Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 23hb JamadilAkhir 1435 @ 24hb April 2014, 3:08:13 ptg
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan  
(Pengendali : boboiz, piqah)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh LE DARA : KEMBALIKAN KEANGGUNAN ANDA
mamanisa
Ahli Produktif
1. Dihantar pada 08hb Disember 2004, 3:30:33 ptg    [Edit]

semua..memandangkan sembang2 versi dolu dah di kunci kita buka part baru dalam versi serba baru...

harap dgn ini dapatkan di kongsikan bersama info dan khasiat produk Le dara dan tongkat ali dgn semua..

Le'Dara
KHASIAT PATI KURMA
Mengandungi zat makanan yg Tinggi seperti Potassium,sodium,kalium,Vitamin A dan C yang memang di perlukan oleh tubuh kita
Penyumbang tenaga - seperti sunnah Nabi yg hanya mengambil sebiji kurma semasa berbuka puasa.
Melancarkan peredaran darah
Mencerdaskan minda
Membantu mengatasi penyakit dalaman dan luaran seperti batuk dan asma
Bertindak sebagai anti oksida
Membaiki sistem immunisasi dlm badan

KHASIAT AKAR SERAPAT
Memperbaiki dan menegangkan tisu faraj
Membantu menegangkan payudara
Menegangkan dan mencantikkan kulit (awet muda)
Mengautkan otot dan sendi

KHASIAT KACIP FATIMAH
Mengatasi masalah senggugut
Melancarkan perjalanan haid dan mengatasi keputihan
memulihkan sindrom tekanan sebelum haid
Meningkatkan keindahan wajah
Meningkatkan dan memulihakn saluran peranakan wanita
mengatasi Masalah buasir.

KHASIAT MANJAKANI
Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakkan wanita
Memperbaiki sistem peredaran haid
Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin
membersihkan darah kotor
Mengatasi keputihan
Bertindak sebagai astrigen yang berkesan dlm berperbaiki tisu faraj
Melicinkan dan memelihara kulit

VITAMIN YG TERKANDUNG DLM LE DARA
Vitamin A- bertindak sebagai antibiotik yg penting untuk pertumbuhan dan tumbesaran

Vitamin B3-melancarkan peredaran darah dan sistem saraf

Vitamin B6- penting untuk immunisasi

Vitamin B12- bertindak dlm membina sel darah merah yg sihat

Vitamin C-sebagai anti biotik dan mempertahankan sistem immunisasi.

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.208.221.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
2. Dihantar pada 08hb Disember 2004, 3:33:55 ptg    [Edit]
Shaz..
quote:
kalau makan le dara nih ...boleh buang angin-angin dalam badan tak?


Insya allah, bukan setakat angin-angin jer tapi dapat melancarkan darah dan memberi tenaga lagi...

Erina
quote:
saya erina dari kulim..kalau sebelah kulim ni kat mana saya boleh dapatkan produk ni....so kalau boleh mamanisa tolong kasi address or sesiapa yang patut erina contact. thanks.



Saya rasa kedai-kedai jamu mesti ada..kalau nak saya poskan pun boleh..email saya for details..
rosahmad@excite.com..tq

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.208.221.:-)

putrii
Ahli Baru
3. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 08:18:02 pagi    [Edit]
assalamualaikum..
kalau nak melancarkan dan memperbetulkan kan kitaran haid supaya setiap bulan..yang mana nak guna..kalau nak beli boleh order mcm mana...

202.184.41.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 09:31:56 pagi    [Edit]
mamanisa
betul2 berkesan ke? NP dok cari ler jugak utk jagaan dalaman selain drpd supplement... kalau betul2 berkesan, NP teringin jugak nak try!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
5. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 09:49:10 pagi    [Edit]
Hi Putrii..

Actually Le dara ini untuk perempuan Tongkat Ali Plus untuk lelaki..Satu keluaran..
quote:
melancarkan dan memperbetulkan kan kitaran haid supaya setiap bulan..


Antara salah satu fungsinya adalah untuk masalah haid wanita..insya allah..Seperti yg kita sedia maklum, kitaran haid yang tak teratur juga sedikit sebanyak mempengaruhi kesuburan seseorang wanita. Selain tu hormon dalaman tak stabil dan memberi efek yang kurang baik pada tubuh badan kita.

NP..

Insya allah, walau bagaimana pun le Dara ni berfungsi mengikut tahap metabolisme badan seseorang.Maknanya tahap keberkesanan setiap org tu berbeza..

* Mesej ini telah disunting oleh mamanisa pada 09hb Disember 2004, 09:49:49 pagi

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.208.221.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
6. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 10:18:47 pagi    [Edit]
mamanisa
brapa harga dia?

