Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan >> klinik : pakar kulit area KL kat mana ok.
(Pengendali : lini, piqah )
 
Hantar Topik Baru | Balas Mesej | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : klinik : pakar kulit area KL kat mana ok.
tia75

1 . Dihantar pada 12hb Okt 2004 5.19:51 ptg   [Edit]


Saya nak minta bantuan kawan2 yang pernah pergi klinik pakar kulit kat mana elok...dr segi rawatan, service, doc, ubat.
Setahu saya kat jalan TAR ada satu atas kamdar...klnik pakar kulit dr noh, tapi saya nak tau kat mana ada lagi selain klnik tu.

thanks semua,

IP : 192.228.129.114

maria03

2 . Dihantar pada 12hb Okt 2004 5.29:14 ptg   [Edit]
dekat taman tun kl ade satu..same row ngan pizza hut, namanya pakar kulit lp tan kot..lupa laks..dekat ngan my ofis..ramai yg kata bagus tapi mmg mahai banget

IP : 219.95.62.230

Liz_Dee

3 . Dihantar pada 12hb Okt 2004 5.29:40 ptg   [Edit]
Dr leng's Clinic
Suite E-07-19
7th Floor Blk E
Mont Kiara

Tel: 0362034013
Mon Saturday- 10-6pm
Thursda 9.30-12.30pm

Sun & Pub Holiday closed.

Memang bagus, tak paksa org beli, doctor pun baik, harga pun reasonable.

Tq

* Mesej ini telah diedit oleh Liz_Dee pada 12hb Okt 2004 5.30:18 ptg

IP : 202.75.160.212

shahir

4 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 00.51:58   [Edit]
quote:
tapi saya nak tau kat mana ada lagi selain klnik tu.

Kawan Shahir pernah pergi kat Klinik Nathan (kalau tak salah namanya), klinik ni kat depan bangunan KWSP Jln TAR.

IP : 203.121.80.67

missyleez

5 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 12.02:18 tghari   [Edit]
ni klinik kat subang..takla jauh sgt dr kl kn..me pun slalu pegi dr bangi.

Klinik Dr. Ranjit
C4, Jalan SS 15/4D Subang Jaya
(Maybank & Public Bank row)
03-56316090

harga sgt reasonable..servis pun ok

IP : 219.95.94.51

Liz_Dee

6 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 12.30:38 tghari   [Edit]
off topic jap..
kalau dah pergi klinik kulit, kalau nak beli skincare doctor yg lebih murah dr market dan doctor jual, boleh le contact liz.
Ini antara skincare yg liz jual.

BioMedic
C Factor
Cellex-C
Dermalogica
Exuviance by Neostrata
Jan Marini
June Jacobs
La Roche-Posay
MD Formulations
Neostrata
Obagi
Peter Thomas Roth
Reflexions
SKII
SkinCeuticals
Sothys

[link]http://beyondpretty.com/~tiadoha/cgi-bin/cart.cgi?[mv_pc=liza[/link]

* Mesej ini telah diedit oleh Liz_Dee pada 13hb Okt 2004 12.32:12 tghari

IP : 202.75.160.212

maizana

7 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 1.04:38 tghari   [Edit]
quote:
Saya nak minta bantuan kawan2 yang pernah pergi klinik pakar kulit kat mana elok...dr segi rawatan, service, doc, ubat.
Setahu saya kat jalan TAR ada satu atas kamdar...klnik pakar kulit dr noh, tapi saya nak tau kat mana ada lagi selain klnik tu

Sakit kulit yang macam mana tia?. Anak Kak Zana dulu ada eczema..Kak zana pernah cuba Klinik Pakar Kulit di Pusat Rawatan Islam, Ampang Putri, Kajang Plaza Medical Centre dan jugak Dr. Rosnah (pakar baby)...tapi rasanya puas hati dengan Pusat Rawatan Islam tu..kos pun dalam RM 250..

IP : 202.190.80.250

mrs.jamal

8 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 1.12:14 tghari   [Edit]
,
CAm kata Shahir..gilah klinik Nathan . Dia ada dua samada Klinik Nathan kat ngan bangunan KWSP atau kat jalan bangsar (Klinik Nathan) kat bangsar dia setiap hari Isnin Dan Jumaat sahaja (sebelah pagi aje). So far kat situ mmg elok..siap kan duit sahaja.

IP : 202.185.87.22

safa2020

9 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 1.22:44 tghari   [Edit]


tia

i pun suggestkan u pegi klinik nathan..kat situ memang ok..
cubalah pegi..kos rawatan dier tak mahal..berpatutan...

IP : 202.185.77.38

tia75

10 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 2.15:42 ptg   [Edit]
thanks semua,

Mungkin tia nak cuba klnik nanthan dulu.
Apa-apa info akan tia update kat sini...thanks.

IP : 192.228.129.114

Liz_Dee

11 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 4.11:01 ptg   [Edit]
Klinik nathan tu dkt Putra Bangsar ke?
Berapa consultation ? Kalau dekat liz nak pergi situ juga.

IP : 202.75.160.212

Babyhubby

12 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 4.30:04 ptg   [Edit]
Klinik nathan tu bagus mmg bagus tapi mahal ..
Sekali pergi tu kena standby la RM300 (base pada jenis kulit) n jugak u bukan kena pi sekali tapi kena follow up twice a month atau once a month.... Consultation dia rasanya RM40 kalau tak silap walau pun jumpa less that 5 mins..

Saya dulu gi kat Jalan Raja Laut tu... puas hati mmg puas hati... kalau tak saki arr dah invest byk..

IP : 203.106.1.98

yatz

13 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 4.59:53 ptg   [Edit]
Yatz pun pernah pergi kat Klinik Nathan dulu..coz muka tersimbah air panas.tapi masa Yatz pergi tu dapat tak dapat kat Doc Nathan..dapat kat anak dia Doc Ruben..Doc Nathan susah sket..kalau dah buat appointment..ok..tapi memang ler mahal..nak nangis bayor ..tapi ok lah.tak membazir duit malabur.. risau gak kot2 muka ada tinggal parut..tapi alhamdulliah..dia punya cream..memang bagus..

* Mesej ini telah diedit oleh yatz pada 13hb Okt 2004 5.03:30 ptg

IP : 192.85.47.1

tia75

14 . Dihantar pada 13hb Okt 2004 6.09:16 ptg   [Edit]
dapat GL tu yg berani pegi. kalau sendiri kene bayar fikir gak 2-3 kali.

IP : 192.228.129.114

cheq

15 . Dihantar pada 14hb Okt 2004 11.34:30 pagi   [Edit]


tia75,

memang betul kat kamdar tu klinik dr. noh. saya semalam dah pegi tapi dr noh cuti.

awak dah pegi ke klinik dr. noh tu ok tak?

saya nak pegi minggu depan sebab muka saya jadi gatal2

ok tak kalau saya pegi kat situ?

saya tanya nurse kat situ dia kata bajet dalam RM200.00

IP : 219.93.81.254

Inaz2205

16 . Dihantar pada 14hb Okt 2004 12.13:24 tghari   [Edit]
aku ni selalu pegi Klinik Nathan kat Bangsar tuh. tapi tak penah pulak kena charge sampai 200-300.

ader satu lagi, kat sebelah SSF, Jln Tunku Abdul Rahman. Klinik Kulit Sachdev....kalu tak salah. kawan aku kata, kat situ pun okay. aku tak penah pegi, tapi dia kata okay ler...

IP : 192.228.220.10

Liz_Dee

17 . Dihantar pada 14hb Okt 2004 12.32:53 tghari   [Edit]
Klinik Noh liz pernah pergi masa pimples byk dulu. Dlm 4 tahun lepas. Consultation RM100. Mahal, sekejap sgt.. tak sampai 5 minit.

Kalau Nathan consult cuma Rm40, better pergi Nathan.

IP : 202.75.160.212

Hantar Topik Baru | Balas Mesej | Cetak Laman Ini
 

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "