Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 28hb Ramadhan 1435 @ 26hb Julai 2014, 1:05:42 tghari
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Resepi , Hiasan & Fesyen  
(Pengendali : LangBuana, harsha)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh sofa : bincang pasal sofa korang
blade
Ahli Baru
51. Dihantar pada 29hb Disember 2005, 3:46:55 ptg    [Edit]
ala.....
ada rezeki lebih sikit....alhamdulillah....

gambar?
sama je ngan yg aku paste kat atas tu...
cuma 2 seat....
dalam set yg sama sebenarnye....
cuma nak completekan set...
tapi aku tak amik yg 1 seat nye....saje maleh....hehehe

--------------
hubungi saya untuk tempahan Rehal berkualiti RehalDHO

202.185.172.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
52. Dihantar pada 29hb Disember 2005, 3:58:27 ptg    [Edit]
Sufiku.. liz tgk dua2 sofa awak ada cover. tempah ke?

Liz ada satu sofa tapi nak jual sayang.. So nak letak cover how much?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

WADIJA
Ahli Setia
53. Dihantar pada 29hb Disember 2005, 4:58:38 ptg    [Edit]
LIZZ DEE..wadija pun naK BUAT cam sufiku punya sofa tu.nak kasi balut kerusi dia sebab dah kepam.wadija ada tanya kat kedai.upah saja dlm rm400-500 .kalau dalam rm200 tu..sanggup jugaklah...

--------------
kalau ingin membina rumah carilah batu dan kayu yg baik....

218.208.39.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
54. Dihantar pada 29hb Disember 2005, 5:31:01 ptg    [Edit]
Hmm... better beli new one. camne eh.. nak let go sayang. Tapi.. nak la jugak yang baru...

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

ashra
Ahli Interaktif
55. Dihantar pada 29hb Disember 2005, 5:50:00 ptg    [Edit]
liz..kat macy ade.. 1 set below 2k..english style

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

sufiku
Ahli Produktif
56. Dihantar pada 29hb Disember 2005, 8:40:56 mlm    [Edit]
liz

kedua2 cover sofa tuh adalah asal dr sejak beli lagik. Sofa kaler beige tuh ltk kat living hall (beli 2 + 3 seater jerr), n utk makluman jenis fabric N pattern kami tempah sbb diorang ada kilang sendirik. Masa beli tuh diorang tunjuk memacam jenis pilihan fabrics n patterns sampai naik rambang mata (rambang nafsu sebenarnya) ... +-2 minggu pas tu baru siap (coz + cuti CNY) n hantar terus ke rumah ... huhuhu ... dah bkenan punya pasal, sanggup kitorang beli kat south city plaza. Mujur juge free delivery (biasa 'arrr, musti dia ada charge kat mana2 tuh) ... lagik pula masa dok kat tasik heights dulu, kat situlah kami selalu cuci2 mata meninjau perabot idaman ... nasib baik tak kena halau dek tokey (suka ngan semua perabot kat situ coz moden style) ... n sbb "terasa" harge yg diletak pun blh tahan gaks, aku mintak kusyen2 keciks tuh .... dapat la tujuh bijik n 2 wood stool ltk kat dapur! Anyway, aku puas hati coz diorang mmg pro n service pun superb!

sofa bunga2 cinta tu pulak (rosalinda nama dia) beli kat ikea thn 2004 ... skang letak kat family hall, jadik tempat lepak2 n melabuh kepala
menyulam mimpi

* Mesej ini telah disunting oleh sufiku pada 03hb Januari 2006, 1:21:34 tghari

--------------
`DalamHatiAdaChenta`

61.6.172.:-)

ashra
Ahli Interaktif
57. Dihantar pada 30hb Disember 2005, 08:10:01 pagi    [Edit]
sufi
duk kat tasik height ke..ash selalu gak pi sana uma kakak..dia duk kuarters tabung haji ..drp situ nak gi south city tu lalu mane ..den ni tak reti sgt area sana heheh..sufi beli kat sane eh..nak gak gi survey..tingkat berapa tu sufi beli 2+3 dia charge berapa?cantik la gebus jeee

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

sufiku
Ahli Produktif
58. Dihantar pada 30hb Disember 2005, 1:20:37 tghari    [Edit]
ashra

sy duk tsk height thn 2004 ... setahun jerrr sementara rumah sendirik siap -masuk bln nov, moved out bln nov gaks. Memula dulu ada gaks agen tu offer nak jual rumah tu, tapi tak jadik plak ... mmg seronok stay kat situ ... privacy n mudah nak ke mana2 (hmm, rindu la plak nak duk sanaa ...) . Kay, bkenaan south cty plaza (SCP), seingat sy ikut hway besraya. Then amik exit ke seri kembangan. Actly, sblm beli perabot kat situ, kami suami isteri dah survey byk tempat tmasuklah kat world furniture kat tepi hway sg besi tuh, tapi at last still ke SCP gaks jadik pilihan ... even sofa yg macam kat para 10 tuh pun ada ... tapi tak lama sofa tu ada ... 2/3 minggu pastu sy tgk dah takde dahhh ... dah ada yg beli kot. Selain sofa, dining table n tv cabinet pun beli kat situ gaks. Dan utk makluman, tak semua jenis patterns dia ada display kat situ ... so kita just dpt tgk bpandukan katalog, tapi utk pilihan fabrics dia ada sediakan sample keratan jenis2 fabrics tu semua. Dan utk makluman juge, seingat sy kebanyakan sofa2 kat situ jenama "futura/future".

* Mesej ini telah disunting oleh sufiku pada 30hb Disember 2005, 1:32:59 tghari

--------------
`DalamHatiAdaChenta`

219.95.253.:-)

she_qien
Ahli Baru
59. Dihantar pada 31hb Disember 2005, 1:22:18 tghari    [Edit]
ye la blade, single sofa tak beli pun takpe..
kat umah aku punyer single sofa pun menyemak je...tak tau mana nak campak. Lastly, my hubby buat letak barang keje dia....

203.115.236.:-)

blade
Ahli Baru
60. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 12:08:32 tghari    [Edit]
tu la pasal.....
aku pikir2 balik ari tu...rasa macam x perlu sangat la single seater tu....
lagipun aku dah ada stool comel2 tu....boleh la untuk budak2.....in case ramai yg datang....hehehe

--------------
hubungi saya untuk tempahan Rehal berkualiti RehalDHO

203.115.236.:-)

acun
Ahli Baru
61. Dihantar pada 04hb Januari 2006, 5:28:09 ptg    [Edit]
Minggu lepas g tengok sofa kat UE3...rambang mata ohh. Ada satu sofa tu cam ibu wawa punya...cantik harga dia bagi dlm rm1370 3+2+1. Kain micro boleh pilih color mana kita suka. Ada satu sofa tu cantik gak 3+2+1 rm2400. Harga kain sofa tu aja rm2000. Yg macam fieza paste tu pun ada gak RM2000++

211.24.137.:-)

azzaai
Ahli Baru
62. Dihantar pada 14hb Januari 2006, 5:17:55 ptg    [Edit]
Ni gambar sofa saya

* Mesej ini telah disunting oleh azzaai pada 14hb Januari 2006, 6:12:14 ptg

60.50.193.:-)

azzaai
Ahli Baru
63. Dihantar pada 14hb Januari 2006, 5:19:20 ptg    [Edit]

60.50.193.:-)

azzaai
Ahli Baru
64. Dihantar pada 14hb Januari 2006, 5:55:44 ptg    [Edit]



60.50.193.:-)

Ashsha
Ahli Produktif
65. Dihantar pada 15hb Januari 2006, 00:55:58 pagi    [Edit]
azzai...
cantik la sofa u..berapa RM ek?? takde anak kecik ke??warna yg cun tapi mudah kotor...

--------------
aiyarkk!!! tu laaa pasalllll !!!! :-0

60.51.39.:-)

azzaai
Ahli Baru
66. Dihantar pada 15hb Januari 2006, 7:34:37 mlm    [Edit]

ish ada ....anak kita 2 org jer...4 tahun and 2 thn....tapi memang dr kecik lagi kita train si kenit tu jgn main kat hall unless kalau kita ada kat umah...anak kita most of the time main kat hall atas.Sofa tu kita tempah kat furniture world kat highway sungai besi nama kedai tak ingat la...... ... 2 seater n 3 seater rm2200++

60.48.72.:-)

ashra
Ahli Interaktif
67. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 08:29:34 pagi    [Edit]
azzai
skrinn aka partishen tu beli kat mane..kita skang tgh mencari nih..tQ

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

azzaai
Ahli Baru
68. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 09:57:12 pagi    [Edit]
ashra,
skrin yg axactly like that dah habis dah...tapi patern lain ada....nak ker nanti kita pastekan gambar after CNY ok tak?The price is between rm900 to rm1000.

202.75.160.:-)

ashra
Ahli Interaktif
69. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 11:01:28 pagi    [Edit]
mahainyaaa harga kita ni bkn nak buat hiasan pon..takat nak bahagikan dua ruang je..takpe la..thanxxx ye..kita usha tempat lain pulak

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

OoooD
Ahli Aktif
70. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 11:27:25 pagi    [Edit]
dah kebawah topik nih...
meh naik atas yerk...


nak tu juk gambor 3 seater yg nurafieza nak tengok tu...

maaf le kurang pro ambik gambor..

--------------
http://jajancrispy.blogspot.com ~~teh_bunga2002@yahoo.com / 013-2040120

192.228.129.:-)

whitecabai
Ahli Interaktif
71. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 11:34:16 pagi    [Edit]
ooood

sofa kuning cair ngan merah tuh jait sendirik ker sarungnyer???
cam besttt ajek...

aku nak jait sarung sofa masih hold lagik... bila ler agaknyer yer nak moler..? adehhh....
kena setel satu-satu... kes..kes..kes...

--------------
:: << CONSISTENT >> ::

202.184.114.:-)

OoooD
Ahli Aktif
72. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 1:01:05 tghari    [Edit]
whitecabai
belajor jahit sarung sofa lom khatam lagik...
tu tempah kat macy daa...

--------------
http://jajancrispy.blogspot.com ~~teh_bunga2002@yahoo.com / 013-2040120

192.228.129.:-)

she_qien
Ahli Baru
73. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 1:16:24 tghari    [Edit]
OooD

berapa ek kalau tempah sarung sofa kat macy?
rege dia kira sekali ngan kain ke?
kalau beli kain kat kedai lain...dorang nak ke amik tempahan?

202.185.172.:-)

OoooD
Ahli Aktif
74. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 2:19:43 ptg    [Edit]
dlm 1.2k...unt 3+2+1..
tapi saya tu kebetulan mmg beli sofa skali...
tapi ada tanya laaa...
sbb ingat nak ambik 1 set lagik kaler/corak lain..
bile dengar 1.2k..trus mati hasrat kat situ jer...
kalo 600 tu mmg saya buat

* Mesej ini telah disunting oleh OoooD pada 24hb Januari 2006, 2:20:24 ptg

--------------
http://jajancrispy.blogspot.com ~~teh_bunga2002@yahoo.com / 013-2040120

192.228.129.:-)

she_qien
Ahli Baru
75. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 2:52:49 ptg    [Edit]
...mahe nyer....
buleh beli lagi satu sofa plak....

203.115.236.:-)

cikon
Ahli Setia
76. Dihantar pada 24hb Januari 2006, 4:29:55 ptg    [Edit]
,

siape tahu kat mane tempat cuci sofa ngan rega yg berpatutan? sofa cikon dh kotor ler. ari tue tanya kat iklan dlm paper tue rm220 (2 + 3)

--------------
YA ALLAH... permudahkanlah hidup kami dunia & akhirat...

218.217.249.:-)

zamniza
Ahli Baru
77. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 12:30:40 tghari    [Edit]
nak join gak...
ini sofa umah niza...lps cancel sofa cavenzi.

* Mesej ini telah disunting oleh zamniza pada 27hb Januari 2006, 09:40:24 pagi

219.93.56.:-)

Imann
Ahli Produktif
78. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 1:10:26 tghari    [Edit]
sofa umah imann


--------------
grill,w'drobe,p'ceiling,bidadari,bj kurung,telekung,jubah,gaun smocking - 016-2370406

211.25.177.:-)

linot9778
Ahli Produktif
79. Dihantar pada 26hb Januari 2006, 1:16:38 tghari    [Edit]
umah aku gak takde sofa. umah kecik. so, aku songlap 2seater mak aku je. nak beli sofa kena tunggu pindah umah nanti. kalau tak skang nih beli byk2 perabot nak pindah susah. dah ler aku dok ting15

--------------
premium beautiful/mahkota beautiful/maharani... linot9778@yahoo.com/012-9429992/03-91702201

61.6.35.:-)

zamniza
Ahli Baru
80. Dihantar pada 27hb Januari 2006, 09:42:29 pagi    [Edit]
iman..nanti niza paste gambo grill umah buat ngan zul yg iman rekomen tu..hehehe puas ati sungguh hasilnya

219.93.56.:-)

Imann
Ahli Produktif
81. Dihantar pada 27hb Januari 2006, 2:08:03 ptg    [Edit]
niza

wokey..den tunggu dengan rakus...ahaksss....

--------------
grill,w'drobe,p'ceiling,bidadari,bj kurung,telekung,jubah,gaun smocking - 016-2370406

211.25.177.:-)

linot9778
Ahli Produktif
82. Dihantar pada 27hb Januari 2006, 2:18:10 ptg    [Edit]
td tgk paper cavenzi sale... murah2 gak le. geram je tgk. nak beli belum bleh lagik

--------------
premium beautiful/mahkota beautiful/maharani... linot9778@yahoo.com/012-9429992/03-91702201

61.6.35.:-)

Presint9
Ahli Produktif
83. Dihantar pada 07hb Februari 2006, 10:35:39 pagi    [Edit]
masa ofer fella kat cheras (depan JJ Maluri) raye lepas, p9 dpt beli sofa idaman.. puashati.. masa tu ofer 50% so dpt less bnyk.. 2 + 3 seater..rega tak smpi 3,000... mmg sofa gebu habis.. adik p9 mmg peminat setia fella.. krusi dia mmg tahan lama smpi naik jemu tapi sofa tetap gebu mebu.. dia nak beli kali kedua aritu pun sedekah je la sofa lama kat sepupu bujang walaupun sayang tapi buat apa menyemak rumah.. walau dah tukar2 sarung tapi kalo dah jemu bertandang, tak leh nak buat apa..

219.93.8.:-)

sitimania
Ahli Setia
84. Dihantar pada 07hb Februari 2006, 11:00:37 pagi    [Edit]
eee....zam,

kita punya sofa nak lebih kurang la . warna pun nak seakan-akan sama


* Mesej ini telah disunting oleh sitimania pada 07hb Februari 2006, 11:08:25 pagi

202.188.115.:-)

zamniza
Ahli Baru
85. Dihantar pada 07hb Februari 2006, 12:01:42 tghari    [Edit]
hehehe ct..kan ke aritu lg kiter tanya awak psl berkenaan sofa cam awak 2...ini le hasilnya...

219.93.56.:-)

eicha
Ahli Aktif
86. Dihantar pada 08hb Februari 2006, 09:10:09 pagi    [Edit]
ni sofa jenama intergo yg aku beli dec 2005 lepas. kalau nak tgk jenis˛ sofa jenama ni, bley pi kat http://www.intergofurniture.com/

aku beli 3 seater je sebab umah apartment kecik

--------------
I'm Knackered

202.58.86.:-)

dagoonn
Ahli Setia
87. Dihantar pada 08hb Februari 2006, 11:09:07 pagi    [Edit]
eicha..

ader ker alamat kedai sofa yg eicha beli tuh.. cantik-cantik ler sofa yg dagoonn tengok kat laman web yg eicha kasi tuh.. kot-kot kedainyer ader kat kl nih bleh arr gi tengok..

--------------
MuMMy saYanG saNgat kat aBah nGan haiKaL

219.93.8.:-)

eicha
Ahli Aktif
88. Dihantar pada 08hb Februari 2006, 12:24:36 tghari    [Edit]
eicha beli kat tesco shah alam. outlet lain.. eicha tak pasti. memang most of the design yg ada website dia lawa˛. tapi ada yg kita takleh beli. sebab memang depa khas utk export je. yg bestnya designs dia byk menang award furniture.

fabric sofa eicha micro fibre suede. so.. rasa lembut. tak macam kain baldu. warranty 3 thn

--------------
I'm Knackered

202.58.86.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
89. Dihantar pada 08hb Februari 2006, 3:44:16 ptg    [Edit]
Waaaahhh Eicha,

dah dapat dah sofa tuh.... eiza belum beli lagi... memang merancang nak beli sebijik cam eicha punya ......btul ker kata si Lily rega dia RM 867 ? Bahagian tepi kayu jugak ker...?

Memula merancang nak beli 2 seater... 3 bijik.... bila tgk eicha punya tu... 3 seater pun nampak besar... maybe amik 2+3 seater jer kot....

* Mesej ini telah disunting oleh nurafieza pada 08hb Februari 2006, 3:46:25 ptg

219.95.44.:-)

eicha
Ahli Aktif
90. Dihantar pada 08hb Februari 2006, 3:53:00 ptg    [Edit]
ahaha.. nanti sofa kita jadi sama la eh. bahagian tepi sofa eicha ada cam rotan skit. harga camtu la kot.

memang sedap kusyen dia. but one thing u have to take note. kalau jenis suka duduk slouch, sofa ni tak sesuai skit sebab dia menegak. kalau org tu rendah.. kaki dia cam cecah skit je la.

anyway.. conclusion nya memang best. (dah beli.. kena la ngaku best jgk kan )

--------------
I'm Knackered

202.58.86.:-)

aDiYa
Ahli Produktif
91. Dihantar pada 08hb Februari 2006, 9:11:15 mlm    [Edit]
eica..
adiya pun berkenan nengok sofa eicha. nanti adiya pun nak cari cam tuh gak la..tak pun PVC + fabric.tepi kayu.nengok style katalog courts..cantik gaks...rega lam 2K++....so kena survey la mana2 tempat yg lg murah..heheh

* Mesej ini telah disunting oleh aDiYa pada 08hb Februari 2006, 9:12:05 mlm

--------------
aku la ibu YaYa..binik aDieY

60.48.252.:-)

dagoonn
Ahli Setia
92. Dihantar pada 09hb Februari 2006, 10:02:41 pagi    [Edit]
kak niza ngan kak sitimania(akak ker.. bantai jerk arr hormat..)

Benornyer dagoonn kenan betul ngan sofa akak dorang.. beso pong beso.. ader pat tempat duduk lagik.. bleh arr dagoonn duk reramai satu family.. bleh tak kalo dagoonn nak beli gak.. akak beli kat maner.. bleh arr dagoonn gi servey.. kot-kot nanti nak beli sofa ker.. rege dia plak.. akak cakap ler baper..kot-kot dalam bajet.. bleh arr berangan.. kaler sofa tuh.. camtuh jerk ker... ker ader kaler len kita bleh pilih..

--------------
MuMMy saYanG saNgat kat aBah nGan haiKaL

219.93.8.:-)

linot9778
Ahli Produktif
93. Dihantar pada 09hb Februari 2006, 1:37:08 tghari    [Edit]
arie tuh tgk casa impian. eric kata kalau nak perabot nampak mahal w/pun sebenornyer murah, pilih yg kaler gelap. nampak xklusif. terutama skali utk sofa & meja mkn. linot setuju & bagus ler utk org yg ader anak kecik... kalau tumpah aper2, tak ler jenuh sgt nak nyental...

--------------
premium beautiful/mahkota beautiful/maharani... linot9778@yahoo.com/012-9429992/03-91702201

61.6.35.:-)

eicha
Ahli Aktif
94. Dihantar pada 09hb Februari 2006, 2:02:05 ptg    [Edit]
oo ye ke kaler gelap orait? eicha skrg ni dok berangan nak DIY kalerkan meja makan sama kaler ngan sofa kat umah tu. meja makan tu abg eicha kasi. kira seken hand la. tu pasal nak touch up bagi cantik. tapi dok tunggu mood nak DIY ni.. dah masuk bln ke 2 dok kat umah tu.. tak buat˛ lagi.

--------------
I'm Knackered

202.58.86.:-)

nurafieza
Ahli Aktif
95. Dihantar pada 09hb Februari 2006, 2:20:52 ptg    [Edit]
Eicha,

cantik kalau dapat meja sama kaler dgn kaler sofa tu.... cam kaler walnut sket.... ada sket2 cam zen concept....eiza pun kalo nak beli sofa tu..tak nak amik meja... nak beli kat tempat lain.... nak carik ala2 zen

Emmm tak sabar nak beli sofa.... kalo beli sekarang ..tak der tempat pulak nak letak....

219.95.44.:-)

zamniza
Ahli Baru
96. Dihantar pada 10hb Februari 2006, 09:14:29 pagi    [Edit]
dagonn,
niza beli sofa tu kat MP home design, kat jln cheras.kat area tu pun byk kedai2 perabot lain.mmg byk design yg menarik. pjg sofa niza 10 kaki dan rega dlm 1400 time promosi.kaler tu blh tukar ikut suka nak merah ke,itam ke, x kena charge pun pastu blh pilih 3 jenis kain cam kain cotton dan ...(x ingat la jenisnya).yg best nya semua sarung sofa ngan base ni leh bukak dan basuh biasa dan blh tukar L kanan ke L kiri.

gi le survey...

iman,
hehehe sejak pindah ni x ku jumpa kamera digitalku.. .itu pasal le x ambik2 gambo grill lg...snap pakai hp ni cam gambo sofa x best le...malap jer

* Mesej ini telah disunting oleh zamniza pada 10hb Februari 2006, 09:18:48 pagi

219.93.56.:-)

linot9778
Ahli Produktif
97. Dihantar pada 10hb Februari 2006, 1:11:38 tghari    [Edit]
eric la yg kata... tp aku pun rasa kalau perabot tuh kaler gelap memang nampak mahal... lagik satu, pilih perabot kayu. tuh pun nampak mahal...

--------------
premium beautiful/mahkota beautiful/maharani... linot9778@yahoo.com/012-9429992/03-91702201

61.6.35.:-)

aneesa
Ahli Produktif
98. Dihantar pada 05hb Mac 2006, 9:12:46 mlm    [Edit]
ahai rambang mata den nengok sofa2 kat rumah korang...rasa nak beli semua jer ...wakaka

ni den ni memang tengak nak cari sofa baru...maklumlah baru pindah ke rumah sewa semula...rumah sendiri kena tinggal sebab petrol naik..nak save bajet terpaksa pindah kat KL semula

sofa kat rumah sendiri besar sangat...malas nak angkut ngan lori..sayang takut kotor sama...ekeke..maklumlah rumah sewa ni kecik jer...agak2 kalau sofa utk 3 seater tu paling murah baper?

sapa tau tolong jawab dan bagi contoh gambar yang sesuai boleh....rumah sewa yang den baru pindah ni kayu + batu...sofa camner yang sesuai yer...

--------------
menjual,membekal dan mencari pengedar bengkung/REVELL: 012-9762351/YM alin6577

60.48.20.:-)

aDiYa
Ahli Produktif
99. Dihantar pada 01hb April 2006, 08:48:07 pagi    [Edit]
tadak info sofa terbaru???
adiya suka nengok keleksi 2020..kalu kat courts...

--------------
aku la ibu YaYa..binik aDieY

218.111.219.:-)

fadzreen
Ahli Produktif
100. Dihantar pada 06hb April 2006, 10:17:57 mlm    [Edit]
sofa umah kita.. ihiks..selera orang tua..


--------------
gelang kristal swarovski - YM fadz_reen/SMS/CALL 019-3921151

60.48.112.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005