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
7. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 2:03:21 ptg    [Edit]
Hi NP..

Harga untuk Le dara dan Tongkat Ali Plus RM35 sebotol..

kalau NP nak cuba, saya boleh hantarkan..insya allah..email me (rosahmad@excite.com) for detail..sementara stok masih ada...

Kepada Zue ( kalau ada singgah sini)
boleh confirm tak order u tu..tq

* Mesej ini telah disunting oleh mamanisa pada 09hb Disember 2004, 2:05:09 ptg

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.208.221.:-)

fadzreen
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 09hb Disember 2004, 4:27:27 ptg    [Edit]
mamanisa kat area mana.. kalau i nak boleh hantar tak.. i kat bdr baru bangi jer

--------------
gelang kristal swarovski - YM fadz_reen/SMS/CALL 019-3921151

161.142.141.:-)

mrs_ally
Ahli Baru
9. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 07:38:35 pagi    [Edit]

Mamanisa
Saya macam nak try le produk Le Dara ni. Mana saya boleh dapat kan Le Dara ni dan kalau saya nak beli dari Mamanisa cam mana yek.
Harganya berapa lak.

202.157.192.:-)

sha_z
Ahli Baru
10. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 08:57:25 pagi    [Edit]
camna cara memakan product nih....????

--------------
*kasih..apa pun adanya dirimu,aku akan selalu sayang padamu*

192.198.147.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
11. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 11:21:46 pagi    [Edit]
Harga cuma RM35 kalau nak saya hantarkan by post laju pun boleh..untuk sebotol, biasanya saya buat free delivery kalau lebih saya akan ikut rate pos malaysia...kalau yg berminat boleh confirm dgn saya..rosahmad@excite.com bagi address sekali untuk penghnataran.. tq

Sha_z
Le dara dan Tongkat ALI PLUS ni jenis jus..Pekat rasanya macam jus kurma madu sbb campuran dia pun ada kurma dan madu juga selain herba-herba terpilih yg lainnya..
cara minum, 2 sudu pagi dan 2 sudu petang/mlm seeloknya sebelum mkn..

* Mesej ini telah disunting oleh mamanisa pada 10hb Disember 2004, 11:22:44 pagi

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.182.:-)

Fiedariza7
Ahli Setia
12. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 11:26:42 pagi    [Edit]


mamanisa

fieda rasa cam nak guna Le Dara dan TAPS ni... camne nak dapat ek.. Kalau area Tmn Tun mamanisa boleh hantar ker?

--------------
...the strength to stand today...

161.142.112.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
13. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 12:01:37 tghari    [Edit]
Fieda,
By post boleh? boleh email saya for details...tq

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.182.:-)

Fiedariza7
Ahli Setia
14. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 12:08:05 tghari    [Edit]
mamanisa

actually fieda dah mail since semalam lagi... cuba bukak...

alamak.. by post... cam lambat jer... mamanisa area mana? ataupun Le Dara yang dijual kat pasar2 malam tu dijamin tak?

--------------
...the strength to stand today...

161.142.112.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
15. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 12:12:34 tghari    [Edit]


Fiedariza7

cuba awak pegi kedai jamu...byk dijual..

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

210.195.24.:-)

zuhroh
Ahli Baru
16. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 1:19:52 tghari    [Edit]

Mama,

Saya nie dari penang. Kalau nak beli Ledara amacam. Boleh tak bagi detail pembayaran & ada delivery charge tak

219.93.82.:-)

mrs_ally
Ahli Baru
17. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 1:22:34 tghari    [Edit]

Mamanisa kita pun nak cuba gak ler LE DARA ni. Cam mana ye penghantaran dan pembayarannya yer. Saya keje kat Kpg. Pandan

202.157.192.:-)

cikAlong
Ahli Setia
18. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 1:57:26 tghari    [Edit]
akak, le dara ni, org tak kawin lagi bleh mkn tak?bape ml ek kak satu botol tuh? kalau dekat bangi kene pos gak ke?

219.93.8.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
19. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 2:38:02 ptg    [Edit]
Cik Along..
So far anak dara pun boleh ambil tapi kena tengok pad masalah dialah..macam yg haid tak teratur..keputihan serta masalah senggugut.Cuma dosnya dikurangkan kepada 1 sudu sekali ambil atau pun satu sudu jer sehari...( kalau untuk wanita yg dah kawin 2 sudu 2 kali sehari) Akak kat area keramat..jauh gak tu nak ke bangi..by pos laju boleh tak?

mrs Ally..u kg pandan kat mana? insya allah saya boleh hantar ker opis u atau pun kita deal kat mana2 saya kat Desa pandan jer..

