Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Hiburan >> berbagai version!! : Cerita org kantoi CT Nurhaliza MEROKOK
(Pengendali : bk15610d, betterman )
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej
Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : berbagai version!! : Cerita org kantoi CT Nurhaliza MEROKOK
maxwell

1 . Dihantar pada 08hb Mac 2003 4.57:26 ptg   [Edit]
Kalau nak komen pasal CT merokok aku bebenornya tak tahu. Pada aku lantaklah kalau dia nak merokok ke tak, tapi kalau pikir balik kalau dia merokok mesti tak leh tarik sora tinggi. Tapi ada penyayi Min Malik kater dia hisap rokok sora dia lagi power!! cuma bebaru nih kawan aku yg dok involved shooting ngan iklan TMNET dok cerita yg kantoi Siti merokok.
Lepas dah shooting break, Si Siti nih dok suruh kawan aku cari air mineral water "Evian:. Masa tu pukul 3.00pagi. Si kawan aku tu pegilah 7-11, amik maser bout 30 mins. Lepas tu nak menghantar air kat Si Siti, kantoi Siti tgh sedap hisap marlboro light!! cepat2 buang & pijak2 puntung rokok bila kantoi. Siap warning lagi, cuma ada dua org jer yg tahu saya hisap rokok!! kamu & saya...kawan aku nih dok terpinga2 kat situ, cam tak percaya apa yg dia nampak...dahlah mamat tu minat gila kat si Siti tu terus hilang respect..

ini cerita kawan aku...yg aku tahu, dia ni lelaki yg tak pernah aku dgr lagi suker menipu..tapi tak per sajer nak dgr version lain...

IP : 219.92.158.10

orkidlah

2 . Dihantar pada 08hb Mac 2003 5.03:38 ptg   [Edit]

x tau la nak kata apa...eventhough aku x minat CT but it's hard to believe ur story....setau aku dia tu budak baik....ntahla....

IP : 210.186.210.222

slamdunk

3 . Dihantar pada 08hb Mac 2003 5.07:25 ptg   [Edit]
berbagai berita... nak percaya, ada gak... nak x percaya tue... ntahla...pendek kata, apa2 pun, aku sependapat ngan orkidlah...

IP : 203.121.0.10

maxwell

4 . Dihantar pada 08hb Mac 2003 5.09:23 ptg   [Edit]
yekh kha...kowang memang sosuai..

IP : 219.92.158.10

maktiri

5 . Dihantar pada 08hb Mac 2003 6.15:36 ptg   [Edit]
hi semua...
ini cerita dr kawan nurul yang duduk kat australia...citer ni dah lama dah...tapi bila maxwell bukak topik ni teringat la balik...

beberapa tahun lepas ada semasa sukan apa ntah kat sydney tengah berlangsung...ada member saya ni dr perth, pergi ke sydney dengan kengkawan diorang yang sememangnya peminat siti nurhaliza ni yang begitu terkenal dengan kesopanan dan kesusilaannya...diorang mmg respect habis la...

nak dijadikan cerita..nasa diorang sampai kat sydney tuh...diorang pegi la kat satu pusat hiburan ni dan berita yang paling mengejutkan adalah diorang nampak ct nurhaliza tengah clubbing dan smoking kat sana..

hilang terus respect member saya ni pada cik siti nurahaliza kita ni...

so...cerita ct smoking masa tengah shooting tuh tak la heran sgt saya dengar.

tapi, tak taula cerita kawan saya ni betul ke tak...kalau nak diikutkan..dia ni bukannya jenis yang suka sembang pasal hal orang, bercakap pun bila perlu je...
ntah la...wallahualam

IP : 203.106.199.80

maxwell

6 . Dihantar pada 08hb Mac 2003 8.23:17 mlm   [Edit]
kau tulis panjang sgt kau tak brape paham.

