Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 28hb Dzulhijjah 1435 @ 23hb Oktober 2014, 06:19:09 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Kerjaya  
(Pengendali : abe)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Job opening: : urgent requirement: Oil & Gas Company
aisyatin
Ahli Setia
1. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 3:18:46 ptg    [Edit]
,

Please contact me kalau sesiapa berminat kerja dgn one of the top Oil and Gas company.

The requirement is urgent. Contact me by today via email : Haslisa@yahoo.com.

Requirement: Diploma or degree in Business or Accounting. Fresh grad can also apply. Salary : RM2-3K. Depends on experience.

144.199.176.:-)

batagolek
Ahli Setia
2. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 3:26:16 ptg    [Edit]


pelajari bagaimana anda boleh menjana wang semudah berada di rumah, 30 minit setiap hari, bermodalkan RM100, dan tidak perlu bersusah payah bertemu prospek/menaja dan tidak melibatkan internet biz

http://batagolek.tripod.com/sistem/




--------------
You cannot teach a man anything,you can only help him discover it within himself

219.93.60.:-)

aisyatin
Ahli Setia
3. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 3:44:51 ptg    [Edit]
apa ni batagolek??


anyway, interested candidates please call me today or tomorrow at my mobile 019-3546475.

There are 9 openings...so hurry up. QUalified applicants will be shorlisted and will be called for interview.

Work place will be in Damansara.

144.199.176.:-)

aisyatin
Ahli Setia
4. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 3:45:47 ptg    [Edit]
to be more specific, company colors are red and orange.

144.199.176.:-)

amyFauzila
Ahli Baru
5. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 4:22:44 ptg    [Edit]
aisyatin......
my friend nak cuba nasib lah kat situ boleh tak?
but dia ni tak de dip le.... tapi ade experience... skang keje kat syarikat construction bahagian accaunt... dlm 7 thn gitu
my be today atau tomorrow call cik haslisa... nama nizam.... thanks a lot

--------------
amy_fauzila@yahoo.com

219.94.111.:-)

aisyatin
Ahli Setia
6. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 4:26:47 ptg    [Edit]
can try la..no guarantee ya.

this is a multinational company, they will look at your written & communication skill.

First step is to fill up an application form. From there they will contact you.

144.199.176.:-)

aisyatin
Ahli Setia
7. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 4:27:44 ptg    [Edit]
fresh grad, you are encourage to apply.
jgn lepaskan peluang. This is a good place to start your career path.

144.199.176.:-)

makngah
Ahli Baru
8. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 9:14:05 mlm    [Edit]
salam....tumpang tanya buley? kekosongan ni utk account je ke? post lain takde? kalo ade kosong utk IT bgtau yer...qualification Degree and CCNA...thankss

210.186.48.:-)

aisyatin
Ahli Setia
9. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 00:49:16 pagi    [Edit]
anala,

akak takleh reply message awak ler....mailbox penuh.

jawapannya : this one mmg tuk account je.

yg lelain, cuba contact Pdah.

144.199.176.:-)

izalana
Ahli Setia
10. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 09:58:26 pagi    [Edit]
area JB takde ke?

--------------
~LiFe MuSt Go On~

203.106.93.:-)

norza
Ahli Setia
11. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 11:50:30 pagi    [Edit]
Ni kerja kat Shell Hq Damansara ya...dept mana ye...SSSC ke

* Mesej ini telah disunting oleh norza pada 26hb Januari 2006, 11:59:02 pagi

144.199.176.:-)

aisyatin
Ahli Setia
12. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 3:10:07 ptg    [Edit]
norza.....tul tu. Diorang tgh carik org. You ada informasi lelain ke???

144.199.176.:-)

aisyatin
Ahli Setia
13. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 6:24:52 ptg    [Edit]
Salam,

frankly speaking, saya belom jumpa candidate yg betul2 layak ....sedihnya.

144.199.176.:-)

nazfahmi
Ahli Baru
14. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 7:31:39 mlm    [Edit]
ais, adik saya lama dah menganggurboleh ke dia apply, dia ada degree in business admin, boleh ke/

kalau boleh macam mana caranya, dah lama dia menganggur.

umur dia 30tahun , lelaki.
tolong lah

210.186.2.:-)

cikciti
Ahli Aktif
15. Dihantar pada 27hb Januari 2006, 10:04:14 pagi    [Edit]
aisyatin
boleh saya tau req & qualification yg dikhendaki?

202.184.211.:-)

Galadriel
Ahli Setia
16. Dihantar pada 27hb Januari 2006, 1:40:28 tghari    [Edit]
Okay gak dapat kerja dgn Shell...
Tapi Galadriel baru je diterima di syarikat oil&gas yang lain so takpelah... gaji pun okay....

Ni untuk position accountant, accounts admin or sales exec?
Coz i have friends yang mungkin berminat...

What are you specific requirements? Other than proficiency in written BM and English, etc?

Oh ye, baru tadi saya ada telefon kawan saya yang ada degree accounting dari UIA. Sekarang dia dah 3 tahun di bahagian sales & marketing di sebuah well-known Bank tempatan.

Can she apply for this position?

* Mesej ini telah disunting oleh Galadriel pada 27hb Januari 2006, 1:56:18 tghari

--------------
Nak cari rezeki lebih? Sila ke http://internetmelayu.tblog.com

219.95.102.:-)

jujuxach
Ahli Baru
17. Dihantar pada 27hb Januari 2006, 1:58:07 tghari    [Edit]
post uth hr ada? hehehe...

202.179.114.:-)

adiosXP
Ahli Setia
18. Dihantar pada 27hb Januari 2006, 11:54:55 mlm    [Edit]
ermmmm, post engineering ade? cam menarek gak.. hehe

--------------
::nanti dah scan signature, letak kat sini ek::

219.94.43.:-)

jaguh
Ahli Setia
19. Dihantar pada 29hb Januari 2006, 09:40:58 pagi    [Edit]
ade lagik tak utk kekosongan ni???

--------------
Your problem is not your problem. Your attitude - how your handle your problems - is your problem.

202.188.31.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005