Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 8hb Dzulkaedah 1435 @ 03hb September 2014, 10:03:23 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Produk Kecantikan & Kesihatan  
(Pengendali : eyzlyn)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh SK II : SAPER PENAH CUBA
nuralisha
Ahli Aktif
1. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 12:12:10 tghari    [Edit]
Lisha rasa teringin pulak nak pakai SK II ni tapi tak berapa tahu mengenai produk ini ....... bukan apa malas nak gi kat kaunter SK II tu nak menanya tapi rasa nya kat sini pun ramai juga yang paakai SK II tu boleh lah kongsi dengan lisha

202.75.44.:-)

Mrs.Noris
Ahli Setia
2. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 1:06:58 tghari    [Edit]
SKII mmg bagus, tp kesan agak lambat, saya cadangkan awak guna Nuskin, mmg teramat bagus di antara pengalaman saya memakai product2 kecantikan ini.

202.186.16.:-)

yana2006
Ahli Aktif
3. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 1:55:29 tghari    [Edit]
yana pengguna essence skII.....
kuar jerawat bila guna.....x tau kenapa.tak sesuai ke atau sbb yana pakai campur2 ngan produk lain....

ramai yg ckp...kesan dia lambat sikit.....

60.50.61.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
4. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 2:04:55 ptg    [Edit]
Pernah pakai clnser, treatment essence dan refining treatment. today pakai clnsr dia.. esok tumbuh jrwt. In 1 week jrwt tumbuh byk2 ...di tpt2 yg sebelum tu takde pimples pun tumbuh dan pimplesnya luar biasa sprt bengkak2 dan sakit.

Tak sanggupp akakk

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Mrs.Noris
Ahli Setia
5. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 4:07:08 ptg    [Edit]
Memang benar tu,utk pengetahuan, Nuskin ni actually waterbase, very weightless, mmg puas hati pakai.

I cuba satu product dia, which is Enhancer, b4 i pakai kat muka jer, tp ada kwn bgtau bagus utk baby espicially yg kena nyamuk bite. So last weekend tgk baby kita punya paha merah n ada kesan hitam sbb guna bedak agnesia, so letak la enhancer, percaya atau tidak, paha baby dah clear skrg... Happi nya hati as mum.

Skrg tgh test kat leher dia pulak, sbb badan baby agak berisi so leher terbernam...eheheh melecet, ni tgh test power enhancer.

cuba lah lawati www.nuskin.com

No harm 2 try!!!!!!!!

202.186.16.:-)

jamd
Ahli Produktif
6. Dihantar pada 12hb Januari 2006, 2:40:15 ptg    [Edit]
jamd pakai sk2...pernah pakai the whole set ie cleanser, toner , essence , moisturizer...sekarang stick dgn sk2 essence je coz jamd rasa nie mmg sesuai dgn kulit muka jamd.....

toner tak sesuai ...keluar jerawat kecil2....

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

Mrs.Noris
Ahli Setia
7. Dihantar pada 12hb Januari 2006, 4:38:08 ptg    [Edit]
kalau nak tgk perubahan wajah i dengan penggunaan Nuskin lawati :

http://haslindanuskin.blogspot.com


202.186.16.:-)

acen1010
Ahli Aktif
8. Dihantar pada 13hb Januari 2006, 11:15:02 pagi    [Edit]
ok ..
saya pernah pakai SKII trial set (harga kat kaunter kalau tak silap 98 {atau 90} tak berapa nak ingat sangat). set ini akan ada cleanser, toner, essence (so called miracle water) & moisturizer - kira dah complete set. Tahan at least 2 bulan (for me, for others tak taulaa).. cuma moisturizer dia cepat sket la abih pasal cinonet sangat..

lucky enough tak mendatangkan apa2 kesan -ve pada saya. Takde jerawat atau apa. Yang perasan parut muda mula pudar sedikit demi sedikit.

192.94.94.:-)

GoOdDay
Ahli Baru
9. Dihantar pada 13hb Januari 2006, 11:48:51 pagi    [Edit]
pernah pakai dianye essence. Memang ok. kalau jerawat tu nak naik, cepat baik. tak tinggal parut. Mahal tp tahan jugak. tapi dia nye cleanser tak sesuai pulak. naik merah kecik2 cam ruam. so pakai dianye essence je lah

203.106.242.:-)

satu23
Ahli Baru
10. Dihantar pada 13hb Januari 2006, 12:07:52 tghari    [Edit]
Noris,
betul ke kesan hitam kat peha anak u ilang pakai enhancer Nuskin?
anak saya pun ade kesan hitam byk sbb kena ruam & bila ruam dah baik kuar kesan hitam2.

202.185.196.:-)

Mrs.Noris
Ahli Setia
11. Dihantar pada 13hb Januari 2006, 2:12:55 ptg    [Edit]
baby noris umur 6 bulan, lahir putih, bila melecet noris letak bedak agnesia, jadi hitam.

Then i sapu enchancer few time n alhamdullilah dah bagus balik. Kalau kesan nyamuk gigit jugak bagus sapu, so tak kan jadi merah, untuk leher dia pun i letak.

Ada sekali tukar pampers dia, suruh hubby tolong pegang kaki baby, sbb my baby kuat tendang, then i sapu enhancer, my hubby ask me u mkn chewing gum ker? actually bau enhancer.

skrg okie, so next time kalau melecet pakai enhancer je la...

My hubby say, kecik2 dah pakai Nuskin.

Nuskin a bit mahal, tp bg yg mementingkan kualiti n kecantikan muka, UNTUNG mencuba, tak rugi.!!!!!!

http://haslindanuskin.blogspot.com

202.186.16.:-)

Mrs.Noris
Ahli Setia
12. Dihantar pada 17hb Januari 2006, 12:39:08 tghari    [Edit]
Mari lah mencuba product nuskin , dijamin puas hati ada guarentee

http://haslindanuskin.blogspot.com


202.186.16.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
13. Dihantar pada 18hb Januari 2006, 2:06:06 ptg    [Edit]
Mrs Noris,
Gurantee yg macam mana ?

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

218.111.26.:-)

tasha75
Ahli Baru
14. Dihantar pada 19hb Januari 2006, 11:28:23 pagi    [Edit]

tasha pun penah guna SKII... beli kat kaunter masa tu... memang masa mula2 pakai, muka naik jerawat.... tapi, lama kelamaan, jerawat tu hilang sendiri... kena bersabar.. dlm masa yg sama, tasha try jugak facial dia.. perrhh.. first class!! dia punya massage boleh buat tasha lena... then, facial bed dia pun ada massager.. so that, kaki dan seluruh badan takkan lenguh.... tak mcm tempat lain... terpaksa tasha bengkokkan kaki macam orang nak beranak... sebab terlalu lenguh dan sakit kaki sebab lulus terlalu lama.. lantak lah.. lagipun sorang2 je kan dlm bilik facial...
cuma, tasha tak leh bertahan guna skII ni sebab... harga yg terlalu mahal dan lama kelamaan muka jadi kering dan keluarlah garis2 halus sekitar mata & tepi mulut (garis senyum tu)... since that, tasha telah bertukar pada biomedic.... alhamdulillah... garis2 tu dah hilang & takde breakout....

nuskin pun tasha dah penah cuba... dibandingkan dgn SKII, nuskin punya penangan lagi dahsyat... hancur lebur muka aku!! sampai terpaksa makan vitamin utk masalah acne...

--------------
janGaN PaNDAng KU SebeLaH MATA- HanYA keRAnA NaMaKu WaNiTa

61.6.163.:-)

bieeyah
Ahli Setia
15. Dihantar pada 19hb Januari 2006, 11:59:34 pagi    [Edit]
SKII bieeyah pernah guna...tapi tak larat nak maintain...sekarang nie guna product lain..alhamdulillah OK..takde maintain memahal

--------------
lawati my journal online http://beeyah.bravejournal.com

219.93.8.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005