Sembang² Sembang²
  22hb Julai 2014, 9:23:02 mlm
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Sukan & Aktiviti
(Pengendali : chilut, pegoretti)
Dihantar oleh BELAJAR RENANG : Wanita Sahaja. Lelaki Tak Bleh..
Ich_Dich 1. Dihantar pada 07hb Disember 2005, 10:47:45 mlm   
Dengan perkenan penyimpan mohor-mohor besar... barang sesiapa yang ingin belajar berenang, sekiranya anda seorang perempuan atau wanita, dan ingin meningkatkan lagi ilmu perenangan, bolehlah berhubung dengan cik.. eh silap... Puan

Husna di nombor talian 019-3244972

Adapun kelas berenang akan diadakan di UKM, sekali seminggu dengan kos RM15 sahaja untuk setiap kali, sehingga sepuluh kali (10 x RM15 bersamaan RM150.00 kos keseluruhan). Kos yang dinyatakan adalah teramat murah, akan diajar oleh seorang guru wanita, Melayu yang mempunyai lesen mengajar berenang, tetapi hendaklah ada 10 orang murid. Skang ni ada 2 orang jer.

Oleh itu... moh le sapa yang nak belajar berenang... kita berenang.
Cecepat, sementara stok masih ada.
* Mesej ini telah disunting oleh Ich_Dich pada 07hb Disember 2005, 10:52:13 mlm
syauqina 2. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 07:15:51 pagi   
mek nak joinnnnnnn ...... tapi tarak transport lah ... numpang leh .....
* Mesej ini telah disunting oleh syauqina pada 08hb Disember 2005, 07:16:33 pagi
zacks 3. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 08:59:43 pagi   
...


berminat nak join
mmkn 4. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 09:34:46 pagi   
kenapa lelaki tidak dibenarkan...
ini sudah tidak adil......
amoi 5. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 09:51:11 pagi   
ich....

bila start..??
jam bape start..??
hari apa bajar..??
bape jam..??
OrangMinyak 6. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 11:26:15 pagi   
aku apply untuk bodigad bole?
semutmerah 7. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 12:09:43 tghari   
seminggu sekali?
hari?
masa?

isyykkk.... banyak 'lalat' la sini...
* Mesej ini telah disunting oleh semutmerah pada 08hb Disember 2005, 12:11:06 tghari
zacks 8. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 12:15:40 tghari   
berenang ni bagus utk kesihatan....


ako ada lesen mengajar renang...
kisaak 9. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 12:26:50 tghari   
nk tanya UKM tu kat mana kolam renangnyer.
aku ni dh lama tak swimming.

bangi tu dh dekat ler tu.

nk tau biler time open utk pompuan shj pool tu.
lissa 10. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 12:31:00 tghari   
best gak ni....hari apa? kol bape?
Tuk_Gawo 11. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 12:59:06 tghari   
Tuk tak nak join...betul tak nak join....
cuma jadi Penontonnya hehehe....leh ker...

kowang semer berlatih berenang pakai kain batik ker...kembam...
mau gelembung nanti...hehehe...
zacks 12. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 1:20:15 tghari   
makin tua makin miang org tua ni...hehe
Tuk_Gawo 13. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 1:43:22 tghari   
Zacks
nko biler nak blaja berenang...
setakat kuak itik tue leh ler...hehehe...
OrangMinyak 14. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 2:03:00 ptg   
aku nak jadi penyelam.. duk dalam kolam jaga korang kut kut lemas wakakakak
syauqina 15. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 2:24:27 ptg   
amboi laju jek ...
nak selam lah
nak ngajar lah
nak tonton lah ...

kan men lagik ....
OrangMinyak 16. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 2:36:46 ptg   
ini namanya lelaki normal.....
shamzshamrie 17. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 4:54:15 ptg   
quote:
berenang ni bagus utk kesihatan....
tertinggal tu.. kesihatan mata..
Tuk_Gawo 18. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 5:15:51 ptg   
sesambil tue leh wat Kelab Penonton Perenang...
sajer tambahkan korum...hehehe...
rayzaw 19. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 5:40:42 ptg   
aku bleh jadi trainer untuk basic...yg banyak pegang pegang tu..yang soh bagi badan apung atas air... aku ni certified trainer... hahahaha
Ich_Dich 20. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 9:09:23 mlm   
Amboi... yang lakunyer lelaki ajer.. yang pompuan beberapa kerat ajer... seminggu sekali.. sekali tu berapa lama ek... jab nak tanya pihak pendaftar.. hikhikhik...
Ich_Dich 21. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 9:12:14 mlm   
Kak Qina, Amoi...
Naik join.. meh la... kiter belajar lampungkan diri.. Peh ni bley masuk Explorace plak.. nak kalahkan Whitecabei yang terer berenang tu... hik hik hikkk...

Berapa jam tu.. nanti ar... info akan diberitahu kelak.

Kak Qina nak numpang... ermmm bley.. kalu dari Putrajaya... wokeh.....????
Ich_Dich 22. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 9:14:22 mlm   
Lisa Marie, kisaak (pompuan ke laki), Kak Semut


Nanti di up date kan info. Kiter akan set2 time yang sesuei kay....
Ich_Dich 23. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 9:21:16 mlm   
Rejo,
Nak jadik trainer yang pegang-pegang.. apungkan badan.... errr.. tanya.. kaki ko sampai ke kat dasar tu...???


Tuk...
Udoh le tu... kubur kata mari.... tutup mata yek...

shamzarie
Berenang untuk kesihatan setiap insan. Kesihatan mata tu untuk insan lelaki...

Guly...
Pekata suh Que belajar berenang...

Encik Zek
Join jadik bodiguard (tukang driver) cik Syauqina bley..???? Kua kua kua....


mmkn
Pelak tak adil.. Kerana Keadilan lah maka kami menempatkan perempuan Sahaja. Takut disalah gunakan keadaan.
Adilll.... eh... ni bukan berbau politik ek...
Ich_Dich 24. Dihantar pada 08hb Disember 2005, 9:48:04 mlm   
Pengumuman,

Pihak pendaftar kata, sekali seminggu tu... satu jam. Jadual, kiter2 yang sepuluh orang ni set time bila.. maksudnyer, sekali kelas tu sepuluh orang ler jalannnnn..... okey ada clear...???


Biler startnyer.. bila cukup 10 orang.. baru kelas jalannn....

lissa 25. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 09:55:48 pagi   
ok....aku tunggu...

amboi2....abg zack, gooly, tok ngan si rejo ni.....
amoi 26. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 4:39:14 ptg   


ich....
kalu weekend aku nak join....
start thn depan arrr...
skang musim ujan...sejuk...ahakss....
cipoi 27. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 4:44:37 ptg   

nak join gak....best nie
gRiNdCoRe 28. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 5:28:27 ptg   


aku pun nak join...
lama dah tak berenang nih

Ich_Dich 29. Dihantar pada 09hb Disember 2005, 11:43:55 mlm   
Wah wah wah... update nama lah...

Perempuan atau wanita yang berminat belajar berenang:

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Cipoi
5. Lissa


Okey.. bagus bagus... kiter kumpulkan lagik 5 orang.. pehtu jalannnn.....


ermm... timetable tu atas persetujuaan kita bersamalah tauuuuu... wokeh beybeh....

rayzaw 30. Dihantar pada 12hb Disember 2005, 11:10:50 mlm   
cipoi dan lissa boleh training apung2 dengan saya secara peribadi. sila sertakan gambar full memakai outfit renang dengan gaya miss universe dari sudut depan dan tepi..dan juga 1 gambar aksi bebas. amoi tidak dibenarkan turut serta apung peribadi saya. disenaraihitam kerana sudah berkahwin. nanti suaminya yg tak best itu jeles.

ich...
wah wah wah....ini bley mendatangkan marah ni... cisss..
bad_buddy 31. Dihantar pada 12hb Disember 2005, 11:34:36 mlm   
Nak join gak.....

Sayaa First Aeder - recognized by Bulan Sabit Merah.....in case berlaku emegency so leh wat CPR..ahaksss

leh tak cik Ich Dich..opss!! Puan Ich Dich..
Ich_Dich 32. Dihantar pada 12hb Disember 2005, 11:41:34 mlm   
Rejo,
Jurulatih apung-apung badan tak leh marah. Kalu marah, nanti tak de kosentrasi nak mengapungkan badan. Nanti ley tenggelam...


Bad... my buddy.. heheheeh
Tak pe-tak pe terima kasih ajelah nak buat CPR tu.. Aku ley buat kan sendiri. Sebab tu tak memerlukan lelaki pada kelas ini.. Harap jugak maklum...
bad_buddy 33. Dihantar pada 13hb Disember 2005, 00:07:38 pagi   
quote:
Bad... my buddy.. heheheeh
Tak pe-tak pe terima kasih ajelah nak buat CPR tu.. Aku ley buat kan sendiri. Sebab tu tak memerlukan lelaki pada kelas ini.. Harap jugak maklum...


Puan Aku Kau

Bukeh wat sendiri ekkk..aiseyyyy....past la kat sayeee....( pompuan bukan apa..kot2 neves jer nanti....laki tak..ahaksss)...boleh aaa
amoi 34. Dihantar pada 13hb Disember 2005, 08:40:57 pagi   


rezo...
amboi..amboi..amboi....
dulu aku lah pengarang jantung hati limpa ko...
akulah yg ko suruh dok uli perut yot ko tuh....
akulah yg dok disuruh geliČkan lobang posat....
skang..aku diminggirkankan....
ko memang ja'at....!!!!


ich dich....
bebeh..kalu udah on kasik tau aku yek...
kenalah g sopping baju mandi..2 pis bleh..ahakss...


cop...
letak lagik 1 nama...
adik aku...east
* Mesej ini telah disunting oleh amoi pada 13hb Disember 2005, 09:49:08 pagi
OrangMinyak 35. Dihantar pada 13hb Disember 2005, 10:03:02 pagi   
kin
nak belajar berenang apa.. baby dalam perut!!
ha!! soklan cepu mas.. dulu duk tanya aku.. ni aku nak tanya korang plak..
ko sama usna bila lagi???

tepet
lu apung sama budak myspace udah ler beb hahaahahaha
Tuk_Gawo 36. Dihantar pada 13hb Disember 2005, 12:43:06 tghari   
up-date...

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Cipoi
5. Lissa
6. Tuk Gawo
...hehehe...
lissa 37. Dihantar pada 14hb Disember 2005, 11:09:57 pagi   
rejo....ceeeeeetttttt....hehehehe

aku maybe bawa adik aku 2 org...tapi x tanya diorg lagi...nanti aku tanya..
zacks 38. Dihantar pada 14hb Disember 2005, 11:25:30 pagi   
..

nak bawak adik pompuan jugak...namanya zackiah...
syauqina 39. Dihantar pada 14hb Disember 2005, 11:47:57 pagi   
abg z ... ajar sendiri le adik tu kan ke dah ada lesen
Ich_Dich 40. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 05:56:24 pagi   
Om,

Baby dalam perut pun nak blajor berenang gak.. bior kluo jer.. pandei berenang.. pehtu wakil Malaysia masuk olimpik.. hahahahahah

Okey update..

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Adik Amoi (oit.. pompuan ke lelaki... ekekeke saja menanya..)
5. Cipoi
6. Lissa
7. Adik Lissa
8. Adik beradik lissa
9. Cik Syauqina
10. *********************



Wah wah wah.. jadik kita perlukan lagik satu nama sahaja... Lissa.. kompomkan adik kau tu bona ke tak bonar... Kalo cukup ni... terus propose nama...

