Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 29hb Dzulhijjah 1435 @ 24hb Oktober 2014, 05:56:23 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Keluarga & Rumahtangga  
(Pengendali : usoPkuChai)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Warehouse Sale : Pakaian kanak-kanak ~ KIKI LALA kat Taman Shamelin...
syikin72
Ahli Produktif
1. Dihantar pada 21hb Oktober 2005, 11:39:39 pagi    [Edit]
ni info syikin dapat dr yahoo group...


Kiki Lala dah mula buat warehouse sale. Pyjama murah2, panties and underware kanak2 RM1 sehelai, kasut Kiki Lala dsb.

Terus staff dia beritau,rupanya bermula 21 October ( Jumaat ) akan ada warehouse sale Kiki Lala.

A good deal, a must go for all



Ini alamat dan no tel.



TEO GUAN LEE (KL) SDN BHD
10-12, Jalan 6/91,Taman Shamelin Perkasa, Cheras, KL
No Tel : 9283 1422



syikin dah call tadi, dorang bukak pukul 10.30 pagi.. sat lagi nak pegi usha kat situ... apa-apa balik nanti syikin bagitau best ke tidak ek... tunggu....

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

60.50.200.:-)

cikciti
Ahli Aktif
2. Dihantar pada 21hb Oktober 2005, 11:54:33 pagi    [Edit]
oo..musti pergi nih.......

202.184.211.:-)

x_eti007
Ahli Setia
3. Dihantar pada 21hb Oktober 2005, 1:42:33 tghari    [Edit]
wahh..dekatnya ngan umah saya...ehehehe, jap lagi asben balik sembahyang jumaat nak ajak pegi situ laaa...belakang umah jerkk.

219.95.155.:-)

pucukmuda
Ahli Baru
4. Dihantar pada 21hb Oktober 2005, 4:21:21 ptg    [Edit]

Saya ada pegi tadi...punyalah ramai. Tapi tak banyak pilihan baju terutamanya utk baby, kasut ada le cute jugak. Pakaiannyapun tak menarik sangat. Tapi kalau nak usha bolehla....mana tahu waktu pegi sana nanti mrk bukak stok baru...... happy shopping.....

60.48.157.:-)

cikciti
Ahli Aktif
5. Dihantar pada 21hb Oktober 2005, 5:28:21 ptg    [Edit]
ooo....ye ke kensel lah......

202.184.211.:-)

fazyan_77
Ahli Produktif
6. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 10:44:49 pagi    [Edit]
pegi semalam...tapi dah tutup ...dengar kata..bukan setakat baju kiki lala..brand seseme street pun ada. Sampai bila jualan ni diadakan?

--------------
kHiDmAt wIriNg..

219.93.8.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
7. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 10:49:36 pagi    [Edit]
tak best.....sronok lagi sopping kikilala kat JJ wangsamaju...
selesa..tak panas....dan yg paling penting salesgirls dia asik bercintan aje...kekekke.....

dan jgn pegi sale kat cettah dan satu warehouse sebelah dia tu...mcm sampah aje.....lowww classss!!!!!

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.214.:-)

fazyan_77
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 10:56:49 pagi    [Edit]
bg man..

tak kisah lerr low class ker..high class kerr, tapi baju2 kat situ ok tak??? , kalu tak cantik sesia lak pegi...

--------------
kHiDmAt wIriNg..

219.93.8.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
9. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 11:06:48 pagi    [Edit]
bgman masok jugak kedai low class...tapi yg ni...dah habis low dahhh ..baik nko gi aje kat kikilala JJ tu...apa tak percaya...baik nko pecaya...
bgman rembat 6 pasang kat situ...puas ati.....

so kalau nak try gak gi kat shemlin tu..silakan...kekekeke...buat prabih tenaga aje posa ni

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.214.:-)

fazyan_77
Ahli Produktif
10. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 11:23:39 pagi    [Edit]
yer kerr bgman..kansel arr...nyaris2 nak amik halfday ari nii...nak gi sana , berkenan sangat ngan brand saseme street!!!!

--------------
kHiDmAt wIriNg..

219.93.8.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
11. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 11:26:16 pagi    [Edit]
quote:
berkenan sangat ngan brand saseme street!!!!



faz ...nko nak beli baju BIG BIRD kuning bebulu tu ke...
sapa nak pakai...suami atau isteri dipagi saya

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.214.:-)

fazyan_77
Ahli Produktif
12. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 11:49:59 pagi    [Edit]
utk pengetahuan bg man..tema baju raya kami sefamily ialah 'elmo world'
ayah dia pakai~Cookie Monster
mak dia~Zoe
anak plak~Big Bird...
Amacam meriah tak?..bg man
tu pasal laa nak carik yg murah2 jerr..rejek skit2 pun tak per

--------------
kHiDmAt wIriNg..

219.93.8.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
13. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 11:56:11 pagi    [Edit]
memang canggih.....
murah ke sikit2 rejek ke...yg penting ada la selai dua kannn
berbancing dengan yg lebih susah dari kesusahan orang lain

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.214.:-)

cikciti
Ahli Aktif
14. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 12:40:49 tghari    [Edit]
last yr dah penah gi kat sini....ok gak la baju dia....takde la koyak rabak ke kotor ke.............cuma kena mix & match lah..........boleh la buat basahan...sbb rega pun murah

fazyan_77


sampai 30/10 nih....takkan dah tutup plak

202.184.211.:-)

fazyan_77
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 1:11:58 tghari    [Edit]
ciksiti

yan gi dah pukul 9.00pm laa..tapi gudang lagi satu tu..bukak lak..maleh nak gii...ramai sgt org...

bgman
quote:
berbancing dengan yg lebih susah dari kesusahan orang lain

aper mende ni bg man...tapi tak per...yg penting saya paham

--------------
kHiDmAt wIriNg..

219.93.8.:-)

cikciti
Ahli Aktif
16. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 1:23:16 tghari    [Edit]
fazyan_77


la...awat hang tak pi pukul 12 tengah malm?

202.184.211.:-)

syikin72
Ahli Produktif
17. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 1:52:00 tghari    [Edit]
syikin pegi tengahari jumaat lepas, tak banyak sgt pilihan untuk anak syikin yg umo setahun.. itu pun dah puas punggah, dapat le baju 5 pasang.. rege RM6 sepasang.. kikilala & cartoon network.. rege asal kat tag tu dalam RM20.00 jugak le... boleh le nak buat basahan.. kasut plak RM5.00 sepasang.. klu kat supermarket ada le dalam RM15 ke atas kut.. syikin rembat 2 pasang.. hehehehe...

Untuk baju raya, kena cari kat supermarket gak le...


Ironman,
JJ sale ke? boleh le gi shopping kat situ plaks...

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

60.50.207.:-)

fazyan_77
Ahli Produktif
18. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 2:00:34 ptg    [Edit]
quote:
la...awat hang tak pi pukul 12 tengah malm?

aku ngat nak pi kul 2-3 pagi tadi...
**coz gudang lagi satu bukak lagii..derang kata smpai kul 10pm

--------------
kHiDmAt wIriNg..

219.93.8.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
19. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 2:17:48 ptg    [Edit]
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
berbancing dengan yg lebih susah dari kesusahan orang lain
--------------------------------------------------------------------------------


aper mende ni bg man...tapi tak per...yg penting saya paham


faz... ni bermakna nko masih waras dibulan posa ni

quote:
Ironman,
JJ sale ke? boleh le gi shopping kat situ plaks...



syikin ..aha..JJ Wangsa maju.....heeee hantu soping budak seko ni...puasa tak complete ...raya nak complete sakan...

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.214.:-)

syikin72
Ahli Produktif
20. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 2:30:07 ptg    [Edit]
quote:
syikin ..aha..JJ Wangsa maju.....heeee hantu soping budak seko ni...puasa tak complete ...raya nak complete sakan...



Ironman,
ish... pompuan dgn shopping mana boleh dipisahkan.. klu harapkan kaum bapa, kosong le supermarket sume.. ahaks..

aku peknen le.. puasa cuma ponteng sehari je.. itu pun sebab demam..



--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

60.50.207.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
21. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 2:34:05 ptg    [Edit]
quote:
Ironman,
ish... pompuan dgn shopping mana boleh dipisahkan.. klu harapkan kaum bapa, kosong le supermarket sume.. ahaks..



kaum bapa sibuk cari duit ... kaum ibu perabih duit....
kita orang bukan tak nak gi supamaket tu...
kita orang karaoke..dangdut atau yg seangkatan dgn nya


--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.214.:-)

cikciti
Ahli Aktif
22. Dihantar pada 24hb Oktober 2005, 5:07:29 ptg    [Edit]
quote:
kaum bapa sibuk cari duit ... kaum ibu perabih duit....


ehem...ehem...tolong skit yer

202.184.211.:-)

IRONMAN
Ahli Interaktif
23. Dihantar pada 25hb Oktober 2005, 2:33:56 ptg    [Edit]
ya la perabih kat yg baik baik le...misalnya
korang perabih kat supamaket..kang lopong la aisbok kat umah tu kang
korang perabih kat kedai baju...yg la beli baju anak2..kang naik lapok lakk

so jgn nak main lenting paham Mak temah ooiiii

--------------
IRONMAN berehat panjang...kita jumpa lagi bila ada masa

219.95.214.:-)

cikciti
Ahli Aktif
24. Dihantar pada 25hb Oktober 2005, 5:17:20 ptg    [Edit]
paham pokcu ehhhh ....selamat ari raya maaf zahir batin

202.184.211.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005