IP : 219.92.158.20

leogirl

7 . Dihantar pada 09hb Mac 2003 2.43:16 ptg   [Edit]
She is not that type of woman...orang kalau nak jatuh kan seseorang tu senang.
Buat aja cerita...itu pun kalau org nak terima..if not cepat-cepat lah minta maaf kat CT tu kalau ianya semuanya fitnah. Seram seh...

IP : 202.166.126.234

maxwell

8 . Dihantar pada 09hb Mac 2003 2.44:37 ptg   [Edit]
kawan saya yang story kat saya...
so saya cuma nak bertanya..

IP : 219.92.161.211

leogirl

9 . Dihantar pada 09hb Mac 2003 2.47:39 ptg   [Edit]
I know but this is not the place to ask for comments...kalau kita nampak sendiri than kita boleh tanya..kalau orang cakap orang boleh buat story..kesian CT lepas satu satu terjadi kat dia...

IP : 202.166.126.229

twin37

10 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 10.22:49 pagi   [Edit]
siti merokok????
biar betul nie....
tak percaya la....

IP : 210.187.61.98

ustazizzat

11 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 10.26:12 pagi   [Edit]
macam-macam fitnah ke atas CT untuk menjatuhkannya dari menduduki tempat di hati peminat. saya tak percaya lah.......

ada tak komen dari CT berkenaan isu merokok ni? ada sesiapa yang tahu?

IP : 219.92.222.235

dinni

12 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 11.17:49 pagi   [Edit]
dinni pun tak tau samaada citer nie betul atau tak, coz opismate dinni yg citer kat dinni. Kakak opismate dinni ade member kerja ngan wartawan hiburan. So, wartawan tu dapat tangkap gambo ct tengah hisap rokok....bukti dah ada...pass tu bila bawak gambo tu bagi kat Editor....kena reject coz diorang tak mau kena kontroversi ngan peminat fanatik ct....wallahmualam....tapi dinni suka dengan ct & suka dengar lagu ct....

IP : 61.6.64.98

ustazizzat

13 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 11.24:20 pagi   [Edit]
kalau benar bagai dikata, suatu hari terserlah jua. sama-samalah kita tunggu.

tak logik takut kepada peminat CT. mereka pun baik macam CT jugak.

IP : 219.92.222.15

exike

14 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 12.22:18 tghari   [Edit]
ermmm bukak sedara aku...

IP : 210.186.52.86


UGLY


15 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 12.41:01 tghari   [Edit]
quote:
1.Pada aku lantaklah kalau dia nak merokok ke tak
2. kawan saya yang story kat saya...
so saya cuma nak bertanya..

heheheh ko cakap cam botollah...heheehehh

IP : 161.142.81.114

faz

16 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 12.56:42 tghari   [Edit]
MAX...rasa cam x logik...tapi mungkin betul...penyanyi fave ko merokok...kalo betul...ko minat lagi kat dia...ke tak???

IP : 210.187.192.33

WADIJA

17 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 1.35:18 tghari   [Edit]
saya tak percaya sama sekali..ct mesti jaga perangai bukan cincai cincai punya org.sebabnya dia tak mau bergambar berpelukkan dgn lelaki dan berlakon kerana apa..kerana dia mau jaga nama baiknya dan keluarga.tak percayalah kalau ct dikatakan merokok.

IP : 203.106.248.5

orkidlah

18 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 2.44:51 ptg   [Edit]

susah aku nak percaya....budak mcm CT nak buat benda gitu...ish..ish..payah aku nak caya....

* Mesej ini telah diedit oleh orkidlah pada 10hb Mac 2003 2.48:05 ptg

IP : 203.106.190.43

ireena

19 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 3.47:15 ptg   [Edit]
kesah ni dah lama dah aku dengor... kawan aku kasi tau coz kawan pada kawan aku nih reporter. Dia yang cakap, memang ramai orang tak akan percaya kalo ct nurhaliza tuh merokok, tapi itu terpulang. Bagi ako, sehebat mana pon dia tetap ada kelemahannya... peminat2 yang fanatik tuh mesti takkan percaya idola dorang cenggitu sebab telah diwar warkan yang baik-baik.

