebenornya..

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
80. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 12:27:23 tghari    [Edit]
sue383

Sempena CNY ni.....memang panjangggggggggggggggggggggg cuti stokist Cosway ni.

Naik geram plak..terasa lama sbb ramai plak yg nak barang cepat.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.222.:-)

sue383
Ahli Baru
81. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 12:37:30 tghari    [Edit]
sebab tu lerr kalau ada stokist melayu lagi bagus...
masa CNY boleh kita beli kat depa..

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
82. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 12:47:13 tghari    [Edit]
quote:
sebab tu lerr kalau ada stokist melayu lagi bagus...
masa CNY boleh kita beli kat depa..


Setuju...

Ni sampai anak mama merajuk tak dapat minum air oren mandarin tu..

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.208.222.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
83. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 2:45:36 ptg    [Edit]
PENGUMUMAN

Atas sebab sebab yang tidak dapat dielakkan..

Meeting Pada Hari Ini di Stokis Melawati terpaksa di tunda ke 26hb Feb 2005.

Walaubagaimanapun, meeting eCosway oleh upline kita
MR TAN TOU HAU, (Tan)

AKAN DIADAKAN DI
STOKIS DAN PUSAT REDEMPTION WANGSA MELAWATI
TARIKH :19HB FEB 2005
JAM 8.30 MALAM


Mama, Kak Anis, Sue dan semua kengkawan boleh datang ke KL pada hari tersebut dan boleh berjumpa denga upline kita, En Tan. Beliau dah berpendapatan 6 angka dalam eCosway.

Saya memohon maaf kerana tidak dapat hadir pada tarikh tersebut kerana terpaksa mengadakan Kursus New Business Owner Orientation di Kota Bharu..

Salam Nizam

* Mesej ini telah disunting oleh nijesothebis pada 15hb Februari 2005, 2:46:16 ptg

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

219.95.103.:-)

raihanis
Ahli Produktif
84. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 4:51:50 ptg    [Edit]
mama, kita bayar rm209 woooo.....mesti mau punya la. kopok pun nak
gakkkkkkkk. kita ni downline dia, buat2 lupa la pulak. mesin soya pun
dah jadi hiasan jek.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

218.208.195.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
85. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 9:09:05 mlm    [Edit]


Harap ramai yang yang dapat hadir 19 Feb ni..

Rugi kalau tak datang, Tan ni muda lagi orangnya..baru umur 30 Tahun..Fasih bercakap melayu..tak pelat pon..dan yang penting boleh kecek kelate dengan baik sekali...

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

raihanis
Ahli Produktif
86. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 10:13:49 mlm    [Edit]


insyaallah nizam. kalau asben sanggup tolong jaga anak, akak pun sanggup
juga turun padang. boleh ler concentrate sikit. kalau bawak budak2 nih,
dengar penerangan apa pun....masuk berdesup ke telinga kanan pastu
keluar berderet ikut telinga kiri.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

218.208.192.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
87. Dihantar pada 15hb Februari 2005, 10:18:28 mlm    [Edit]
raihanis
quote:
mama, kita bayar rm209 woooo.....mesti mau punya la. kopok pun nak
gakkkkkkkk. kita ni downline dia, buat2 lupa la pulak. mesin soya pun
dah jadi hiasan jek.


Citer kopok plak........tak leh langsung nak manja2 dgn downline...dok diam2 kat rumah tu.

Mesin soya? Serupa lah...ingat nak hantar muzium..
rendam2 kacang soya sampai kembang......tapi tak gak jadi air soya
quote:
insyaallah nizam. kalau asben sanggup tolong jaga anak, akak pun sanggup
juga turun padang. boleh ler concentrate sikit. kalau bawak budak2 nih,
dengar penerangan apa pun....masuk berdesup ke telinga kanan pastu
keluar berderet ikut telinga kiri.


Mama pun boleh jagakan.......

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.27.:-)

Jak
Ahli Baru
88. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 09:25:59 pagi    [Edit]
Kopok apa mama,

Kalau kat tpt saya teganung...kopok losong la paling best..

Kopok apa ni..

anyway..eCosway ler paling best..

*ada tak sesapa terbaca ruangan ekonomi dalam Berita Harian/Utusan 2-3 hari lepas tentang Cosway akan pasarkan produk Hartanah melalui cosway dan ecosway..

gempak tu...

--------------
Be A Smart Networker ::019-985 7457

203.121.0.:-)

sue383
Ahli Baru
89. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 09:39:12 pagi    [Edit]
Kenapa bior aje mesin soya tu..sue every week buat air soya..senang jer kan...anak-anak dan husband suka minum soya..kalau bancuh dengan gula batu lagi sedap..tambah pulak cincau..ermm..sedapnye...

anyway..sape pegi 19hb nie? sue insyallah pegi..tu pun kalau husband tak kena standby..cuma kata mana ye stokis tu..tak pernah gi area sana..takut sesat plak.

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
90. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 09:48:28 pagi    [Edit]
quote:
anyway..sape pegi 19hb nie? sue insyallah pegi..tu pun kalau husband tak kena standby..cuma kata mana ye stokis tu..tak pernah gi area sana..takut sesat plak.



Stokis tu kat Wangsa Melawati ajer, kat belakang service center Faznet

Meeting kat tingkat 2.

Rekod hari ni, MDC telah di dominasi oleh topik Cosway dan eCosway...3 Topik teratas semuanya cosway dan ecosway..Tahniah!!!

Hoyeee!!!!

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

sue383
Ahli Baru
91. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 10:15:11 pagi    [Edit]
Wah..dengan jayanya..hari ni sue dah jadi BO...
Lepas ni ada 2-3 prospek yang sue nak jumpa....insyallah mulai berkembang network sue..

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
92. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 10:36:39 pagi    [Edit]
Tahniah Sue..



Jumpa anda di Puncak kejayaan

Sue jangan lupa benda ni je bila sponsor

SATU AJE NAK PESAN

Bila aje dah ada downline dah Join

Business Owner
-Jangan lupa TERUS beli produk ISO yang bernilai RM23-32 ni.Sebab offer tu valid cuma 10 hari selepas kita join . Kalau terlepas sayang ooi..Sebab bila kita beli product ni aje. Tak dak downline pun dah dapat bonus RM30.40. Macam dapat product free ler.

Privilleged Shopper
-Jangan lupas terus guna baucer untuk beli first product, tak kira baucer diskaun 20% atau baucer SOS. Bila je beli apa apa value walaupun RM1, kita akan dapat terus 25eV.

PS yang bertukar secara PERCUMA ke BO dengan menaja seorang PS tidak perlu buat belian ISO lagi,hanya guna baucer pertama sahaja untuk dapat 25eV

Kalau lah you all ada downline yang join PS ni beli 1 produk SOS hexagon..Bayangkan atas sorang je you all dapat 105eV (80eV + 25eV percuma ).

Nizam

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

203.121.0.:-)

sue383
Ahli Baru
93. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 10:42:35 pagi    [Edit]
Don't worry..sue tak lupa punyerr...esok downline nak beli hexagon ..


sue lak tengah fikir nak beli apa dengan voucher tu..may be nak beli SOS

* Mesej ini telah disunting oleh sue383 pada 16hb Februari 2005, 10:44:36 pagi

--------------
Ingin ku bina hati bahagia...

60.48.18.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
94. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 11:53:26 pagi    [Edit]
Jak

quote:
Kopok apa mama,

Kalau kat tpt saya teganung...kopok losong la paling best..

Kopok apa ni..

anyway..eCosway ler paling best..

*ada tak sesapa terbaca ruangan ekonomi dalam Berita Harian/Utusan 2-3 hari lepas tentang Cosway akan pasarkan produk Hartanah melalui cosway dan ecosway..

gempak tu...


Orang ganu? datang KL boleh le bawak kopok losong tu..
mama cuma dapat kopok dari orang KB aje...

Artikel tu...kena selak semula suratkhabar versi internet..
Gempak ek?

Memang le gempak....

sue
quote:
Kenapa bior aje mesin soya tu..sue every week buat air soya..senang jer kan...anak-anak dan husband suka minum soya..kalau bancuh dengan gula batu lagi sedap..tambah pulak cincau..ermm..sedapnye...

Selalu gak buat...tapi kalau malas melanda...lama lah tersadai mesin tu.

Tahniah dah jadi BO..mama dulu hari pertama terus jadi BO!!

quote:
anyway..sape pegi 19hb nie? sue insyallah pegi..tu pun kalau husband tak kena standby..cuma kata mana ye stokis tu..tak pernah gi area sana..takut sesat plak.


Senang sangat nak pi sana.....
JUmpa kat sana.....kalau sue pergi..mama mungkin pergi gak.

nijesothebis

Woit....topik belum 100 msg...kita penuh kan yang ni dulu..
Udah 100msg...otometik terkunci sendiri...dan boleh bukak baru punyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.37.:-)

azirawati
Ahli Setia
95. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 11:55:54 pagi    [Edit]
mamaboom pun dah join ecosway ke...

saya dulu masuk cosway melalui mamaboom..

kalau mama yakin dengan ecosway...saya pun berminat juga..

--------------
macam-macam ada...call lah hotline 012-5566921

202.161.129.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
96. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 11:59:39 pagi    [Edit]
azirawati,

join je ecosway ni..banyak kelebihannya

bila nak join..kalau boleh datang presentation eCosway di Stokis Wangsa Melawati...19hb Feb 2005...jam 8.30 malam.

Presentation oleh upline kita Mr Tan Tou Hau..

Join le cepat..

MLM-Masuk Lambat...Melepas

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

219.95.96.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
97. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 12:03:12 tghari    [Edit]
azirawati

quote:
mamaboom pun dah join ecosway ke...

saya dulu masuk cosway melalui mamaboom..

kalau mama yakin dengan ecosway...saya pun berminat juga..


Soalan maut ni...
downline mama? alahai..nama sapa ek? Mama ni kekadang musykil gak..sbb kekadang tak cam downline sendiri. Pls PM mama...kasi tau nama penuh.

Mama join ecosway tapi masih setia dgn Cosway gak.
Oleh kerana permintaan yg tinggi dari mereka yg nak join ecosway berdasar darii setiap prospek yg menghubungi mama...mama ambil langkah nekad join ecosway setelah melepaskan ramai prospek kepada orang lain .
Itu pun setelah mengkaji dari berbagai2 segi..dan jika dia memberi keuntungan kepada mama..Lebih baik mama turut serta.
Lagi pun sebab PRODUK sama...Kalau produk berlainan...dan stokist berlainan, MUNGKIN TIDAK mama join ecosway.

Kalau minat leh la calling2 mama..PM2 mama......email2 mama.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.37.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
98. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 12:11:11 tghari    [Edit]
Buat eCosway...

2 dalam 1 bonus..

Camana caranya..kalau kita concerntrate buat eCosway...kita dapat kedua dua bonus dalam Cosway dan eCosway...

Bagaimana,

Katakan azira buat eCosway...dan dapat bonus RM5000 dlm eCosway, azira juga boleh buat eTransfer, 38% dari eV dalam eCosway azira akan menjadi GV dan SV dalam Cosway..syaratnya hanya kena jadi ahli Cosway dan sponsor direct downline dalam eCosway jadi direct downline dalam Cosway..itu aje..tak payah bawak semua group...

keja 1 dapat 2 bonus...

hebat...

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

219.95.96.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
99. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 12:16:31 tghari    [Edit]
Tuan rumah dah kasi penerangan...

dan mama sendiri sudah merasa sedikit sebanyak bahang dari etransfer sbb ramai downline Cosway join ecosway.

Pernah sekali..........SV ngam2...kalau tak ada bantuan etransfer...mungkin tak dapat Branch Bonus .

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.37.:-)

nijesothebis
Ahli Setia
100. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 12:23:43 tghari    [Edit]
Kalau azira betul betul minat nak buat...

Bg nama dan no phone pada saya atau mama boomboom...

atau PM saya saja..

topik ni dah nak tutup ni...

saya ada post topic baru ..reply aje kat rumah saya no 3 tu

Nizam
Akhirnya Cara Yg Lebih Berkesan--------->Nizam: 013-3757457

--------------
http://www.rhmarketing.blogspot.com http://www.bijokbiz.net ::019-9857457

219.95.96.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005