Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan >> Tanyerr skittt....!! : Sapa tau pasal sendayu tinggi!!
(Pengendali : lini, piqah )
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej
Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : Tanyerr skittt....!! : Sapa tau pasal sendayu tinggi!!
CutiePooh

1 . Dihantar pada 12hb Dis 2002 6.09:16 ptg   [Edit]
Hi, jumpa lagi!Ada sesapa yang dah pernah cuba produk sendayu tinggi?Kakak saya ada rekomen kat saya pasal produk sendayu tinggi, tapi saya nak tahu dulu pengalaman dari orang2 yg pernah mencuba nya.
Berapa price dia, apa dalam satu pakej lengkap,cara guna,kesan selepas guna,dan macam2 lagi yang rasanyerrr patut dikongsi bersama.

okey tak?

thank you........!!

IP : 210.195.66.179

ainalily

2 . Dihantar pada 13hb Dis 2002 1.35:11 tghari   [Edit]
kalau nak tau lebih lanjut ge kat www.sendayutinggi.com. kawan kite beli macam mujarab jerr....kite ingat nak jadi ahlilah.....

IP : 203.106.3.164

semutmerah

3 . Dihantar pada 13hb Dis 2002 2.51:51 ptg   [Edit]
saya salah seorang pengamal produk sendayu tinggi...
memula ingin nak jadi ahli,
tapi syarat jadik ahli ialah :
mesti buat belian sebanyak RM5000...
perrrggghhhh... hehehehehe...
so, beli aje la yang ada pada pengedar...
pengedar sendayu tinggi nih ramai...
so, kalo berminat, baik surf website dia :
http://www.sendayutinggi.com

IP : 161.142.100.81

mardau

4 . Dihantar pada 13hb Dis 2002 3.27:42 ptg   [Edit]
errr...ishkkk akak sendiri yg pakai..hik hik apsal la aku tak tanya...hehehe

IP : 210.186.221.122

daisyz

5 . Dihantar pada 17hb Dis 2002 3.55:44 ptg   [Edit]
Kiter dah cuba sendayu tinggi.....baru 3 hari. Buat masa ni kiter makan 1001 Lucidum & Garlic Plus. Hari pertama hingga sekarang rasa sakit kepala dan asyik sendawa (angin banyak kut)... Malam plak rasa ngantuk jer...Senang buang air besar, tapi tak cirit (nasib baik).Tapi don't worry, ini adalah salah satu daripada kesan pengambilan nyer. Orang yang jual tu pun dah explain! Kalau nak tau lebih lanjut lagi kena tunggu minggu ke2 plak. Sebab waktu tu kiter dah nak ambil Slimmatique.

IP : 210.186.104.35

wienury

6 . Dihantar pada 17hb Dis 2002 3.59:30 ptg   [Edit]
daisy..baper harge dier..satu set ker?ingat nak try gak ler...slimming set ker?

IP : 161.142.100.81

mardau

7 . Dihantar pada 18hb Dis 2002 09.12:59 pagi   [Edit]
wienury,...
kat website dia ada maklumat sumer tuh..hehehe
ko klik jer kat gambo set tu dan dptla maklumatnyaaa....

IP : 203.115.213.6

semutmerah

8 . Dihantar pada 18hb Dis 2002 09.50:34 pagi   [Edit]
hehehehe... sis, ko takmo terai ke?
aku rasa ok jer...
rega dia buleh tahan laaaaa...
slimming set dia RM92 (lucidum, garlic plus + slimmertique)
terai la...
dia tak merangsang pembuangan air besar cam produk lain...
dan alhamdulillah, aku tadak plak pening2 ke apa ke... ok jer...

IP : 192.228.143.39

mardau

9 . Dihantar pada 18hb Dis 2002 09.54:05 pagi   [Edit]
hmmm....ok gak tuh sis. Kalo ko ok aku rasa musti aku ok kan kan kan

IP : 203.115.213.6

semutmerah

10 . Dihantar pada 18hb Dis 2002 12.29:35 tghari   [Edit]
madau,
sure ok punya, kembor la katakan...
kalo ok kat aku, takkan ada masaklah plak kat kembor aku...

IP : 192.228.143.39

daisyz

11 . Dihantar pada 18hb Dis 2002 1.59:36 tghari   [Edit]
Kiter baru tanya kat dealer yang kiter beli, dia kata kalau pening tu maksudnya kolestrol kiter manyak dan kalau ngantuk tu maksud nyer metabolisme kiter rendah dan ubat tu tengah membalancekan balik.

IP : 210.186.104.14

yus_eija

12 . Dihantar pada 18hb Dis 2002 5.07:11 ptg   [Edit]
Assalamualaikum....semua...

kawan yus nyer adik ader try makan sendayu tinggi slimming set....but lps satu set tu...dia berenti kejap...then badan dia naik balik....lebih plak tu....ish tu yg takut tu...

any comments from other users tak?

Sekian....

IP : 170.38.99.107

wienury

13 . Dihantar pada 18hb Dis 2002 5.29:21 ptg   [Edit]
sis semut...nak gak try...ko turun baper kati dah?dah baper lama guner?ekekekek..mardau ko pon try ler gak..ko kan kembor sis semut..kang sorang kurus, sorang gomok...ekekek..

IP : 219.93.12.225

semutmerah

14 . Dihantar pada 19hb Dis 2002 10.07:40 pagi   [Edit]
yus
akak rase la kan... adik kamu tuh tak kawal makan dia kot...
bukan apa... produk apa pon yang kita guna,
kalo tadak keazaman, memang tak menjadi punya...
akak sendiri la, dah 2 minggu tak amik nih (tak sempat gi beli)
alhamdulillah, berat menten ajer lagik...
raya raya nih makan nak kene kawal dik...

wie
akak amik produk nih dah 2 bulan...
bulan pertama turun 2kg...
bulan kedua pon turun 2kg...
so, skang dah dapat balik berat time akak anak dara dulu (50kg)...
bulan nih dah nak 3 minggu akak stop
sebab tak sempat nak gi beli...
alhamdulillah, berat akak menten lagik...
hehehehe... kalo tadak pape, weekend nih akak nak sambung balik...
nak bagi badan firm sket... kurus tak penting...
yang penting, sihat dan bertenaga - tak lemah lesu...

IP : 192.228.143.39

yus_eija

15 . Dihantar pada 19hb Dis 2002 10.14:06 pagi   [Edit]
kak semut...yus pun rasa cam tu jugak...may be dia tak jaga makan dia kot.....tak pun dia tak bersungguh nak turun kan berat badan dia...

ish....nie yg buat semangat berkobar2 nie nak kurus,.....

IP : 170.38.99.107

mardau

16 . Dihantar pada 19hb Dis 2002 10.31:53 pagi   [Edit]
wienury..
heheh mmg nak try pun sebab skrg nih dah jadik kembo tak seimbang dgn akak aku tuh...hehehe

IP : 203.115.213.6

Diana_ros

17 . Dihantar pada 19hb Dis 2002 11.50:18 pagi   [Edit]
yus eija

tu le pasal takut nak makan ubat ni........bila berhenti naik 2 kali ganda pulak.........buat senaman jelah.

IP : 203.106.77.178

daisyz

18 . Dihantar pada 19hb Dis 2002 1.31:18 tghari   [Edit]
Kepada sesiapa yang dah amalkan ......korang nak tahu tak? Kalau korang datang period korang kena stop makan 1001 Lucidum.

Tapi kata dealer kiter, actually kiter boleh makan 1001 Lucidum. Takder masalah.Cuma darah haid akan turun lebih banyak @ darah beku. Itu jer.....Dia dah confirm benda ni dengan kak Rozita (Pengasas ST).

* Sebab tu kiter dah datang period 15 hari, pastu stop...... pastu bila kiter ambil ubat ni dia datang balik itu pun lepas 3 hari kiter stop period.

IP : 210.186.104.46

yus_eija

19 . Dihantar pada 19hb Dis 2002 2.24:36 ptg   [Edit]
Diana_ros : tu ler kan...takut sgt....problem ngna yus ni kan..kengkadang tu kurenggg sikit disiplin...h h hihii.....

IP : 170.38.99.107

flyguyz

20 . Dihantar pada 20hb Dis 2002 11.35:04 pagi   [Edit]
cuba rujuk sembang niaga & iklan.. produk yang fly rekemen..!! sebab fly guna..sekarang dah 10kg! rekod terbaru... baru 1 1/2 bulan..

IP : 203.121.0.14

nuha

21 . Dihantar pada 20hb Dis 2002 2.30:12 ptg   [Edit]
ade sape2 penah gune sendayu tinggi nye produk kecantikan tak?
maksudnye dia nye whitening essence, sabun dll.
thanks

IP : 210.195.30.55

semutmerah

22 . Dihantar pada 20hb Dis 2002 3.30:34 ptg   [Edit]
nuha,
pi la bukak website dia...
kat situ ada diorang attach pengakuan2 daripada pengguna produk nih
bukan setakat slimming set, bahkan hampir semua produk skincare dia..

IP : 192.228.143.39

LiLiNz

23 . Dihantar pada 21hb Dis 2002 00.41:54   [Edit]
Assalammualaikum...
napa semua citer pasal utk slim jer...produk utk kecantikan plak camner ok ker.saya ni plak ada masalah jeragat.

