Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 29hb Muharram 1436 @ 22hb November 2014, 09:30:25 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan  
(Pengendali : boboiz, piqah)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh Shaklee : Program Kesihatan bersama Shaklee
acen1010
Ahli Aktif
1. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 10:10:16 pagi    [Edit]


Shaklee

Shaklee Corporation adalah pengeluar makanan tambahan yang terulung yang ditubuhkan pada 1956 oleh pengasasnya Dr. Forrest C.Shaklee - seorang pakar dalam bidang pemakanan berkhasiat.

Shaklee mempunyai kilang pengeluaran yang terbesar didunia. Dengan tradisi penyelidikan dan kepakaran teknologi yang tinggi, ia dapat menjamin kita menikmati makanan tambahan yang seimbang khasiatnya dengan tahap kemampuan setimpal bagi keselamatan dan keberkesanan yang maksima.

Setiap barangan Shaklee melalui tidak kurang dari 262 ujian berasingan untuk menjamin keutuhan mutunya yang tiada tandingan dalam pasaran masa kini. Barangan Shaklee telah diuji keatas manusia untuk menjamin keselamatan dan keberkesanannya .

Sejajar dengan itu Shaklee telah mengorak langkah suapay barangan dapat dikongsikan bersama dalam bentuk penggunaan atau perniagaan.

Nature . Science . Quality . Efficiency. Research . History . Vision . Environmental concern . Opportunity . And of course, Integrity

192.91.75.:-)

acen1010
Ahli Aktif
2. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 10:35:36 pagi    [Edit]
Shaklee Premium Herb-Lax® Laxative



* Dimakan sebagai pembersihan system usus yang digunakan sekali sekala
* Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut untuk membantu proses2 semulajadi badan
* Bertindak dengan lembut tanpa mendatangkan kemudaratan

Saranan pengambilan :-
Minggu pertama - 4biji x 4hari (sblm tidur)
Minggu ke2 dan seterusnya - 2biji x 4hari (sblm tidur)

192.94.94.:-)

acen1010
Ahli Aktif
3. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 11:38:17 pagi    [Edit]
Shaklee Vita-Lea® (Multi-Vitamin)



* Vita-Lea yang diuji secara klinikal, telah dirumus secara saintifik utk kepotenan & ketersediaan bio.
* Mengandungi 12 vitamin perlu & 7 mineral perlu dlm satu formula seimbang
* Membantu menggalakkan kesihatan jangka panjang
* Membantu melawan pengoksidaan merbahaya
* Menyokong fungsi otak
* Membantu metabolik memproses dgn vitamin B yang lebih seimbang

Saranan penggunaan :
1 biji - pagi & malam

* Mesej ini telah disunting oleh acen1010 pada 18hb Januari 2005, 11:40:51 pagi

192.91.75.:-)

ashra
Ahli Interaktif
4. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 12:02:21 tghari    [Edit]
bukan brand shaklee ni dah di haramkan ke dulu??

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

acen1010
Ahli Aktif
5. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 12:13:26 tghari    [Edit]
ashra

Sila baca pada topik yang pernah dibincangkan sebelum ini..
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?13.0000002791

Terima kasih atas keperihatinan anda..

192.94.94.:-)

ashra
Ahli Interaktif
6. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 1:33:46 tghari    [Edit]
kalau dah ok bagus ler

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

acen1010
Ahli Aktif
7. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 2:39:42 ptg    [Edit]
Shaklee Energizing Soy Protein Perasa Vanilla



* Merupakan sumber protein berkualiti tinggi drpd kacang soya yang juga rendah dlm kandungan lemak & tidak mengadungi kolesterol
* Dirumuskan utk membekalkan 9 jenis asid amino perlu & Vitamin penting utk menggalakkan penggunaan protein oleh tubuh
* Memberkalkan tenaga
* Memelihara kulit, rambut, kuku & otot yang sihat
* Diperlukan terutamanya oleh kanak2, ibu yang menusukan anak & mereka yang baru sembuh dari masalah kesihatan

Saranan pengambilan :
2-3 sudu - pagi & malam

* Mesej ini telah disunting oleh acen1010 pada 18hb Januari 2005, 2:40:39 ptg

192.94.94.:-)

acen1010
Ahli Aktif
8. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 3:42:24 ptg    [Edit]
sambungan lagi