Fieda,
I buat pos laju bukan pos biasa ..insya allah paling lambat 48 jam sampailah..kalau nak cari kat kedai jamu insya allah ada...
by pos laju satu botol free delivery tapi kalau lebih saya akan ikut rate pos malaysia tetapkan..U kat mana? Kalau area lembah kelang saya hantar by hand..kat opis pun ok

Zuhroh,
insya allah kalau berminat saya boleh poskan juga..kalau nak cepat boleh juga cari kat kedai-kedai jamu kat sana...email me for details..tq

* Mesej ini telah disunting oleh mamanisa pada 10hb Disember 2004, 3:35:24 ptg

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.182.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
20. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 2:46:50 ptg    [Edit]
Kepada yang berminat untuk mendapatkan Le dara / TAP secara pos boleh email saya untuk maklumat lanjut cara pembayaran atau pun info produk..
rosahmad@excite.com
neessa_ahmad@yahoo.com
atau tel/sms

019-374 0349..

Terima kasih atas sokongan semua
Khasiat Le Dara
Baik untuk merawat serta melindungi dalaman wanita.
Bahan-bahan herba terpilih seperti akar serapat,kacip fatimah,manjakani,madu asli serta pati kurma yang terbaik.Diperkaya dengan vitamin A, B3,B12 dan vitamin
Mengatasi masalah senggugut,keputihan dan haid tak teratur.
Berfungsi merawat peranakan wanita,saluran ovari tersumbat, menyuburkan ovari dan menyihatkan rahim
Baik untuk menyembuhkan luka dalaman bagi yang melahirkan anak.
Menyecutkan semula rahim kepada saiz asal
Menyeluarkan darah beku dan membersihkan toksin dalam darah.
Baik untuk yang mengalami masalah kesuburan dan sebagai tonik istimewa untuk wanita.
Juga baik untuk kulit, menegangkan payudara dan mengetatkan saluran peranakan.
Memberi tenaga dan kecergasan secara semula jadi
Awet muda

TAP
Meningkatkan kecergasan minda
Sebagai suppliment tambahan untuk lelaki
Mengatasi masalah gout dan lemah syahwat
Kandungan madu asli, halban,kurma serta beberapa lagi herba terpilih yang baik untuk kesihatan.
Membantu menagtasi masalah keletihan,kelesuan, kurang selera makan dan menstabilkan peredaran darah.
Baik di ambil bagi meningkatkan kecergasan dan sebagai suppliment bagi yg inginkan cahaya mata.

* Mesej ini telah disunting oleh mamanisa pada 10hb Disember 2004, 3:10:00 ptg

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.182.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 3:40:17 ptg    [Edit]
to Fieda,
I dah email u..baru terperasan ur email address..opis u kat kl kan..kalau u nak order i boleh direct ker opis u nanti..apa-apa pun confirm nanti key..

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

60.48.37.:-)

Fiedariza7
Ahli Setia
22. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 3:40:26 ptg    [Edit]
mamanisa..

Fieda keje kat tmn tun... tp this week ader kat umah mak di salak selatan... rasa tak jauh kot dengan umah u kat desa pandan... deal kat maner2 pun boleh gak? by the way ... makasih bebanyak... nah ni

* Mesej ini telah disunting oleh Fiedariza7 pada 10hb Disember 2004, 3:45:45 ptg

--------------
...the strength to stand today...

161.142.112.:-)

aliasofea
Ahli Baru
23. Dihantar pada 10hb Disember 2004, 9:29:21 mlm    [Edit]
A'kum...

Saya belum berkahwin.... sebelum ni haid tak teratur.. saya try LE DARA ni then tak datang haid sebulan dan saya berhenti minum sbb igt tak sesuai...bulan berikutnya haid saya datang balik dan sampai skrg teratur dan tetap.... tapi igt nak minum balik setelah haid saya teratur ni.. ape pendapat ?

219.95.228.:-)

Fiedariza7
Ahli Setia
24. Dihantar pada 13hb Disember 2004, 10:29:43 pagi    [Edit]
sumer

mamanisa
Fieda dah dapatkan Le Dara tu.. ader jual kat kedai2 jamu sbb smlm tu alang2 kuar ng hubby. Baru nak test ari ni..

cuma tongkat ali plus tu susah nak dapat aa.. nak satu lehh?

--------------
...the strength to stand today...

161.142.112.:-)

Fiedariza7
Ahli Setia
25. Dihantar pada 13hb Disember 2004, 12:43:19 tghari    [Edit]
mamanisa

ehh..ehh.. baru fieda perasan... botol dia memang dah lain ker... cam botol mineral sket kan.. explain skettt..

--------------
...the strength to stand today...

161.142.112.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
26. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 1:35:55 tghari    [Edit]


nak tanyer sikit...saya dah 2 hari minum le dara ni..tapi hari nie rasa pening..loya..penat sgt..naper yer..

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

210.195.24.:-)

Fiedariza7
Ahli Setia
27. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 1:42:09 tghari    [Edit]
siti7677

dalam proses penyesuaian hormon kot...

fieda baru start pagi td... ingat nak start smlm.. lupa .. hehehe

--------------
...the strength to stand today...

161.142.112.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
28. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 1:45:39 tghari    [Edit]


fiedariza7..

u tinggal area maner...

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

210.195.24.:-)

Fiedariza7
Ahli Setia
29. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 1:56:31 tghari    [Edit]
siti..

tmn batu permai.. jln ipoh.. Naper?

--------------
...the strength to stand today...

161.142.112.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
30. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 2:04:16 ptg    [Edit]

saje jer tanyer..sbb kat area shah alam ni senang nak dapatkan Tongkat Ali Plus ( TAP ).kalau rajin mailah kat shah alam..kat kompleks pkns &alam sentral ader jual TAP nie..

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

210.195.24.:-)

Fiedariza7
Ahli Setia
31. Dihantar pada 14hb Disember 2004, 3:03:09 ptg    [Edit]
siti...
thanx.. nah ni

--------------
...the strength to stand today...

161.142.112.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
32. Dihantar pada 15hb Disember 2004, 4:15:05 ptg    [Edit]
Fieda..
nk order TAP boleh ..saya boleh uruskan..tentang botol macam botol mineral tu tak surelah saya sbb yg ada kat saya botol dia macam kelalang kaca yg bisa kita guna kat makmal time sekolah dulu..yg ala-ala 3 segi tu..

Rega still sama RM35 sebotol ( termasuk free pos lagu untuk sebotol..)

Siti,
Tak semua akan rasa simptom tu sbb Le dara dan TAP ni bertindak mengikut metabolisme badan seseorang.Jgn ingat kalau tak ada pening, loya, mengantuk..Le dara ni tak mujarab .Kira oklah sbb badan siti boleh terima direct..Apa pun good luck to all of you..Semoga usaha membuahkan hasil..Amin.

Aliasofea,
Boleh di teruskan cuma dosage untuk yg belum berkahwin eloklah di kurangkan kepada satu sudu sekali just untuk menstabilkan hormon dan mengelakkan penyakit.

* Mesej ini telah disunting oleh mamanisa pada 15hb Disember 2004, 4:16:57 ptg

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.183.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
33. Dihantar pada 15hb Disember 2004, 8:48:20 mlm    [Edit]


mamnisa..

hari nie dah tak rasa aper2 lagi...dah ok..Alhamdulliah . .tapi ader keluar sikit keputihan..mintak2lah sesuai ngan badan saya...

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

219.92.72.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
34. Dihantar pada 16hb Disember 2004, 3:04:14 ptg    [Edit]
..maner semua org nie..sepi jer..

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

210.195.24.:-)

wannur146
Ahli Baru
35. Dihantar pada 16hb Disember 2004, 4:15:50 ptg    [Edit]

hai, lama tak antar berita. apa khabar geng semua? saya sihat. ni ada citer sikit.
saya ada promote Le dara ngan sorang kawan tu... 3 bulan dia makan, baru2 ni dia datang jumpa saya kata dia dah pregnant 8 minggu. Suka bila saya dengar tapi sedih pulak sebab saya yg promote, saya juga yang belum pregnant.
Tapi syukurlah sebab ada juga kawan2 yg dah berjaya pregnant selepas mencuba Le dara. Setakat ni 3 orang dan member saya yg pregnant.......
Saya sendiri masih juga belum period, dah sebulan delay ni.... 2 kali check -ve ... .

219.93.31.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
36. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 11:51:35 mlm    [Edit]


kalau lepas gugur...blh ker minum le dara nie...

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

210.186.62.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
37. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 11:03:12 pagi    [Edit]
Siti..
Memang digalakkan sangat ambil Le dara..untuk pulihkan semula luka dalama akibat keguguran tu selian membersihkan rahim dari sisa-sisa kandungan yg mungkinmasih ada.Kalau sisa kandungan tak dibersihkan betul-betul boleh mengakibatkn masalah di kemudian hari..

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.216.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
38. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 2:02:37 ptg    [Edit]


mamanisa..

bile blh mula minum..lepas semuanya dah bersih ker..lepas tu tak susah ker kalau nak lekat balik ..sbb le dara nie mengandungi akar serapat/manjakani dsbnya..kan panas...

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

219.92.72.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
39. Dihantar pada 23hb Disember 2004, 12:18:30 tghari    [Edit]
Siti..Tak perlu tunggu semuanya bersih..Balik dari spital pun dah boleh terus minum tapi kalau yg tak biasa ambil sebrang jamu boleh mulakan dgn 1 sudu dahulu . Bukan apa just untuk mesrakan dgn badan..kalau tak ada sebarang simptom boleh terus dgn 2 sudu pagi dan 2 sudu petang..

quote:
lepas tu tak susah ker kalau nak lekat balik ..sbb le dara nie mengandungi akar serapat/manjakani dsbnya..kan panas...


Biasanya doc pun suh kira rehat dulu dalam beberapa bulan sblm merancang untuk pregnant kembali bagi memastikan kesihatan kita pulih sepenuhnya..So apa kata masa kecederaan tu amalkan le dara selain dapat sembuhkan luka dalaman dgn cepat dapat juga memulihkan kembali peranakan dan hormon kita.. Tak ada masalah sbb le dara bekerja mengikut masalah yg kita hadapi..insya allah....

Kalau siti berminat boleh terus hubungi saya..

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.218.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
40. Dihantar pada 23hb Disember 2004, 12:35:31 tghari    [Edit]
..Buat para isteri yg dah cuba Le ara..saya ada satu saranan..Apa kata cuba Tongkat Ali PLUS untuk suami..dalam kita berusaha untuk mendapat zuriat, kerja sama suami amat penting...Walau pun suami kita sihat dan mungkin tak ada masalah kesuburan tapi siapa tahu dgn pengambilan TAP dapat memberikan hasil yg jauh lebih baik..Khasiat TAP antaranya dapat menghasilkan benih yg jauh berkualiti dan peluang untuk berlaku pensenyawaan adalah lebih tinggi..
Selain tu, TAP dapat meredakan stress dan memulihkan tenaga suami yg dah seharian penat di opis..Malah baik juga untuk meredakan paras gula yg mungkin boleh mengakibatkan diabetis tanpa sedar pada suami...Xcelly banyak lagi khasiatnya..sekali cuba insya allah kita akan rsai perubahannya..

Saya faham, ada suami yg tak gemar sgt ubatan herba..takut pahit dan sebagainya..tapi TAP memang lain rasa madu dan kurma..Manis..sedap..!

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.218.:-)

SITI7677
Ahli Aktif
41. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 08:55:37 pagi    [Edit]


thank mamanisa..atas penerangan yg diberikan..nah..

--------------
*Semalam Adalah Sejarah..Hari Ini Adalah Kenyataan..Dan Esok Adalah Harapan*

210.195.24.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
42. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 09:56:31 pagi    [Edit]
Siti,
sama-sama...

Kepada yg ingin dptkan Ledara & TAP bolehlah email saya untuk maklumat lanjut..dan saya juga ada membuat penghantaran Pos Laju percuma untuk setiap sebotol seluruh S.malaysia...

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.180.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
43. Dihantar pada 29hb Disember 2004, 11:46:19 pagi    [Edit]
Kepada Ina from MPPJ..
Kalau ada masuk kat sini boleh tak call saya semula..tq

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.111.218.:-)

babyviva
Ahli Baru
44. Dihantar pada 02hb Januari 2005, 3:16:28 ptg    [Edit]

Lama tak menjengah kat sini.. sebenarnye viva ada satu kemuskilan nak tanya netters semua. last viva period 14 dis ari tu. tapi semalam viva tengok ada darah kuar. tak banyak sikit je.. hari nie pun sikit jer. coklat coklat. viva punya period cycle selalunya tetap. tapi naper awal sanagt nie. heish... runsing la viva.. masuk bulan nie , dah 2 bulan viva try Le Dara. semalam viva dah stop sebab darah kuar tu laa. kalau period, naper tak sakit perut cam biasa. apa nak buat nie. kena teruskan ke makan Le Dara tu?

Tolong yekk!!

219.95.102.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
45. Dihantar pada 03hb Januari 2005, 1:55:18 tghari    [Edit]
Viva..
The best solution, better check dulu dgn doc...Walau apa pun kemungkinan viva tak rasa sakit perut (senggugut) sbb Le dara memang boleh menyembuhkan masalah senggugut..So may be dalam 2 bulan viva ambil masalah tu dapat di atasi..Apa pun jupa doc untuk kepastian..

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

218.208.221.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005