Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan >> SKINCARE/MAKE UP : Branded skincare/make up-murah dr harga pasaran..
(Pengendali : lini, piqah )
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej
Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : SKINCARE/MAKE UP : Branded skincare/make up-murah dr harga pasaran..
Liz_Dee

1 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 3.38:37 ptg   [Edit]
kalau you all pernah terbaca list of skincare di bawah ni. Kawan liz boleh dpt kan discount yg agak tinggi. Skincare ni kebanyakan doctor yg suggest, so takde la takut sgt bila memakainya.

BIOMEDIC
CELLEX-C *FREE Shipping to Malaysia only
C FACTOR
DERMALOGICA
EXUVIANCE by NEOSTRATA
LA ROCHE-POSAY
MD FORMULATIONS
MD FORTE
MURAD
NEOSTRATA *FREE Shipping to Malaysia only
OBAGI
PETER THOMAS ROTH
PHYTOMER
PREMIUM BEAUTIFUL *FREE Shipping to Malaysia only
REFLEXIONS
SKINCEUTICALS *FREE Shipping to Malaysia only
Pastu brg2 make up untuk jenama berikut.. harga ditawarkan jauh lebih murah dr harga counter.

BLOOM
BOBBI BROWN
CHANEL
CHRISTIAN DIOR
GUCCI
HUGO BOSS
JANE IREDALE
SANDEN BROOK *FREE Shipping to Malaysia, if purchase >=RM 200
T. LECLERC

* kalau ada brand lain yg korang pakai tapi takde dlm list tapi nak cuba dptkan harga murah, liz boleh mintak tolong kawan dptkan dgn harga murah. Insyaallah. Kalau ada sesapa nak order atau nak tanya call me 012-3172101

takpun masuk

http://beyondpretty.com/~tiadoha/cgi-bin/cart.cgi/index.html?id=HwT5n3oe


* Mesej ini telah diedit oleh Liz_Dee pada 13hb Feb 2004 1.51:01 tghari

IP : 202.75.160.194

alya182

2 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 4.17:20 ptg   [Edit]
liz, kalau facial foam dermalogica berapa harga yg you boleh dapatkan? kalau boleh i nak pakai facial foam dia.. i tgk kat kedai mahal sgt la..

IP : 192.228.129.114

Liz_Dee

3 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 4.34:16 ptg   [Edit]
alya, ada byk jenis.. cuba spesify sikit.
Yang gel ke atau yg cleanser biasa.
Utuk oily skin ke atau normal?

IP : 202.75.160.194

alya182

4 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 4.59:27 ptg   [Edit]
liz, i punya oily skin.. hari tu buat skin test dekat dermalogica dia cakap i kena pakai essential cleansing solution dgn special cleansing gel..
produk ni original ke? camne kawan u boleh dapat?
lepas tu ada tak macam barang2 makeup dalam bentuk one set, cthnya Christian Dior ke.. yg boleh guna utk buat hantaran?

IP : 192.228.129.114

gee67

5 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 5.06:24 ptg   [Edit]


Liz, Premium Beautiful tu produk lingerie ke?


IP : 219.95.150.140

Liz_Dee

6 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 5.11:52 ptg   [Edit]
alya..

Dermalogica Special Cleansing Gel (16 oz) RM155

Dermalogica Anti-Bac Skin Wash Rm155

Dua2 ni sesuai utk oily skin.

Setahu liz, yg essential tu utk dry skin.

Yang CD punya brg tu, alya kena list down kan semua brg2 yg diingini, baru liz boleh forward pd dia.



IP : 202.75.160.194

maria03

7 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 5.23:26 ptg   [Edit]
liz,
maria pon minat nak try produk dermalogica.
kalo bleh nak set utk normal skin.
cleanser, toner ngan day moisturiser.

berapa RM after discount?

IP : 219.95.32.246

Liz_Dee

8 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 5.31:18 ptg   [Edit]
maria,

Dermalogica Skin Care Basics - Norm/Dry Kit includes:

Multi-active Toner (2 fl oz)
Special Cleansing Gel (2 fl oz)
Skin Smoothing Cream (.75 fl oz)
Gentle Cream Exfoliant (.30 fl oz)
Samples Included:
Smoothing Eye Make-up Remover
Skin Hydrating Masque

RM130.50


IP : 202.75.160.194

Liz_Dee

9 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 5.37:38 ptg   [Edit]
gee67,

maf liz tak de jual product ni.
Ini utk badan je kan?

IP : 202.75.160.194

waterlilies

10 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 6.10:10 ptg   [Edit]
liz, product bloomm & bobbi brown, aper yg ader? eye-shadow/lipstick palette ader ke?

IP : 202.186.17.4

maniss

11 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 6.15:56 ptg   [Edit]

Liz...
ni termasuk lipstik...maksudnya...make up sahaja ke?

IP : 202.185.172.2

reynna

12 . Dihantar pada 06hb Feb 2004 8.21:07 mlm   [Edit]
rasanya premium beautiful yg stated kat snih mmg lingerie tuh la.. coz kenal gak la ngan 'member' kak liz nih (kalo tak salah org la)

IP : 203.106.57.189

Liz_Dee

13 . Dihantar pada 07hb Feb 2004 08.44:35 pagi   [Edit]
okay.. liz dah contact member tu.. dia kata product premium beautiful mmg ada. Kena bagi saiz badan, pinggang, pinggul dan dada berapa ukuran.

Pastu.. ttg lipstick dan make up, eye shadow apa semua tu, you all kena bagi detail apa nak. Kalau susah sgt masuk web site yg you all nak, pilih color apa, pastu bgtau liz, liz boleh ckp dgn member.

Tak pun, you all direct call member liz, 019-7894432.
Nama Mutia. Kena mention nama liz sbg sponsor.

Liz tanya dia tadi, utk lingerie (Premium beautiful) tu.. dia boleh bg harga murah lagi..

IP : 202.75.160.194

maria03

14 . Dihantar pada 09hb Feb 2004 09.38:02 pagi   [Edit]
Liz,

Normal set yg u bagitau tuh bleh hilangkan freckles x? Maria umo muda lagi (22) tapi ade sket freckles kat pipi sebelah kanan so before kawen bulan 5 nih ingat nak ilangkan, set yg u listkan tu seems ok, price pon ok.. kalo bleh i nak bulan 3 nih.. kalo ade cream utk hilangkan freckles bleh ler suggest..
and 1 more thing, set tu tahan bape lame? maria tak tau sukatan oz nih..

IP : 219.95.32.246

Liz_Dee

15 . Dihantar pada 09hb Feb 2004 09.57:00 pagi   [Edit]
trial set tu mmg kecik je.. dlm 2-3 minggu boleh abis.
Apa2 hal boleh call kawan liz.

Dia tu lagi expert pasal product apa yg sesuai dan
dia terror pasal kecantikan ni, dr bab memilih skincare, memilih foundation yg sesuai hinggalah kpd cara2 make up yg sesuai..

IP : 202.75.160.166

Liz_Dee

16 . Dihantar pada 09hb Feb 2004 3.42:00 ptg   [Edit]
Here are the latest Promotions

BioMedic Purifying Cleanser
Sale Price : RM 100
Normal Price: RM 112

BioMedic Retinol Cream 30
Sale Price : RM 166
Normal Price: RM 185

BioMedic Retinol Cream 15
Sale Price : RM 167
Normal Price : RM 185

SkinCeuticals Daily Sun Defense SPF 20
Sale Price : RM 100
Normal Price: RM 112

Natural Breast Care
Free Pos Laju (value RM 5)
Normal Price: RM 122 + RM 5 (Pos Laju) = RM 127

C Factor
Sale Price : RM 200
Normal Price : RM 220

La Roche-Posay Active C
Clearance Price : RM 97
Normal Price : RM 198

La Roche-Posay Sensitive Skin TK
Clearance Price : RM 55
Normal Price : RM 155

Neostrata Bionic Lotion
Sale Price : RM 106
Normal Price: RM 128

Neostrata Acne Treatment Solution
Sale Price : RM 68
Normal Price: RM 88

Neostrata PHA10 Bionic Serum
Sale Price : RM 138
Normal Price : RM 154

Neostrata Facial Cleanser, 177ml
Sale Price : RM 90
Normal Price : RM 104

Neostrata Normal to Dry Skin Pack Promotions
Sale Price : RM 212
Normal Price : RM 276

Neostrata Oily and Acne Skin Pack Promotions
Sale Price : RM 175
Normal Price : RM 253

Neostrata AHA Home Mask System
Clearance Price : RM 163
Normal Price : RM 180

Neostrata HQ Skin Lightening Gel
Clearance Price : RM 79
Normal Price : RM 92

Neostrata Oil-Control Gel
Clearance Price : RM 70
Normal Price : RM 78

Neostrata Oil Free Lotion SPF 15
Clearance Price : RM 75
Normal Price : RM 84

Cellex-C Skin Toning Mask, 30 g
Clearance Price : RM 107
Normal Price : RM 278

Cellex-C Skin Firming Hand Cream
Clearance Price : RM 118
Normal Price : RM 245

Dermalogica Ultra Sensitive Face Block SPF 25
Clearance Price : RM 80
Normal Price : RM 106

Bobbi Brown Lip Color – Mango
Clearance Price : RM 46
Normal Price : RM 55

Bobbi Brown Lip Pencil/Liner Chocolate & Sharpener
Clearance Price : RM 54
Normal Price : RM 58

T. LeClerc ROSE TENDRE Blush
Clearance Price : RM 72
Normal Price : RM 75

T. LeClerc Orange Boisee
Clearance Price : RM 28
Normal Price : RM 45

Bloom Lip Lacquer - Sheer
Clearance Price : RM 28
Normal Price : RM 40

IP : 202.75.160.166

ogie

17 . Dihantar pada 09hb Feb 2004 4.48:15 ptg   [Edit]
Liz_Dee.....ada tak product skin care untuk kulit open pores....macamana dgn product Nu Skin ada diskaun tak ?

IP : 210.187.100.197

Liz_Dee

18 . Dihantar pada 09hb Feb 2004 5.27:19 ptg   [Edit]
Rasanya NuSkin tak de la.
utk pores selalunya dia recommend

MD Formulations - Vit A Clearing Complex
Specific utk reduce pores.

http://www.dermstore.com/product_Vit-A-Plus+Skin+Clearing+Complex_1946.htm

atau

cuba masuk sini

http://shop.store.yahoo.com/1stchairskincare/mdfoviilma25.html

IP : 202.75.160.166

peachlily

19 . Dihantar pada 09hb Feb 2004 6.30:34 ptg   [Edit]
deliverynyer camner akak liz

IP : 202.188.123.111

Liz_Dee

20 . Dihantar pada 10hb Feb 2004 09.07:18 pagi   [Edit]
,

peachlily, dan sumer2.. cuba masuk sini..

www.beyondpretty.com

ada tak sesapa pandai link kan web ni.. tolong ek..

sana dia ada tulis cara2 nak buat pymt. Dan mcm liz, aritu liz ada beli skincare Neostrata, time tu ada stock so delivery cepat jer dr JB. Dlm 3-4days.

Lepas tu liz order Biomedi Antibac Protection RM45, dia take time sikit la sbb dia nak order dr oversea dulu.. So amik masa la..

IP : 202.75.160.166

spice

21 . Dihantar pada 10hb Feb 2004 1.43:11 tghari   [Edit]
Liz_Dee

I nak beli nie Bloom Lip Lacquer - Sheer
Clearance Price : RM 28

boleh tak?

IP : 61.6.39.138

Liz_Dee

22 . Dihantar pada 12hb Feb 2004 10.50:16 pagi   [Edit]
spice, baca email ek.. tq

IP : 202.75.160.166

Liz_Dee

23 . Dihantar pada 12hb Feb 2004 1.39:19 tghari   [Edit]


ada sesapa call liz dr MIMOS, dah dua kali tak sempat jawab, tgh atent customer ni.. SMS kalau boleh okay.. Tq

IP : 202.75.160.166

Liz_Dee

24 . Dihantar pada 13hb Feb 2004 1.33:55 tghari   [Edit]
maaf ye.. those yg tak boleh access www.beyondpretty.com
cuba masuk

http://beyondpretty.com/~tiadoha/cgi-bin/cart.cgi/index.html?id=HwT5n3oe

*
FYI, Bloom lip laquer dah ada org order so liz dah delete dr list Beyondpretty..

* Ini new VALENTINE PROMO

This promotions only available from 9 February 2004 - 14 February 2004 or until stock last.

BioMedic Purifying Cleanser + T. LeClerc Rose Tendre Blush
Valentine Promo: RM 139

Xenadrine + Bobbi Brown Lip Pencil Chocolate & Sharpener
Valentine Promo: RM 142

SkinCeuticals Daily Sun Defense SPF 20 + Cellex-C Skin Toning Mask, 30gm
Valentine Promo: RM 197

Neostrata Bionic Serum + Bobbi Brown Lip Color (Mango)
Valentine Promo: RM 126

Natural Breast Care + Neostrata Oil Control Gel
Valentine Promo: RM 147

C Factor + BioMedic Environmentally Damaged Skin Travel Kit
Valentine Promo: RM 268

Neostrata Facial Cleanser (177ml) + Cellex-C Skin Firming Hand Cream
Valentine Promo: RM 189


Liz
012-3172101
Call atau SMS. So liz akan return call. Sbb liz selalu online attend customer.

* Mesej ini telah diedit oleh Liz_Dee pada 16hb Feb 2004 10.51:58 pagi

IP : 202.75.160.166

harsha

25 . Dihantar pada 13hb Feb 2004 1.39:30 tghari   [Edit]
Liz

aku tolong link kan page yg direct tuh.. link memula tuh mcm stucked skit aa.. lagipun kena click banyak kali utk masuk ke dalam..

http://beyondpretty.com/~tiadoha/cgi-bin/cart.cgi/index.html?id=HwT5n3oe

IP : 202.156.2.203

gojira

26 . Dihantar pada 16hb Feb 2004 10.51:48 pagi   [Edit]

IP : 202.174.152.185

Liz_Dee

27 . Dihantar pada 16hb Feb 2004 11.19:13 pagi   [Edit]
Ini latest additional promotion.

BioMedic Environmentally Damaged Skin Travel Kit

http://beyondpretty.com/~tiadoha/cgi-bin/cart.cgi/000048.html

Sale price RM90
Normal RM214

Jimat RM124




* Mesej ini telah diedit oleh Liz_Dee pada 16hb Feb 2004 11.25:58 pagi

IP : 202.75.160.166

peachlily

28 . Dihantar pada 16hb Feb 2004 8.56:41 mlm   [Edit]
kak liz

takleh pon bukak web beyondpretty tuh??

IP : 202.188.123.110

Liz_Dee

29 . Dihantar pada 17hb Feb 2004 08.39:19 pagi   [Edit]
kalau tak boleh cuba masuk link ni pulak

http://beyondpretty.com/~tiadoha/cgi-bin/cart.cgi/index.html?id=HwT5n3oe


Kalau peachlily nak register untuk dptkan Birthday Promo, sila bagi tarikh lahir kat BeyondPretty untuk daftar, nanti bila tiba bulan Birthday peachlily, diorang akan antar Birthday promo khas utk birtday girl sahaja. Meaning that lagi murah dr harga promo biasa.

harsya, liz ada nampak your name kat dlm beyondpretty/forum..
Leh join sekali..

* Mesej ini telah diedit oleh Liz_Dee pada 17hb Feb 2004 08.51:49 pagi

IP : 202.75.160.166

mamanabil

30 . Dihantar pada 17hb Feb 2004 11.05:30 pagi   [Edit]
BioMedic Environmentally Damaged Skin Travel Kit

Sale price RM90
Normal RM214

lizde sampai bila promotion kat atas.. cam muka mama nie.. jerawat memang dah takde.. kalau ada pun yang kecik.. kecik.. cuma nak hilangkan parut jerawat.... & nak kasi warna kulit sekata... okey ke.. kalau pakai this product

IP : 203.115.226.151

Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "