Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 1hb Muharram 1436 @ 25hb Oktober 2014, 07:49:49 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Resepi , Hiasan & Fesyen  
(Pengendali : LangBuana, harsha)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh HSE RENOVATION: : TOLONGGG.. NAK MINTAK PENDPT URGENT.. TTG CONTRACTOR
Liz_Dee
Ahli Interaktif
1. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 10:58:32 pagi    [Edit]

Nak tanya kawan2 di sini..

Double storey terrace:

- Kitchen-extend 5" concrete atas grill+siling+ piping+ wiring + rangka kit-cab (dry kitchen) - top beli sendiri tapi mereka pasangkan.
Rm6.5k

- Tingkap tukar sliding. RM2k..

- tangga rm3k tukar. buat baru. (relocation)


Baloi tak?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Mrs_Red
Ahli Aktif
2. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 12:10:18 tghari    [Edit]
liz, tingkap sliding tu harga untuk 1 window (2 panel) berapa?

MR dah survey 2 kontrekter.. A - RM430 1 tingkap include pasang, B-RM350..siap pasang gak! kot ada lagik murah..

--------------
~ The strong must protect the sweet...d'oh!!!

202.188.127.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
3. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 12:43:35 tghari    [Edit]
mr ,

3+3+2+1

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Rosniena
Ahli Setia
4. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 1:45:28 tghari    [Edit]
liz..try tipon hj robuan(father in law) Syarikat Roza, u tanya berapa dia quotes.pengalaman buat renovation more 20 years.019-6142174

--------------
B-nice, Bidadari,Pengedar Sah Aura Seri call me 019-2562460-shah alam,selayang,ipoh,B.Phat

219.94.112.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
5. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 2:06:01 ptg    [Edit]
tq yer..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

zamniza
Ahli Baru
6. Dihantar pada 12hb Disember 2005, 10:20:35 pagi    [Edit]
MR,
blh bg no. kontraktor A dan B tu tak...nak tanya gak pasal nak buat sliding door 3 panel brp...

219.93.56.:-)

Mrs_Red
Ahli Aktif
7. Dihantar pada 13hb Disember 2005, 11:35:26 pagi    [Edit]
zamniza,

Kontraktor A kedai kat taman putra cheras, hp 012 9798080 (just panggil cf), mr suka keje dia coz kemas..kontraktor B no ada kat umah..esok mr bawak..

--------------
~ The strong must protect the sweet...d'oh!!!

202.188.127.:-)

ashra
Ahli Interaktif
8. Dihantar pada 13hb Disember 2005, 5:22:05 ptg    [Edit]
liz beli rumah baru yer

--------------
Irfan Danish....Permata Hati....

218.208.119.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
9. Dihantar pada 14hb Disember 2005, 10:46:43 pagi    [Edit]
Rumah skrg pun baru beli dah beli rumah lain. wahh .. hehe.. ini kawan punya dia mintak tolong tanyakan.

tq semua.. yg atas tu tanya harga tu berpatutan ke tidak.

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

zamniza
Ahli Baru
10. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 4:00:26 ptg    [Edit]
tq MR,
:-) no. tepon mr.B ada tak...

219.93.56.:-)

sapiens5
Ahli Baru
11. Dihantar pada 20hb Disember 2005, 11:36:23 pagi    [Edit]
A'kum...nak tanya ni...

Kalau Area Shah Alam....ada sapa2 yg boleh rekomenkan kontraktor yg boleh supply semua at reasonable price dan workmanship ok.

1. Nak pasang grill (Wrought iron + grill biasa),
2. Renovate kitchen ( nak pasang kitchen cabinet nyatoh)
3. Plaster ceiling

Rumah double storey.

Trimas. Tolong kasi contact no....

--------------
EDGE LANE STORE

219.93.229.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
12. Dihantar pada 17hb Januari 2006, 1:24:46 tghari    [Edit]
Ada kawan tanya.. pasang tingkap 3 panel X 2 dan siap grill agak2 berapa kos?

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005