Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 29hb Dzulkaedah 1435 @ 24hb September 2014, 08:22:20 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Resepi , Hiasan & Fesyen  
(Pengendali : LangBuana, harsha)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh contractor : built in wardrobe
jamd
Ahli Produktif
1. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 11:26:59 pagi    [Edit]
nak tanya...sapa2 yg dah buat wardrobe tu leh bagi contact number contractor tak ?....jamd ingat nak buat built in wardrobe kat master bedroom...brg dah banyak ...nampak berserabut lak letak atas wardrobe biasa...so nak buat sampai ke syiling.....

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

cha
Ahli Produktif
2. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 11:45:16 pagi    [Edit]
jamd
hari tu cha sajer jenjalan kuar masuk kedai perabut kat sek 8, bdr baru bangi... ada satu kedai tu dia jual sliding wardrobe 8 kaki rm1400... pastu if nak tambah upper unit (utk sampai syiling) + RM400... dia akan datang umah ukur..

free delivery utk lembang klang..

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

jamd
Ahli Produktif
3. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 12:06:17 tghari    [Edit]
cha

jamd tak sure berapa lebar kaki tu...ingat nak buat sampai ke tepi....pastu nak colour black sebab katil black colour ....

dari rawang nak ke bangi rasa jauhnya perjalanan

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

maz3d
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 12:08:30 tghari    [Edit]
hai....

kalau nak buat wardrobe bolehlah dtg ke pwtc signature kitchen. kita ada buat wardrobe bonanza mmg murah la. dtglah dulu tgk display set. ini mmg built-in wardrobe, kita akan pasang sampai ceiling. ataupun call 03-40436076(o).

--------------
Minyak Shuhaida 1001 Rahsia Alam http://www.shuhaida.com/?ref=maz3d

218.208.195.:-)

cha
Ahli Produktif
5. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 12:11:18 tghari    [Edit]
hitam pun ada coz dia ada 3 pilihan warna.. tapi cha memang berkenan... ihiks.. coz dia ada 3 pintu sliding dan siap ngan mirror.. or nak tukar ngan glass pun bleh katanya.. coz dia ada factory sendiri..

nanti arr if ada masa, cha gi lagi kedai tu dpt kan contact no...

* Mesej ini telah disunting oleh cha pada 17hb Januari 2005, 12:12:16 tghari

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
6. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 12:28:51 tghari    [Edit]
jamd, aritu ada byk dirorang citer pasal wardrobe. cuba cari enjin carian ... liz tak ingat la.

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

cha
Ahli Produktif
7. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 2:18:53 ptg    [Edit]
wardrobe yg kat kedai tu lebih kurang camni...

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

sufiku
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 2:20:45 ptg    [Edit]
cha

quote:
hari tu cha sajer jenjalan kuar masuk kedai perabut kat sek 8, bdr baru bangi... ada satu kedai tu dia jual sliding wardrobe 8 kaki rm1400... pastu if nak tambah upper unit (utk sampai syiling) + RM400...


2 hari lps baru jerr psg wardrobe kat master bedroom ... abis la gak ribu riban. Ptg semalam singgah kat satu kedai perabot tuh kat jln paya jaras - lps Petronas sg buloh ... murah2 betul almari/wardrobe pelbagai saiz dan bentuk ... ada ala2 jepun, ukiran bkerawang, sliding ... harga pun murah. Setakat yg aku tgk <- RM900.00. Nak tinggi siling pun boleh. Isyhh, rasa lbh berbaloi aku beli kat situ drp mintak kontraktor pasang.

--------------
`DalamHatiAdaChenta`

219.95.30.:-)

cha
Ahli Produktif
9. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 2:28:24 ptg    [Edit]
sufiku
tu la... skarang ni dah banyak kedai perabot yg provide readymade wardrobe ceiling height. lebih murah dan lebih cantik compare ngan yg build-in...

cumanya kena rajin jalan2... survey2... ye tak..

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

jamd
Ahli Produktif
10. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 3:19:32 ptg    [Edit]
jamd baru je nak dapatkan quotation dari contarctor nie...tu ingat nak cari lagi kot2 leh buat perbandingan.

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
11. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 4:24:35 ptg    [Edit]
cha, cantik wardrobe tu.. sesuai dgn katil liz bewarna hitam.
baper tu ada sampai Rm4k?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

cha
Ahli Produktif
12. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 4:26:46 ptg    [Edit]
liz
last week cha tanya tak sampai 2k la liz..

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

jamd
Ahli Produktif
13. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 4:35:16 ptg    [Edit]
cha,

wardrobe tu sampai syiling ke ? kalau RM2K kira reasonable le harga...kat bangi eh kedai dia.....

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

cha
Ahli Produktif
14. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 4:48:05 ptg    [Edit]
jamd
wardrobe tu tinggi dia 7 kaki, lebar 8 kaki = RM1400.. pastu if nak wat sampai ceiling tambah RM400... bleh pilih nak cermin semua, or cermin separuh jer..

transportation utk lembah klang free katanya...

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

jamd
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 5:11:59 ptg    [Edit]
cha

balik nie jamd kena ukur le berapa tinggi dan lebar

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
16. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 5:17:37 ptg    [Edit]
quote:
liz
last week cha tanya tak sampai 2k la liz..

cha, sure or not.. ?? kat ne tu? ada contact number?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

cha
Ahli Produktif
17. Dihantar pada 17hb Januari 2005, 5:38:53 ptg    [Edit]
liz
insyaallah esok tghari cha gi kedai tu dapatkan details info... fyi kedai tu kat seksyen 8, bandar baru bangi (opposite kompleks pkns bangi)...

sofa kat kedai tu pun cantik gak... ish ish rambang mata aku jadinya gi kedai tu...

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

cha
Ahli Produktif
18. Dihantar pada 18hb Januari 2005, 3:54:26 ptg    [Edit]
liz
ok, tghari tadi cha dah pi kedai perabot tuh Roxxi Gallery Collection
dan dah tanya bebetul kat tokey kedai tuh..

wardrobe tu takda la exactly sama cha gambar kat atas tu, tapi lebih kurang.. material dia buka solid wood, tapi plywood yg tebal.

Ukuran wardrobe, tinggi 7 kaki x lebar 8 kaki = RM1400
untuk additional unit, lebar 8 kaki tinggi sampai ceiling (+- 3 kaki) = RM400

dia ada 3 panel, if nak letak mirror, yg tengah jer dia bagi free.. if nak letak mirror semua, dia charge rm60 utk 1 panel. so if tiga2 panel letak mirror kena tambah another RM60 x 2 = RM120

so total cost utk wardrobe 10' x 8' with full mirror = RM1920

worth it tak??

if liz nak puashati, liz leh tengok sendiri kat kedai tuh, ni tel no: 012-3887181 carrina

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
19. Dihantar pada 19hb Januari 2005, 10:44:06 pagi    [Edit]
tq cha.. Tapi tak jauh ke dr Cheras. Dia kat bangi.. tak kena delivery charges?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

cha
Ahli Produktif
20. Dihantar pada 19hb Januari 2005, 10:53:55 pagi    [Edit]
liz
cheras bukan nyer jauh sangat ... dia kata lembah klang free delivery... hari tu kawan cha yg kat shah alam pun ada beli, delivery dia tak charge pun... tapi if rawang baru dia charge rm50...

tapi if ada beli item lain lagi cam tilam ker, dia tak charge gak..

ps: hehehe cha ni promote kedai org la plak ek???

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
21. Dihantar pada 28hb Januari 2005, 3:45:57 ptg    [Edit]
up kan topic.

Liz dah call tokei buat wardrobe tu.. wahh baiknya.. very friendly..
Dia di bangi.. dia suruh dtg kedai utk tgk design , discuss baru dia boleh buat..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

zamniza
Ahli Baru
22. Dihantar pada 28hb Januari 2005, 3:51:45 ptg    [Edit]
ari tu niza gi survey kitchen kabinet...gi kat home cabinet...dia buat utk wardrobe gak...tgk rega cam ok..kualiti pun ok...skrg ni pun dia tgh buat promotion....so bleh le kengkawan gi survey kat sana

219.93.56.:-)

cha
Ahli Produktif
23. Dihantar pada 29hb Januari 2005, 12:32:42 tghari    [Edit]
patern bw camni pun cantik gak kan...

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

mamanabil
Ahli Setia
24. Dihantar pada 31hb Januari 2005, 09:30:32 pagi    [Edit]
cha,

kedai tue boleh tak buat Kitchen kabinet.. mana tahu kalau boleh dapat harga murah..

203.115.226.:-)

aneesa
Ahli Produktif
25. Dihantar pada 31hb Januari 2005, 09:44:18 pagi    [Edit]
mamanabil,cha,liz,jamd dan kengkawan...

syoknya baca citer korang bab2 nk buar wardrobe ni...
tunggulah bila dah ada umah sendiri nanti,boleh ler nak nyampuk dan tanya cara2 nak yang murah dan berkualiti kat korang ekk...

nanti bila dah buat tu,korang letak ler gambar kat sini yer...boleh ler tumpang tengok...hehehe

--------------
menjual,membekal dan mencari pengedar bengkung/REVELL: 012-9762351/YM alin6577

210.186.16.:-)

arzeck63
Ahli Baru
26. Dihantar pada 31hb Januari 2005, 09:54:02 pagi    [Edit]



cha

Cantiknya wardrobe yang sliding door tu..memang berkenan...tapikan nak tanya pendapat you all sikit...rasanya antara dua pintu tu biasanya tak rapat...nanti lipas tak masuk ke??? Selalunya lipas memang suka sangat sembunyi tempat gelap macam dalam almari tu.

210.187.156.:-)

jamd
Ahli Produktif
27. Dihantar pada 07hb Februari 2005, 08:23:33 pagi    [Edit]
jamd tak jadi buat wardrobe...my husband cakap tak worth it lagi pun tak perlu ....tau berapa quotation jamd dapat...RM4800 utuk 14" tinggi...material...solid nyatoh warna hitam....so tak jadi buat le built in wardrobe...pakai yg mana ada...

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

218.208.239.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
28. Dihantar pada 07hb Februari 2005, 10:40:06 pagi    [Edit]
Liz rasa mmg nak buat wardrobe ni hingga ke siling.. sbb tak suka brg2 letak sana sini.. suka letak setempat dan teratur. kalau boleh dgn bantal2 yg extra tu semua nak sumbat dlm wardrobe..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

maizana
Ahli Produktif
29. Dihantar pada 07hb Februari 2005, 11:30:25 pagi    [Edit]
quote:
jamd tak jadi buat wardrobe...my husband cakap tak worth it lagi pun tak perlu ....tau berapa quotation jamd dapat...RM4800 utuk 14" tinggi...material...solid nyatoh warna hitam....so tak jadi buat le built in wardrobe...pakai yg mana ada


Amboi... tingginya ruang tu.. 14 kaki.. bilik tidur ke ni?.. kebiasaannya 10'.. kalau 12' tu untuk ruang living...

--------------
Arkitektur Makeup, Jahitan dan Masakan 012-3817292

202.190.80.:-)

cha
Ahli Produktif
30. Dihantar pada 07hb Februari 2005, 11:33:02 pagi    [Edit]
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
jamd tak jadi buat wardrobe...my husband cakap tak worth it lagi pun tak perlu ....tau berapa quotation jamd dapat...RM4800 utuk 14" tinggi...material...solid nyatoh warna hitam....so tak jadi buat le built in wardrobe...pakai yg mana ada
--------------------------------------------------------------------------------



Amboi... tingginya ruang tu.. 14 kaki.. bilik tidur ke ni?.. kebiasaannya 10'.. kalau 12' tu untuk ruang living...

tingginyerr... if wat wardrobe setinggi tu, sure kena pakai tangga nak simpan/amik barang..

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

maizana
Ahli Produktif
31. Dihantar pada 07hb Februari 2005, 11:48:49 pagi    [Edit]
.. atau pun 14 kaki lebar dan tinggi ceiling height... betul gak cha kata tu jamd.. kalau tinggi 14'.. alamat jamd kena pakai tanggalah untuk simpan barang.

--------------
Arkitektur Makeup, Jahitan dan Masakan 012-3817292

202.190.80.:-)

jamd
Ahli Produktif
32. Dihantar pada 07hb Februari 2005, 11:53:59 pagi    [Edit]
kak zana & cha

entah le interior designer tu cakap camtu...jamd tak ukur pun tapi dari lantai ke siling bilik tu memang sama tinggi dgn siling kat living hall....kira paling tinggi 12 " eh

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

218.208.239.:-)

dreamcatcher
Ahli Produktif
33. Dihantar pada 07hb Februari 2005, 2:51:19 ptg    [Edit]
quote:
hai....

kalau nak buat wardrobe bolehlah dtg ke pwtc signature kitchen. kita ada buat wardrobe bonanza mmg murah la. dtglah dulu tgk display set. ini mmg built-in wardrobe, kita akan pasang sampai ceiling. ataupun call 03-40436076(o).


jamd,
saya cadangkan tanya maz3d dulu,
minta cadangan dia.. okey

--------------
http://peng-u.com | SAYA BERMINAT MEMBANTU ANDA BUAT DUIT MELALUI GOOGLE | http://peng-u.net

219.92.92.:-)

suhana
Ahli Baru
34. Dihantar pada 25hb Februari 2005, 1:12:16 tghari    [Edit]
jamd

ko, dah buatka wardrobe 2?. Kilang husband kita ada buat promotion harga kilang untuk product dia bulan nie...bukan wardobe aje dia buat...kitchen kabinet, katil, shoerack pun dia buat juga.Kilang dia kat rawang...ctcla kalu masih berminat....017-3708890

--------------
senyum itu sedekah....

219.93.8.:-)

cha
Ahli Produktif
35. Dihantar pada 25hb Mei 2005, 2:00:44 ptg    [Edit]
hari terperasan advert kat the star utk build in wardrobe.

SCI kitchen sale (15 may - 13 june)

build in wardrobe (9' 4" height) ABS edges

4.5 ft = RM999
6 ft = rm1240
8 ft = rm1460
7 ft = rm1500
9 ft = rm1880
10 ft = 1920

sapa yg ada masa tu... leh ler survey2... pastu report ler kat sini.. ok tak ok...

* Mesej ini telah disunting oleh cha pada 25hb Mei 2005, 2:03:06 ptg

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

aliyna
Ahli Aktif
36. Dihantar pada 25hb Mei 2005, 5:59:21 ptg    [Edit]
kawan2...

tak tau ler betul ker idak.. ada org kata katil tido jangan ngadap cermin..
ngundang orang ker tiga..
tanya org tua2 pun tak elok...
org cina nye feng shui pun sama...

tapi tak tau ler...
mintak maaf kalau silap.

lagik satu Datuk Dr Fadzilah kamsah pesan jgn warna oren kat dlm rumah panas..
kalau bilik tidur kaler oren nanti nak gaduh jek...

wallahualam.....

--------------
*Allah berkati kita semua*

202.186.33.:-)

ashra
Ahli Interaktif
37. Dihantar pada 26hb Mei 2005, 10:00:31 pagi    [Edit]
cha
cantik betui wardrobe hitam tu..cha tak sambar satu ker ?

liz
kalau jadi buat wardrobe tu letak gambar ek

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

cha
Ahli Produktif
38. Dihantar pada 26hb Mei 2005, 10:11:18 pagi    [Edit]
ashra
tak... fulus tak cukup ler ashra... ihiks

coz cha dah tanya..

+ mirror/glass = + RM80 utk 1 panel
+ sliding door = + RM200 utk anti jump railing

* Mesej ini telah disunting oleh cha pada 27hb Mei 2005, 09:44:47 pagi

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

Imann
Ahli Produktif
39. Dihantar pada 27hb Mei 2005, 09:00:51 pagi    [Edit]
rasanya topik lama ada diperbincangakn pasal w'drobe ni...

ok jamd...here its goes...imann punya w'drobe (8pintu - tinggi 11kaki lebar tak ingat lah)..hheheheh...





macam kaler ada...itam..ijau...kuning semua ada....pilih saja....

--------------
grill,w'drobe,p'ceiling,bidadari,bj kurung,telekung,jubah,gaun smocking - 016-2370406

219.93.6.:-)

ashra
Ahli Interaktif
40. Dihantar pada 27hb Mei 2005, 09:26:57 pagi    [Edit]
cha
mahal jugak tu..takpe la kumpul duit..ckp duit baru buat smalam si sapa tu lupa la yg cha rekemen buat KC aritu..dia ade pm ash hmm dia rekemen ash guna board putih lepas tu tepi dia letak nyatoh..yg ni tahan sket tapi biasa le kena tambah fulus sket lagi..hmm tgh duk berkira2 gak nih

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

cha
Ahli Produktif
41. Dihantar pada 27hb Mei 2005, 11:01:20 pagi    [Edit]
takpa ashra... biar lambat buat, asalkan puashati dan tahan lama...

cam cha gak, masih mengumpul dana utk merealisasikan kc idaman... ahaks..

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
42. Dihantar pada 30hb Mei 2005, 12:49:23 tghari    [Edit]
ashra.. tgk july nanti.. mmg nak tgk2 kat cha punya tpt yg dia rekomen tu

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
43. Dihantar pada 14hb Jun 2005, 2:10:45 ptg    [Edit]
Nak tanya sesapa tahu CSI punya contact number..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

DeenaSarah
Ahli Setia
44. Dihantar pada 20hb Jun 2005, 1:40:38 tghari    [Edit]
cuba contact Mr Lee...

Dia ni buat kitchen cabinet dan built in wardrobe...harga dai pun memang murah 0193342070


61.6.163.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
45. Dihantar pada 20hb Jun 2005, 2:23:41 ptg    [Edit]
mcmana nak kira berapa tinggi dan kaki wardrobe yg nak buat nih,.,. Sbb liz calll number2 tu mereka nak berapa kaki...

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

cha
Ahli Produktif
46. Dihantar pada 20hb Jun 2005, 2:55:25 ptg    [Edit]
liz
utk ukur tinggi... liz ukur ler from floor to ceiling berapa kaki.. dpt ler ukuran tinggi.. utk lebar lak... berapa kelebaran yg liz nak... let say.. 6 kaki... 8 kaki, 10 kaki.. cuba la ukur bilik liz tuh... berapa kaki yg sesuai..

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
47. Dihantar pada 20hb Jun 2005, 3:11:36 ptg    [Edit]
cha yg tu liz tau la.. tapi nak ukur pakai apa? sorry la liz tak tau ttg nih.. hehe pakai tali tape biasa ke?

Ada org kata satu tiles tu kira 1 kaki betul ke?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

cha
Ahli Produktif
48. Dihantar pada 20hb Jun 2005, 3:42:00 ptg    [Edit]
laaa... guna la 'measuring tape' sayang... kalau tanya nak beli measuring tape kat ner?? ha cari ler kat kedai hardware... yg mahal ada... yg harga singgit setengah pun ada... pilih ler mana yg berkenan..

--------------
SALINDAH, EXAMO mishaemy@yahoo.com

161.142.141.:-)

rashna
Ahli Setia
49. Dihantar pada 20hb Jun 2005, 3:45:24 ptg    [Edit]
just masukkan sample gambar wardrobe





--------------
"Wahai Tuhanku,kasihilah mereka keduanya,sebagaimana mereka berdua telah mendidik aku waktu kecil"

219.94.111.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
50. Dihantar pada 20hb Jun 2005, 3:46:26 ptg    [Edit]
hehe. jgn la gelak.. sian liz.
Okay maknanya yang tape ukur badan/baju tu la ek?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005