Shaklee B-Complex




* Membantu mengatasi tekanan
* Membantu kestabilan saraf & memperbaiki proses pemikiran
* Membantu pelepasan tenaga dlm makanan (menukarkan makanan kepada bentuk tenaga
* Mengandungi semua 8 jenis Vitamin B penting dlm suatu rumusan seimbang
* Diperbuat drpd yis Brewers dan Torula, 2 sumber semulajadi yang penting kaya dgn Vitamin-B

Saranan pengambilan :
1-2 biji - pagi & malam

192.91.75.:-)

Alg
Ahli Interaktif
9. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 11:19:15 mlm    [Edit]
alg mmg pakai produk ni dan so far sesuai dgn alg, alhamdulillah. Pesakit gout/arthritis amat sesuai utk cuba Shaklee.

--------------
~A'isyah & Daniel: Permata hatiku~

218.111.219.:-)

kainputeh
Ahli Baru
10. Dihantar pada 19hb Januari 2005, 08:36:19 pagi    [Edit]
saya pun dah sebulan makan shaklee ni
set untuk muka berjerawat

tapi saya masih musykil
berapa biji boleh makan sehari coz dlm botol tu daily intake dia 2 biji jer tapi ada some info yg bg tau boleh mkn 4 biji. 2 pg 2mlm.

boleh tak bg full info...

218.208.18.:-)

acen1010
Ahli Aktif
11. Dihantar pada 19hb Januari 2005, 09:39:03 pagi    [Edit]



alg
quote:
alg mmg pakai produk ni dan so far sesuai dgn alg, alhamdulillah. Pesakit gout/arthritis amat sesuai utk cuba Shaklee.



Jgn takut2 nak try Shaklee ni.. betul tak? Lagipun VitS Shaklee ni just pemakanan tambahan dan bukannya ubat. So, don't worry...

===================================
kainputeh
quote:
tapi saya masih musykil
berapa biji boleh makan sehari coz dlm botol tu daily intake dia 2 biji jer tapi ada some info yg bg tau boleh mkn 4 biji. 2 pg 2mlm.


kainputeh, buat masa ni.. berapa intake you setiap hari? sebiji utk pagi & malam (=2biji/hari), atau 2biji pagi dan malam (=4biji/hari)?
please check pm

192.91.75.:-)

acen1010
Ahli Aktif
12. Dihantar pada 19hb Januari 2005, 10:10:02 pagi    [Edit]
Shaklee Sustained Release Vita-C™ 500mg




* Membantu membina ketahanan badan terhadap jangkitan & demam
* Mempercepatkan proses penyembuhan luka
* Penting bagi pembentukan kolagen utk kulit yang sihat & muda
* Membantu mencegah gusi berdarah
* Sejenis antioksidan, membantu mencegah kerosakan sel
* Diperbuat daripada sumber vitamin C semulajadi (buah2an citrus)
* Rumusah unik yang membenarkan pelepasan vitamin C tulen secara perlahan & berterusan

Saranan pengambilan
1 biji - pagi & malam

192.94.94.:-)

kainputeh
Ahli Baru
13. Dihantar pada 19hb Januari 2005, 12:21:17 tghari    [Edit]
setakat ni saya makan 2biji sekali makan waktu pagi jer

then somebody suggest to me 4 biji. 2biji pg dan 2biji mlm

need ur advise & opinion. mekasih

218.208.18.:-)

acen1010
Ahli Aktif
14. Dihantar pada 19hb Januari 2005, 1:11:50 tghari    [Edit]
quote:
kainputeh
setakat ni saya makan 2biji sekali makan waktu pagi jer then somebody suggest to me 4 biji. 2biji pg dan 2biji mlm.need ur advise & opinion. mekasih


Dah tengok pm you dah??

192.91.75.:-)

acen1010
Ahli Aktif
15. Dihantar pada 19hb Januari 2005, 3:10:28 ptg    [Edit]
Program Kesihatan Keluarga / Family Wellness Program





The Family Wellness Program, comprising four premium quality products- Energizing Soy Protein, Vita-Lea®, B-Complex and Sustained Release Vita-C® 500mg - is aimed at providing good wholesome nutrition for the family.

192.94.94.:-)

acen1010
Ahli Aktif
16. Dihantar pada 20hb Januari 2005, 12:27:04 tghari    [Edit]
kita sambung lagi..

