Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan >> Cosway : ada sesiapa pernah guna set Bioglo Cell-Renew tak?
(Pengendali : lini, piqah )
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej
Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : Cosway : ada sesiapa pernah guna set Bioglo Cell-Renew tak?
Lene

31 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 09.29:28 pagi   [Edit]
mamaboomboom

Terima kasih. Kawan Lene ada offer bagi kat kiter. Tapi voucher tu boleh pakai bila - bila ke. Tak ada tarikh luput ker ....

IP : 219.93.193.147

cikgu_taska

32 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 09.29:44 pagi   [Edit]
Nife..
Memang masalah yg sama macam aku..Dulu pun pernah pakai BML...siap jual dan promote lagi...Tapi bila start yg kena komplen ada Hyd tinggi...aku stop...Bila stop...hancus abis..Pas tu pakai macam-macam..La nie malas dah caya...Aku try lak Pure White...Tak per karang lagi sebulan aku kasik result eik..hehhehe...Tapi biasanya jeragat nie ambik masa yg agak lama skit nak hilang..Kalau nak cepat pakai yg ada peeling..Tapi mcm aku dah malas dah nak pakai yg mengelupas punya..Sebab asyik mengelupas jerk drp dulu...karang kulit muka aku apa yg tinggal..So pakai arr Pure White nie dulu...tak per lambat skit..Tapi kan ada yg tegur nampak cam cerah skit drp duu...dulu cerah tapi macam cerah tak sihat..hehhe..So up to you..Kalau nak tunggu result kita..Kena tunggu lama skit arr...sebab aku pun baru start guna awal June..Baru lagi oooo...heheh

Nife ada vouher sos tu ke..apa kata guna dulu vouher sos tu...sayang tau kalau tak guna..Rugiiiii...hehehhe..Aku pun ada gak vouher sos..tapi hati nie lebih pada Pure White...heheh

IP : 210.186.228.219

mamaboomboom

33 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 09.32:36 pagi   [Edit]
Lene

Ada tarikh luput nya..kalau join June 2004, tarikh luput nya
31 July 2004.

IP : 219.95.36.31

eynda

34 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 11.29:31 pagi   [Edit]
Mama....
Faz Network Saloon tu kat mane? Memandangkan dah jadi ahli Cosway ni, teringin jugak nak guna skincare Cosway. Tapi takutla tak sesuai dgn muka. Pernah try banyak produk tapi tak serasi dgn kulit muka. Muka ni actually takde masalah sangat cuma berjeragat sikit. Jerawat pun takde. Kalau boleh tak nak le produk yg mengelupaskan kulit.

IP : 219.95.95.227

mamaboomboom

35 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 11.44:52 pagi   [Edit]
eynda

quote:
Faz Network Saloon tu kat mane? Memandangkan dah jadi ahli Cosway ni, teringin jugak nak guna skincare Cosway. Tapi takutla tak sesuai dgn muka. Pernah try banyak produk tapi tak serasi dgn kulit muka. Muka ni actually takde masalah sangat cuma berjeragat sikit. Jerawat pun takde. Kalau boleh tak nak le produk yg mengelupaskan kulit

Kat Wangsa Melawati.

IP : 218.208.223.125

NIFE

36 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.11:18 tghari   [Edit]
Nife still ada voucher 50% tu..

lene, nak tunggu awak nyer result dulu lah.. voucher nife still valid until end july..

IP : 202.188.7.213

mamaboomboom

37 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.21:33 tghari   [Edit]
NIFE

Tunggu ...bagus begitu.Tergolong dalam orang2 yg sabar

IP : 218.208.222.92

cikgu_taska

38 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.25:23 tghari   [Edit]
Nife..
Tunggu result aku ke Lene??
Kalau aku..ko kena rajin tanya..
aku nie pelupa skit..
Sebab banyak makan burger ngan semut..
ye tak mama??? hehehhe

IP : 210.186.228.157

Lene

39 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.27:35 tghari   [Edit]
Nife

Lene dah 3 bulan memakan Cell-Renew dan sekarang dah masuk bulan ke 4. Tapi resultnya memang memuaskan dan Lene tak akan berpaling kpd produk skin care lain dah.

Selain dari itu, Lene juga memakai masker daripada produk cosway jugak. Namanya Bioglo Natural Oceanic Clay Mask. Sama jugak produk bioglo dan kesannya memang muka licin selepas memakainya.

Nife cubalah dan bolehlah bagi fed back kat mdc ni ...

IP : 219.93.193.147

mamaboomboom

40 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.29:32 tghari   [Edit]
NIFE

boleh lah beli tu...nak tunggu apa lagi.Mama pun turut tergoda ni.

IP : 218.208.222.92

Lene

41 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.33:09 tghari   [Edit]
Ni dia masker yang Lene pakai..

IP : 219.93.193.147

shamilia

42 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.51:39 tghari   [Edit]
Lene..
Engko bagi semangat kat sya nak try jugak Cell-renew tu...terima aceh

IP : 210.186.183.163

shamilia

43 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.54:26 tghari   [Edit]
Haiii...dok pening kepala nak try yang mana satu skincare cosway nie semuanya bagus2 belaka...sampai tension.jangan tersilap pilih dahlah

IP : 210.186.183.163

NIFE

44 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.55:28 tghari   [Edit]
cikgu taska.. tunggu result awak ler..silap plak.. tak makan burger ngan semut pun dah pelupa..

IP : 202.188.7.213

NIFE

45 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 1.56:10 tghari   [Edit]
mama.
memang tergolong dalam org bersabar..

tapi bila baca post lene.. tergoda lah plak..

* Mesej ini telah diedit oleh NIFE pada 11hb Jun 2004 1.57:12 tghari

IP : 202.188.7.213

Lene

46 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 2.07:16 ptg   [Edit]
Hehehe .... tergoda yer ....

Bukanlah Lene nak menipu ... tapi kat tempat Lene memang banyak yang pakai Cell-Renew dan Lene sendiri pun dah menggunakannya. Memang terang di depan mata.

So tunggu apa lagi. Dah ada voucher tu cepatlah dapatkan Cell-Renew tu.



Ini cara ia bertindak....



IP : 219.93.193.147

cikgu_taska

47 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 3.07:07 ptg   [Edit]
Nife
Apa kata ko guna Cell Renew..Karang abis sebulan...kalau ok ko cite arr...mana tau aku lak leh tukar ke Cell Renew nie..hehehehhe...Yelah muka aku nie sama jenis ngan muka ko..ada jeragat...tapikan jeragat aku nie jenis satu-satu...dah macam nampak Sharifah Aini lak..Banyak tahi lalat gitu...kekke..Tapi tak syok arr...Drp jauh nampak kulit bersih jerk...lawa jerk..sekali tengok dekat...Outttt...kekkeke..Aku nie selalu kena ngan adik aku yg paling kecik..Outttttt katanya bila tengok muka kak long dia..adehhhh

IP : 210.186.228.157

ella973

48 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 5.08:55 ptg   [Edit]
cikgutaska,

so kalau muka tak bermasalah better guna pure white la ye. Muka saya tak de la maslah mcm jerawat ke, tai pore tu nampak gak le. so recommendation is Pure White ye....
thanks tapi hati berkenan kat cell renew lepas baca testimoni kwn2...

IP : 219.93.8.5

mamaboomboom

49 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 5.15:31 ptg   [Edit]
mama pun tengah nak pilih samada Pure White or Cell-Renew.

Kalau pore besar..better guna set Pore Refiner. Ada diskaun gak 50% kan?

IP : 218.111.24.136

ella973

50 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 5.17:34 ptg   [Edit]
la... lagi konpius. camne ye.. nak gie faz saloon jauh aahhh..

IP : 219.93.8.5

mamaboomboom

51 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 5.23:03 ptg   [Edit]
ella973
Kalau ada member2 yg pandai tengok jenis kulit kita..
tanya lah jenis kulit ella dan sesuai pakai apa.Mungkin ada member yg belajar facial tu..

IP : 218.111.24.136

Lene

52 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 5.49:54 ptg   [Edit]
Hai kekawan,

Untuk makluman Cell-Renew tu bukanlah untuk kulit yang bermasalah. Ia boleh digunakan untuk semua jenis kulit dari normal kepada yang berjerawat.

Ia digunakan 2 kali sehari ....

Pagi - Gunakan cleaning gel. Pastu sapukan dengan toner dan akhir sekali day cream.

Malam - Cuci lagi dengan cleaning gel. Pastu kita gunakan toner, kemudian serum dan akhir sekali night cream.

Untuk serum, kita hanya gunakan 4 kali setahun. Setiap kali kita akan gunakan sebulan. Dan bila gunakan serum kita akan lihat kesan pemulihan pada kulit muka kita.

Seminggu 3 kali, Lene akan memakai masker Clay Mask untuk mengeluarkan noda hitam kat muka.

Begitulah seterusnya dan berulang dan akhirnya kekawan boleh lihat dengan ketara kulit muka kembali cerah dan noda hitam / putih akan mula hilang ....

Kenapa tak percaya .... Tak percaya cubalah

Lene ... bukan dan memuji Cell-Renew ni, tapi bagi yang belum tahu produk mana nak dipilih ... marilah join sama ngan Lene untuk produk CELL-RENEW kerana produk ini memang renew kulit wajah kita kepada yang lebih baik.

[B]JANGAN TAK PERCAYA.[/B]

IP : 219.93.193.147

NIFE

53 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 5.52:29 ptg   [Edit]
cikgu_taska
memang serupa la kulit muka kita.. nife pun kalau dukung anak nife yg 14 months tu.. dia selalu tunjuk muka nife sampai cakap "mole".. dia ingat taik lalat..

akan nife pertimbangkan.. kalau jadik next week pegi beli..

Lene.. kau memang pandai menggoda..

* Mesej ini telah diedit oleh NIFE pada 11hb Jun 2004 5.53:49 ptg

IP : 202.188.7.213

susu

54 . Dihantar pada 11hb Jun 2004 5.57:28 ptg   [Edit]
alang alang aku termasuk sini....nak tanye sikit la kan...

muke aku nih mmg hensem....dah ramai yg dengki...dorang sumpah muke aku naik jerawat.....tapi...jerawat tuh tak membiak teruk...yg teruk...parut dia...

camner nak ilangkan parut dan jerawat tuh sekali gus...???
barangan cosway nih......aku penah nampak awek aku pakai....dia dealer kot.....

IP : 219.95.81.219

cikgu_taska

55 . Dihantar pada 12hb Jun 2004 09.08:30 pagi   [Edit]
Sunuk...
Longggggggg time no seee arrr...
La nie mesti kehenseman ko dah kurang eik...
Ko nak try produk cosway ke...untuk jerawat eik..
Nie jerawat apa nie..jerawat nak naik pelamin ke apa?
Karang pakar-pakar masuk mesti diorang jawab..Sebab ko masalah jerawat...kekke...karang aku rekmen lain..lagi bertambha-tambah tak hensem lak..naya...heheheh

IP : 210.186.228.169

mamaboomboom

56 . Dihantar pada 12hb Jun 2004 9.03:19 mlm   [Edit]


Best betul dengar tentang penerangan skin care Cosway di Faz Network hari ni.Penerangan dari pakar skincare dari Cosway..yg dah berkhidmat dgn Cosway selama 24 tahun.Manyak lama woo..Kita orang semua ternganga tengok auntie tu...umur dah lebih 50tahun tapi..mak ai macam 30 an..Semua melopong lah kira nya. Memang tidak di nafikan Cell-Renew adalah antara skin care yg terbaik dlm Cosway.Pore Refiner utk mereka yg bermasalah jerawat,pore besar, kulit berminyak.

Pure White juga menjadi pilihan!!

susu

jerawat jenis macam mana? Tak dapat nak bayangkan..


IP : 219.95.39.135

mamaboomboom

57 . Dihantar pada 12hb Jun 2004 9.15:50 mlm   [Edit]
Sesiapa yg nak cuba set ni dgn diskaun 50% ..leh contact mama!!Expired 30/06/2004.....cepat !cepat!
Sayang pulak nak buang voucher tu!!

Sebaik2 nya pakai satu set..itu pesanan pakar yg arif.

IP : 219.95.39.135

ella973

58 . Dihantar pada 12hb Jun 2004 9.38:22 mlm   [Edit]
mama,

mcm saya nie, kulit tak bermasalah, jerawat tak de, cuma T-zone minyak, lain kering, umur awal 30an, sesuai pure white ke cell renew. saya cuma nak serikan and cerahkan wjah je. betul ke cell renew akan mengelupaskan kulit?

IP : 203.106.162.230

mamaboomboom

59 . Dihantar pada 12hb Jun 2004 10.00:39 mlm   [Edit]
ella

quote:
mcm saya nie, kulit tak bermasalah, jerawat tak de, cuma T-zone minyak, lain kering, umur awal 30an, sesuai pure white ke cell renew. saya cuma nak serikan and cerahkan wjah je. betul ke cell renew akan mengelupaskan kulit?

Kulit ella sesuai ambil Cell-Renew..tidak ada pengelupasan yg sampai memudaratkan..Lagi pun Lene dah pakai dan mengatakan memang sesuai.

Tadi mama jumpa yg tak ambil satu set pun memang mengatakan memang berkesan.Kalau satu set lagi lah bagus..kena ikut peraturan dan jgn lah guna on and off.

Lagi satu tips utk kecantikan kulit...kalau balik dari mana2 dan masih panas jangan terus pi cuci muka.Relax dulu...lagi bagus kalau yg ada Hexagon ,menggunakan air Hexagon. Byk salon2 telah memilih Hexagon water sebagai air utk mencuci muka pelanggan mereka.Menambah keberkesanan satu2 produk tak kira skin care atau makanan kesihatan.

* Mesej ini telah diedit oleh mamaboomboom pada 12hb Jun 2004 10.05:32 mlm

IP : 219.95.39.135

shamilia

60 . Dihantar pada 13hb Jun 2004 4.30:07 ptg   [Edit]
Sya dah ambil kuputusan muktamat sya nak sambarlah 1 set Cell-Renew tu,lagipun sya ada voucher 50% tu jadi tak lah mahal sangat kalau nak mencuba pun sebab harganya yang asal $260.00 untuk normal price....nanti sya bagi tahu perkembangan seterusnya setelah mencuba nya nanti jadi tunggu ye kekawan...and Lane TQ bagi semangat kat aku 100%. Nah hadiah

IP : 203.106.158.71

Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "