Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 28hb Dzulkaedah 1435 @ 23hb September 2014, 04:14:27 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Iklan & Niaga  
(Pengendali : Krew)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Rumah Sewa : Rumah Sewa Area Rawang
sunsnake
Ahli Aktif
1. Dihantar pada 15hb November 2005, 12:45:16 tghari    [Edit]


Saje nak tanya sebab rasanya sewa rumah teman sekarang nie
mahal sangat laaa..
kalau boleh nak le cari yang agak munasabah sikit..

Nak cari area dekat dengan Rawang laa.
Kalau boleh dekat dengan PLUS Rawang dan Pekan Rawang.

Rumah teres setingkat/2tingkat..
Rumah Flet pun ok tapi taknak le tinggi2..

Sewa dalam RM330-
err.. sesape yang ada info kasitau eekkkkkk???

--------------
"anak sapo la nih???" Maccchhhaaaaaa!!!

219.95.33.:-)

jamd
Ahli Produktif
2. Dihantar pada 15hb November 2005, 12:48:42 tghari    [Edit]
sunsnake,

tak silap jamd rumah teres 2 tingkat kat country homes leh dpt RM350.00

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

219.95.149.:-)

satu23
Ahli Baru
3. Dihantar pada 15hb November 2005, 2:29:32 ptg    [Edit]
kalo nak area bandar rawang ade townhouse belakang MPS sewa 350 jek.
1 tgk byk gak umah kosong. maafla 1 tak dpt nak bg no tepon sesapa utk dihubungi. kalo rajin pi la jenguk2 area situ.

202.185.196.:-)

sunsnake
Ahli Aktif
4. Dihantar pada 16hb November 2005, 1:26:19 tghari    [Edit]
jamd*
hmmm..dulu pernah gak duk Country Homes..
masa baru2 kawin..
duk umah flet.. tu yang banyak sangat LIPAS tuh!!

nanti ada free teman akan g sana ushar.. TQ

satu23*
ooo Taman Rawang Putra ekkk??
teman ada duk umah member kat taman tu 2 bulan lepas masa baru start keje sini.. ok..thank's for the info..

--------------
"anak sapo la nih???" Maccchhhaaaaaa!!!

219.95.33.:-)

jamd
Ahli Produktif
5. Dihantar pada 16hb November 2005, 1:51:24 tghari    [Edit]
sunsnake

kalau takut lipas....area rumah jamd ada gak le....tapi sewa dlm RM500 keatas.....tanah pun luas

country home terrace house tak de liaps kot...nanti call le kalau nak usha area tu

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

219.95.149.:-)

WADIJA
Ahli Setia
6. Dihantar pada 16hb November 2005, 1:57:12 tghari    [Edit]
WADIJA DOK kat rawang.samalah ngan jamd tu.wadija dok diperumahan baru .taman desa mas.banyak rumah nak sewa kat situ kalau nak nanti wadija catit no tipon mereka.rumah teres 2 tkt.boleh dapat dlm rm350-rm450.tengok rumahlah kadang mereka dah ubahsuai mereka ambik mahal sikit tapi dlm rm350-450 jer.

--------------
kalau ingin membina rumah carilah batu dan kayu yg baik....

218.208.39.:-)

jamd
Ahli Produktif
7. Dihantar pada 16hb November 2005, 2:00:49 ptg    [Edit]
sunsnake

kalau duduk kat area rumah wadija tu ok sebab rumah baru siap.....yg kat country homes rumah teres dah lama sikit

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

219.95.149.:-)

sunsnake
Ahli Aktif
8. Dihantar pada 22hb November 2005, 04:21:15 pagi    [Edit]
WADIJA*

Taman desa mas?

yang simpang ada 2 buah sekolah tu ke??

jamd*

teman musykil area taman desa mas tuh??

kat mana ekkk??

--------------
"anak sapo la nih???" Maccchhhaaaaaa!!!

219.95.104.:-)

jarummas
Ahli Setia
9. Dihantar pada 22hb November 2005, 08:35:08 pagi    [Edit]
kalau nak murah lg kat tasik puteri...2tkt RM200 je derang sewakan..

kalau flat tu boleh dapat RM150...try la cari..tapi jauh la skit

--------------
Pakej perkahwinan RM600jer,gubahan hantaran,hiasan bilik pengantin...jarummas2004@yahoo.com...

211.24.135.:-)

azirawati
Ahli Setia
10. Dihantar pada 23hb November 2005, 10:20:48 pagi    [Edit]
rumah ni tak nak disewakan

* Mesej ini telah disunting oleh azirawati pada 07hb Ogos 2010, 03:53:29 pagi

--------------
macam-macam ada...call lah hotline 012-5566921

202.161.142.:-)

jamd
Ahli Produktif
11. Dihantar pada 23hb November 2005, 10:29:28 pagi    [Edit]
sunsnake

taman desa mas tu...lepas sekolah rendah bandar country homes ada round about...so terus je...nanti juma sign taman desa mas....masuk dalam & jumpa area taman desa mas...nie kawasan perumahan baru...rumah baru2....

survey berapa diorg nak sewakna...kalau rasa mahal...teres house kat country homes byk gak....murah pun murah

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

218.208.236.:-)

faireen
Ahli Baru
12. Dihantar pada 23hb November 2005, 12:12:03 tghari    [Edit]
kat bandar tasik puter, rawang nak tak ?
sewa cuma RM 250.
tingkat 1...

kalau berminat, hubungi saya yer..

~ 017-3024314 - waty ~

219.94.56.:-)

sunsnake
Ahli Aktif
13. Dihantar pada 05hb Disember 2005, 06:49:13 pagi    [Edit]
kepada semua..
terima kasih kerana bagi kerjsama..
Al-Hamdulillah.. teman dah dapat umah baru yang dekat dan murah..
lebih munasabah la kiranya sewa umah baru nih!

dekat pun dekat ngan tempat keje teman dan owang umah..

buat jamd,satu23,WADIJA,jarummas,azirawati dan faireen..

Thank You so much!!
Nah Mungerr..

--------------
"anak sapo la nih???" Maccchhhaaaaaa!!!

219.95.104.:-)

satu23
Ahli Baru
14. Dihantar pada 05hb Disember 2005, 08:38:23 pagi    [Edit]
sun,
bagusla tapi saya harap awak tak keberatan beritahu kat ne umah sewa tu... yela saya pun kalau bole nak mencari gak yg murah2 dan sesuai.
cuba habaq kat ne, sewa berapa, jenis umah... maklumle rawang ni sume tempat murah itu pasai nak survey sikit. tq

202.185.196.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005