Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Resepi , Hiasan & fesyen >> Lansir : Kat maner nak dapat langsir ready made?
(Pengendali : LangBuana, Harsha )
 
Hantar Topik Baru | Balas Mesej | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : Lansir : Kat maner nak dapat langsir ready made?
feewit

1 . Dihantar pada 20hb Okt 2004 12.03:45 tghari   [Edit]
Raya bakal menjelang. Dah last2 minit ni tetiba planning nak tukar langsir baru plak. Sbb rasa cam dah jemu plak tengok langsir lame kat umah ni.

Kat maner ye boleh beli langsir yang ready made kat area KL ni? Tapi nak yg cam biasa je.. takde lah yg canggih2.Duk umah Flat je.. yg penting kemas dan cantik memandang dengan kos yg sederhana. Sbb byk benda lain nak beli.

Kalau ade sesape yg ade info berkenaan kain langsir ready made bg tahu lah ye..

IP : 218.208.4.194

dezi

2 . Dihantar pada 21hb Okt 2004 09.22:41 pagi   [Edit]
aritu br beli curtain readymade kat petaling street....satu panel rm10 jek...kalau rajin pi la sana...mmg murah & rasanya paling murah kat kl ni kot...

slalu yg kat jusco ke carefour tu mahal sket rm39.90...tp kain elokla...

IP : 210.187.111.82

vogue2704

3 . Dihantar pada 21hb Okt 2004 10.29:57 pagi   [Edit]


Kita kan kalau nak beli langsir ready made, kita pi mydin je..senang....ataupun kita beli kat Jerantut, abang ipar kat situ, kat situ ade kedai nama sayangku..ok gakla langsir dia... JJ pun ok atau carrefour.

IP : 202.190.64.103

rosepurple

4 . Dihantar pada 21hb Okt 2004 1.16:26 tghari   [Edit]
kat area semua house tu ada satu kedai tu kalau tak silap 1st floor kot.hari tu teman mak member gi beli.memang cantik dan banyak pilihan.tapi tu beli sebelum posa lagi.la ni kalau dah musim nak raya tak taulah ada stok lagi ke tidak.

IP : 219.95.85.146

emasputih

5 . Dihantar pada 23hb Okt 2004 10.24:56 pagi   [Edit]
suka tgk langsir readymade kat kamdar.... yg scallop2 tu... tak ler mahal sgt....

IP : 203.106.31.251

Hantar Topik Baru | Balas Mesej | Cetak Laman Ini
 

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "