Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Komputer & Teknologi Maklumat >> CMOS : CMOS
(Pengendali : fauzihusin, paksi )
 
Hantar Topik Baru | Balas Mesej | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : CMOS : CMOS
GoOdDay

1 . Dihantar pada 26hb Jan 2004 12.56:52 tghari   [Edit]
Kalau CMOS battery fail apa nak buat?

Motherboard kalau tukar baru berapa harga?


IP : 202.188.20.131

airmas_sz

2 . Dihantar pada 26hb Jan 2004 1.28:55 tghari   [Edit]
Kalau CMOS battery fail apa nak buat?
----> tukar batteri kos RM6.00
Motherboard kalau tukar baru berapa harga?
----> Motherboard baru <> RM200

IP : 211.24.40.55

sTapEkET

3 . Dihantar pada 26hb Jan 2004 1.55:23 tghari   [Edit]
goodDay
apa kaitan bateri CMOS, hingga ko nak tukar mainboard baru.. leaking ker?

pst: ko beli ler mainboard baru, lama nyer kasik aku jer lah

IP : 202.188.158.195

adhadi

4 . Dihantar pada 26hb Jan 2004 4.28:38 ptg   [Edit]
beli jer komputer baru. ekhemm..

IP : 202.185.172.2

GoOdDay

5 . Dihantar pada 27hb Jan 2004 12.08:23 tghari   [Edit]
mother board tu dah lama. pc tu beli ms study2 dulu. end of 97 dulu. takleh nak support hard disk besar. tp kire orait la pc tu tak byk masalah. rasanye so far hardware yg kena tukar modem je kot. yg lain semua ok. aku pandai jga kot hehhe.. sehati sejiwa org kata..

IP : 202.188.20.131

Hantar Topik Baru | Balas Mesej | Cetak Laman Ini
 

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "