Salam sejahtera Ke Panel Login  

Sembang2 >> Sembang Diskusi >> Khas: : Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan
(Pengendali : abe )
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej
Hantar Topik Baru | Balas Mesej | Cetak Laman Ini
Dimasukkan oleh Tajuk Topik : Khas: : Perkahwinan Tengku Mahkota Kelantan
eyzlyn

1 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 04.49:49 pagi   [Edit]
topik ini dibuka bukan hendak membodek sesiapa, just nak shared gambar perkahwinan pengantin di raja ini... actually setakat ni takder pun gambar yg dipublish keluar... tapi yg ada gambar pengantin perempuan



gambo pengantin lelaki






hehhehe.. ini jer yg jumpa setakat ini. kalau sesiapa ader gambar royal wedding ni, tulong updatedkan...

IP : 216.148.246.156

zabat69

2 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 07.20:23 pagi   [Edit]
eyzlyn

Terima kasih kerana anda telah buka topik ini,supaya ahli2 yg nak beri pandangan boleh lepak kat sini dan tidak kena ber"off rekod" ditopik2 lain.Sawardikap.

IP : 219.93.197.6

edinamaya

3 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 08.25:02 pagi   [Edit]
Lyn...pengantin pompuan tu ler Edin..ahakss

IP : 161.139.100.22

eyzlyn

4 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 08.57:31 pagi   [Edit]
edin, pepagi ko dah buat lawak ek...

IP : 216.148.246.89

buazo

5 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 09.47:25 pagi   [Edit]
edin
hehe...leh ckp Thailand ler nie..

IP : 218.111.101.2

star_ducks

6 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 10.05:32 pagi   [Edit]
cun jugak pengantin pompuan tu, yg keluar kat suratkhabar nampak tak lawa.. ish ish ish ... abish la kene kecek kelates

IP : 219.93.186.170

eyzlyn

7 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 10.36:15 pagi   [Edit]
gambo ni limited edition.. takder dalam paper...

tap pelik ek, apsal takder gambar kawin dalam paper. dengar kabar, reporter tak dipanggil.. ops... tergosiplah...

IP : 216.148.244.89

harsha

8 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 10.37:18 pagi   [Edit]
apa apa pun... doakan rumahtangga berkekalan hingga ke Syurga

IP : 202.156.2.203

edinamaya

9 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 11.15:19 pagi   [Edit]
Lerrrrrrr korang x caya ker...

IP : 161.139.100.22

eyzlyn

10 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 11.35:48 pagi   [Edit]
baru trejumpa gambo yg cun skit...

http://www.bernama.com.my/bernama/v3/bm/news.php?id=104009

IP : 66.119.33.153

akazukii

11 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 7.40:18 ptg   [Edit]
bestnyer kawen anok raja...erm kelantan dah taken, brunei dah jugak..yg ensem2 tgai saper jek?? prince william kapir laks..yg ada..perak dan selangor je lagik...saperla yg kawen ngan depa ni..sure best kan kawen anok raja...
tetiba teringat cta bawang putih bawang merah...yg si putih tu nak kemaruk nak kawen anok raja..tp takpela..si mustapha maarof tu comey jadi raja..kalau si prince charles...ada sape ke nak??

IP : 219.109.192.74

Sekafu

12 . Dihantar pada 17hb Nov 2004 9.30:11 mlm   [Edit]
Tak meriah perkahwinana mereka sebab tak boleh sambut menantu diraja di selatan siam yg sedang bergolak.

IP : 210.187.110.26

babyviva

13 . Dihantar pada 18hb Nov 2004 2.45:05 ptg   [Edit]


korang nak tahu naper pihak istana berahsia sangat..... syyyy.....

IP : 219.93.196.252

edinamaya

14 . Dihantar pada 18hb Nov 2004 2.52:16 ptg   [Edit]
nape ekkkk? nak gak tau..

IP : 161.139.100.22

buazo

15 . Dihantar pada 18hb Nov 2004 3.28:06 ptg   [Edit]
babyviva
citer ler...nk tahu gak nie..
biasa wat cara besar2 an kan..

IP : 218.111.101.2

babyviva

16 . Dihantar pada 18hb Nov 2004 4.01:33 ptg   [Edit]
tak leh cerita kat sini .... bahaya...... tapi kebanyakan orang kelantan tahu naper.... cuba kengkawan pikir logik ...

IP : 219.93.196.252

babyviva

17 . Dihantar pada 18hb Nov 2004 4.03:21 ptg   [Edit]
kesimpulannya,... doakan ajer kebahagiaan mereka.... moga kekal ke anak cucu..... aminnn.... diorang pun dah selamat kawin....

IP : 219.93.196.252

vok

18 . Dihantar pada 18hb Nov 2004 5.26:41 ptg   [Edit]
aku takleh pk logik selalu nak kona jerk

IP : 219.95.156.84

OrangMinyak

19 . Dihantar pada 18hb Nov 2004 5.28:13 ptg   [Edit]
kawin dah abg aku...

IP : 60.48.80.144

akulah

20 . Dihantar pada 18hb Nov 2004 11.52:55 mlm   [Edit]
Aku tahu...
Diorang gi umrah sesama ari tuh.
Ingatkan tak balik, tapi balik gak.
Biarla...

IP : 219.95.57.251

eyzlyn

21 . Dihantar pada 19hb Nov 2004 02.25:14 pagi   [Edit]
hehhehhe.. aku tahu sebab aper..... tak boleh citer di sini, nanti baginda murka pada aku...

apa-apa pun, aku doakan perkahwinan mereka bahagia....

IP : 170.224.224.89

brutaltaiko

22 . Dihantar pada 19hb Nov 2004 08.46:31 pagi   [Edit]
raya hari tu sebelum balik kl aku pergi la gathering
ex-faris..(ex sek. men. tg. muhd faris petra,pc)
biasa la...bila ramai-ramai tu banyak la citer keluar...
salah satu isu tengku faris kawin nih...aku pun tak tau la citer nih dari mana tapi yang pasti dari salah sorang member yang dok satu meja ngan aku la...ada banyak citer tapi aku ambik akar dia jer iaitu tengku faris tak suka dikahwinkan dengan pasangannya itu.Betul ke? Tapi sekarang dah selamat kawin dah....semoga tuhan selamatkan pengantin d'raja kami....

IP : 61.6.39.139

buazo

23 . Dihantar pada 19hb Nov 2004 09.09:26 pagi   [Edit]
ezylyn
citer ler kt kita..citer kt email
ema2858@yahoo.com

IP : 218.111.101.2

eyzlyn

24 . Dihantar pada 19hb Nov 2004 09.36:21 pagi   [Edit]
tak beranilah buazo.. nanti patik kena hukum pancung.. sebab durhaka pada sultan...

brutaltaiko... memang betul tu...

minta maaplah, ex-gf tg faris tu memang lin kenai... cian kat akak... takper.. ramai lagi lelaki lagi best dari dia

kalau korang selalu lepak kat bangsar, mesti terperasan ferari DP1 ... tengku selalu hang around kat situ dgn akak itu...


hehhe... itu sajer boleh cakap... chopssssssssss

seperti kata forumer lain, kita doakan kebahagiaan mereka berdua.. Amin...

IP : 216.148.246.153

buazo

25 . Dihantar pada 19hb Nov 2004 09.44:30 pagi   [Edit]
ye ker..
siannya..
eyzlyn..takpe..

IP : 210.19.203.115

brutaltaiko

26 . Dihantar pada 19hb Nov 2004 09.45:45 pagi   [Edit]
eyzlyn

aku selalu gak lepak bangsar....selalu gak perasan ferari,porche dan evo....tapi aku tak perasan lak ada plat kelantan...biasa aku nengok plat wilayah/selangor jer...


p/s: apa-apa pun, aku pernah sembang ngan tg faris tu...humble aarr bakal sultan aku tu nanti..respek kat dia..semayang terawih pun pakai jubah..macam tok arab plak kena kulit dia putih melepak....kalau dia simpan jambang..kira cam pak arab la...

IP : 61.6.39.139

akulah

27 . Dihantar pada 21hb Nov 2004 02.25:48 pagi   [Edit]
Ish.. apa yang aku tahu.
Dari orang yang rapat ngan istana..
Tengku Mahkota gi umrah ngan artis ni.

Masa dia pergi, sumber ni suspens jer sebab baginda kata, kalu dia balik, kawinla.. kalu tak balik tak tahu ler...

Ampun Tuanku, patik hanya menyampaikan apa yang patik dengar.

IP : 219.94.82.66

eyzlyn

28 . Dihantar pada 21hb Nov 2004 11.13:42 pagi   [Edit]
hheheh.. citer gi umrah dgn artis tu citer lama laa... tapi artis tu tak layan..

IP : 66.119.33.185

shaliana

29 . Dihantar pada 21hb Nov 2004 12.09:00 tghari   [Edit]
semoga berbahagia hendak-NYA

IP : 219.95.5.181

akulah

30 . Dihantar pada 21hb Nov 2004 1.17:56 tghari   [Edit]
eyzlyn,
Uiks.. citer lama ker?
Artis tu tak layan ker?

Tapi citer yang aku dapat, diorang gi Ramadhan ari tu.
Artis tu memang layan Tengku...

Ish... salah citer ke?
Ampun tuanku...

IP : 218.208.199.249

Hantar Topik Baru | Balas Mesej | Cetak Laman Ini
Muka 1 | Muka 2 | Tunjuk Semua Mesej

 

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim | Hubungi Kami

 

 

Sembang2 versi 7.0c
Hakcipta Terpelihara Kometsoft (M) Sdn Bhd / Melayu.com 1998 - 2003
" Sesiapa yang meniru tanpa kebenaran adalah orang yang sangat jahat "