Bagi ako, aku memang bukan peminat dia, diakui, memang sore dia best, tapi untuk memujanya idokle teman. Dia pon manusia biase, bukan malaikat, banyakkkkkkkkkkkkkkk kelemahan... siapalah dia tu kan? Sama manusia cam kita gak, dalam kita kawal-kawal pun, kekadang terbabas gak kelakuan tak senonoh kiter tuh...iye tak?

apa pon, aku tetap minat Ning Baizura. Artis yang ada cara tersendiri menawan hati peminat, melalui suara dan bakat, dan tak pernah hipokrit dengan realiti hidup...


IP : 219.93.8.5

redzaredza

20 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 4.39:00 ptg   [Edit]
Lantaklah dia nak hisap rokok! Ramai lagi perempuan hisap rokok kat Malaysia ni!
Apesal tak cerita? Ni pun boleh jadi cerita ke? And one more thing, apa pasal tanak percaya? Apa? Hisap rokok tu, is it a big deal? Tulah dah fanatik tu... disgusting betul!

Apa ingat perempuan kampung macam Siti tu tak reti hisap rokok? Takleh klabing? Tudung pun tak pakai, dok nyanyi in public tayang suara, setakat hisap rokok... takdelah teruk mana! Suits her wat as an artist! Sometimes aku rasa peminat siti ni semua bodoh-bodoh belaka! Blinded by the Siti created by the Media!

And by the way, yah i think Ning is way better also!

* Mesej ini telah diedit oleh redzaredza pada 10hb Mac 2003 4.42:43 ptg

IP : 210.187.89.7


UGLY


21 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 4.49:56 ptg   [Edit]
arwah wan aku isap okok.. selamber je...hhhheheeehhe

IP : 161.142.81.114

uglysister

22 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 5.12:03 ptg   [Edit]
ape yg pelik sangat kalau die merokok pon? bukannye berdosa pon isap rokok.. bukak tudung tu lagi la berdosa.. hehehe..

IP : 202.151.216.76

gigi

23 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 5.12:34 ptg   [Edit]
Errm.. biar la.. dia pun manusia mcm kite.
no body is perfect rite?

IP : 199.40.206.3

whitecabai

24 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 5.31:33 ptg   [Edit]
aKU punye cerita lagi real dan disahkan... dr kezen aku sendiri yg Siti Nurhaliza tuh sebenarnya isap ganja. kezen aku tuh kerja ngan Siti NUrhaliza punya kampeni.. Dia tengOk dengan mata kepala dia sendirik!!!

IP : 203.121.0.10

whitecabai

25 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 5.32:11 ptg   [Edit]

IP : 203.121.0.10

slamdunk

26 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 5.34:40 ptg   [Edit]
Artis... cam2 diorg buat... ada yg merokok, isap ganja...

IP : 203.121.0.10

linda5676

27 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 5.38:11 ptg   [Edit]
Weh... whitecabai ! Betol ke..? Ko jgn jadik cam Whitecabai_ .... buat fitnah jek Kuikuikuikuikui...
Tapi, kalau betol pon... betol lah... ade logiknye, pasal dia pon manusia biase. Btw, tak effect ape2 pon kat aku... Heheheheheheeeee...

IP : 203.121.0.10


UGLY


28 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 5.42:45 ptg   [Edit]
cabai:
wakakakak cayalah ..lawak ko semakin best la..wakakakak

IP : 161.142.81.114

slamdunk

29 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 5.46:01 ptg   [Edit]
Rokok, rokok... tak abih2 merokok... setimpal ker duit beratus habis semata0mata nak biar nampak berasap idong n molot... taksetimpal2...

IP : 203.121.0.10

kastor

30 . Dihantar pada 10hb Mac 2003 6.52:00 ptg   [Edit]
ehh..apalah korang sebokk kan hal siti tuhh.. aku takde effect apa pun.. jangan jadikan artis sbg idola.. bahaya beb..

IP : 202.188.246.191

Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "