Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 25hb Dzulhijjah 1435 @ 20hb Oktober 2014, 7:18:15 mlm
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Iklan & Niaga  
(Pengendali : Krew)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Lokasi Ampang : Free Post:ALAS STRIKA AJAIB/PadSusen/SaunaPants/BYoung
ardina
Ahli Setia
1. Dihantar pada 14hb Mac 2008, 01:50:11 pagi    [Edit]
[url=http://www.glitter2u.com][/url]


Insya-Allah kedai Ardina akan menjual produk2 di bawah sepanjang tahun.. just check it out produk mana yg ada ye.. Thanks..

List lengkap blh layari website2@rujuk thread di bawah..
:arrow: Produk
:idea: [color=green]Makanan & Minuman[/color]
Terdapat lebih daripada
1) 23 jenis kuih moden n tradisional
2) Kek coklat moist , 7 perisa kek lapis
3) 4 jenis coklat timbang
4) Rempeyek, kerepek, dodol, etc
5) Kordial pelbagai perisa (tidak perlu tambah gula)

:idea: [color=green]Others[/color]
1)Lampin murah
2)Tupperware
3)Prepaid
4)Pad herba Susen
5)Alas seterika Ajaib [color=red](stock dh masuk****)[/color]
6)MayFirst
7)Set Bersalin Leesa Formula
8)Kit Jahitan Pn Ann
9)Luxor
10)Sauna Pants
11)Gamogen
12)Ana Edar-Qaseh Adinda, Kekanda, Ubat gigi etc


------------------------------------------------------------------------------------
:arrow: [color=orange]Pembayaran:[/color]
Cash or Maybank
Nama: Dalina Ismail
Acc: 162188291007

:arrow: [color=orange]Hubungi[/color]
Google talk: ardina5@gmail.com
Email: ardina_5@yahoo.com
Call/PM: Ardina 019-3733976

:arrow: [color=orange]Lokasi: [/color]
[color=orange]1)Restoran Rose 911 (Masakan N9), Kg Pandan. Map blh rujuk di website saya.

2)Putrajaya Precint 2 (office)
3)Serdang Jaya (alternate weekends)[/color]

------------------------------------------------------------------------------------

Main website:
[url]http://www.freewebs.com/ardina2u/[/url]
or
[url]http://www.geocities.com/luxor_lanina/[/url]

or picture in
[url]http://s32.photobucket.com/albums/d11/ardina5/[/url]


quote:
Others business :Lampin murah/Blouse/Songkek/Tupperware/Kek Lapis/Rempeyek/Dodol/Gelang Kristal/Prepaid/Pad herba Susen/
Alas seterika Ajaib/MayFirst/Set Bersalin/Kit Jahitan Pn Ann/MayFirst/Luxor etc pun buleh buat delivery sekali

[url]http://www.geocities.com/luxor_lanina/product/kuihraya/murah.htm[/url]
Picture
[url]http://s32.photobucket.com/albums/d11/ardina5/Kuihraya%20dll/[/url]


[url=http://lilypie.com][/url]

* Mesej ini telah disunting oleh ardina pada 14hb Mac 2008, 01:56:38 pagi

--------------
http://ardina2u.blogspot.com : http://ardina2u-vitamin4me.blogspot.com

202.75.4.:-)

ardina
Ahli Setia
2. Dihantar pada 14hb Mac 2008, 01:51:44 pagi    [Edit]
[url=http://www.glitter2u.com][/url]

Mari 2x..

Yg berminat ingin membeli:

[color=orange]Payment:
Maybank : 162188291007 (dalina ismail)
Masukkan email : ardina_5@yahoo.com
PM saya nama penuh, alamat n no phone anda. TQ.
Terima Kasih..
[/color]

Please refer price + postage charges above.

Pembelian Borong:
Min 10kpg - PM saya..Thanks.


ALAS SETERIKA AJAIB
Alas Seterika Ajaib kami adalah produk berkualiti
buatan tempatan.