PMS Relief Program





Shaklee PMS Relief Program mengandungi 3 premium produk berkualiti iaitu - GLA Complex, Calcium Magnesium and B-Complex . Program ini berkemampuan melegakan simptom PMS wanita serta menolong memberi kesihatan yang lebih pada kesudahan hari dan ketika datang bulan.

GLA Plus
* Membantu mengurangkan keradangan yang biasa dlm simndrom prahaid (PMS), arthritis rheumatoid & eczema
* Mengurangkan sakit & kebas yg berkaitan dgn neuropati kencing manis
* Mengawal kencing manis jenis 2 dgn membaiki kadar insulin & kolesterol
* Membantu dlm pengurangan berat badan dgn menyingkirkan lebihan berat badan

Calcium Magnesium
* Membina tulang & gigi yang kuat
* Penting utk darah membeku dgn sempurna
* Membaiki ransangan urat saraf
* Mengelakkan dari kekejangan otot
* Untuk menstabilkan denyutan jantung dan darah tinggi

192.91.75.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
17. Dihantar pada 20hb Januari 2005, 12:30:55 tghari    [Edit]
ada sorang cust mkn shaklee jadik allergic. Acen tolong assist.

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

acen1010
Ahli Aktif
18. Dihantar pada 20hb Januari 2005, 1:10:00 tghari    [Edit]
Liz...

Please pass on....

192.94.94.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
19. Dihantar pada 20hb Januari 2005, 2:12:55 ptg    [Edit]
what?...........

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

acen1010
Ahli Aktif
20. Dihantar pada 20hb Januari 2005, 2:33:27 ptg    [Edit]
quote:
Liz_Dee
--------------------------------------------------------------------------------
what?...........


Maksud saya... citerla apa probsnya .... maybe kita sama2 bleh tolong kot...

192.91.75.:-)

EiLlA
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 20hb Januari 2005, 6:57:55 ptg    [Edit]


Acen..ila dah dpt cari VIT-C tu..thanks for helping

nah

--------------
~Nak CNI Leh Cari Saya di talian 016-4340941~

192.198.147.:-)

puteraone
Ahli Baru
22. Dihantar pada 23hb Januari 2005, 2:23:34 ptg    [Edit]
Siapa nak jadi ejen shaklee area Johor Bahru sila berjumpa dengan saya. kalau nak beli pun boleh. Dapatkan shaklee dengan harga ahli .
Gunakanlah no id saya nie: 508232 selamat membeli shaklee dengan harga murah.

Call s.irwan bin mohamad
012-7688607
utm skudai
puteraone277@yahoo.com
id shaklee: 508232

Bayangkan bagaimana student utm mampu berjaya dengan shaklee.Kalau nak tahu atau nak lihat sendiri student tue boleh berjumpa dengan saya. atau pergi ke meeting shaklee setiap hari selasa di taman molek dan jumaat di UTM skudai. Ramai student dan staf utm yang join shaklee. Memang hebat leader2 nie. Produk shaklee memang terbukti hebat. Dapatkan penerangan terus dari stokis shaklee yang berdekatan dengan anda.

* Mesej ini telah disunting oleh puteraone pada 03hb Februari 2005, 04:07:14 pagi

--------------
http://teamputeraone.tripod.com/ HOTLINE:012-7688607

210.187.11.:-)

acen1010
Ahli Aktif
23. Dihantar pada 26hb Januari 2005, 09:50:59 pagi    [Edit]
EiLlA

Maaf lambat reply... cuti lama daaaa....

Anyway, EiLlA kat mana sekarang ni? Kalau dekat bleh by hand. Kalau tak dekat.. pos ajela jawabnya... Ble?

192.91.75.:-)

acen1010
Ahli Aktif
24. Dihantar pada 26hb Januari 2005, 1:24:21 tghari    [Edit]
kita sambung lagi... dan terima kasih pada semua yang bertanya. Sorila lambar balas pm .. pasal cuti lama...

Digestive Cleansing Program




Shaklee Digestive Cleansing Program mengandungi 4 premium kualiti produk - Fiber Plan® Daily Mix, Alfalfa Complex, Fiber Plan® Tablets and Herb-Lax®.

Program ini bukan sahaja membantu men-detox malah membantu dalam usaha menyingkirkan makanan yang tidak hadan didalam perut. Selain membantu membersihkan ianya juga membantu perut utk menghadamkan makanan dengan lebih baik dan lebih efisyen. Dengan kebanyakan penyakit adalah bersangkut paut dengan diet, boleh dikatakan keseluruhan kesihatan bermula dari dalam perut!

192.94.94.:-)

Mann70
Ahli Produktif
25. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 3:58:02 ptg    [Edit]
Acen1010 & puteraone - ko rang dah pangkat apa sekarang ?
my ID : 468450 (Senior Supervisor)

aku start guna shaklee masa anak-anak ada masalah kesihatan, seperti selsema & hingus yg tak pernah kering...kerap demam..lemah dlm pelajaran..

so sekarang masalah2 tu dah kurang dan jarang-jarang...


192.228.129.:-)

acen1010
Ahli Aktif
26. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 4:22:08 ptg    [Edit]
Mann
Malu ar aku nak bagitau... Tapi takat nak lepas buat belanja dapur tu bolehlaa...

Aku stat amik bila lepas bersalin.. yala.. anak nyusu badan. Kasi boost itu susu. Yang ketara, anak sihat ( alhamdulilllah.... mmg tak berani nak cakap besar takut diduga... )... usia anak 5bln, tapi lom lagi ada kena demam or selsema macam anak2 yang seusia dengannya. Demam kena cuma bila dia kea tetanus 3-serangkai tu haa... Skrg berat adalaa dlm 7.5kg++

192.94.94.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
27. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 4:24:46 ptg    [Edit]
ning makan shaklee utk kekal mon tok..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

acen1010
Ahli Aktif
28. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 4:26:16 ptg    [Edit]
LiZ amik Weight Management Program ker??

192.94.94.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
29. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 4:37:43 ptg    [Edit]
Ning Baizura..

liz cuma amik vitamin dia..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

acen1010
Ahli Aktif
30. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 4:52:59 ptg    [Edit]
OoHHhh ... ning baizuraaa....

192.94.94.:-)

Mann70
Ahli Produktif
31. Dihantar pada 16hb Februari 2005, 5:14:09 ptg    [Edit]
acen - alah malu lak dia...tak de muka yek malu...heheheh..
bagi yg yg amalkan vitamin shaklee, akan nampak perbezaannya...
dulu mak mertua saya sakit lutut nak semayang, bagi calsium dgn vita-lea, la ni bila abis je dia pesan soh bawak balik..heheheh

192.228.129.:-)

acen1010
Ahli Aktif
32. Dihantar pada 17hb Februari 2005, 12:08:11 tghari    [Edit]
Aku tetiap hari amik ni....

1. Energizing Soy protein
2. Vita-Lea (multi-Vit)
3. B Complex
4. Calcium Magnesium
5. Vita-C 500mg Sustained Released

+ 6. Herb-Lax dlm seminggu tu amik dlam sekali dua utk menyah toksin.

aku amik based on 90 days with Shaklee Health Program lepas buat checklist.

Generallay aku amik Family Wellness Program Plus
CaMg dan jugak
Herb-Lax

ni laa jugak agaknya yang buatkan aku menten lepas bersalin...

192.91.75.:-)

Mann70
Ahli Produktif
33. Dihantar pada 17hb Februari 2005, 1:04:40 tghari    [Edit]
acen - aku lak amik

1. protein
2. vita-c
3. b.comp
4. vita-lea
5. calsium
6. zink
7 iron + c
8. lecithin
9. vita-e
10. alfalfa

61.6.35.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
34. Dihantar pada 17hb Februari 2005, 6:31:36 ptg    [Edit]
u orang rasa Shakelee & Nutrilite sama tapi tak serupa tak ?

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

Mann70
Ahli Produktif
35. Dihantar pada 17hb Februari 2005, 7:39:17 mlm    [Edit]
kaklonglin
soalan maut nampak..hehe
ok nak tanya sikit..tahu tak apa makna VITAMIN ?
dan siapa pengasas vitamin pertama di dunia ?

ha jawab soalan ni dulu baru saya jawab soalan kaklonglin....

cuma yg boleh membezakannya dgn yg lain maybe dari segi R&D..
yg saya tahu vitamin shaklee menguji ke semua produk nya sebelum dipasarkan...contoh kalau ada 20 produk, semua diuji terlebih dahulu...
dan diberi buku manual utk kita tgk R&D dia..tu yg bagus...


shaklee ada kekuatan tersendiri, nutrilite, CNI pun begitu..so beza nya R&D dia je...kos dsbnya..

