Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 1hb Safar 1436 @ 24hb November 2014, 07:49:44 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Iklan & Niaga  
(Pengendali : Krew)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh sangkar kucing : sangkar kucing terpakai mahu dijual.
hazdina
Ahli Baru
1. Dihantar pada 18hb Januari 2006, 9:08:07 mlm    [Edit]
kepada peminat haiwan peliharaan kucing, saya hendak menjual sangkar kucing 3 tingkat.... bkn rumah org jer yg ada 3 tingkat.. kucing pun ada... masih tampak cantik...beli tahun 2002... sangkar nie diperbuat dpd besi bkn dawai mcm yg biasa tu... harga RM 150.. masih blh dirunding..... gambar esok sy upload... kalau berminat just pm sy...

60.48.186.:-)

ipkiss
Ahli Setia
2. Dihantar pada 19hb Januari 2006, 08:14:23 pagi    [Edit]
hazdina
nak letak arnab sesuai tak sangkar tu?
kalau nak setingkat je boleh ke?
lokasi?

--------------
from a zero to a hero

61.6.39.:-)

fadizh
Ahli Setia
3. Dihantar pada 19hb Januari 2006, 4:55:28 ptg    [Edit]
upload le gambar ..berminat jugak ..sbb saya bela kucing ...kalau boleh kurang ..kurang berapa ye??RM100 x leh ke??dah berapa lama pakai??

58.26.10.:-)

miracle81
Ahli Setia
4. Dihantar pada 19hb Januari 2006, 5:22:30 ptg    [Edit]
...minat gak..nak tengok gambar nie

--------------
Hidup Mesti Ceria...

218.208.251.:-)

nuin83
Ahli Baru
5. Dihantar pada 19hb Januari 2006, 8:26:54 mlm    [Edit]
hazdina..3 tingkat ade mcm tangga yang kucin leh panjat tu ke?cepatle upload gambar..nak gak tgk?
xleh kurang lagi ke?

203.115.226.:-)

hazdina
Ahli Baru
6. Dihantar pada 21hb Januari 2006, 06:26:38 pagi    [Edit]
ini lah gambar sangkar kucing yg hdk dijual itu...




dgn pembelian sangkar kucing, anda akan dapat bekas pasir, bekas makanan dan minuman kucing, tempat isi makanan, penyodok najis kucing, sikat, shampoo, 1 beg pasir, dan sedikt makanan.... banyak kan ???

kucing ada 2. 1ekor dah mati satu ekor lagi org ambik !!! yg kena ambik comel kaki pendek, bulu tebal dan pjg...

sesiapa berminat, sila pm. saya dok di bandar bukit mahkota, bangi...

219.95.16.:-)

mulie
Ahli Setia
7. Dihantar pada 21hb Januari 2006, 10:26:19 pagi    [Edit]
hazdina

PM saya no phone awak...agak2 kalau bawak waja muat tak nak angkut?

--------------
Jangan Susahkan Hidup Org Lain

161.139.212.:-)

hazdina
Ahli Baru
8. Dihantar pada 21hb Januari 2006, 2:14:32 ptg    [Edit]
quote:
agak2 kalau bawak waja muat tak nak angkut?


kena buka balik sangkar tu then assemble sendiri la... but make sure bonet kosong..

saya dah pm awak.

219.95.22.:-)

ah_ju
Ahli Setia
9. Dihantar pada 21hb Januari 2006, 3:43:02 ptg    [Edit]
car boot sale.. ada gambar kucing tak?? saya ada byk kucing.. ada 4 ke 5 ekor.. semuanya kucing yg org buang/liar so diorang tido bwh kete ngan atas bonet je..

--------------
www.kedairuncit.net ~ forum/bisnes/iklaneka

192.88.167.:-)

hazdina
Ahli Baru
10. Dihantar pada 22hb Januari 2006, 09:55:07 pagi    [Edit]
kasi up sket !!!
ada yg berminat ??? call 0126647062

219.95.22.:-)

nuin83
Ahli Baru
11. Dihantar pada 22hb Januari 2006, 1:14:02 tghari    [Edit]
kak...dah de org tempah ke sangkar kucing ni?harga saye dah de org bit ke?hihi....kalau camtu saye up lagi...

203.115.226.:-)

hazdina
Ahli Baru
12. Dihantar pada 22hb Januari 2006, 4:16:17 ptg    [Edit]
nuin83

saya ada pm awak...
important..

219.95.22.:-)

hazdina
Ahli Baru
13. Dihantar pada 22hb Januari 2006, 4:18:32 ptg    [Edit]


harap maklum sangkar tlh pun dijual...tq
kalau ada lagi nanti sy promote..

219.95.22.:-)

pisces1978
Ahli Produktif
14. Dihantar pada 22hb Januari 2006, 4:44:12 ptg    [Edit]
la... nape la pisces terlambat bukak topik ni.... mmg tgh plan nak cari yg 3 tingkat pun.... ish... kalo ada lagi habaq mai kat pisces eh...

203.106.229.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005