Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 5hb Dzulkaedah 1435 @ 31hb Ogos 2014, 2:29:06 ptg
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan  
(Pengendali : boboiz, piqah)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Tukang urut : Nak cari tukang urut lepas bersalin
ananipa
Ahli Baru
1. Dihantar pada 28hb September 2005, 01:13:29 pagi    [Edit]
warga semua,

Saya ni tgh mencari tukang urut lepas bersalin. Saya tinggal area PJ.
Kalau ada sesape yg tahu makcik tukang urut yg ok , dari segi servis dan harganya, tolonglah khabarkan.

Saya dijangka bersalin minggu kedua bulan Oktober ni. Tolong ye kekawan.

--------------
Hidup kerana Allah

219.94.53.:-)

hazdi
Ahli Produktif
2. Dihantar pada 28hb September 2005, 01:28:53 pagi    [Edit]
dulu anak no 1 sampai no 3 mmg saya akan amik sorang makcik (dok bukit antarabangsa) ni utk urut selepas bersalin...

mmg amat berpuas hati tpai selepas saya berpindah agak jauh dgn beliau susah nak cari yg setaraf atau paling tidak seminima belia kat area rumah saya ini.

nak amik makcik tu kena bayar duit minyak atau kena amik dia tapi mmg dia popular sbb boleh pi sampai rawang, pj, sj, rawang, sg buloh dan merata lagi..

ramai juga yg saya promote makcik ni kata mmg besh dgn dia...

--------------
Diapers => MAMAN, USA, MAMY POKO, HUGGIES....019-2607811

202.157.192.:-)

picha78
Ahli Baru
3. Dihantar pada 28hb September 2005, 03:34:25 pagi    [Edit]

cuba call kak mimi 012-6648634

202.146.73.:-)

WHR
Ahli Baru
4. Dihantar pada 28hb September 2005, 05:56:20 pagi    [Edit]
Betul kata Picha78,
Call Kak Mimi.
Selain mengurut dia ader buatkan Bengkung, mandi baby & klu u nak dia boleh masakkan.
WHR dah beberapa kali urut dgn dia. Memang best.
Call la 012-6648634

--------------
HiDuP BiOr JuJuR, BaRu RaSa NiKmAtNyA !

218.111.235.:-)

Sirnatinta
Ahli Aktif
5. Dihantar pada 28hb September 2005, 10:25:42 pagi    [Edit]
betul tu.. try call k. mimi and book dia.. sirna baru abis pantang and baru kena urut ngan dia.. mmg best.. sebelum pregnant pun selalu urut ngan dia...

--------------
Pengalaman mendewasakan, yang lepas jadikan panduan

210.195.30.:-)

Ashsha
Ahli Produktif
6. Dihantar pada 28hb September 2005, 5:44:26 ptg    [Edit]
tumpang tanya utk member

klu kat seremban ada tak tukang urut lepas bersalin yg best??bayaran lak camner?

--------------
aiyarkk!!! tu laaa pasalllll !!!! :-0

61.6.58.:-)

cikwan
Ahli Aktif
7. Dihantar pada 29hb September 2005, 04:32:56 pagi    [Edit]
nak tompang tanya.. kak mimi tu boleh urut org nak dapatkan zuriat tak?? atau pun urut buang lemak.......

--------------
Hmm.... berdebar-debar menanti kehadiran orang baru.......

211.25.50.:-)

Qyrana_Biru
Ahli Interaktif
8. Dihantar pada 29hb September 2005, 04:34:34 pagi    [Edit]
Qb baru jer gi urut semalam

ada jugak kat Bandar Kinrara
dia boleh pegi umah kalau amik dia la..
Sekali urut utk org bersalin RM 50.00
pastu plak boleh jugak nak urut utk dapatkan zuriat .InsyaAllah

--------------
Satinni:Cadar/Pinggan Mangkuk/IgG X-Tra / 012-6074206, email: qyrana_fdr@yahoo.com YM: Qyrana_Biru

219.95.90.:-)

WHR
Ahli Baru
9. Dihantar pada 30hb September 2005, 01:56:00 pagi    [Edit]
Cikwan...

Bab2 nak Zuriat ni, takdir Allah jua. Sekiranya melalui dia (Kak Mimi) kita dpt Alhamdulillah. Kak Mimi sendiri pun agaknya tak mampu nak jamin. Tapi mengalaman saya berurut dgn dia yg saya perasan 1 jer. Dulu perut saya buncit (ye la dah kawin, jarang senam) beberapa kali diurut Kak Mimi alhamdulillah, kuasa Allah juga kempis. Badan saya fit. Tapi lepas tu saya pun mula rajin bersenam atas galakkan Kak Mimi. Kini 2-3 org kawan saya mula tanya "Ehhh perut ko dah susut, makan aper ?" saya tak terjwp cuma senyum tanda puas.

Lagi 1, Kak Mimi pun ader jual produk Signature (Kini diambil alih oleh Dr. Shuhaida). Saya cuba minyak 1001. Berkesan. Semlm saya tergelincir, luka & bengkak dilutut. Balik rumah saya sapu minyak tersebut, Alhamdulillah dgn kuasa Allah sembuh, pagi ni tak bengkak & luka2 tu mula sembuh. Kak Mimi mengurut gunakan minyak tu. Jadi sapa2 yg ader rasa sengal2 cuba dptkan dr wakil2 pengedar.

Itu saja, cubalah.....pasti ummmmhhh.

--------------
HiDuP BiOr JuJuR, BaRu RaSa NiKmAtNyA !

218.111.235.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
10. Dihantar pada 30hb September 2005, 02:15:14 pagi    [Edit]
Semalam jumpa Mimi.........dia kata dah tak menang tangan utk mengurut utk orang lepas bersalin..........dalam bulan puasa ni aje..!!!!!!!!

Nasib le badan dia gagah...bertenaga!!

Kalau badan macam mama....entah lee..memang tak daya!!!
Muscle pun tak ada!!!!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.24.:-)

aliyna
Ahli Aktif
11. Dihantar pada 30hb September 2005, 02:22:02 pagi    [Edit]
yea betoul tuh...

sekarang kak mimi dah mengurut guna minyak shuhaida
http://shuhaida.blogdrive.com sesapa nak dah senang leh dapat ngan dia jugak

selepas bersalin kalau nak check sistem saraf dan total checkup leh dtg pusat rawatan kat putra perdana. Kami buat urutan badan juga.
Tapi atas permintaan shj baru ada full body punye urut
sebab case2 lain byk.. takut tak sempat

--------------
*Allah berkati kita semua*

202.186.33.:-)

Rimbunan3887
Ahli Aktif
12. Dihantar pada 02hb Oktober 2005, 10:13:49 pagi    [Edit]
kalau u di area kuantan, terengganu dan kemaman boleh la i suggestkan u beruurt dengan makcik i. dia urut 3 hari selepas bersalin., harga terpulangla nak bagi berapa.
berminat??
hubungi saya PUAN FATIRA 019-9950070

--------------
Pengedar tetap Produk Perubatan Elektronik 019-9950070

218.111.190.:-)

suzismi
Ahli Aktif
13. Dihantar pada 03hb Oktober 2005, 01:08:30 pagi    [Edit]
tengah cari tukang urut juga ni...
kat area2 muar
ada sesapa tahu tak...

--------------
Salindah/Examo/Revell/Cosway/DCL/mawar9774@yahoo.com/sms~0127526483

210.186.176.:-)

syikin72
Ahli Produktif
14. Dihantar pada 04hb Oktober 2005, 03:06:49 pagi    [Edit]
WHR,
tolong risikkan dgn kak mimi, klu urut bersalin 3 hari berturut-turut, berapa dia caj.. aritu urut dgn Makcik Siti kat Bukit Indah.. urut 3 hari + tungku & mandi baby, dia caj RM250.... nak gak try guna servis orang lain bila bersalin nanti.. tolong ek...

--------------
www.kedai2ekin.com ~DCL~Trimz&Klenz~PhytoFiber~Be-Nice ~ 0123838018~ ym:syikin72~ syikin72@yahoo.com

60.50.206.:-)

aliyna
Ahli Aktif
15. Dihantar pada 04hb Oktober 2005, 04:18:54 pagi    [Edit]
kin.. lebey kurang gitu rasanye...

--------------
*Allah berkati kita semua*

202.186.33.:-)

WHR
Ahli Baru
16. Dihantar pada 05hb Oktober 2005, 08:39:00 pagi    [Edit]
Kin,
Sorry semlm tak masuk MDC.
Busy. Ni pun dah lewat sebab boss outstation
Semcm yg Aliyna kata tu lebih kurang je price dorg.

Pa per pun, call dia tu lagi better.
Take care.

--------------
HiDuP BiOr JuJuR, BaRu RaSa NiKmAtNyA !

218.111.235.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005