61.6.35.:-)

kakhan
Ahli Aktif
36. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 3:12:15 ptg    [Edit]


Maaf kakhan mencelah.. syabas pd mann & acen. Vitamin shaklee mmg best..kakhan penah involve gak 7 thn..lama dah..smpi peringkat snr coordinator dan 1 step to achieve kereta..tp..terbantut lps tu sbb ada perubahan dlm hidup...

But anyway, vitamin tu mmg bgs, semua skali..mmg best..berbaloi beli walaupun mahal..

Keep it up...

--------------
AS & AG~DCL~BioSirih~Be Nice~Sbn Perawan~Anggun: 013-2299607-wnh1599 - hanizah.husain@sphairon.com

161.142.112.:-)

Mann70
Ahli Produktif
37. Dihantar pada 18hb Februari 2005, 4:46:19 ptg    [Edit]
kakshan,

wahhh dasat gak tu...
saya pun hampir dpt bonus car..tapi bulan keempat gagal

salah satu say atk tinggalkan vitamin shaklee sebab dulu saya selalu masalah bersin pagi2, dan anak selalu demam dan tak sihat..

sejak amalkan, walaupun demam selsema dan bersin, tidak seteruk dulu lagi..

dulu kalau saya balik lewat mlm, nak pegi keja esok mesti tak larat...
bila amalkan b-compleks, vita-lea, calsium, vita-c & protein, badan rasa cergas...


wife saya dulu kalau mop lantai mesti gigil tgn dia, selalu pitam..sekarang alhamdullilah

192.228.129.:-)

acen1010
Ahli Aktif
38. Dihantar pada 21hb Februari 2005, 09:52:33 pagi    [Edit]
KakLongLin .. maybe boleh try investigate sendiri dari orang Nutrilite dan Shaklee one-2-one. Nak try debate secara umum ni tak elok sangat. Kena jaga sensitiviti orang lain juga...

Kak Han .. thanks for your support. Saya akan terus mencuba yang terbaik..

Mann .. aku taknak citer pasal car program or convention or anything about material. Yang nak share skrg pasal produk yang bagus. Ramai yang kata Shaklee mahal.. Shaklee itu.. Shaklee ini.. but then tak kenal maka tak cinta kan?? Dah cuba baru tau.. Keep up ur good work Mann!! (syttt... arini ko gi meeting kat Taipan? jauh sioTss)...

192.94.94.:-)

Mann70
Ahli Produktif
39. Dihantar pada 21hb Februari 2005, 11:11:32 pagi    [Edit]
acen - sapa kata mahal..sehari makan RM4 je utk 5 set barang..macam b/fast daa...hehehhe..

lagi shaklee tak iklan kat mana2..just sharing je..tu yg beza dia

VITAMIN - VITAlised MINeral

192.228.129.:-)

acen1010
Ahli Aktif
40. Dihantar pada 21hb Februari 2005, 11:58:35 pagi    [Edit]
Betul tu.. Vitamin Shaklee mmg tak mahal... Cuma anggapan orang aje begitu. Walhal ianya tidak seperti yang dikhabarkan. But then again, aku punya takdeler semahal engko sampai RM4 satu hari.. Aku just belanja dalam RM2-3 satu hari je. Kurang singgit dari ngko...

Ramai orang kata makan Protein boleh kenyang gila2! Takyah amik bfast pun takpe... Well, den tak nak tipu... infact bila amik protein (plus vitamin2 lain), selera makan still macam tu jugak malah lebih! Tapi yang pasti.. berat badan tidak naik mendadak atau naik. Still menten...



Naper? Tak percaya ehh?

Mencari ilham di tengah pulau
Jauh dari kesibukan kota
Belum cuba belum tau...
Bila dah cuba jatuh cinta!

192.94.94.:-)

Mann70
Ahli Produktif
41. Dihantar pada 21hb Februari 2005, 12:24:42 tghari    [Edit]
quote:
But then again, aku punya takdeler semahal engko sampai RM4 satu hari.. Aku just belanja dalam RM2-3 satu hari je. Kurang singgit dari ngko...


kalau nak kenyang (diet) makan protein + Fiber Daily Mix 1 sudu kecil dicampur dgn protein..sedap macam nestum...kanak˛ pun suker...

192.228.129.:-)

jeen
Ahli Produktif
42. Dihantar pada 22hb Februari 2005, 08:52:50 pagi    [Edit]
acen, ada website SHaklee tak. Tak pernah cuba pun tapi ada nampak kat supermarket ni jual produk shaklee..