P/s; Pesanan penaja. Swimming suit yang panjang-panjang... tapi ada kain sekirt... bley tak..??? heheheeheh
* Mesej ini telah disunting oleh Ich_Dich pada 16hb Disember 2005, 05:59:45 pagi
lissa 41. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 09:36:43 pagi   
lom kompom lagi...nanti aku bagi tau balik....kalau diorg join aku join sekali...
zacks 42. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 09:44:09 pagi   
Okey update..

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Adik Amoi (oit.. pompuan ke lelaki... ekekeke saja menanya..)
5. Cipoi
6. Lissa
7. Adik Lissa
8. Adik beradik lissa
9. Cik Syauqina
10. zackiah


cukup dah tu
zaila79 43. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 11:05:09 pagi   
amboi!..amboi!...amboi!..
kemain lagik kaum adam nih....


selamat belajar renang...
quote:
Okey update..

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Adik Amoi (oit.. pompuan ke lelaki... ekekeke saja menanya..)
5. Cipoi
6. Lissa
7. Adik Lissa
8. Adik beradik lissa
9. Cik Syauqina
10. zackiah (nih adika angkat ker???

syauqina 44. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 11:14:09 pagi   
quote:
P/s; Pesanan penaja. Swimming suit yang panjang-panjang... tapi ada kain sekirt... bley tak..??? heheheeheh



kalau tak salah ITM le rekabtk swimming suit tu kan .. ke yang lain nih ...
whitecabai 45. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 3:27:18 ptg   
Minggu lepas aku baru shopping swimming sut yg tutup punya ... panjang2 ..
Warehouse sale 70% ... sori aku lupa nak kabar ...

murah banget!

Swimming sut yg ader skirt tuh ok.. tapi aku rasa cam kelakar jek ruper.. hehehheh .... la nih aku beli yg jenis t-shirt labuh.... labuh .. tutup sampai ker punggung... material khas memang tak der ler terangkat macam t-shirt biasa @ kain batek terangkat dalam air ..
Ikut bentuk tubuh tuh takleh nak elak ... amik saiz besau skek ler... pakai t-shirt pon kalau masuk air tetap melekap jugek...

beli swimming sut kemain... tapi tak lepas lagi g mandi kat kolam renang.... hehehehhehe... UM jek yg aku tahu ada asing lelaki dan pompuan...
Ich_Dich 46. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 5:05:54 ptg   
Makcik Whetcabai,

Tu nama dia belajar berenang. Dah belajor baru le pandai. Baru berbaloi beli swimming suit, peh tu bley la berenang di mana-mana. Tak le berendam ajer.. kan kan kan...?

Others... women only
Plis make confirmation so that we can deal with the instructor. Our manager will arrange it. Thak you.
whitecabai 47. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 5:24:55 ptg   
Makcik bedah.

aku ader suruh ko beli ker?
eheh..


nak belajar tapi nak pakai t-shirt ajek gasak ler.. moekekkeke...
bukan masalah berbaloi... kalo suming pool tuh diboleykan pakai ikut suka ... ok ler... kalo TAK DIBENARKAN dan kena pakai suming sut... baloi atau tak berbaloi kena beli jugak kalo nak belajo.. kan?kan? kan?


note yg akhir tuh aku cakap aku ler... bukan korang.. hok lor terperasan plak... beli tapi abe sayang tuh bukan bagi pon g suming pol terbuka..... nih uniform dah ok.. ada can kut... kut laaa...

comeydokada 48. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 6:00:39 ptg   
uiiihhhhhhh dengaq2 cam best jer...
mana senarai nama nyer....
Ich_Dich 49. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 9:17:45 mlm   
Comeydokcomey...

Sila tengadah kat atas yer...
rayzaw 50. Dihantar pada 16hb Disember 2005, 10:53:00 mlm   
hmm...nampaknye aku harus menubuhkan sebuah kelab ni... Kelab Seni Sekodeng MDC...

misi pertama sekodeng gadis MDC belajar renang
gigi 51. Dihantar pada 17hb Disember 2005, 00:47:50 pagi   
tepet:
projek skodeng kat stadium tuh amcam this weekend? jalan tak?
opsss...!!!
deuterRS 52. Dihantar pada 17hb Disember 2005, 6:56:25 ptg   
aku ajor bleh tp kene bayo $1 isnin - jumaat, sabtu&ahad $1.50je.......bukan ape, tu bayaran masuk....kolam renang DBKL depan HUKM & seblah stadium bolasepak cheras......
isnin-jumaat 6=8.30mlm (ptg je free...kalau keje sebok maybe taksempat)
sabtu&ahad 9-11.30pg boleh, 2-4.30ptg boleh! 6-8.30mlm boleh...kalau berkelapangan...
* Mesej ini telah disunting oleh deuterRS pada 17hb Disember 2005, 6:57:18 ptg
lissa 53. Dihantar pada 19hb Disember 2005, 09:09:29 pagi   
adik aku kata jauh la plak...aiseh...kiv la nama aku ngan adik2 aku...tgh nak pujuk dia.....
zacks 54. Dihantar pada 19hb Disember 2005, 09:19:49 pagi   


ye ye o je lissa ni...kenapa adik tak bleh dtg, kakaknye pon x bleh join ?
lissa 55. Dihantar pada 19hb Disember 2005, 11:15:16 pagi   
hehehe...kena sehati sejiwa la....
deuterRS 56. Dihantar pada 19hb Disember 2005, 5:42:09 ptg   
lissa........jauh ? duk mane? kalau cheras dekat tak? turun trening kat sini dekat skit kot!? murah lak tu ! tiap2 ptg boleh brenang...kalau rajin ler!
lissa 57. Dihantar pada 20hb Disember 2005, 09:29:37 pagi   
shah alam....my sis kat damansara damai...
bugpepel 58. Dihantar pada 20hb Disember 2005, 1:24:44 tghari   
uikk..tak leh jadi ni..aku pun nak join gak ni....jadi Life Guard...tapi keje aku campak pelampung je ler hehehehe...
amoi 59. Dihantar pada 20hb Disember 2005, 1:41:48 tghari   


ich....
adik aku peknen...bleh join ke..??
bonda_muda 60. Dihantar pada 21hb Disember 2005, 5:18:56 ptg   

kat mana nak traning ni.. kena pakai baju mandi ke???
masukkan nama saya... berminat sangat ni...
amoi 61. Dihantar pada 22hb Disember 2005, 11:19:57 pagi   


ich....
lisa n adik badik kompom tak nih..???
kalu jadik campo bonda muda tuh...
cukop korem dah kita nih....

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Adik Amoi (pompuan tapi ngah peknen bleh join tak..??)
5. Cipoi
6. Lissa
7. Adik Lissa
8. Adik beradik lissa
ini kompom tak??
9. Cik Syauqina
10. bonda muda

bila nak start..?? kalu dah kompom nak buat aku nak g beli baju berenang nih....kalu tak jadik..aku tak beli..wat nyemak lam almari aku jek....
Mann70 62. Dihantar pada 22hb Disember 2005, 4:16:02 ptg   
bila pulak si husna ni dah jadi guru renang...? hehhe
lissa 63. Dihantar pada 22hb Disember 2005, 4:35:40 ptg   
amoi...

x kompom....kiv kan dulu ye....adik aku x respond lagi....emm...masuk dulu nama org lain....siann plak korang nanti...
Ich_Dich 64. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 08:25:30 pagi   
ermmm.... peknan mungkin satu advantage, dia bley jadik pelampung keselamatan kan... hehehehehe


okey... list terkini mungkin bley jadik cam ni...

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Adik Amoi (pompuan peknen, kita letak je dulu nama dia)
5. Cipoi
6. Cik Syauqina
7. bonda muda
8.
9.
10.


jadik ada 3 kekosongan lagik.

amoi, Once ko nengok nama penuh jer bermakna ada tindakan telah diambil. Pihak manager akan terus menghubungi instructor untuk mengkonfirmkan kelas, pehtu baru kita diskas bila nak wat kelas. Kita tak bley berenang hari-harikan..., kang ada jugak pihak yang buat boikot lak. heheheh

abg man,
dia tak jadik guru berenang, dia tetap manager walaupun apa2 acara. heheheeh

bonda muda
dah update nama awak. nanti2 slalu jenguk cini yek kita updatekan cerita.
* Mesej ini telah disunting oleh Ich_Dich pada 23hb Disember 2005, 08:27:39 pagi
amoi 65. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 08:29:41 pagi   


mana tuan umah nih..???
tengah semangat nak berenang nih....
kang semangat tu ilang kang...
haaaa....

ok bukak balik...
sapa nak join berenang..???

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Adik Amoi (pompuan tapi ngah peknen bleh join tak..??)
5. Cipoi
6. Cik Syauqina
7. bonda muda
8.
9.
10.
zacks 66. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 09:25:10 pagi   


rasanya org peknen lagi bagus berenang kot..kalau tak silap la...tp bukan yg peknen 8 bulan....hehe...
lissa 67. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 09:53:06 pagi   
aha...betul tu...

amoi...adik ko pregnent bape bulan?..
amoi 68. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 10:29:05 pagi   
adik aku nak masuk 7 bln...
alahai kesiannyer kat dia...
dah lama ngajak aku belajo berenang..
zacks 69. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 10:36:31 pagi   
jgn sampai dia mengidam nak berenang dah la...eheh
amoi 70. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 11:52:24 pagi   
kalu dia ngidam nak berenang....
kasik jek berendam lam kolam kat umah tuh...
itupun kalu muat...
kehkehkeh....
Ich_Dich 71. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 1:51:32 tghari   
Aper..??? 7 bulan....????

Weh... 7 bulan, tak payah.. dok umah.. jaga perut. Suh dia jahit baju baby. Jangan le tak de keje buat keje.. Suh dia delivery baby dulu, peh tu baru masuk kelas berenang ngan baby yek. Pasal kalu 7 bulan tu, baju renang lom design lagik....
syauqina 72. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 1:54:45 tghari   
bila nak start nih ...
Ich_Dich 73. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 2:00:04 ptg   
Bila orang penuh.. kita start... yehaaaaaa
syauqina 74. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 2:17:18 ptg   
bila nak cukup orang nih? ....
amoi 75. Dihantar pada 23hb Disember 2005, 3:19:09 ptg   


so nama adik aku out...
dah makin kurang....
tadak org nih...
kita jek arrr....

1. Aku
2. Dia
3. Amoi
4. Cipoi
5. Cik Syauqina
6. bonda muda
7.
8.


9.
10.
bluelady 76. Dihantar pada 24hb Disember 2005, 4:46:58 ptg   


pergh.. efisin sungguh secretary ku ini..

tuk sesapa yang dah bagi nama + conpom, sila anto SMS kat aku nama penuh korang... ngan IC sekalik.. aku nak pi register kan nama2 korang kat UKM tuh....

no tepon aku --> 019-324 4972

sekian, harap maklum...

yea! yea! yea! jom belajau berenang!! tak saboo nyeee!!


Ich_Dich 77. Dihantar pada 24hb Disember 2005, 5:09:30 ptg   


Blueslidi...

Nak balik dah ni.. Byeeeeeeee!!!
lissa 78. Dihantar pada 28hb Disember 2005, 11:06:20 pagi   
erk....7 bulan....dah besar tu wei...kalau rendam2 jek ok kot...kalau berenang tu tahla....tak tau la plak...
putryiee 79. Dihantar pada 29hb Disember 2005, 09:48:23 pagi   
dulu masa kecik2.. putri angan nak masuk renang berirama...
mcm dlm sukan komanwel tu...
amoi 80. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 09:20:58 pagi   
thn sudah baru....
baju berenang dah beli...
bila mau setat daaa....???
zaila79 81. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 09:24:12 pagi   
amoi:
selagi tak cukup korum,...
takper kita tunggu ujung tawon plak...
ehehe....takpon mula tawon 2007
amoi 82. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 09:39:29 pagi   
zaila...
aku dah di ambang kemalasan dah nih...

thn depan yek...
emm...orait gak...
baju yg aku beli tuh...
wat mandi kat bilik mandi kat umah aku jek yek...
whitecabai 83. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 10:28:23 pagi   
Ajak ler kawan-kawan punya saudara mara punya kawan-kawan punya ipar duai punya kawan-kawan punya adik beradik .... kasik cepat penuh seat.
jaabil 84. Dihantar pada 03hb Januari 2006, 2:02:15 ptg   
a'kum .. boleh ker akuu nak join ... aku nih sumpah tak reti berenang ... menyelam kat air cetek aku reti ler .... tolong ler kak cik .... ambil aku sorang .... cukupkan 11 org ... cakap kat cikgu renang tuh aku bayo dia rm200 ... tapi sampai aku pandai ler .....
Ich_Dich 85. Dihantar pada 04hb Januari 2006, 6:09:39 ptg   
Ekekekek... bak kata Erynkerinna,...

quote:
Ajak ler kawan-kawan punya saudara mara punya kawan-kawan punya ipar duai punya kawan-kawan punya adik beradik .... kasik cepat penuh seat.



sat ar.. tunggu ler jab gi buat open table... aku pun tak sabo nak berenang pakai sluo ada gambo pokok duit2... hikhikhik
syauqina 86. Dihantar pada 05hb Januari 2006, 08:25:53 pagi   
tak penuh takleh jalan ke ......
tunggu penuh memang lagi payah nak jalan ...
bila dah penuh kang ... gue kesibukan lak ...
bluelady 87. Dihantar pada 08hb Januari 2006, 11:26:53 pagi   


Missy Ichie dich dah call UKM.. kitorg akan daftar nama2 korang tuk bulan dua. so, pleaseeeee... pleaseeee PM or email aku atau ich dich korang punya nama ngan ic...

tapiiii.. orang tu cakap, kelas tu maybe masa weekdays... kalau nak request tukar, kitorg kena pi sana tuk diskas... insyaAllah, kitorg pi sana ari senin nie...

okidoki... ciao!
"MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!!!"
muhibbah 88. Dihantar pada 09hb Januari 2006, 01:56:03 pagi   
err... aku nak join bleh x?
bluelady 89. Dihantar pada 11hb Januari 2006, 4:38:46 ptg   


Ok kenkawan sekalian... Pihak kolam renang kata kita bley tentukan pukul berapa kita nak belajar dan berapa kali dalam seminggu. So, sekrg ni yang dah bagi full name ngan IC kat gue, diconsider CONPOM betul2 ek..

1. Ich_dich - tak kisah... prefer weekend
2. Aku - tak kisah.. prefer weekdays (ari selasa tak bley!)
3. Amoi - tak kisah. prefer weekend
4. Nani - weekend - sebab opis jauh
5. Lin (outside from Melayu.com) - tak kisah
6. syauqina - tak kisah..

Sesapa nak masuk lagi, sila conpem kan cepat2... pastu bagi tau, korang nak kelas ari weekend ke ari weekdays? kalau weekdays, maybe kita bley buat kul 6.30pm-7.30pm (at least ada time tuk solat Maghrib). pastu korang nak sekali atau 2 kali seminggu?

Kelas akan start bulan FEBRUARI 2006.. so, sila jawab ASAP.

sekian, makasih...
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA
* Mesej ini telah disunting oleh bluelady pada 11hb Januari 2006, 5:29:46 ptg
amoi 90. Dihantar pada 11hb Januari 2006, 4:48:30 ptg   
beloo lady...

kalu weekend lagik beshh...
weekdays...payah skek..aku balik keje sampai umah pong 630pm...

UKM kat belah mana?
bluelady 91. Dihantar pada 11hb Januari 2006, 5:04:08 ptg   
Bayaran tuk class nie, cam yang ich cakap memula ari tu :

RM150 - kena bayar masa registration... so, nanti kalau seme yg dah confirm tu, korang fikir ler camner korang nak bayar.. samada korang bank-in kat aku, aku bayar kan sekali.. atau korang pi sendiri bayar kat depa...

tapi nama, insyaAllah aku akan bagi dalam minggu nie kat diorg...

UKM kat belah mana? aku pun tak reti nak ajau.. nanti aku pusing2 saploh kali, baru aku ingat.. ekekekekek... pastu aku paste kan map ekk...

kalau weekdays tu ramai tak sempat kul 6.30pm, kalau buat lepas Maghrib ok tak? sebab bulan Januari punye kelas, diorg buat 2 kali seminggu.. weekdays.. malam rasanye..


amoi 92. Dihantar pada 11hb Januari 2006, 5:08:48 ptg   
UKM tuh kat kolej atau fac..??
dalam UKM kan...ke luor..??

weekdays...lepas maghrib...kol 8-9pm aci dak..??
tak sejuk ke..??? ayookk...!!!! aku nih cepat sejuk...

bayaran bila nak..??
bln depan bleh..?? pulus ade kurang skek skang nih...
aku kasik kat ko jeklah...
kasik acc nombot....
mama_syafiq 93. Dihantar pada 14hb Januari 2006, 10:43:42 pagi   
mama nak join bole tak? ada kosong lagi ke? Kalau bole join mama insyaAllah free weekend (sabtu after 2.00 pm and ahad..bila2 pun bole). Memang dah lama giler nak belajar berenang nih
Ich_Dich 94. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 09:18:27 pagi   
mama nak masuk...??? bley lagik nih...

call 019-3244 972 asap ek.... bukan berasap... ASAP... ni utk register minggu ni jugak...
amoi 95. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 09:26:38 pagi   
ich....

dah kompom date bila start?
hari apa..?? jam baper..??
cipoi 96. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 2:48:26 ptg   
kalau weekday..payah nak g. almaklum la guna public trans
oleh yg demikian prefer weken...leh gagah lagi nak p

aku prefer sabtu... ahad sebab esoknye keje
* Mesej ini telah disunting oleh cipoi pada 16hb Januari 2006, 2:51:00 ptg
whitecabai 97. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 3:02:07 ptg   
Kalo aku tanak belajo.... nak menyibuk tumpang berenang ajek buleh dok? Aku bayo lar... ekekekke...

Aku sajek nak rasmikan swimming sut baru nih....
Ich_Dich 98. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 3:37:14 ptg   
Nak nyibuk ker Mek...???


Oh tu kene tanya tuan punya kolam la... masa kitorang belajo berenang tu.. ko buat la kelas renang kat belakang ek...



Okey sayang-sayang seme....

rasanya kita akan buat kelas hari tidak bekerja lah...

a.sabtu atau
b.ahad.... (seminggu sekali, 1 jam)

atauuuuuu.....

c.sabtu dan ahad - 1jam-1jam

atau lagikkk....

d. sabtu tapi kelas 2 jam
atau
e. ahad 2 jam


okey sila buat pilihan....



1. Ich_dich - c - memana je la... kalo ikut majoriti kene sabtu la..
2. Bluelady - c - memana je la... kalo ikut majoriti kene sabtu la..
3. Amoi - a atau d
4. Nani -
5. Lin
6. syauqina - c - memana je la... kalo ikut majoriti kene sabtu la..
7. mama syafiq - seme bley tapi sabtu lepas kol 2 yek...?
8. cipoi - a atau d
* Mesej ini telah disunting oleh Ich_Dich pada 16hb Januari 2006, 4:13:22 ptg
amoi 99. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 4:18:39 ptg   
aku prefer sabtu...
kalu ahad bleh rilek...
isnin nak keje...
g pasor lagik...
nak manjerČ lagik...

kalu ikut majoriti...
sabtu arr....kehkehkeh...
cipoi 100. Dihantar pada 16hb Januari 2006, 4:20:56 ptg   
akak ikin

2 jam kesejukan nie...

kalau ahad tu....time leh adjust. Awal la sikit... jgn petang sgt
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005