Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 23hb Syawal 1435 @ 20hb Ogos 2014, 4:46:46 ptg
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Resepi , Hiasan & Fesyen  
(Pengendali : LangBuana, harsha)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2
Dihantar oleh MENCARI : SESIAPA YANG AMBIL TEMPAHAN MENJAHIT LANGSIR
mamaatiqah
Ahli Setia
1. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 09:56:16 pagi    [Edit]
a'kum


ada tak di kalangan rakan sekalian yang tahu kat mana ataupun sesiapa yang tahu menjahit langsir..

saya nak pindah rumah ....so ingat nya nak tempah langsir....nak buat sendiri x de masa la pulaknya...

kita nak tahu berapa kosnya?
utk 1 sliding door
4 tingkap
3 pintu

--------------
WARISAN ANGGUN-jadi pengedar/beli batik YM: warisan_anggun @sms 019-3634776

219.95.70.:-)

jamd
Ahli Produktif
2. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 10:08:07 pagi    [Edit]
mamaatiqah,

jamd baru je dapat langsir baru semalam....jamd jahit pinch pleat

1. untuk sliding door - upah jahit satu panel RM10.00...so satu pintu slidding door upah jahit RM20.00....ada 2 panel
2. kalau tingkap biasa - upah jahit RM7.00 satu panel
3. pintu - sama upah sliding door - RM10.00 satu panel

so kalau nak tahu contact person...leh PM jamd.....nanti jamd bagi nama & alamat...org nie leh dtg rumah ukur sekali...pastu nanti di leh tolong pasangkan

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
3. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 10:57:21 pagi    [Edit]
so far kat MDC ni yg liz tau ialah Pn Ann dan kak maizana.

Cubalah..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

lilo_stitch
Ahli Produktif
4. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 11:13:53 pagi    [Edit]
mamaatiqah
lokasi anda di mana..?? dan anda bercadang nak buat langsir jenis bagaimana..??

--------------
M Johorean.. ek !

218.111.235.:-)

fazyan_77
Ahli Produktif
5. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 11:41:38 pagi    [Edit]
mamaatiqah

dok kat putrajaya kerr?...
kat putrajaya ada gak sorang mak cik ni...jahit langsirrr...harga nyerr lebih kurang cam jamd...kalu kat pasar putrajaya (tkt. 1), mahal skit!! nak bila langsir tuuu..

--------------
kHiDmAt wIriNg..

219.93.8.:-)

mamaatiqah
Ahli Setia
6. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 12:18:03 tghari    [Edit]
fazyan...

ye kat putrajaya...ada no phone makcik tu tak?
kalau ada bagi la....boleh saya call dia...
nak langsir tu dlm pertengahan Jan ni...

lilo-stich...

kita kat putrajaya
jenis langsir macam yang di terangkan kat atas.


saya pun sebenarnya tak tahu apa jenis langsir yang sesuai utk apartment tu...boleh kawan2 cadangkan tak?

--------------
WARISAN ANGGUN-jadi pengedar/beli batik YM: warisan_anggun @sms 019-3634776

219.95.70.:-)

mamaatiqah
Ahli Setia
7. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 12:22:41 tghari    [Edit]
fazyan..


awak kat putrajaya ke? presitn berapa?

tahu tak nursery ada kat presint berapa?

--------------
WARISAN ANGGUN-jadi pengedar/beli batik YM: warisan_anggun @sms 019-3634776

219.95.70.:-)

fazyan_77
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 12:30:59 tghari    [Edit]
mamaatiqah...

saya dok presint 8....mama dok kuarters baru kat p 11 ek?....
nursery kat presint 9..rasa nya baru bukak...try arrr..saya antar anak kat umah org...kat presint 8 gak!

kalu bleh mama ym saya or PM saya...

--------------
kHiDmAt wIriNg..

219.93.8.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
9. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 1:26:35 tghari    [Edit]
kak Jamd,

kita pun ingat nak tempah langsir jugakla....

org tu dok area mana kak Jamd?

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

jamd
Ahli Produktif
10. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 1:29:37 tghari    [Edit]
vogue

org tu duduk kepong tapi satu selangor nie dia leh datang.....kira dah 10 tahun dia buat langsir...memang dia le yg datang ukur...pastu jahit & pasang sekali.....

kalau double layer ...upah jahit RM15.00 satu panel

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
11. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 1:37:02 tghari    [Edit]
kak Jamd, ade contact number org tu tak? kita beli kain kita ke camne?

* Mesej ini telah disunting oleh vogue2704 pada 27hb Disember 2004, 1:37:44 tghari

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

shasha13
Ahli Setia
12. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 1:48:09 tghari    [Edit]
jamd...

oo...kao dah upah org lain jahit ek!!!tak pa tak pa...kalau kao tunggu aku alamatnya tahun depan aku siapkan ek!!!

--------------
Ira Balm,Gel Dolla Cantik,Voucher Hotel/Apt murah;susu IgG 6pcs=RM25;call/sms 013-3696540

219.94.100.:-)

jamd
Ahli Produktif
13. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 1:57:29 tghari    [Edit]
vogue

esok kak jamd pi busat bandar nak renew passport...nanti kak jamd bagi contact no dia sekali...kalau nak kain dia lain harga le...kalau pakai kain sendiri pun boleh gak...cuma kena upah jahit tu jelah

sha

tu le...tunggu kau...tak tahu tahun depan leh siap ke tak ...so bila kau nak pi korea.....nak kirim boleh

* Mesej ini telah disunting oleh jamd pada 27hb Disember 2004, 1:59:59 tghari

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

jamd
Ahli Produktif
14. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 3:00:47 ptg    [Edit]
okay nie rupanya pinch pleat curtain...untuk mereka yg bertanya


panel lak...yg belah dua tu le.....so satu tingkap ada 2 panel

* Mesej ini telah disunting oleh jamd pada 06hb Januari 2005, 08:43:40 pagi

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

rusila69
Ahli Produktif
15. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 3:04:42 ptg    [Edit]
oooo...panel bagi aku ialah panel tingkap tu... tu yang pelik, pintu mana ada panel... kalo kain tu.. aku sebut keping jerr... satu keping kain bidang berapa..60" kerr...45" kerr.. gitu lerrr.... sekarang aku tau lah...nak kira harga... ish! sliding guna 2 keping ke? aku buat guna 4 keping....bagi kain yang bidang 60". atau masih ada salah faham kat aku nih...

apa pun, gambar tak nampaklah.....

--------------
~ ila ~

219.93.48.:-)

jamd
Ahli Produktif
16. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 3:12:19 ptg    [Edit]
kak ila,

rumah saya sliding door guna 2 keping je tapi kain lebih le...cam tingkap kain kurang tapi dia still charge sama.....kalau 4 keping camna nak belah...2 keping jahit jadi satu kain...so kira nie satu panel le w/pun 2 keping & charge RM10.00 gak.....cam haritu jamd buat sheers kain bidang 120"...kira rugi le sebab dia upah jahit satu panel RM10.00

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

shasha13
Ahli Setia
17. Dihantar pada 27hb Disember 2004, 6:13:29 ptg    [Edit]
woit jamd,

aku terpaksa KIV dulu ler lawatan Korea ku tuh...nak bawak my parents tpnyer, my mumler still berkabung atas kematian nenek I b4 puasa hari tu. tunggu MATTA fair hujung tahun depan gamaknyer, then boleh pegi tahun 2006...boleh buat projek bagus punyer!!!!

--------------
Ira Balm,Gel Dolla Cantik,Voucher Hotel/Apt murah;susu IgG 6pcs=RM25;call/sms 013-3696540

161.142.112.:-)

ila_2004
Ahli Baru
18. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 09:20:17 pagi    [Edit]
shasha...
kalau kau nak g korea tu bagi tau ila ekkk...nak kirim gak le kain langsir kat sane tu..kat dongdaemon
cantik..dulu g tak boleh nak beli...pergi 1 beg balik je dah jadi 4 beg ..
nasib le lepas..dgn pihak kastam...

203.106.9.:-)

mamaatiqah
Ahli Setia
19. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 10:12:56 pagi    [Edit]
Jamd...


Kalau tempah langsir..kain ngan upah sekali agaknya berapa ek?

--------------
WARISAN ANGGUN-jadi pengedar/beli batik YM: warisan_anggun @sms 019-3634776

219.95.70.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
20. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 10:29:14 pagi    [Edit]
jamd
upah jahit satu panel RM10 dah kira OK...kos sudah termasuk pita langsir dan cangkuk langsir kan ?


mamaatiqah
jika hendak upah jahit langsir termasuk kain langsir...sudah tentu kosnya mahal...biasanya mereka ambil untung atas harga kain.



**OUT Topik**
Kain langsir Korea ~ Sebenarnya paten langsir mereka adalah paten lama, 15 tahun dulu, saya ada kesana, beli satu sliding door...Apabila kawan saya kesana dan beliau beli, sangkaan saya paten baru...masih lagi paten yang dulu...

--------------
~PnAnn~

jamd
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 12:04:32 tghari    [Edit]
Pn Ann

upah jahit tu termasuk pita langsir & cangkuk sekali......so far nie le jamd rasa paling okay & worth it coz last time jamd buat mahal gak....so jamd buat satu rumah termasuk slidding door cost me RM216.00...so jamd beli kain kat tangkak yg semeter RM30.00...setelah tawar menawar dapat le RM15.00

mamaatigah

tul tu apa yg pn ann cakap...kalau ambik kain diorg...diorg ambik untung lebih kat kain diorg le...better beli sendiri.....kat nilai 3 hari tu jamd tengok byk gak murah2

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
22. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 1:58:58 tghari    [Edit]
jamd
kira dah berpatutan harga upah...mahainya harga upah jahit sliding door rumah ko..

--------------
~PnAnn~

jamd
Ahli Produktif
23. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 2:07:33 ptg    [Edit]
Pn Ann

upah jahit tu untuk semua tingkap kat rumah termasuk satu slidding door RM216.00...so total tingkap 12 & 1 slidding door

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

tenet_my
Ahli Setia
24. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 2:21:43 ptg    [Edit]
tak paham ler 1 panel tu 1 kpg tingkap ker?

192.85.47.:-)

jamd
Ahli Produktif
25. Dihantar pada 28hb Disember 2004, 2:26:38 ptg    [Edit]
tenet...

selalunya satu tingkap ada dua keping kainkan...so satu keping kain tu dipanggil satu panel & untuk slidding door memerlukan 2 keping kain yg dijahit untuk dijadikan satu panel...

faham ke nie

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

noghoy
Ahli Aktif
26. Dihantar pada 04hb Januari 2005, 3:13:03 ptg    [Edit]
Nog nak tanya...selalu tailor jahit langsir upah dia kira mcm mana yek?

-Adakah ikut panel atau kaki atau lain2?...

-Kalau rm5 sekaki tu,reasonable price ke?

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

vogue2704
Ahli Produktif
27. Dihantar pada 04hb Januari 2005, 4:02:27 ptg    [Edit]
kak Jamd,

kata nak bagi contact number org tu...kak Jamd ...PM jela kita heheh

--------------
Life must Go On

202.190.64.:-)

jamd
Ahli Produktif
28. Dihantar pada 04hb Januari 2005, 4:24:19 ptg    [Edit]
noghoy,

normally kalau ambik upah RM5 sekaki...untuk tingkat tak silap need 4 kaki...so upah jahit satu tingkap should be RM20.00...reasonable le kot...tapi kalau untuk slidding door maybe lebih le....

vogue,

sorry le nanti kak jamd PM eh

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

noghoy
Ahli Aktif
29. Dihantar pada 04hb Januari 2005, 4:31:40 ptg    [Edit]
jamd

Sliding mmg lebih lah...rm50...Tingkap pun ada jugak...boleh thn gak yek upah jahit langsir ni..kalau pandai jahit untung kan!...

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

jamd
Ahli Produktif
30. Dihantar pada 04hb Januari 2005, 4:33:38 ptg    [Edit]
noghoy,

cam yg jamd upah org jahit hari tu...satu panel slidding door only RM10.00....so 2 panel RM20.00 je...kira lagi murah le....memang untung ambik upah jahit langsir nie

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

noghoy
Ahli Aktif
31. Dihantar pada 04hb Januari 2005, 4:43:06 ptg    [Edit]
jamd

Murah lar tu..dia boleh dtg rumah ukur sekali ker?..
Tak pe lah,next time kalau tukar langsir ..boleh cuba buat dgn dia pulak...Kali ni tak per la,tolong2 member nya pasal....

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

jamd
Ahli Produktif
32. Dihantar pada 04hb Januari 2005, 4:44:21 ptg    [Edit]
noghoy,

dia memang dtg ukur ...pastu pasang sekali bila langsir dah siap

ingat raya tahun depan pun nak tukar baru...nak buat double layer lak

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

noghoy
Ahli Aktif
33. Dihantar pada 04hb Januari 2005, 4:52:59 ptg    [Edit]
jamd

Bagus la service dia....siap pasang sekali...ni yg best ni..tak yah susah2 panjat..hihihihi ..

--------------
Akojaya Discount 5%,Halle Nano 0192711525/ainulsyaira@hotmail.com

202.144.205.:-)

mamanabil
Ahli Setia
34. Dihantar pada 05hb Januari 2005, 09:43:43 pagi    [Edit]
jamd kakak tue kalau untuk scallop dia kira camner yea.. kira satu scallop tue ke atau satu kaki???

203.115.226.:-)

jamd
Ahli Produktif
35. Dihantar pada 05hb Januari 2005, 10:55:54 pagi    [Edit]
mamanabil

jamd tak tanya lak kalau scaloop tu dia kira camna...nanti jamd tanya eh

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

alieyah
Ahli Baru
36. Dihantar pada 05hb Januari 2005, 5:09:08 ptg    [Edit]
Jamd,

Bleh x bg alamat or contact no akak tu.
kalau kat rawang dia bleh dtg x?

kalau nak buat yg fesyen2 sket bleh x?

pm or YM me k.. alieyah_mysara

--------------
Mummy Danish Rafiqi

202.75.177.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
37. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 08:39:08 pagi    [Edit]
Harga upah jahit di KAMDAR dan NOGAYA ialah RM7 per panel..ini sebenarnya jahit langsir biasa..

Harga Upah RM10.00 termasuk pemasangan adalah standard kos. Sebab kos pasang ialah RM3.00 satu panel.

Kalian mungkin boleh dapat lagi murah kos upah jika mereka gunakan pita langsir yang low kualiti.

Upah jahit paten langsir Pleated ~ Goblet, French/Pinch Pleat, Roll Pleat dan Box Pleated.

Sekaki RM7.00 - RM9.00 sekaki (standard kos)

Upah jahit paten langsir Scallop ~ Aneka Scallop.

RM28.00 - RM30.00 per-scallop (satu keping scallop) (standard kos).

--------------
~PnAnn~

jamd
Ahli Produktif
38. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 09:18:08 pagi    [Edit]
okay for those yg mintak add tempat jamd tempah pinch pleat....

L.S.L HOME DESIGN ENTERPRISE
No 28 Jalan Perdana 14
Taman Indah Perdana
Kepong 52100 Kuala Lumpur
Tel : 03-62748821
H/p : 019-3601555/ 012-2092127 (Edmund)

Specialised in :
1. curtains
2. venetian Blinds
3. Vertical blinds
4. Bamboo chicks
5. Curtain tracks
5. cushion covers
6. Wooden rods

Pn Ann

kalau standard kos untuk pinch pleat sekaki RM7.00...so satu tingkap RM7.00 x 4 kaki = RM 32.00 which is jamd punya lagi murah le...satu tingkap cost me RM20.00 only tu pun sebab tingkap pjg sama dgn slidding door....kalau tingkap biasa tu RM7.00 satu panel

alieyah

you try call no tu & tanya le berapa kos dia ambil......memang dia leh dtg rumah ukur pastu pasangkan sekali

* Mesej ini telah disunting oleh jamd pada 06hb Januari 2005, 09:22:18 pagi

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
39. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 09:33:28 pagi    [Edit]
jamd
lagi murah kalo jahit sendiri... ..

kenapa tak tolong bangsa Melayu ? saya ada orang Melayu yang boleh jahit lagi murah dari tu...kalo nak ikut Cina punya kualiti leee...

Semua nak murah..langsir tak sampai setahun dah reput....ini berdasarkan customer komplen leee..

Jangan marah yeee...

--------------
~PnAnn~

jamd
Ahli Produktif
40. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 09:40:48 pagi    [Edit]
Pn Ann,

hehehhe...memang murah kalau buat sendiri ...tapi tu le tak terbelajar2 lagi...padahal senang je jahit tu

Bukan tak nak tolong bangsa sendiri tapi tu le pernah hantar ....quality memang kurang....dah le kain mahal pastu jahit cam nak tak nak je...sakit jiwa raga dibuatnya

memang nak buat tiap2 tahun tu yg cari yg murah .......workmanship le.....kain cari yg mahal gak sebab yg murah nie design tak lawa ...provided ada extra money le

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
41. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 09:52:25 pagi    [Edit]
jamd

Gambar langsir ini, adalah langsir rumah saya...Harga kain langsir ini ialah RM24.20 semeter...disebabkan saya selalu ambil kain langsir secara kodi dari my supplier...maka harga kain tersebut..sudah tentu menjadi murah...



Ini bermakna kain berkualiti..kain jenis Sheer Bersulam dan tidak reput...asalnya saya buat paten scarf...kemudian...kain yang sama..saya ubah suai menjadi Tab Swags...bukankah dengan kaedah itu, saya sudah jimat...

Saya juga syorkan pada kawan (merangkap customer saya), bagaimana mereka boleh jimatkan kos langsir tetapi paten langsir terkini...


Anda beli kain mahal, upah murah...kemudian...next year..anda tukar..bukankah sudah membazir ?? kos yang mana lebih murah...

OPSSSS...ini bukan bermakna Saya ingin PROMOSI perkhidmatan saya YEKKKK !!!!!

Saya cuma berikan TIPS bagaimana ingin jimat belanja jika hendakkan langsir pelbagai paten...

* Mesej ini telah disunting oleh PnAnn pada 06hb Januari 2005, 09:54:01 pagi

--------------
~PnAnn~

jamd
Ahli Produktif
42. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 09:58:47 pagi    [Edit]
Pn Ann,

Tu untung org pandai menjahit ...leh pelbagaikan fesyen...cam jamd nie ...alahai bila le nak belajar sampai anak sulung pun dah sound......jamd bab2 , kait,sulam. cross stich okay lagi le....cuma jahit guna mesin tak belajar lagi w/pun yg simple2....kena gi kelas gak nie

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
43. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 10:18:33 pagi    [Edit]
jamd

OK...sebenarnya anda boleh jahit...anda mesti boleh...cuma malas kot..

Jika anda pandai jahit cross stitch...cuba lihat langsir Cross Stitch saya...



Kain bawahnya harga RM1.80 semeter. Mungkin anda pun boleh buat..pasti kawan anda terpegun melihat hasil kerjatangan anda...

Tidak semestinya perlu ada mesin jahit...baru nak jahit...

Kawan saya, hobinya mengait...macam-macam paten kait dia boleh buat...dia buat langsir rumah hasil dari hobi mengait dia...memang cantik...saya terpegun dengan hasil kerjatangan dia...walaupun makan masa buat..tetapi dia puas hati....hingga kini tahan..sudah 10 tahun...apa yang dapat saya lihat..ialah...patennya tak telan dek zaman...everlasting...

jamd..mesti boleh buat... jika berjaya hasilkan kerjatangan sendiri...bukan saja anda puas hati...anak-anak dan suami juga turut bangga dengan kreativiti anda...

--------------
~PnAnn~

jamd
Ahli Produktif
44. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 10:25:49 pagi    [Edit]
Pn Ann

nie yang berkobar2 nak belajar nie...kira bakat ada...cuma tak diasah plus malas

kira last time jamd buat sarung bantal kait pun ada org nak beli padahal buat suka2 je tu

nie kena sambung balik kerja yg terbarai....my cross stich

cam langsir jamd suka yg simple je...kira pinch pleat tu okay le...tak suka sgt design lain....sebab kena padankan dgn ruang tamu tu

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

bini_orang
Ahli Aktif
45. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 11:05:24 pagi    [Edit]
Pn Ann

Pn Ann ambik kain langsir secara kodi dr supplier mana?...Saya bercadang nak menghadiri kelas jahit langsir nie. Saya sanggup bayar berapa yuran yg dikenakan tapi kalau yuran tinggi design mesti laa banyak. Saya ada laa call satu tempat nie Zu Collection kat Bangi Lama. Dia charge Rm450 utk 5 paten langsir. Dia kata design yg up to date punya. Pn Ann ada apa2 idea tak?

--------------
Menerima tempahan langsir, sarung kerusi makan, jual railing & rod dll: 017-3140657 (Sha)

61.6.65.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
46. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 12:06:00 tghari    [Edit]
jamd
mesti boleh...tak cuba belum tau....mana tau..suatu hari..ramai yang menempah langsir ngan anda..


bini_orang
saya beli di Jalan Kia Peng...provided beli banyak..baru depa boleh kasik...

--------------
~PnAnn~

bini_orang
Ahli Aktif
47. Dihantar pada 06hb Januari 2005, 12:35:08 tghari    [Edit]
Pn ANn...Jalan Kia Peng kat area mana???..APa nama kedai dia..Memang saya nak beli banyak...

--------------
Menerima tempahan langsir, sarung kerusi makan, jual railing & rod dll: 017-3140657 (Sha)

61.6.65.:-)

PnAnn
PnAnn
Pengendali
48. Dihantar pada 07hb Januari 2005, 08:24:55 pagi    [Edit]
Bini_orang
Jika anda tahu San Peng Flats...di area sana Jalan Kia Peng..atau dibelakang Balai Bomba..beli banyak maksudnya...belian permulaan RM5,000 keatas...baru anda boleh dapat harga murah...

--------------
~PnAnn~

jamd
Ahli Produktif
49. Dihantar pada 07hb Januari 2005, 08:28:09 pagi    [Edit]
pnn ann

jamd pun dengar kain langsir kat situ murah tapi jarang pegi sebab parking susah...even baju2 pun murah provided beli bundle....

kalau nak murah le pi kat nilai 1....langsir2 org cakap murah gak...jamd selalu beli kat tangkak je on the way nak balik kg...singgah sekejap

--------------
jamd1973@yahoo.com 0123232775 http://emeraldbeauty.fotopages.com

61.6.163.:-)

harsha
harsha
Pengendali
50. Dihantar pada 07hb Januari 2005, 08:32:18 pagi    [Edit]
Ann : cantiklerr langsir rumah tu.. leh kirim dak? tapi jgnler poss, nanti bebila aku balik kajang aku gi umah ko ambik

--------------
I wanna be inside your heaven. . Take me to the place you cry from. . Where the storm blows you away

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru Muka 1 | Muka 2

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005