Anda mungkin pernah menemui produk berfungsi serupa
yang dijual dengan harga RM10.00 tetapi bagi sesiapa
yang telah menggunakan produk berkenaan, anda tentu
tahu bahawa ia leceh dipasang dan cepat koyak.

Berbeza dengan alas seterika RM10, Alas Seterika Ajaib
kami lebih baik kualitinya dari pelbagai segi.

Ia lebih tebal, lebih anjal, lebih liat dan tahan. Ini
kerana kami menggunakan bahan yang lebih baik serta
mempunyai ketumpatan yang jauh lebih tinggi.

Alas Seterika Ajaib juga lebih mudah dipasang kemas
kerana ia dilengkapi dengan strapper yang lebih kuat
dan sempurna.

Dengan harga RM29.90 seunit, Alas Seterika Ajaib kami
memang berbaloi dengan kualiti serta ketahanannya. Bak
kata orang, menang membeli menang memakai. Malah ramai
antara pelanggan serta agen-agen jualan kami adalah
mereka yang pernah menggunakan alas seterika RM10.00.

Bagi mereka yang tidak pernah menggunakan "alas
seterika ajaib", anda mungkin tidak nampak apakah
kelebihan produk ini. Tetapi bagi mereka yang pernah
menggunakan produk "seumpamanya", anda tentu mengakui
bahawa ia memang banyak membantu.

Kerja menggosok pakaian menjadi lebih mudah, cepat dan
berkesan. Bukan saja jimat masa dan tenaga bahkan anda
akan menjadi lebih bersedia untuk melakukan kerja
berkenaan. Leceh kerja menggosok hilang apabila anda
menggunakan Alas Seterika Ajaib.

Lihatlah demo Alas Seterika Ajaib kami di bawah ini;


DEMO PRODUK




Beginilah rupabentuk Alas Seterika Ajaib. Ringkas dan
kemas.




Mudah dipasang terus ke meja seterika anda. Atau boleh
juga dihamparkan begitu saja di atas lantai, meja atau
apa saja permukaan yang sesuai dengan keperluan menggosok anda





Biasanya anda tidak tahu jika seterika anda rosak
sehinggalah ia merosakkan pakaian anda. Namun Alas Seterika Ajaib
boleh membantu. Pasang seterika dan letakkan di atas Alas
Seterika Ajaib untuk beberapa ketika. Jika ia berasap atau
melekat, itu tandanya thermostat seterika anda telah rosak. Jika
seterika anda boleh merosakkan Alas Seterika Ajaib, ia juga
boleh merosakkan pakaian anda.







Fabrik sutera amat cantik dan selesa. Tetapi malangnya
ia agak sukar digosok. Alas Seterika Ajaib bagaikan
direka khusus untuk menggosok sutera. Sebagaimana pakaian lain, anda
cuma perlu menggosok sebelah bahagian untuk mendapat
kemasan dan perapian di kedua-dua belah pakaian sutera anda.







Lihatlah bagaimana kemasnya bahagian bawah lengan
kurung sutera ini walaupun hanya bahagian atas sahaja
yang telah digosok.







Ini pula contoh bahagian kolar kemeja yang belum digosok...







Gosok di bahagian atas sahaja...






Dan presto! Sebelah bawah kolar juga terus kemas dan
rapi.







Lihat bagaimana ia berkesan di bahagian badan kemeja
pula.







Kemaskan kemeja, gosok seperti biasa...







Dan lihat di sebelah belakang! Tidak perlu gosok dua
kali.




-----------------------------------------------------


Menggosok Tudung

Jika anda menggosok tudung, lipat dua tudung berkenaan
dan gosok sekali untuk merapikan kedua-dua belah
lipatan.
Kemudian padamkan garisan yang terbentuk di tengah
lipatan dengan menggosok sekali di bahagian tersebut.






Lihat pula bagaimana menggosok bahagian butang menjadi
mudah dan selamat dengan Alas Seterika Ajaib..



Apa yang anda perlu lakukan hanyalah gosok di bahagian
sebelah belakang butang...



Dan hasilnya gosokan yang kemas dan rapi, butang juga
tidak rosak. Anda boleh melakukan cara yang sama untuk
menggosok bahagian zip.




Alas Seterika Ajaib juga membuat fabrik anda melekap
ke permukaannya. Anda tidak perlu lagi membuang masa
membetulkan pakaian yang sentiasa mengelungsur jatuh dari
papan seterika ketika menggosok.

--------------
http://ardina2u.blogspot.com : http://ardina2u-vitamin4me.blogspot.com

202.75.4.:-)

ardina
Ahli Setia
3. Dihantar pada 14hb Mac 2008, 01:52:44 pagi    [Edit]
[url=http://www.glitter2u.com][/url]

[size=150][color=green]Ambil Sendiri di Lokasi or Pos[/color][/size]


:arrow: Yg ada nak mengambil sendiri di lokasi.
Harga alas jadi [size=150]RM29[/size] shj. Thanks.. Ada diskaun tuh mari2x..

:arrow: Yg ada PM saya utk membeli alas seterika,
untuk pos:
[color=#FF0000]Tlh dipinda on 4 Mac 2008 mengikut term co.[/color]
Semua order yg masuk perlu sehari sebelum hari pengeposan.
Kerana setiap alas yg di ode perlu dipek dahulu. TQ.
Setiap order akan menggunakan courier bg memastikan setiap brg sampai sehari selepas hari ianya dipos.

CARA MENGIRA KOS PEMBUNGKUSAN & PENGHANTARAN

[color=#FF0000]Mega sale price:[/color]
[color=#FFBF40]Pos Register[/color]
1. Penghantaran dalam Semenanjung, Sabah & Sarawak

1kpg - RM 29.90 + free Postage
2kpg - RM 58.00 + free Postage

[color=#FFBF40]Courier[/color]
1. Penghantaran dalam Semenanjung, Sabah & Sarawak
RM 29.90 + RM 5.10 (Kos Pembungkusan & Penghantaran)
= RM 35.00

Free Postage:
:arrow: Untuk pembelian borong 5 alas
1)Alamat Semenanjung: RM135.00 -> rm27 each
2)Alamat Sabah & Sarawak: RM140.00 - > rm28 each

:arrow: Untuk pembelian borong 10 alas
1)Alamat Semenanjung: RM230.00 - rm23 each
2)Alamat Sabah & Sarawak: RM240.00 - rm24 each


[color=orange][size=150]Lokasi utama:[/size][/color]
1)Restoran Rose 911 (Masakan N9), Kg Pandan. Map blh rujuk di website saya. [url]http://www.freewebs.com/ardina2u/[/url]
2)Putrajaya Precint 2 (office)
3)Wangsa Maju sblh Naluri Hospital (office hb)
4)Serdang Jaya/Equine: Tmn Dato Demang (alternate weekends) -15/16 Mac (Sabtu/Ahad)
5)Kuarters Kastam Kelana Jaya (1 unit saja)






Terima Kasih..

:arrow: [color=orange]Payment:[/color]
Maybank : 162188291007 (dalina ismail)
Masukkan email : ardina_5@yahoo.com
PM saya nama penuh, alamat n no phone anda. TQ.

ardina 019 3733976

--------------
http://ardina2u.blogspot.com : http://ardina2u-vitamin4me.blogspot.com

202.75.4.:-)

ardina
Ahli Setia
4. Dihantar pada 14hb Mac 2008, 01:53:46 pagi    [Edit]
[url=http://www.glitter2u.com][/url]

:arrow: [size=150][color=green]Pengguna Produk Alas Seterika Ajaib..[/color][/size]

salam..

yg pernah guna alas seterika ajaib ni blh la kalau nk bg testimoni kat sini...

saya mmg suke pakai alas ni..cepat je kalau nk menggosok2 waktu pagi
sbb pagi baru la nk gosok tudung..
seperti demo tuh kata..
lipat dua tudung kita tuh then gosok,
nnt tgk blh bawah pun dh bergosok..
lepas tuh kita gosok pulak kat bhg yg berlipat td..yg tgh2 tuh..
walah..dh siap..
ardina


jom beli alas sterika...mmg ajaib...MALAS mengosok baju bukan lagi alasan..dulu saya mmg malas nak gosok baju..kalau gosok makan masa lebih satu jam..maklumle..baju kerja hsbn 5 helai..baju kerja sendiri 5 pasang, baju sekolah anak 5 hari..waaa...letih lutut dok berdiri...
sekarang sejak menggunakan alas setrika ajaib ni...sehelai baju terutama baju hsbn sekejap je..baju lelakikan leceh nak gosok..takyah nak sembur2 air...masa dpt dikurangkan..
ani06

mmg best pon aku dah beli ari tu dgn dia.. dah lama gak le.
tak payah pening2 dah gosok.. 2-3 kali smpai licin.. guna pelapik ni sekali gosok.. je dah licin baju.. mmg puas hati ler.
fiza4ar

fuyyo magic..kalau macam ni gosok sebelah je la..
baju pun tak pudar...Kalau nk lg bagus pakai petua ni..
terbalikkan baju gosok dr dalam..
sms diterima dr salindawati<---komen mencuit hati..hehhehe

alas tu memang power...
suke tul..so, org yg mls nak seterika mcm intan ni memang memudahkan keje
YM from intanshafiza

[quote="oya_aneh"]kakkk..!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

hehehe..iron dah smpai.td pg g amik kat opis nun..
mlm ni ade annual grand meeting kelab usahawan, dah CUBA TRY TEST iron tshirt yg kerenyok giler (ishh xtaula awat kd keronyok sgt tshirt tu)..

THEN!! :roll:

try iron n SUKSEESSS GILA BNGAT rrr!!! fuyoo!! pasni xde alasan lagi utk oya malas iron baju..ehehehe

tq kak,memperkenalkan IRON PAD AJAIB ni..!!

cyg kak!!!

p/s: siap testing rakam dlm hp, pasni leh tunjuk kat kwn2 , lecturer, jiran2, makcik,pakcik, boleh oya jd pemborong lak..!!! hopefully..daaa kakk!!! TQVM :lol: :lol: :lol: :wink:

KPD SAPE2 yg lum dapatkan IRON PAD BEST GILERR ni,meh reramai dapatkan nya dari kak ardina!!!

Oya_aneh

received thru sms:
Best gile alas majik ni. He he.
suella

[quote="huder"]salam kak dina....

alas dah smpai & dh guna pon..
huhuhu jimat masa aaa...
bestnyeee...
huder

[quote="Izan2006"]Ardina,
tq semalam saya dapat beli alas seterika ajaib tu....
setelah saya iron baju pagi tadi memang terbukti memudahkan kerja...
so kawan-kawan kalau rase susah nak iron baju belilah alas tu...
ia memang mudah dan menjimatkan masa...
baju yang susah iron pun jadi senang nak iron....

tq....

[quote="syaakirin"]dah dapat alas seterika pagi ahad, semlm x sempat nak tenet..
k.dina.. saya beli ya....
jimat masa btul iron skrg ni.....


[quote="adieja"] akhirnya...dapat beli gak alas nie... :o mmg ajaib... 8) tetib smlm bersemangat 8) :twisted: nak gosok baju...sampai hubby pun naik heran... :mrgreen: senang giler...gosok sebelah...sebelah lagik dah tergosog...tudung pun tak melorot jatuh..elok jer melekat...thank yer dina...kite beli... :mrgreen: :twisted: :shock: :lol:

[quote="jaa"]
betul.jaa dah guna.mmg senang sangat dan jimatkan masa.jaa selalu gosoktuk 1mth punya baju(malas..kumpul dan gosok)..mmg best!!!!!!!....tp kan kalo de saiz besau lagi best.papan jaa saiz besau...tp alas ni mmg best!!!!!!!!!

[quote="homemaker"]punya la lama janji nak bagi testimonial pasal alas seterika tu..ni baru dpt peluang..

sejak ada alas ajaib ni, baju pon dah tak melorot2 lagi atas iron board, kalau tak sambil nak gosok masa tu la kena adjust kedudukan baju..dgn alas ajaib ni mmg jimat masa n cepat nak hilang kedut2 kat baju kemeja keja, rasanya 5 lai kemeja tu tak sampai setengah jam pon dah siap gosok..so tak la stress lagi bila pikir kena gosok baju keja husband hari ahad..hehe! thanks to alas ajaib yg menyenangkan hidup homemaker yg sibuk mcm saya

--------------
http://ardina2u.blogspot.com : http://ardina2u-vitamin4me.blogspot.com

202.75.4.:-)

ardina
Ahli Setia
5. Dihantar pada 14hb Mac 2008, 01:54:47 pagi    [Edit]
[url=http://www.glitter2u.com][/url]

Free delivery / postage:

[color=#FF0000]Bayaran ansuran[/color] juga diterima. Cukup pembayaran, brg anda akan dihantar.

:arrow: Blh beli 1kotak (Premium) - 90 sachet pada harga rm663
:arrow: Beli utk seminggu = 3sachet*7hari = 21 sachet pada harga rm147.
:arrow: Beli utk 3 hari = 3sachet*3hari = 9 sachet pada harga rm63.

Cara pengambilan:
Shake and roll :
[color=#00BF00]Pagi (1 jam sblm sarapan),
Tengahari (1 jam sblm lunch)
Malam (1 jam sblm tido)[/color]


--------------
http://ardina2u.blogspot.com : http://ardina2u-vitamin4me.blogspot.com

202.75.4.:-)

ardina
Ahli Setia
6. Dihantar pada 14hb Mac 2008, 01:55:47 pagi    [Edit]
[url=http://www.glitter2u.com][/url]

[url=http://www.glitter2u.com][/url]

Salam, produk ini telah diperkenalkan oleh rakan sepejabat saya.
Saya melihat sendiri seorang kawan yg selalu MC kini lebih sihat dan ceria setelah mengambil B-Young. Pada mula saya agak keberatan juga kerana harganya yg agak mahal. Tapi bila melihat sendiri perubahan pada kawan saya. Saya pun menjadi ahli. Anda juga blh jadi ahli jika ingin dpt harga yg murah. Jadi, sy telah mencuba 2sachet, both pada 1 jam b4 lunch, sbb pagi n malam tak sempat. Saya br shj start makan semlm. Habis je minum saya dh rasa perubahan pada tubuh saya. Muka saya terasa sedikit panas.. Kemudian, saya rasa lebih tenang dan badan lebih ringan. Saya mula sendawa beberapa kali. Saya mmg takjub sbb kesannya sungguh cepat. Saya lebih bersemangat. Sebelum ini saya agak tertekan dgn kerja, jadi mmg malas nk fokus.
Hari ini, hari -2 saya makan lagi sesachet. saya rasa sgt bersemangat bekerja, badan tak penat, lebih fokus. hari ini buang angin kat bawah pula...hehe.. saya buang air besar, air nya hitam. saya tahu ini mmg salah satu tanda yg baik, kerana saya dulu makan spirulina pun begitu hasilnya. Cuma produk ini mmg cepat tindakbalasnya.
Kerana terlalu suka, saya nk share produk ini dgn anda.. Mmg ajaib..Macam alas seterika ajaib saya tuh..kekeke..
ardina

--------------
http://ardina2u.blogspot.com : http://ardina2u-vitamin4me.blogspot.com

202.75.4.:-)

ardina
Ahli Setia
7. Dihantar pada 25hb Mac 2013, 11:01:58 mlm    [Edit]
Ardina
SMS/Call : 019-3733976
Call/Whatsapp : 010-2264635
Email : ardina_5@yahoo.com
COD Area : Putrajaya, Cyberjaya, Kg Pandan KL, Ampang, Serdang dan
kawasan sekitar.

--------------
http://ardina2u.blogspot.com : http://ardina2u-vitamin4me.blogspot.com

202.75.7.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005