Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Hiburan >> Seksinyer : ct nurhaliza pakai G-String
(Pengendali : bk15610d, betterman )
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej
Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : Seksinyer : ct nurhaliza pakai G-String
suhanazain

1 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 4.34:16 ptg   [Edit]
Hai .....

Ni saya nak citer pasak cik CT nurhaliza kita tu..dulu yg saya tahu imej dia ni bersih dr segi pakaian dan kelakuan tp apa citer ari tu saya bawak staff gi lunch kat Mutiara Hotel dan terserempak ngan CT..x tahu lah dia buat apa..dia punya penampilan seksi jugaklah..dan yg terperanjatnyer dia pakai seluar panjang putih dan yg kelakarnya staff i yg chinese tu tegur..dia kata " aiya..CT pakai G-string ka.." i pun apa lagi toleh baliklah...ayoooo nampak clear....

* Mesej ini telah diedit oleh suhanazain pada 06hb Mei 2004 4.35:18 ptg

IP : 219.94.126.138

mama_ay

2 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.30:59 ptg   [Edit]
dia pun teringin gak nak pakai .... tapi tu la... teringin salah tempat.. kekekeke

IP : 202.187.29.3

sabrinaz

3 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.32:51 ptg   [Edit]


eh yer ke???(stail minah kepoh!!)
ntah2 pelanduk 2 serupa kot!!

IP : 219.95.144.50

whitecabai

4 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.36:12 ptg   [Edit]
kalo pakai skirt atau suar putih better pakai G-String... Kalo pakai sepender biasa lagik Huduh ada line sana sini... Kalo nak seksi lar... kalo pakai sepender biasa bukan seksi tapi buduh..... moekekekkeeke...

IP : 202.184.114.36

OrangMinyak

5 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.37:51 ptg   [Edit]
cerita ngok cam ni pun nak cerita ke?

IP : 61.6.67.22

dinola

6 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.38:40 ptg   [Edit]
Confirm ke siti? Biar betul2...kalau tak jadi fitnah nanti..

IP : 219.93.222.42

maria03

7 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.39:11 ptg   [Edit]
ntah ko neh..
kalo suar jarang mmg ler kena pakai g string..
karang nampak line panties lagi buruk..
sey..
itupon leh jadi isu..

IP : 219.94.82.237

whitecabai

8 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.41:28 ptg   [Edit]
kalo toPik CT Nurhaliza berLOmber2 Org nak click.. heheehhehehhe .. lepas Nih aKu nak BUkak TOpik baru... "AKU JUmpe CT Nurhaliza tak pakai baJu ..."

IP : 202.184.114.36

iansuryani

9 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.47:06 ptg   [Edit]

IP : 165.21.154.12

OrangMinyak

10 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.47:52 ptg   [Edit]
mamee:
i setuju.. pastu aku plak nak bukak topik
"siti nurhaliza ajak aku kawin"

wakakakakakakakka

IP : 61.6.67.22

jemboo80

11 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.52:27 ptg   [Edit]
siti ajak OM kahwin ? sensasi beb....CT sarah..wakakakakakkaa...

IP : 219.94.63.98

langsuir80

12 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.55:10 ptg   [Edit]
aku pakai g-string rilek jer..
kadang˛ kalau aku bosan aku pakai g-force jer..
kalau aku nak gi joging aku pakai g-spot...

IP : 218.111.107.218

jemboo80

13 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 5.56:29 ptg   [Edit]
lang

aku pakai Baby - G...

IP : 219.94.63.98

langsuir80

14 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.02:38 ptg   [Edit]
perghh..muat ker??bukan size beby ke...
senak kang..

IP : 218.111.107.218

jemboo80

15 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.04:17 ptg   [Edit]
lohhhh....baby-g gua pakai kat tangan bukan kat tempat sempit tu..konpem x senak...

IP : 219.94.63.98

suhanazain

16 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.15:11 ptg   [Edit]
Saje je nak bagitahu .... tp ni mmg betul2 CT Nurhaliza..sbb saya tengok masa tu pun mcm ramai je org...x tahulah ade apa program....yg i pelik tu sbb CT selalu mengeluarkan statement yg dia berimej sopan...kalau dah tahu pakai suar putih tu pakailah underwear yg ala2 suar pendek ketat tu....abis cam ner...dah lah pakai suar putih ....jarang...ketat lak tu...baju pun ketat dan kecik...

IP : 203.115.232.164

alitopan

17 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.22:56 ptg   [Edit]
hahahaha...aku hari tak pakai seluar dalam tak der orang cakap apapun

IP : 219.95.37.71

pegoretti

18 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.26:44 ptg   [Edit]
jgn buat camtu alitopan
bahaye ekekekkeke

IP : 203.106.85.23

jemboo80

19 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.29:28 ptg   [Edit]
ali

x pakai suar dalam x per ? jgn x pakai suar luar udahlah..problem beb...


pego

mana ada bahaya...biasa jer semua tu...

IP : 219.94.63.98

suhanazain

20 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.40:12 ptg   [Edit]
ali....

kalau awak yg x pakai suar dlm x de sape nak heran sbb yg pasti nyer x ade yg kenal....kalau awak x pakai pape pun sape nak cakap...paling tidak pun diaorg akan kata
" Alah...biasalah org gila mmg cam tuh...."

YE TAK????

JGN MARAH!!!!!

* Mesej ini telah diedit oleh suhanazain pada 06hb Mei 2004 6.41:25 ptg

IP : 203.115.232.164

pegoretti

21 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.43:58 ptg   [Edit]
aku pernah jumpa ooo lelaki bogel tengah jalan
aku yg naik segan..cits!

IP : 203.106.85.23

jemboo80

22 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.45:13 ptg   [Edit]
kenapa ? sebab sama jenis ?

IP : 219.94.63.98

pegoretti

23 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.46:20 ptg   [Edit]

IP : 203.106.85.23

suhanazain

24 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.50:16 ptg   [Edit]
Saya plak selalu jumpa pompuan gila kt Bukit Bintang ni...kalau korang rajin lepak sini mesti terperasan gak...dia x lah bogel tapi dia pakai kain cadar biru balut badan dia....kecik lak tu...punyalah seksi..pastu siap merapu sorang2...speaking LONDON lagi.... ade skali tu dia boleh cangkung kt tengah jln sbb nak melepas....ada ke patut...saya lak yg malu......

IP : 203.115.232.164

langsuir80

25 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 6.54:41 ptg   [Edit]
ahah...suhanazain ni....hishh..
nak melepas pun cover˛ ah skit su....

IP : 219.95.148.166

achikda

26 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 7.01:59 ptg   [Edit]


hihihihihi......
ct yg seksis...
bio ler...

IP : 210.19.70.130

trublu

27 . Dihantar pada 06hb Mei 2004 7.27:50 ptg   [Edit]


Biasa la tuh. Aku rasa separuh pelawat MDC perempuan pakai benda tuh.

IP : 152.78.201.6

mann_rahul

28 . Dihantar pada 07hb Mei 2004 08.16:00 pagi   [Edit]


BUAT SUHANAZAIN!!!

Aku benci betul baca topik ko. Ko ni nak menjatuhkan maruah siti ker? Aper ni kuar ayat nak menjatuhkan org. Nak buat lawak pun..pada2 la sikit..kalau org buat kat ko ker, adik kau ker...mak cik ko ker..amacam?

Nasib baik ko tak glamer..kalao glamer...tak per gak..

IP : 202.58.80.11

muarian_girl

29 . Dihantar pada 07hb Mei 2004 08.47:00 pagi   [Edit]
hemm...topik lawak..
cite macam nie pon nak bagitau org..
ntahapaapantah....

IP : 202.185.110.117

nur_arwen

30 . Dihantar pada 07hb Mei 2004 09.00:08 pagi   [Edit]
Penting ker topik nie. Bukan mengaibkan org ker topik nie. Lagipun dia pakai G-string ker apa string pun sesuai ngan baju yg dia pakai. Kalau org lain takper plak. Dia pakai tak leh. Dia pun manusia jugak.

Tapi sebab dia celebrity semua yg dia buat semua org nak komen. Kesian la sama dia. Kasikla dia breathe sket. Aku tgk ct tu kalau kat rumah depan sedara mara cool jer. Aku bukanla peminat fanatik dia tapi kesian ahh ngan dia. Dahla sal poster kat teland tak abih2 lai. Nie kuar citer lain plak. Ari tu sal Ramli MS , pastu sal smoking... mcm2 citer ahh.

Susah benor jadik celebrity nie. Sib baik aku bukan.

IP : 203.106.221.238

Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara © Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "