Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 16hb JamadilAkhir 1435 @ 17hb April 2014, 11:43:49 mlm
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Automotif  
(Pengendali : zacks)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Iklan : MPV Chevy Nabira utk dijual
peedoot
Ahli Setia
1. Dihantar pada 04hb Oktober 2005, 2:51:21 ptg    [Edit]
Utk semua warga MDC,

Nak diwar2kan......sebuah MPV utk di jual:

Chevrolet Nabira 1.8
Bulan 11 2003
Kaler: Silver
Harga: RM85, 500.00
Gambar: Atas permintaan

Sebarang pertanyaan boleh PM / emel to peedoot99@yahoo.com.sg.


Tima kasih.



geocities.com/peedoot99

60.49.68.:-)

kamahar
Ahli Baru
2. Dihantar pada 21hb November 2005, 10:19:28 pagi    [Edit]
As'kum saya memang minat gile MPV Nabira. ni sebab tak de duit je...ni tengah kumpul duit cadang cadang nak a,bil satu...ada beberapa soalan nak tanya

1. MPV Nabira ni banyak ke ragam dia maksud saya kerosakkan dia.
2. senang ke nak buat service...temapt dia banyak ke..
3. Kuat ke makan minyak...
4. kalau ambik dengan hang boleh ke buat load 9 tahun dan bulan bulan berapa bayaran dia...

ok itu je terima kasih

219.93.8.:-)

peedoot
Ahli Setia
3. Dihantar pada 21hb November 2005, 8:48:54 mlm    [Edit]
kamahar,

Aku pun dah lupa nak citer...nabira tu dah dijual....

tapi aku cuba jawab soalan ko:

1. bnyk ragam? Aku tak pasti....tapi setakat aku drive...takde masalah apa pun...ikut nasib la kot....keter apa pun mesti ada hal masing2...

2. service center nabira skrg dah bnyk...so takde hal lah...

3. minyak ni...kalau jalan jauh...ok lah...mmg jimat lah...tapi kalau dalm KL/Lembah Klang...mmg kena bersedia lah...duitnya...

4. oleh kerana nabira dah dijual..so, takde la citer pasal loan....

Thank you

60.48.80.:-)

kamahar
Ahli Baru
4. Dihantar pada 23hb November 2005, 1:55:44 tghari    [Edit]
peedoot ...tak pelah kalau dah jual aku cuma nak tanya je...kalau nak beli sekarang pun duit tak de lagi...kalau ada lubang lubang kau pass la kat aku yee o.k bye

60.48.113.:-)

bugpepel
Ahli Produktif
5. Dihantar pada 23hb November 2005, 6:20:05 ptg    [Edit]
nape ko jual?..beli lagi besar ke?

219.94.89.:-)

peedoot
Ahli Setia
6. Dihantar pada 24hb November 2005, 12:54:54 tghari    [Edit]
bugpepel,

takde lah...bukan aku punya...abg aku punya...dia nak jual sebab dah beli rumah...so, tak mo hutang bnyk2....jual la....pakai keta kecik jek....

203.106.1.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005