--------------
noorize@yahoo.com/016 6727 661

219.93.226.:-)

acen1010
Ahli Aktif
43. Dihantar pada 22hb Februari 2005, 09:48:58 pagi    [Edit]
jeen ..
Ni websitenya http://www.shaklee2u.com.my/index.jsp
Kalau nak diikutkan, Shaklee mmg takde stockist dan agak sukar utk mendapatkannya. Di KL ni cuma ada 2 tempat, di Wangsa Maju dan di Glenmarie. Other than that, maaf mmg saya tak tau. Tapi jika ada, ianya bukan stockist, mungkin sekadar orang perseorangan yang menjadi ahli dan menjualnya.

Jeen, tak rugi mencuba... Bila dah cuba jatuh cinta...

192.94.94.:-)

suhaizah
Ahli Baru
44. Dihantar pada 22hb Februari 2005, 3:03:31 ptg    [Edit]
hai..sue makan sama macam mann70..apa jer stock yang ada tu sue belasah..alhamdulillah sihat..cuma protein tu asik culas jer...ada ofimate tu asyik order Lecithin jer, habis oerder habis order, perut dia sue tengok pun dah kempes...
so, pada yang ada kat sebelah penang ni(sue kat kepala batas) boleh lah nak order ngan sue..
bagi mak makan dia pun rasa sihat lately ni...

210.19.118.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
45. Dihantar pada 22hb Februari 2005, 4:04:34 ptg    [Edit]
Nak tumpang sekaki..

Those yang nak beli SHAKLEE area Cheras/Pandan/KL townboleh hubungi liz jugak..

Free delivery.

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Mann70
Ahli Produktif
46. Dihantar pada 22hb Februari 2005, 4:11:37 ptg    [Edit]
Ramai pulak ahli shaklee yek...ingat kan saya dgn acen je...hehehehe

192.228.129.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
47. Dihantar pada 22hb Februari 2005, 5:02:08 ptg    [Edit]
dah lama jadik ahli.. dan terbukti bagus..
resdung liz pun ilang .. doctor pun suggest

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

acen1010
Ahli Aktif
48. Dihantar pada 22hb Februari 2005, 5:25:38 ptg    [Edit]
Alhamdulillahhhh ... muncul semua. Sebenarnya ramai yang amik Shaklee, cuma mungkin malu agaknya kot... Memang Shaklee Vitamin terbukti yang terbaik! Doctor's prefered.

Suhaizah .. makan Lecithin perut kempes ek? Bagus tuu..! Added information. Like myself, amik yang Family Wellness Program tu pun bleh kempis perut. EMmmmm... Kil 2 burung dengan 1 batu! Mula2 tujuan nak kembalikan kesihatan selepas bersalin.. nampak gayanya tak perlu bersusah2 utk menten perut...

kan? kan? kan? Tak perCaya????





* Mesej ini telah disunting oleh acen1010 pada 22hb Februari 2005, 5:27:09 ptg

192.94.94.:-)

Junior
Ahli Baru
49. Dihantar pada 23hb Februari 2005, 07:42:27 pagi    [Edit]
Man 70 & Acen1010

Menarik juga barangan Shaklee ni... lama dah dengar tapi masih
belum terbuka pintu hati nak mencuba... sebabnya, susah nak cari
dealer.....

Dah surf website Shaklee ni... cuma kalau tak menjadi keberatanlahkan...
boleh tak disenaraikan harga barangan Shaklee (retail price) kat sini...
Itupun kalau tak menyusahkan!

Terima kasih...

--------------
Hidup tak selalu indah, hati tak selalu resah gelisah!!

202.47.162.:-)

acen1010
Ahli Aktif
50. Dihantar pada 23hb Februari 2005, 08:52:27 pagi    [Edit]
Junior
Apakata junior bagitau apa yang junior nak? Senang kita nak propose apa. Kang list semua kang tak cukup page la pulak.. Kita ada macam2 set. Set asas sekeluarga, alahan, awet muda, badan berbau, batuk, beguk, PMS relief, kesuburan dll. Dan untuk yang agak kronik macam barah, batu karang pun insyaAllah ada set yang dpt membantu. SEmua set2 ni hanyalah cadangan pengambilann mengikut keperluan.

Betul tak kengkawan???

192.94.94.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005