Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 8hb Dzulkaedah 1435 @ 03hb September 2014, 02:53:20 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Produk Kecantikan & Kesihatan  
(Pengendali : eyzlyn)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Trace Mineral : Sesuai utk Penyakit Kencing Manis, Darah Tinggi, Migran, Kolesterol ......
putryiee
Ahli Baru
1. Dihantar pada 22hb Disember 2005, 2:28:25 ptg    [Edit]
KEHEBATAN TRACE MINERAL



Berminat? Sila hubungi saya:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

Pu3Nasya
Ahli Baru
2. Dihantar pada 22hb Disember 2005, 2:31:09 ptg    [Edit]
uikkk....sampai kesini ek...... :-)

218.111.187.:-)

putryiee
Ahli Baru
3. Dihantar pada 22hb Disember 2005, 2:38:59 ptg    [Edit]
MENGAPA TRACE MINERAL PENTING UTK KITA....?





Berminat? sila hubungi saya:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
4. Dihantar pada 22hb Disember 2005, 2:47:13 ptg    [Edit]
SENARAI HARGA

TM-1 (2auns): RM30.00
TM-2 (100 tablets): RM60.00
TM-3 (90 tablets): RM85.00
TM-4 (60 tablets): RM47.50

Berminat? sila hubungi saya:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
5. Dihantar pada 22hb Disember 2005, 2:49:07 ptg    [Edit]
TESTIMONI TRACE MINERAL



Berminat? sila hubungi saya:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
6. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 09:59:27 pagi    [Edit]
TESTIMONI DARI PENGHIDAP KANSER PAYUDARA



SENARAI HARGA

TM-1 (2auns): RM30.00
TM-2 (100 tablets): RM60.00
TM-3 (90 tablets): RM85.00
TM-4 (60 tablets): RM47.50

Berminat? sila hubungi saya:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

* Mesej ini telah disunting oleh putryiee pada 30hb Disember 2005, 10:48:14 pagi

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
7. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 2:52:42 ptg    [Edit]
TESTIMONI PESAKIT KENCING MANIS



SENARAI HARGA

TM-1 (2auns): RM30.00
TM-2 (100 tablets): RM60.00
TM-3 (90 tablets): RM85.00
TM-4 (60 tablets): RM47.50

Berminat? sila hubungi saya:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

mamanisa
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 3:16:16 ptg    [Edit]
TM ni salah satu killer produk alaf baru..tak rumit, tak susah nak ambil botol pun come jer..titis dlm minuman harian pun boleh.. Sambil minum penyakit pun sembuh Insya allah..

--------------
Revell/Envy/Set Bersalin sms/call 0173065046/012-3604295

219.95.37.:-)

putryiee
Ahli Baru
9. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 3:32:33 ptg    [Edit]
TM-1 (2auns): RM36


TM-2 (100tablets): RM60


TM-3 (90tablets): RM85


TM-4 (60tablets): RM47.50


Utk permulaan saya cadangkan anda mencuba TM-1, hanya titiskan ke dlm minuman atau makan...dan mudah utk dibawa kemana2....

* Mesej ini telah disunting oleh putryiee pada 14hb Jun 2007, 11:53:24 pagi

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

piqah
piqah
Pengendali
10. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 4:13:55 ptg    [Edit]
Piqah pun amalkan set TM ni semasa pregnant dan dalam pantang baru2 ni... memang power...
ni piqah kongsikan cara pengambilan TM yang piqah amalkan.

1-3 bulan pertama, amalkan TM-1 30 titis sehari kalau tidak boleh ambil dengan air kosong, campurkan dalam jus atau air panas, boleh memberikan kita tenaga dan mengurangkan pening2 dan mual.

4-7 bulan ambil tm-1 bersama dengan TM-2 4 biji sehari. Masa ni kita perlukan lebih banyak tenaga dan juga mineral utk perkembangan baby yang sihat.

8 bulan ke atas, amalkan TM-1 dan TM-4 4 biji sehari. Ini utk menguatkan otot2 kita dan jangan lupa banyakkan berjalan pada masa ni insyaallah mudah bersalin.
Masa kita dah nak bersalin, minum 30 titis tm bersama setengah gelas air @ jus, insyaallah dalam 15-30 minit dah bersalin.

Alhamdulillah dengan amalam pengambilan TM di atas saya amat mudah bersalin sakit 30minit je dah bersalin dan tiada jahitan langsung. Baby pun kulit bersih, kulit kepala bersih dan tak kena jaundice (demam kuning).

Masa dalam pantang pun saya amalkan set TM dan langsung tak demam sepanjang tempoh berpantang. Hebatnya TM!!

Bagi Baby minum TM, sekarang baby piqah 1 bulan setengah dah kuat leher dia bila piqah berdirikan....

--------------
CyberShop2u.net : Memang Hebat! Belanja Dapat Bonus - 0193986746

putryiee
Ahli Baru
11. Dihantar pada 27hb Disember 2005, 08:20:58 pagi    [Edit]
Tahniah Piqah... I dgr u dpt baby girl...

Trace Mineral memang Umph....!

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
12. Dihantar pada 27hb Disember 2005, 12:43:03 tghari    [Edit]
TESTIMONI PESAKIT RESDUNG

Trace Mineral
By : atie
Saya nak berkongsi mengenai dengan product kesihatan revell yg. terunggul sekali iaitu TM1....

Kakak ipar saya telah mengamalkan TM1 pada bulan lepas.....beliau ni seorang yg. aktif tetapi mempunyai masalah resdung yang teruk...termasuklah tidak boleh mengambil sebarang makanan laut....bila makan jer makanan laut.. mulut beliau akan menjadi gatal dan bengkak. Lalu saya perkenalkan TM1 ni kepada beliau....hampir sebulan dia mengamalkan product nih....dia telah memberitahu kesan yang sangat hebat berlaku padanya.....biasanya dia akan rasa mengantuk bila mengadap komputer pada waktu pagi...tapi rasa mengantuk tersebut sudah tidak dirasakan sekarang...malah dia rasa lebih bertenaga...yang terhebat sekali....dia sudah boleh mengambil makanan laut....tanpa rasa gatal2 lagi....pagi2 pun sudah tidak bersin lagi.

Sekarang ni dia sudah bertukar kepada TM2 dan telah memperkenalkan TM1 kepada adik ipar dan ibu mertua saya.....

RE : Trace Mineral
By : TOK GURU

assalamualaikum,

Saya juga adalah salah seorang yang mengidap penyakit resdung. Pada mula saya join cs2u saya dapat TM1 percuma, tapi saya simpan saja sebab tak tau apa khasiatnya. Lama-lama saya kesian tengok dia tak terusik atas meja, jadi saya cubalah titik dalam air minum. 5 titik pagi dan 5 titik malam. Tanpa saya sedari resdung yang ada hilang boleh di katakan 95%. Tak bersin keterlaluanlagi. Biasa waktu pagi adalah waktu puncak. lebih lebih lagi bulan puasa ni. selalu saja dapat selsema. Tapi alhamdulillah saya tak alami mimpi buruk seperti tahun-tahun lepas susah nak puasa dengan keadaan hidung gatal, berhingus dan apa-apalagilah yang berkaitan dengan resdung. Lebih mengejutkan lagi jiran saya bertanya sekarang ni saya dah tak bersin seperti selalu lagi dan dia rasa hairan. Dia tanya saya pakai ubat apa? Kalau saya bagitau pun tentu dia tak percaya. Saya kata sejak saya amalkan tm1 saya rasa resdung saya hilang dah.

Saya rasa tak lama lagi saya nak jadi bomoh resdunglah.....

Pakai TM1 sebagai penawar untuk resdung.

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

piqah
piqah
Pengendali
13. Dihantar pada 27hb Disember 2005, 4:39:21 ptg    [Edit]
Syafa, ya.. dapat baby girl. Kalau nak tengok gambar ada kat sembang galeri anak2 MDC tu... Dengar hari tu syafa kurang sihat... dah ok ke?? tahniah dan selamat kembali mempromosi... semalam piqah dapat call dari en. zakaria dia berminat may be u boleh follow up dia..

--------------
CyberShop2u.net : Memang Hebat! Belanja Dapat Bonus - 0193986746

putryiee
Ahli Baru
14. Dihantar pada 28hb Disember 2005, 08:33:29 pagi    [Edit]

pada mereka yg telah menelefon saya dan membuat pesanan, terima kasih banyak... anda akan menerima pesanan anda dlm masa terdekat...

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
15. Dihantar pada 28hb Disember 2005, 08:39:50 pagi    [Edit]
TESTIMONI PESAKIT BUAH PINGGANG


--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
16. Dihantar pada 28hb Disember 2005, 11:09:45 pagi    [Edit]
mungkin ramai yg anggap tm-1 (2auns) tu mcm sikit je...
tapi 2auns tu ada dlm 1000 titis...
boleh tahan selama sebulan...
i pun setiap bulan mesti ada tm1 ni...
kat umah, ofis, dlm beg...

ramai juga yg x tahu...
trace mineral drop ni bukan je boleh dititiskan dlm minuman & makanan..

tapi boleh juga digunakan utk aplikasi luaran:
titiskan ke dlm syampoo, syampoo mandi, losyen, toner, pencuci muka..
sapu pd luka, kulit melecur, gigitan serangga, panau, kudis, gatal2, jerawat...

khasiatnya mmg byk... ianya mmbantu mengembalikan keseimbangan mineral dlm tubuh kita...jika mineral dlm badan kurang...mcm2 penyakit leh timbul...

trace mineral ni multi fungsi...>
meningkatkan daya tahan drp infeksi kuman/virus
meningkatkan transmisi impuls saraf
memangkin pembentukkan sel baru
meningkatkan metabolisme badan
meningkatkan tenaga
memelihara kulit & rambut
menguatkan gigi & tulang

Berminat? sila hubungi saya:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
17. Dihantar pada 29hb Disember 2005, 12:19:43 tghari    [Edit]
TESTIMONI PENGGUNA


ini ada pengalaman pengguna trace mineral...testimoni ni ditulis oleh beliau sendiri...>>>


nih nak cerita sikit pasal TRACE MINERAL 1 atau lebih dikenali sebagai TM-1. TM-1 nih keluaran Revell....mmg bagus diamalkan oleh setiap org kerana ia mengandungi 44 khasiat mineral yg tiada/kurang dlm badan kita...
Hani telah mencubanya...dan alhamdulillah semakin hari Hani semakin pulih seperti biasa.. Dulu Hani sering mendapat penyakit...doctor kata antibody Hani kurang......
So utk merawat penyakit2 Hani telah mencuba bermacam2 jenis perubatan...
namun gagal hinggalah kawan i memperkenalkan TM-1 pada Hani

Pd peringat awal Hani tidak pulih serta merta...malah Hani menjadi letih dan lesu...
tetapi Hani teruskan jua...tidak b'putus asa... alhamdulillah...setelah seminggu telah terhasil keberkesanan nyer....wa...
suka betui seperti merpati di lepaskan dari dlm sangkar.... almaklum dah lama menderita b'mcm2 penyakit...
so kini Hani semakin pulih.... di antara penyakit yg Hani alami ialah....

1.Resdung yg agak kritikal yg menyebabkan..
2.jerawat batu di muka dan badan...
3.hidung berair..dan menyebabkan
4.batuk yg berpanjangan....kekadang tu susah nak berhenti...
5.nafas berbau...
6.badan lesu selalu demam jangka pendek
7.sakit sendi tulang...
8.sembelit...
9.buasir
10.ruam n gatal2 badan
11.alah pada daging n makanan stok lama
12.pening minum nescafe...
13.dan bermacam2 lagi...
hehhehe byk kan penyakit Hani....
ini bukan rekaan semata2 kerana ia adalah pengalaman Hani sendiri....
menderita begitu lama...kini semakin pulih...

kini ...
1.resdung dah kurang aktif...muka,hidung,telinga,badan dah tak gatal2 lagi
2.jerawat muka dah kurang ...kat badan pun hampir semua dah mati.. tinggal parut jer...
3.hidung dah kering kekadang jer jika terlampau sejuk sesgt tu normal lah...
4.dah tak batuk...kalau tak mcm nak tekeluar anak tekak...kini bebas....
5.nafas nih dah kurang berbau ..ikut apa kita makan ler...
6.badan semakin segar...kurang dah demam dah..hehhehee mmg best ler
7.sakit2 tulang tuh tak sedar pun baik nyer ...hubby yg tegur...
iks now tak ngadu sakit tulang dah....hehehheee ia juga boleh sapuan luar kulit...
campurkan ngan lotion badan 3-5 titik than bungkus ngan kain kalau boleh...
8.sembelit tiada lagi...satu hari wajib membuang dgn mudah sekali...tanpa tekanan.....sembelit juga pembawa pening kepala n perut buncit...
9.buasir dah takder ...darah dah tak keluar..n punggung pun dah tak sakit lagi, berak pun senang.. usus yg luka dah baik ler....
10.ruam sepat surut...gatal2 pun cepat hilang sapu lotion PC-6A bersama beberapa titik tm-1...
kalau luka2 ker gigitan nyamuk/lipan/serangga atau tangan melecur sapu jer la hehhehe tapi pedih sikit ler...tahan...nk baik tak???
11.now tiada pantang makan....dah tak alah pd makanan...kalau rasa gatal2 tuh cepat2 minum tm-1, 5 titik
12.minum nescafe pun dah tak poning...
now tidur pun senang......

ok lah tu saja nak kongsi....kot2 ader yg alami penyakit mcm Hani nih
apa kata cuba ...
hehehe Hani boleH anda juga pasti boleh
pokok nyer jgn putus asa,,,,dan terus mengamalkan nyer....ok
selamat mencuba.....

* Mesej ini telah disunting oleh putryiee pada 29hb Disember 2005, 12:22:10 tghari

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
18. Dihantar pada 30hb Disember 2005, 10:50:42 pagi    [Edit]
TESTIMONI




* Mesej ini telah disunting oleh putryiee pada 30hb Disember 2005, 10:55:18 pagi

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
19. Dihantar pada 01hb Januari 2006, 10:22:45 mlm    [Edit]
Selamat tahun baru buat semua ....

Mulakan hari2 anda dgn Trace Minerals....

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.186.193.:-)

putryiee
Ahli Baru
20. Dihantar pada 04hb Januari 2006, 10:41:04 pagi    [Edit]


Berminat? sila hubungi Syafa:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
21. Dihantar pada 06hb Januari 2006, 11:06:09 pagi    [Edit]
FUNGSI TRACE MINERAL



Berminat? sila hubungi Syafa:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

Junior
Ahli Baru
22. Dihantar pada 06hb Januari 2006, 12:20:08 tghari    [Edit]
Semasa pengambilan TM-1 ni, boleh ke ambil pemakanan kesihatan yang lain?

--------------
Hidup tak selalu indah, hati tak selalu resah gelisah!!

202.47.162.:-)

putryiee
Ahli Baru
23. Dihantar pada 06hb Januari 2006, 3:20:19 ptg    [Edit]
hi junior,,,

sudah tentu boleh..
tambahan pula tm-1 ni dlm bentuk titisan/cecair..
tm-1 ni membantu proses penyerapan nutrien dan supplemen lain...
semua makan harian dan supplemen dapat diserap dgn lebih baik...(spt vitamin, aloe vera, royal jelly)

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

Pu3Nasya
Ahli Baru
24. Dihantar pada 06hb Januari 2006, 4:33:57 ptg    [Edit]
rancaknye bisnes syafa kat sini..........

218.111.187.:-)

putryiee
Ahli Baru
25. Dihantar pada 12hb Januari 2006, 12:26:54 tghari    [Edit]
Benda yang bagus harus dikongsikan bersama....

Berminat? sila hubungi Syafa:
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.186.136.:-)

putryiee
Ahli Baru
26. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 09:07:58 pagi    [Edit]
Berminat? sila hubungi Syafa :
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
27. Dihantar pada 17hb Januari 2006, 07:31:36 pagi    [Edit]
pada mereka yg dah mula kan pengambilan tm-1,
selamat mencuba...
jangan lupa utk print out topik ni utk rujukan..
dan juga kongsikan khasiat tm ini bersama kenalan dan rakan2..

bagi yg berminat utk menjadi pengedar,
sila hubungi saya atau daftar secara online:
http://www.cybershop2u.net/pendaftaran.php?member=ebizputryiee

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
28. Dihantar pada 19hb Januari 2006, 07:48:37 pagi    [Edit]
TESTIMONI PENGGUNA TM-3 PESAKIT TULANG BELAKANG



--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
29. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 07:47:24 pagi    [Edit]
upkan sket topik ni...
hmm...ptg ni nak gi tambah stok tm...

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

Presint9
Ahli Produktif
30. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 2:48:13 ptg    [Edit]
tuan grumah dah check pm ke

219.93.8.:-)

putryiee
Ahli Baru
31. Dihantar pada 25hb Januari 2006, 07:32:10 pagi    [Edit]
hi... i dah reply pm u...

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
32. Dihantar pada 03hb Februari 2006, 4:14:09 ptg    [Edit]
APA KATA MEREKA TENTANG TRACE MINERAL?

atie, langkawi

Saya nak berkongsi mengenai dengan product kesihatan yg. terunggul sekali iaitu TM1....

Kakak ipar saya telah mengamalkan TM1 pada bulan lepas.....
beliau ni seorang yg. aktif tetapi mempunyai masalah resdung yang teruk...
termasuklah tidak boleh mengambil sebarang makanan laut....
bila makan jer makanan laut.. mulut beliau akan menjadi gatal dan bengkak.
Lalu saya perkenalkan TM1 ni kepada beliau....
hampir sebulan dia mengamalkan product nih....
dia telah memberitahu kesan yang sangat hebat berlaku padanya.....
biasanya dia akan rasa mengantuk bila mengadap komputer pada waktu pagi...
tapi rasa mengantuk tersebut sudah tidak dirasakan sekarang...
malah dia rasa lebih bertenaga...yang terhebat sekali....
dia sudah boleh mengambil makanan laut....
tanpa rasa gatal2 lagi....pagi2 pun sudah tidak bersin lagi.

Sekarang ni dia sudah bertukar kepada TM2 dan
telah memperkenalkan TM1 kepada adik ipar dan ibu mertua saya.....

tok guru

assalamualaikum,

Saya juga adalah salah seorang yang mengidap penyakit resdung.
Pada mula saya join cs2u saya dapat TM1 percuma,
tapi saya simpan saja sebab tak tau apa khasiatnya.
Lama-lama saya kesian tengok dia tak terusik atas meja,
jadi saya cubalah titik dalam air minum.
5 titik pagi dan 5 titik malam. T
anpa saya sedari resdung yang ada hilang boleh di katakan 95%.
Tak bersin keterlaluanlagi.Biasa waktu pagi adalah waktu puncak.
lebih lebih lagi bulan puasa ni. selalu saja dapat selsema.
Tapi alhamdulillah saya tak alami mimpi buruk seperti
tahun-tahun lepas susah nak puasa dengan keadaan hidung gatal,
berhingus dan apa-apalagilah yang berkaitan dengan resdung.
Lebih mengejutkan lagi jiran saya bertanya sekarang ni
saya dah tak bersin seperti selalu lagi dan dia rasa hairan.
Dia tanya saya pakai ubat apa?
Kalau saya bagitau pun tentu dia tak percaya.
Saya kata sejak saya amalkan tm1 saya rasa resdung saya hilang dah.

Saya rasa tak lama lagi saya nak jadi bomoh resdunglah.....

Pakai TM1 sebagai penawar untuk resdung.

atie, langkawi

assalamualaikum....

Kali ni saya nak ceritakan tentang khasiat TM1
yang saya amalkan kepada anak lelaki saya yg. baru berumur 6 tahun.
Dia ni suka jadi ' Ketumbit' di mata kanan beliau.
Bila dah baik, jadi balik...begitulah keadaan dia ..
sehingga saya mengamalkan TM1 dengan meletakkan
5 titik dalam air minuman yang dia bawa ke tadika setiap pagi.
Mula2 tu saya titikkan secara sembunyi coz takut dia tak suka,
lama kelamaan bila saya terangkan kebaikan dia langsung tak kisah.
Rasanya sekarang dah hampir sebulan saya amalkan,
ketumbit dah langsung tak naik lagi kat mata dia.
Allhamdulillah......

Lagi satu, testimoni ni saya dapat dari downline saya.
Katanya dia ada kawan yang mengidap buasir,
kiranya buasir ni dah peringkat teruk la.
Kawan dia ni selalu letih dan part buasir tu pun dah tersembul.
Dia suggest agar kawannya mencuba TM1, 5 titik pagi dan 5 titik malam
dan juga sapu pada tempat buasir tersebut.
Selepas dua minggu part buasir tersebut mengecut dan kering.
Tenaga zahir dan batin pun pulih seperti sedia kala.
wah kira cepat juga penyembuhan tu...
baru2 nih dia order 2 botol lagi. Satu untuk adik dan ibu dia yg. kat kampung.

Bagi yg. belum cuba tu.....cepat-cepat la amalkan......tak rugi ....

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
33. Dihantar pada 22hb Februari 2006, 08:25:21 pagi    [Edit]
MINERAL MAGNESIUM




--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
34. Dihantar pada 29hb Mac 2006, 2:50:07 ptg    [Edit]


Berminat? sila hubungi Syafa :
~email/ym: businessputryiee@yahoo.com
~atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
35. Dihantar pada 14hb April 2006, 09:15:52 pagi    [Edit]

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
36. Dihantar pada 25hb Ogos 2006, 11:13:35 pagi    [Edit]
Berminat? sila hubungi :
email/ym: businessputryiee@yahoo.com
atau sms/call: 012-5770106

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

putryiee
Ahli Baru
37. Dihantar pada 14hb Jun 2007, 11:55:04 pagi    [Edit]
up skit...
dah lama tak masuk sini...

--------------
Syafa: PadHerba Avail, Envy, TraceMineral, 0125770106, businessputryiee@yahoo.com

210.187.62.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005