IP : 203.106.134.73

yojin

24 . Dihantar pada 24hb Dis 2002 11.16:34 pagi   [Edit]
emmm.. seronok gak nak tahu nih....betul ker sendayu tinggi ni bagus betul......saya ni nak sangat kuruskan badan...sbb selalu kene kutuk ngan boyfriend....berapa harga dia....pil ker teh?? skang nih berat yojin 59 kg....gemuk tuh.....sbb badan nampak berisi..dah lah rangka besar ...tolong lah....pada sesiapa yang dah

IP : 161.142.100.86

sayang79

25 . Dihantar pada 24hb Dis 2002 12.07:07 tghari   [Edit]
sya pun baru guna produk sendayu tinggi, sabun goldenherb, zeodagi, 1001 lucidum dan nonsygone...khas untuk jerawat dan resdung... baru lagi tak sampai seminggu.. tp nampaknya jerawat sya dah kurang sikit... kakak sya dulu pun guna sendayu tinggi jap.. resdung dia mmg kurang habislah.. kawan2 sya pun ramai yang guna... nampaknya sesuai sgh dgn diaorg... semakin ok pula resdung dan smkn cun lak diaorg sekarang.. dahlah harga sabun dia murah.. harga ubat dia pun boleh tahanlah....

IP : 203.121.0.14

semutmerah

26 . Dihantar pada 24hb Dis 2002 12.11:44 tghari   [Edit]
yojin,
guna laaaa... akak dah guna dah... memang berkesan... akak soka sebab dia bukan teh (takyah sesusah nak rendam teh, leceh)... dia dalam bentuk kapsul... rega dia? rega dia RM92 satu set... buleh la tahan 2 minggu... so, sebulan abih la dalam RM184... kalo nak kira bebetul, lebih kurang jer kos dia ngan produk lain, tapi yang nih yang paling berkesan (untuk akak la - sebulan turun 2 kg)... kalo nak lagi jimat, satu set buleh tahan sebulan, tapi ngan syarat, kamu kene rajin puasa laaa...
selamat mencuba!

IP : 192.228.143.39

intan02

27 . Dihantar pada 24hb Dis 2002 4.51:20 ptg   [Edit]
assalamualaikum...saya adalah pengguna sendayu tinggi yang setia sejak dari bulan mac lagi dan sekarang saya adalah pengedar bagi kawasan saya.Kalau nak cerita tentang kebaikannya.....banyak bahkan saya telah turun sebanyak 15 kg dalam masa 6 bulan....maklum umur 30an!!tapi sihat memang sihat dan saya tidak perlu mengambil sebarang vitamin lagi...tiada lagi masalah migrain yang sering melanda...kepada kekawan semua cubalah dan rasakan perbezaannya.Seperti kata Pn.Rozita Kecantikan bermula dari dalaman yang sihat!!! kalau ingin keterangan lanjut email pada saya di kintansalleh@yahoo.com.Selamat Mencuba!!!!

IP : 203.106.136.181

daisyz

28 . Dihantar pada 26hb Dis 2002 11.29:12 pagi   [Edit]
Ada saper2 yang pernah pakai tummy tone @ body tone dari Sendayu Tinggi tak? Boleh citer pengalaman tak?Okay ker tidak?

IP : 210.186.104.40

cassriena

29 . Dihantar pada 26hb Dis 2002 2.30:15 ptg   [Edit]
a'kum...saya nak tanya betul ke leh kurus mkn ubat sendayu tinggi tu ?
sbb tgk dlm Mingguan Wanita tu ,memang kurus abis org yug dulunya gemuk ...
saya teringin nak try tp takut ada kesan sampingan..

lagi satu soalan utk semut merah...nape kena rajin puasa pulak bila dah mkn set slimming tu...kita boleh skip mkn pil tu ke...maknanya mkn selang2 utk jimat ke?

tapikan ...adik saya guna sabun goldenherb...dulu, muka dia mmg teruk sangat2.
jerawat batu banyak ,penuh satu muka...dah tu merah2 pulak...sampai dah berpuluh jenis ubat dia guna...last2 try guna sabun sendayu tu...alhamdulillah, muka dia dah makin okay..makin cerah dan licin pulak tu ...jeles lak tgk dia.

IP : 202.185.71.230

cassriena

30 . Dihantar pada 26hb Dis 2002 2.32:41 ptg   [Edit]
a'kum...saya nak tanya betul ke leh kurus mkn ubat sendayu tinggi tu ?
sbb tgk dlm Mingguan Wanita tu ,memang kurus abis org yug dulunya gemuk ...
saya teringin nak try tp takut ada kesan sampingan..

lagi satu soalan utk semut merah...nape kena rajin puasa pulak bila dah mkn set slimming tu...kita boleh skip mkn pil tu ke...maknanya mkn selang2 utk jimat ke?

tapikan ...adik saya guna sabun goldenherb...dulu, muka dia mmg teruk sangat2.
jerawat batu banyak ,penuh satu muka...dah tu merah2 pulak...sampai dah berpuluh jenis ubat dia guna...last2 try guna sabun sendayu tu...alhamdulillah, muka dia dah makin okay..makin cerah dan licin pulak tu ...jeles lak tgk dia.

IP : 202.185.71.230

Hantar Topik Baru | Topik Telah Dikunci | Cetak Laman Ini
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "